Studenten väntar runt hörnet


Nu känns det att sommaren snart är här och att studenten väntar runt hörnet. Igår satt klassen ute i solen hela dagen. Efter det drog Desse och jag på stan i några timmar, köpte pizza och mötte Tobias i stadsparken. Där satt vi sen i någon timme i solen. Kul att Tobbe också retar mig för skivan, det räcker inte med Desse och Robin...? Ska nog allt komma på en hämd. Ett förslag är att dela ut hans nummer till slibbiga killar på krogen. Desse hade tydligen gjort så i på skivan i måndags, vilket han inte var så glad över. Haha.

Just nu sitter vi i skolan och det verkligen skriker student snart. Vi har plockat ihop alla saker från utställningen igår. Nu sitter vi och sparar ner arbeten vi gjort under åren. Snart ska vi ut i skolen och fika. Hoppas Desse kommer snart, hon saknas. Hon var på skiva igår och jag tror att Tobbe har kidnappat henne. Eller mutat henne med fika. 

Ikväll blir det antingen grillfest eller så ska jag cykla upp till Umeå och parta sönder där. Tror nog det blir det första. Om jag skulle cyklat skulle jag nog ha börjat lite tidigare. Cyklar jag nu är jag där på tisdag och har missat allt. Haha. 

Helst av allt vill jag ha dansträning. Saknar det som fan nu efter showen och allt. De var så jäklans roligt och det känns så drygt att inte veta om jag kan fortsätta i höst eller inte. 

//Erika

Igår...

...var det mösspåtagning och sedan lite umgås i Klosterparken. Efter det bar det av hem till Ida för en rundvandring. En väldigt trevlig och rolig dag.. kvällen hände det också en massa konstiga saker.... =P

Idag är det exakt en vecka kvar till studenten! Shit va fort det går!

VAR ÄR MÖSSAN????? =D

puss
//Rebecka

Morgon sms


Imorse vaknade jag som sagt av en mobil som vibrerade. Desse som undrade om vi var vakna. Det var jag ju verkligen inte. Var nog inte ens medveten om vad hon skrev, men svara skulle jag: Åh shit... sova mer. 

Trots min vädjan om att få fortsätta sova så fortsatte smsen att trilla in. Jag hade ingen aning om vad hon skrev i de första smsen men jag svarade att jag sov. Jag funderade också på om Robin var död (efter att jag kastat lite sudd och skrikit hest på honom visade det sig att så var inte fallet). Så i min trötthet missade jag Desses berättelse om en snubbe i vita kallingar och en het röv, såg den flera timmar senare i skolan. Haha. Jag var minst sagt trött imorse.

//Erika

A orange night


Oj oj oj, igår var det stressigt. Kom hem halv nio, svettig och äcklig. Fick springa in i duschen för att sen tio i nio ta mig till bussen. Riktit stolt över att jag hann. Bra jobbat Erika. 

För igår kväll var det Jozes studentskiva. Det var riktigt kul. Mötte upp Robin och Desse så drog vi till Orange. Första gången jag var där, men de var ett trevligt litet ställe. För Desse och mig blev det mycket dans. Mycket, mycket dans. Planer smiddes under kvällen och det lutar åt att det blir skiva ikväll också. Denna gång ska Robin och jag i såna fall klä ut oss. Temat är Hollywood och vi tänkte matcha våran outfit. Haha. Gårkvällensplaner blev aldrig av. Vi hade tänkt dela ut  visitkort med kondomer fast tejpade på baksidan. Haha. Vet inte riktigt varför, men det var en ide Desse kom på när vi hade temadag i skolan. (Det handlade om sex, faktiskt riktigt roligt. Skönaste standup komikern och olika sexställningar visades på scen, heeelt sjuka haha).

Jaja, kom nyss till skolan. Tog ett tag att ta sig upp imorse. Desse skickade sms hela tiden så att det kändes som om hela huvudet vibrerade, tur det annars hade jag nog inte tagit mig upp (även om jag i just det ögonblicket inte var så glad på henne och helst ville kasta ut mobilen genom fönstret). Sen var jag ju tvungen att få upp Robin, vilket var lite svårare. Hade nästan ingen röst är jag vaknade så skrika på honom funkade ju inte. Jag prövade att kasta ett sudd på honom, gick inte så bra det heller. Men tillslut fick jag lite liv i honom och vi började ta oss till skolan. Och nu är vi här. Eller ja, jag är här. Robin försvann på en gång så nu sitter jag helt ensam och övergiven i ett klassrum. Hmm, aja, verkar som om Desse kommer snart iaf. Kanske, kanske har hon med sig något gott från McDonalds. Nu ska jag i alla fall försöka lyckas göra klart mitt visitkort.

//Erika

Till min kära mor!

Ha en underbar Mors Dag!!!


Jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!! ♥


Puss
//Rebecka

En lyckad kväll

Vad är väl en bal på slottet?
Jo det var väldigt trevligt och mysigt. Alla var fantastiskt vackra och fina. Vädret var kanske inte det bästa medan man stod och väntade på att alla paren skulle bli presenterade. Myggor överallt. Tur som det var fick jag endast ett myggbett som jag inte ens kände av.
Sedan fick vi gå in i slottet och gå upp mot riddarsalen för att sedan sätta oss til bords. Förrätten var väldigt god, jag vet inte riktigt om jag tyckte att huvudrätten var densamma, men däremot tyckte jag att efterrätten satt helt rätt till: chokladkaka med grädde och jordgubbar! =D

När maten var uppäten och kaffet serverat var det dags för första dansen. Mellan 40-50 par försökte dansa vals i ett rum som ungefär lika stort som vårat vardagsrums... "/ en aning trångt kanske... men sedan blev det bättre när inte alla stod och dansade eftersom baren hade öppnat. =P

Många minglade runt med många medan andra bara satt och pratade. En lagom kväll.

Kvällen började lida mot sitt slut för min del och jag ringde till päronen så att de kunde hämta mig.

Tack för trevligt sällskap och en hellyckad kväll!

"För vi har bara festen kvar!!!!"

Puss
//Rebecka


Mästerkock till bror


Jag kan inte förstå hur min bror för en sekund kunde fundera på att gå hotell och restaurang. Han har nyss gjort popcorn. Jag är stolt över att han lyckades låta bli att bränna dem. Men istället översaltar han. Det blev vidrigt salta popcorn.

En annan gång skulle han göra hamburgare.  (den här historian har han fått höra många gånger sen dess) Efter ett tag går brandalarmet igång. Han öppnar micron och det väller ut rök i hela köket och hallen. Så i rök och tjutande alarm springer vi runt och öppnar upp fönster. Det visar sig att han lyckats bränna hamburgerbrödet när han skulle tina det. I micron. Bra jobbat. Haha.

//Erika

Det funkar ju inte


Första showdagen. Det har varit så extremt kul. Synd att det är sista dagen redan imorgon. Vill inte. Känns extra tråkigt nu när jag kanske måste sluta på dansen. Vill inte, men vet inte hur de blir med jobb och grejer i höst så man vet ju inte om man har tid eller inte. Men jag hoppas. För nu har jag hittat ännu fler klasser jag skulle vilja gå. Haha.

Hmm, det lilla som återstår av kvällen blir en skön välbehövlig dusch och kanske lite Eurovision, om jag orkar med det. Är jag ensam om att tycka att all schalgarnoja faktiskt inte är så jättekul?

//Erika

Balen

Idag är det bal och jag har precis kommit hem från Amanda som har gjort en underbar balfrisyr på mig. Men den token tog alldeles för lite betalt, men sånt kan man fixa! ;) Jag  är iaf helnöjd och jag kommer lägga upp bilder på bilddagboken imorn på hur det blev och hur kvällen var. Jag tror själv att det kommer vara jätteroligt och alla kommer vara så fina.. jag tror att jag kommer gråta en skvätt faktiskt.

Nu ska jag gå och sätta i linserna... sedan ska jag äta lite lunch.. det är toast so mstår på lunchsedeln idag... =D

Vi ses ikväll alla mina balvänner!
Ni andra.... - ha en trevlig kväll! Annars kan ni ju alltid komma ut till Ekolsundsslott för att titta på alla vackara damer i balklänningar och herrar i frack eler smoking. Allt mellan 15-1730 om jag inte minns fel.

Puss

//Rebecka

Jag mår illa, jag vill spy


Kom hem för ett tag sen. Haft genrep med dansen halva dan. Riktigt skoj. Kan inte riktigt alla danser, men de får väl ordna sig. Eller i alla fall duga det lilla jag kan. Ska bara ha jävligt kul imorgon och i helgen helt enkelt. Ett bevis på att dansen inte riktigt sitter: jag slog en tjej i huvudet under repet idag. Bra jobbat. Men de försökte faktiskt pressa av mig från scen. Hmm, ännu ett bevis?

Just nu har jag tagit en paus från min syning. Ska snart dit och göra klart skjortan. Sen får jag äntligen, äntligen sova. Just nu är det det enda jag vill. Sova. Länge. Vakna imorgon och må toppen. Att allt ska gå toppen. Att det blir en jäkligt rolig dag imorgon.

Jag mår illa, jag vill spy. Jag är trött, nu ska jag sy.

//Erika

Skrikande araber


Hahaha jag och Desse sitter i ett litet hörn i klassrummet och asgarvar medan de andra fyra "jobbar" flitigt. Älskar den här videon. Vi har sett den om och om igen och garvar lika myket varje gång. Suger på att länk men...

http://www.youtube.com/watch?v=tlLou3fLr64&feature=related


//Erika

Det blev nog bra tillsist


Tur är så har jag piggnat till. Orkade ta mig igenom promenaden med Zingo. När man väl kom ut insåg jag även att det är ju ganska fint väder idag. Det var inte så blåsigt. I skogen i alla fall. Efter det var jag helt död i en timma kanske. Sen piggnade jag till och nu är jag t.o.m. riktigt taggad inför dansen. Fast lär väl bli trött och seg efter den långa bussresan, men, men, inget att göra åt.

Och Rebecka gör mig nervös med sin nedräkning till studenten. TVÅ veckor kvar!! Aaaaah!

//Erika

Happy!

idag fick vi reda på betyg i SvC.. jag fick MVG!!! Är hur glad som helst eftersom jag verkligen ville ha det i det här ämnet. Så nu hoppas jag verkligen att jag kommer in på den linjen på högskolan som jag vill, vilket är svenskalärare. Hoppas hoppas!

Ikväll ska jag fixa klart med lite photoshop bilder som jag sen ska skicka till Peter så att man kan få lite bra betyg.
Sen är det ju fotbollsträning också. Vi har match nästa vecka så man måste träna lite extra hårt. inte för att jag inte gör det men ändå... =P

På lördag är det balen... jag tror att det kommer bli roligt.... man kommer nog snacka lite mer om att det är närmare till studenten... as a mather of fact.... idag är det EXAKT 2 veckor kvar... 2 VECKOR bara! Oj, oj, oj! The show must go on!

Ha en bra dag!

Puss
//Rebecka

Min stalker det här året


Jag är så grymt trött på att vara förkyld! Det känns som om halsont har förföljt mig det senaste halvåret. Den är där och lurar på mig jämt och ständigt. Dyker upp när det passar som minst. Bryter ut i jobbiga hostiga förkylningar. Bara förstör och är i vägen. Min stalker, halsont, försöker förstöra de sista veckorna i skolan för mig. Den försöker förstöra uppvisningen i helgen. Inte blir jag frisk heller för jag har rep varendaste dag. Suck. En sådan här dag ska man ligga i sängen med täcket uppdraget till hakan, glo på en meningslös film och klämma i sig godis. Men icke. Ut och rasta vovven i blåsten, fixa inbjudningskort och sen iväg till träningen. Egentligen borde jag sy klart min skjorta också, men jag glömde ju köpa sidenband igår så det får väl vänta till inatt. Eller fredag natt.

//Erika

För det är så det är. Eller?


Jag bara älskar skolan sista veckorna. I måndags var jag i skolan, slutade vid tre. I tisdags var jag ledig. Idag började jag klockan ett, gjorde ett prov på en halvtimme och slutade. Imorgon är jag ledig. På fredag slutar jag klockan två. Helt underbart!

För övrigt har jag älskat den här dagen. Okey, jag är förkyld men humöret är på topp. Dessutom har det inte regnat på mig.

Jag och Matilda satt och diskuterade att innan man åker ner på stan planerar man alla inköp man måste göra. Väl nere på stan har man glömt bort hälften. Jag berättade att jag skulle ner på stan senare och fixa lite grejer och hon utbrister direkt Skriv en lista!! Jag var inte så pigg på det och bestämde mig för att lita på mitt supeminne. Som svek mig. Jag glömde dagens nästan viktigaste uppgift. Att inhandla vita sidenband. Klant, klant, klant!

Meen, jag hann köpa mina mjukisbyxor som är hatade av min familj. När jag sen berättade om ett par jeans jag är lite sugen på började mamma sucka. Snälla Erika, köp inte det. Det är så fult.

Nä, nu ska jag gå och ragga keps.
//Erika

Onsdagen...

Idag har man då övningskört på körskolan. Fick även veta att de hade faxat in en uppkörningstid för mig... och att jag kommit halvvägs genom allt... =S hur kommer det gå till? Sen sa muin körlärare till mig att det var bättre att ta för många lektioner och att han skule plocka bort de som inte behövdes sen. Får väl kolla lite hemma hur vi ska göra.

Idag ska jag iväg till Uppsala på intervju.. får se hur det går också... hoppas det går bra och att de inte är så dryga som de lät när man snackade med dem i telefonen.

Sen när jag kommer hem hade jag tänkt att haka på mor min på ljusparty! =)

Hepp... nu börjar jag lib hungrig.. får se om det finns någon annan hunrig själ som vill följa med mig och äta lite mat.

Efter lunchen är det tema: Don't drink and drive... hoppas det blir kul, även om jag bara kan vara med i en timme typ, men det är ju ändå alltid något. =)

Ha en fin dag!!!

puss
//Rebecka

Älskade Ängel


Ledig idag! Så jäklans skönt!
Kanske ska följa Desses exempel och lyssna på lite glada gamla godingar medan man pluggar på för fullt?

//Erika

Snälla, jag orkar inte mer


För övrigt hatar jag min datamus. Den har fungerat felfritt när mor satt här men så fort jag kom börjar den dryga sig. Jag skyller på batterierna som jävlas med mig så fort de kan. Tror att alla batterier har gaddat ihop sig mot mig och startat någon form av pakt som går ut på att förstöra för mig. Så fort de kan krånglar de. Det spelar ingen roll att jag har fem batterier med mig i väskan, inga fungerar (trots att de är nyladdade) när jag försöker somna på bussen till ljuva toner från min musik. Så jag uppmanar alla batterier att sluta jävlas med mig. Det är inte roligt längre.

//Erika

Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig


Konstigt nog har jag varit pigg och glad idag. Fick kanske 3 timmars ordentlig sömn inatt. Under dagen har Desse terrat mig med Som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig och Älskade ängel, du är en man, dududududut. Två låtar som väldigt gärna sätter sig på huvudet.

Min klass som är lite som den är har haft problem att hyra ett flak och hitta en chaufför till studenten. Så Desse, jag och Robin började hitta på en egen lösning. Vi kom på att vi tre skulle skaffa fram tre sparkcyklar och pynta dem med lite kvistar och band. Därefter tänkte vi sätta fast cykelkorgar (alltid bra att ha, måsta förvara skumpan någonstans) och sedan dra runt genom stan på dem sjungandes För vi har tagit studenten, för vi har tagit studeeenteen, fy fan va vi är bra! Hade väl varit en vacker syn? Tyvärr verkar det ju inte bli så nu då Angelica och Elin kom hoppandes och skrikandes om att de hade lyckats fixa flak. Men nu får vi ju i alla fall fira studenten tillsammans med klassen. Även om sparkcyklarna var en lite mer udda och intressant ide.

//Erika

jahopp

Nu är det sista dagen på en långhelg och det är endast 18 dagar kvar till studenten!

Jag har pluggat som en åsna idag från typ kl 13 tills nu och jag börjar bli trött i ögonen... så jag ska nog ta och lägga ner och skriva det sista imorn istället.

Nu ska jag gå och käka lite chirre och joina tv:n ett tag innan det blir sova för min del... tror att det typ blir en film eller något... hmm.. ja det lät bra! En film får det bli! Kanske bjuda över grannen på lite tv-spel... får höra med henne hur hon känner inför det...

Shit.. pirrigt värre... så fort man tänker på studenten... vart ska man ta vägen sen då? =S

Puss
//Rebecka

Mot Jakan


Just nu sitter jag väntar på klockan. Eller snarare mor och bror. Vi hade tänkt ta en tripp in till Jakan och shoppa lite. Jag måste hitta tyg till alla jäkla scenkläder. Suck. Det här är det värsta med showen. Jag måste sy. Jag är inge bra på att sy. Dessutom ska en kjol vara gjord av plast. Hur fint tror ni det kommer bli? Jag kommer säkert sy kjolen för tajt och aldrig lyckas få av mig den. Det skulle ju vara trevligt, att alltid gå omkring i en blå plastkjol. Möjligtvis hur kallt som helst på vintern men det skullle ju ändå vara ganska praktiskt. Jag skulle aldrig behöva stressa på morgonen bara för att jag inte vet vad jag ska ha på mig.

//Erika

Det svider, kliar och blöder


Mitt knä är jobbigt. Det svider, kliar och blöder. Vägrar läka. Idoit sår. Kommer säkert envisas med att bli ett ärr också. Men då kommer jag åtminstonde alltid minnas skivan. Som man brukar säga: det kostar att ligga på topp.

Haha, här var jag väldigt vitsig. Även om ni inte fattade det.

//Erika

och mobbningen fortsätter


Det slog mig nu. Om det verkligen vore mobba-Tim-helgen borde jag stänga av mobilen, dra ur telefonjacket och skita i att hämta honom. Då skulle han få stå där i mörkret och kylan helt ensam. Han skulle få gå hem. Det skulle ju vara mobbning på hög nivå. Det skulle verkligen visa att det verkligen var mobba-Tim-helgen. Det vore ju mer mobbning än att stå och peta på honom med en galge. Tur att han har en sådan snäll syster som inte kan utföra sån hemsk mobbning. Eller, kan hon?

//Erika

Mitt i natten


Okey, det blev inget hårdbröd som tur var. Ingen glass heller, tyvärr. Istället har jag knaprat på minimorötter. Nu känner jag att jag börjar tröttna på det här. Mor har gått och lagt sig och jag skulle gärna följa hennes exempel. Istället sitter jag och skriver lite. Väntar på att klockan ska bli halv två. Då jag ändå bara är hemma ikväll föll det på min lott att hämta bror ikväll. Snackade nyss med honom och alla har blivit utslängd från vart han nu var. Bra jobbat, bror.

//Erika

Ingen dans, ingen glass - Fuck this


Jag vill ha glass. Massa, massa glass. Nu när jag inte får gå ut och dansa vill jag frossa i glass. Har jag någon glass? Nej. Jag får nöja mig med paprika. Mamma sa nyss att vi har hårt bröd också. "Det knastrar bra, tänk på det."  Fan att affären har stängt.

Kul att man precis kommit ut ur duschen, bestämt kläder för kvällen och kommit halvägs med sminkningen när telefonen ringer. Ingen utgång ikväll. Lite sent att komma på något annat att göra nu. Fuck this, jag går och drar täcket över huvudet och knaprar på mitt hårdbröd istället.

//Erika

Mobba bror helgen


I helgen är pappa bortrest. Så hemma är bara jag, mor och bror Tim. Plus vovven då. Så mamma och jag har bestämt att den här helgen är mobba-Tim-helgen. Vi var nyss in i hans rum och slog honom med galgar.

//Erika

För hon syr istället


Kom på att jag lovade mor att blogga om henne. Hon blev lite upprörd när jag skrev om att hon aldrig bakar. Så när jag kom hem i onsdags med min nya tröja som gått sönder under dagen erbjöd hon sig att laga den. Jag hatar våran symaskin så jag ville absolut skicka bror att byta tröjan. Men icke. Mor högg tag i det där, plockade upp symaskinen och försökte sätta igång. När hon sitter där och försöker trä maskin säger hon Erika, nu får du allt skriva om hur bra jag är på att sy istället för att säga att jag aldrig bakar.

En kvart senare gav hon upp. Efter flera försök att trä maskinen gick hon och la sig istället. Så min tröja är fortfarande trasig, men snäll som hon är har hon i alla fall lovat att ta upp fighten med maskinen nu i helgen. Hoppas hon vinner.

//Erika

Grillbys frisör


Ledig idag, vilket har varit så sjukt skönt. Fick en liten sovmorgon i alla fall. Masade mig upp vid nio för att Rebecka och jag skulle över till Amanda och fixa håret. Vilket tog oändligt lång tid. Kom hem för en halvtimme sen. Så vi har färgat och klippt oss i ca fem timmar. Haha. Stackars Amanda. Jobbigt verkade det vara att ha två stycken på samma gång att jobba med också. Men resultatet blev bra =)

//Erika

Dans snack


Det blev en rätt okey onsdag faktiskt. Mycket motion som känns i magen idag. Hade vikarie på streeten och de gillade att träna magen kort och gott.

Nästa helg har vi våran uppvisning. Ska bli sjukt kul. Kul är det också att jag inte kan danserna. Men det lär väl lösa sig under nästa vecka, blir sjukt mycket träning då. Enda vilodagen från dansen är på tisdag. Då ska jag sitta hemma och plugga historia istället. Sista provet på onsdag!!! =)

//Erika

Underbara onsdag


Jag vet inte varför men idag känns det som om det kommer bli en sjukt bra dag. Den har i alla fall börjat bra. Har superlång sovmorgon idag, börjar vid ett. Slutar halv tre. Lycklig.

Efter det ska jag dra runt lite och sen är det dans. Hur bra som helst. F.o.m. idag gillar vi onsdagar. =)

//Erika

Skrivare och hundmat


På torsdag ska vi redovisa vårat projektarbete. Därför har jag jobbat som en tok med det idag. Så när jag kommer hem och ska skriva ut det sista kommer jag på att våran skrivare har gått sönder. Så jag har nyss varit på skrivar-jakt hos grannarna. Som tur är räddade Sandra mig. Som tack fick hon massa hundmat.

//Erika

In my imagination


På mediakommunikationen ska vi göra en kampanj för en produkt. Det skulle vara klart idag. I början av lektionen sitter vår flummiga lärare och snackar lite med alla.
Lärare: Robin, vad har du använt dig av?
Robin: Sådana här luftvägar (ingen fatttar här vad han säger) i luften. Typ flygplan med skyltar (här börjar alla hänga med igen). Så har jag bussar. Reklam på bussar. Jag har biljetter och armband.
Lärare: Produkten då?
Robin: Oh. Det har jag inte riktigt bestämt än. Men det kommer idag. Allt annat har jag här *pekar mot huvudet* in my imagination.

Haha typiskt Robin. Okey, det låter inte direkt tokroligt här, men det var det imorse. Eller så var jag helt enkelt bara trött och glad över att min magkramp gått över.
//Erika

När drömmen blir sanning


Inatt hade jag en sanndröm, eller vad de nu kallas. Imorse drömde jag att jag vaknade, gick bort mot toaletten med kramp i magen. Hade så jäkla ont. Stapplade typ fram.

En stund senare vaknar jag. Känner hur ont i magen jag har. Går upp, bort mot toan. Går långsamt, långsamt för jag hade så jävla ont. Hade lust att bara lägga mig ner och dö.

//Erika


Detta händer inte så ofta


Igår när jag kom hem hände det något otroligt. Det luktade nybakad äppelpaj. Min första tanke var att nu måste de köpt någon färdig paj och värmt på, men icke. Mor hade bakat. Det händer absolut inte ofta. Är det någon som står för baket i vårat hus så är det jag. Jag var i chocktillstånd resten av kvällen. Som tur är gjorde det inte kakan mindre god.

//Erika

Detta händer inte ofta


Igår när jag kom hem hände det något otroligt. Det luktade nybakad äppelpaj. Min första tanke var att nu måste de köpt någon färdig paj och värmt på, men icke. Mor hade bakat. Det händer absolut inte ofta. Är det någon som står för baket i vårat hus så är det jag. Jag var i chocktillstånd resten av kvällen. Som tur är gjorde det inte kakan mindre god.

//Erika

En dag med telefonförsäljare


Kom nyss hem från jobbet. Jobbade med en ny tjej idag, vilket var trevligt. Först var dagen bara blä. Det var inge folk i köpcentrumet och hon och jag hade ingenting att göra. Eller ja, hon stod och flirtade med en telefonförsäljare som hon träffat dagen innan och jag kände mig bara ivägen.

Efter lunch blev det lite trevligare. Då hittade vi telefonförsäljare nr 2 så att jag också hade en liten filur att småsnacka med. Dessutom var ju telefonförsäljare nr 1 så schysst att han dissade sitt jobb och hjälpte oss att dela ut flyers.

Nackdelen med att umgås med telefonförsäljare en hel dag är ju att så fort de fick reda på att jag var över 18 försökte de få mig att köpa en ny mobil. Argumenten var många.

Men du behöver ju en ny mobil. En rosa kanske?

Har man comviq kompis så är man fattig, outbildad och ful. Men sen sägar jag inte att alla som har comviq är det. Däremot är de som har telenor smarta, välutbildade och snygga. Eller lättlurade.
Här rabblade han upp varje mobiloperatör och sa vad för nått man var om man hade ditt och datt. Jag har absolut inga fördomar som du hör utan det här är baserat på en statistisk undersökning.

Klart du ska ha en ny mobil. Är inte den här fin? Den här då? Men den här! Den är ju liten. Du kan få den i rosa. *han tar upp luren till örat, viftar med handen och pratar med tjejig röst* Hallå? Hallå?

Haha, ganska roliga killar det där. I slutändan blev det nog en rätt trevlig dag trots allt. Och imorgon är det skola igen. Något som jag faktiskt både fasar och ser fram emot. (ovanligt att jag ser fram emot skolan, visserligen bara en pyttepytte liten del av mig som gör det, men ändå).

//Erika

När det inte är som det borde


Egentligen talar allting för att jag ska vara på dåligt humör idag. Jag har ont i halsen (igen!), har vaknat tio tusentals gånger i natt, drömt konstiga drömmar, måste gå upp klockan 8 en söndag och att jag just nu är påväg till jobbet. Men icke. Solen skiner och jag är pigg och glad. Lite butter över att jag ska jobba, men, men, det är bara att härda ut. Ha en bra dag allihopa!

//Erika

Det som händer på skivan, stannar på skivan


Får skrapa ihop ett litet inlägg om studenskivan. För det var verkligen så otroligt kul. Alla var på topp och det bara strålade gladhet ut från allihopa. Kvällen började med en sjukt god middag. Förrätten var fantastisk och huvudrätten lika så. Så god att jag och Hassan började gluffsa från Desses tallrik när vi ätit upp, slogs t.o.m. om potatisen. Efterrätten var minst lika god den, men den råkade jag ge bort till Hassan. Suck.

Mellan rätterna delades det ut nomineringar. Binta och Matilde stod för rimmande motiveringar. Min blev något i stil med hon gillar att dansa, bla bla bla tramsa. Hon gillar inte att hålla tal, därför blev Erika Klassens No it all. Desse hade tyckt att jag skulle bli Klassens Porrskådis. Hmm, hade gärna velat höra motiveringen till det. Desse själv blev Klassens färgklick, vilket passade henne perfekt. Hon har alltid klara fina färger på sig som hon gärna matchar med ännu mera klara fina färger.
Robin, också våran trogna kompanjon, blev Klassens Pissprov. Haha.

Kvällen var helt enkelt sjukt kul. Fick snyggaste ragget. Elin Klassens Tant, skrek högt och tydligt ut att jag var hennes ikväll. Haha.

Det hände så himla mycket kul, kan ju säga att jag dansade mycket, trots den dåliga musiken. Varför spelar man sådan musik överhuvudtaget när folk vill dansa??

Tänker avsluta med ett litet citat av Desse "Det som händer på skivan stannar på skivan." Haha ett alltid lika bra uttryck som vi brukade skämta om efter en galen kväll på Lotus.

Lite bilder bjuds det på såklart


Den glada klassen


Fördrink


Desse och jag


Middag


BK shotar =)


Klassens färgklick och Klassens vet bäst

//Erika

Mys i solen


Nyss hemkommen. Varit en sådan sjukt skön dag. Titta bara på vädret!

Skolan var chill som vanligt. Satt ute i solskenet med Robin, Desse och målade en mugg och en skål i flera timmar. Jim hängde med oss ett tag också, han blev tydligen skrämd av bildundervisningen för de skulle måla av en mamma som ammade sitt barn och hon hade hängbröst. Fegis.
När vi satt där med våra fina muggar gick någon förbi, gav oss en blick och sa sarkastiskt "det där får de betyg för". Ja, det får vi betyg för. Ja, vår klass får ibland lite dagisliknande undervisning, but we like it =)

När vi slutat drog alla fyra ner på stan för en liten picknick. Köpte sjukt god sallad, bullar, godis och nötter och försvann neråt stadsparken. Där satt vi i solen och stekte i några timmar, myspys. Varmt som attan.

Nu håller jag på att lägga upp bilderna från valborg och studentskivan på bilddagboken. Segt. Terrible
Ska dessutom bestäma mig om jag ska med ut på krogen ikväll. Är egentligen pank och trött, men är lite sugen på det där rocktemat.

//Erika

Student -08

Ikväll är det näst sista

studentfesten ever.

Rock tema står på schemat!



Puss
//Rebecka

ps. 27 dagar kvar

nedräkning

28, and still going down!!! =D






Puss
//Rebecka

Skolan är ju bara för underbar ibland


Studentskivan var så grymt rolig =) Hade det skitroligt hela kvällen lång. Ett inlägg om det får komma senare.

Just nu sitter jag i skolan, har någon redovisning för en Kinnarps snubbe där vi ska berätta om ett ställe som vi har inrett. Jag har gjort ett cafe, inrett efter de fyra elementen. Lalala, I'm bored.

Dansen igår var ju rolig. Var trött som satan. Åkte dit redan vid halv fyra, klämde i mig en sallad, snackade med Alex och sov. Väldigt roligt. Halvsov typ tills vi började så de va ju trevligt. Var helt död på träningen och orkade inte riktigt med Thomas som skrek och gapade om att vi skulle vara självsäkra och visa energi. För jag hade ju så mkt energi, kunde ha somnat mitt i ett danssteg. 

Min vilotimme fick bli en långpromenad genom Norby. Tyckte det kunde behövas så att jag piggnade till, vilket jag gjorde. Så andra timmen på dansen gick sååå myket bättre. Men så var inte den lika ansträngande. 

Bussresan hem var spännande också. Eller ja, den blev spännande när jag kom hem. Satt en rastlös kille framför mig. När jag kommer hem upptäcker jag att jag har han på msn. Ingen aning om vem snubben är egentligen eller hur han hamnat på min msn. Läskigt :P

Nu ska jag fixa lite bilder åt Desse från skivan. Älskar mina lektioner, så sköna =)

//Erika

Närmar sig

Nu är det bara 29 dagar kvar till

STUDENTEN!



Puss
//Rebecka

...and hope I'll always win

Ikväll är det fotbollsträning.. jag hoppas att jag gör bättre ifrån mig än vad jag gjorde på matchen senast.. shit där gjorde jag bort mig totalt. Men man kan ju inte vara bäst på allt... kanske ska lägga av då? hmm... "/


I don't play your rules, I make my own.

Nu ska jag byta om och göra mig klar... funderar på att ta ett varv i spåret innan träningen, så att man är lagom uppvärmd =P

Ta hand om er!

Puss
//Rebecka


Hoppas han håller vad han lovar


Vilken lättnad. Än så länge i alla fall. 
Blev ju lite strul med en kryssning som Desse och jag har försökt avboka så det verkade som om vi skulle få betala kryssningen utan att få åka med. Har ringt runt hela dagen och försökt få folk att fatta att vi vill inte med och att vi inte vill betala. Så nu har vi snackat med någon snubbe som säger att det är lugnt. Låt oss hoppas att han håller vad han lovar. Annars jävlar...

//Erika

bye bye


Ikväll blir det STUDENTSKIVA så lär inte skriva på ett tag. 
Onsdag, torsdag är det DANS dessutom så bye bye!

//Erika

Efter den långa resan


Själva festen var mycket roligare än själva resan. Vilket var tur, annars hade det inte varit mycket till fest.

Kvällen inleddes med Pyramiden, där Dennis lärde oss en ny variant. Sedan var jag fast där. Tror knappt jag lämnade spelbordet under hela kvällen, spelberoende kanske...? 

Spelade lite poker med Rikard och Filip, då Alex helt plötsligt kommer förbi och skriker.
A: Har någon sett en rosa mobil?
E: Ja, på bordet där.
A: Ja, men titta, vilken koll du har, Erika.
Rikards mobil ringer och det är Jocke i andra änden.
A: Är det Jocke? Får jag prata?
Hon tar luren och springer iväg och lämnar sin mobil hos Rikard. Efter ett tag kommer hon tillbaka.
A: Vet ni vems mobil det här är?
R: Ja, det är min. 
Alex får syns på den rosa mobilen i hans hand.
A: Det där är ju min mobil! *lycklig*
Haha låter kanske inte så kul, men var ganska skoj då.

Därefter kom Jocke till festen och Dennis försvann. Så vi körde Pyramiden på Jockes vis. I spelet innan hade grabbarna gaddat ihop sig mot mig, nu var det hämnd. Bara det att Jockes variant var lite svårare att förstå.
Jag: Rikard! Din variant var mycket lättare!
Rikard ger mig en konstig blick.
Folket under spelets gång byttes ju ut hela tiden så jag var lite förvirrad. Glömde bort helt att det var ju Dennis jag hade spelat med först.

Jag passerar trappan. Alex skriker:
"Erika!! B här vill snacka med dig! Kom och snacka med honom."
Jag sprang förbi och kom tillbaka efter ett tag och Alex skriker:
"Erika. Ska inte du och B gå på en promenad?"
Bra jobbat Alex. haha, stackarn =)

"Jag är USA:s fjärde vigaste. Jag finns med på youtube, ni kan söka där." haha yeah, right.

Åh, läskigt var det när jag kom in i huset. Var en exakt kopia på två kompisars hus, bortsett från att rummen var lite annorlunda.
"Shit va läskigt. Det känns ju som om du redan har varit här." Kändes lite läskigt faktiskt.

Dagen efter fick man en liten utskällning av Alex. 
A: Du ska alltid vara så himla stolt!
E: Haha, tänk jag visste att du skulle säga så!
Haha, alltid =)

Trevlig kväll, så glad att jag vann över mitt tvivel och åkte dit.

//Erika

Toanödig på tåget


Okey, jag är seg, seg,seg så nu, fem dagar efteråt kommer det efterlängtade inlägget om fredagen. Började med att jag lite tveksam bestämde mig för att åka till Södertälje på fest.

Min resa började klockan sex i lilla Grillby. Jag var försenad och flög in i bilen. Utan att gå på toa. Dumt gjort. Sen satt mor och jag i skolsta i 20 min och lästa aftonbladet. Sen blev det bussen mot Bålsta. Då äntligen kunde jag ta tåget in till stan. Självklart var jag ju så smart så att jag satt och drack på tåget. Ännu mera kissnödig. Framme i centralen. Byta tåg. Jätte kissnödig. Så stannar tåget plötsligt mitt ute i ingenstans. "Vi väntar på ett mötande tåg, därför står vi still." Great. Kris-kissnödig. Vi rör på oss igen, i en minut, sen stannar vi igen. "Vi har mött stoppljus, därför står vi still." Aaahhhh! Jag trodde jag skulle bli galen. Och kissa på mig. 

Så åker vi igen. Till nästa station, Östertälje. "Då det skett en broöppning i Södertälje blir det här slustationen. Avstigning för samtliga." Jag trodde de skämtade med mig. Jag hoppade av tåget, höll på att kissa på mig och ett äckel som pratade ett konstigt språk förföljde mig. Självklart så är nästa tåg försenat med några minuter också. Härligt, härligt.

Efter ett tag kommer tåget, jag hoppar på och åker två stationer till. Äckelt sitter brevid mig i en station. Blä. Jag funderade på om han var en våldtäcktsman. Sen glömde jag det och tänkte bara på hur kissnödig jag var. Framme. In på bussen. Åka, åka, åka. Sen, runt halv tio var jag äntligen framme och kunde lycklig gå på toa. 

Ska aldrig, aldrig mer åka på en 3 timmars resa utan att gå på toa innan.

//Erika

Fan, fan, fan


Jävla bajs! Nu ryker antagligen alla mina pengar. Jävla puckon!

//Erika

Grattis Desse


Och något som jag inte hann med i fredags:

Grattis Desse!!

image220

//Erika

Valborg, i mörkret under massa träd


Jag vet att jag är hur seg som helst, Alex har redan skällt på mig x antal gånger. Men här kommer inlägget om valborg.
 
 

Jag och Jennie for in till Uppsala och gick hela dagen. Bara gick och gick och gick. Vet inte riktigt vart vi skulle ens. Tror vi letade folk och sen efter något bra ställe att sitta på. Vips så var det kväll och vi gick igen, denna gången till station. Där mötte vi Alex, Sara och Laura och sa hej då till Jennie.

"Är ni från Enköping? Då är ni skit religiösa va?"
 
Jag och flickorna tog oss till kina (haha, dålig humor) för att käka lite. Kan ju säga att folk inne på restaurangen märkte när vi kom, Alex hördes.
"Titta!" De har stora guldfiskar här!!"

  

På restaurangen hittade vi en Dennis som gjorde sällskap med oss resten av kvällen. Vi hittade även en lustig liten sak som försökte skjusa oss till stadsparken i sin nya BMW. Men vi var duktiga och tog oss dit till fots, satte oss under ett par träd i mörkret och festade loss.

  

Jag, Sara och Laura lärde oss mycket under kvällen, speciellt om trädet hägg. Fanns något nummer man kunde ringa för att lära sig om hägg och vi var inte sena med att haka på. Så det jag lärde mig den kvällen var att hägg har flera stammar och att någonting är rött. Mer än Laura som bara kunde minnas snaps. Haha.


I lekparken mötte jag två pojkar, som tydligen båda hade blivit dissade av sin kompisar och därför börjat hänga med varandra. Egentligen kände de inte varandra alls.
"Vi är 91:or."
"Va? Ni är lika gamla som min brosa!"
"Fan, det där kändes ju bra."
"Vad heter din brosa?"
"Tim"
"Haha, jag är din brosa! Jag heter också Tim!"
Är det här någon ny grej så fort jag festar eller? Varför blir alla helt plötsligt släkt med mig när de druckit lite?

Vill du också vara släkt med mig? xP

Andre: "Titta den där kvinnan ser ju exakt ut som Alex. Samma kläder och hår ju!"
Erika: "Ja, titta. Fy vad skurkaktigt."
Laura: "Skurkaktigt. Haha. Det måste jag komma ihåg."
Strax efter får jag ett sms från laura där det bara står en sak: SkurkAktiKt.

Nu orkar jag fan inte skriva mer, men valborg var mysigt i alla fall. Riktigt kul att flickorna orkade åka hela vägen till Uppsala =)

Fler bilder kommer på Terrible


//Erika


Söndag eftermiddag

Ännu en helg har gått förbi. Ska precis sätta mig ner för att plugga lite så att jag hinner klart innan 93:orna ska spela match...

Gårdagen blev väldigt lyckad.... kortfattat - Fotboll, bio, film! En lagom trevlig lördagskväll. =D tack Emma!

Nu ska jag skriva om naturreligioner...

hade gott
puss
//Rebecka

The eagle is flying

Nu är Emma på väg hit för att hämta upp mig så vi kan kila iväg på bio sen. Vi ska se 10 000 bc hoppas att den är så bra som den verkar... vi får se vi får se.

Annars idag har jag varit till Bålsta och tittade på fotboll med Emma =) Det var rikigt mysigt i solskenet... ett plus i kanten var ju att Nordia vann över Håbo med 1-2. En rolig grej var att jag tittade efter de killar vi spelade mot när vi mötte dem i handbollen. Såg bara två av dem! Puh =P

Nu ska jag kila... Emma kommer när som helst!

Puss
//Rebecka

Bad as hell

Väldigt dålig match.... gjorde bort mig, varför tänkte jag ens annat??? =S


Imorn ska jag i alla fall besöka Bålsta, träffa Emma och kolla fotboll... får se vad som händer sen... Kommer hur som helst bli på bättre humör då!


Nu är jag trött och ska sova...

Puss
//Rebecka

Grattis bror


Jag har varit alldeles för trött för att ens orka kommentera valborg här, så det får helt enkelt bli imorgon. Istället tänkte jag säga grattis till bror min som blir 17 idag. Grattis =)

image209

//Erika

Stor krock på E18


Ibland undrar man ju. Imorse skjusade jag Sara och Laura till tåget, vilket jag inte var så pigg på, blev ju ganska sent igår och de skulle absolut iväg super tidigt. Så koncentrationen var ju kanske inte riktigt på topp kände jag när jag körde iväg.
I alla fall, efter att ha släppt av dem och tagit mig upp på motorvägen igen så hamnar jag bakom en stor buss. Lägger märke till att en annan bil kommer i omkörning så jag väntar med min egen omkörning. Så när den andra bilen ligger jämnsides med bussen slirar han till. Vet inte riktigt vad som hände men plötsligt ser jag hur han gör en kraftig sväng från vägkanten och försöker komma upp på vägen igen. Han hade hamnat lite på sidan av vägen. Så efter sin kraftiga sväng börjar han glida runt och det ser ut som om han ska snurra in framför bussen. Vilket inte hade slutat så bra. Jag skulle antagligen i såna fall farit rakt in i rumpan på bussen och blivit mos. Som tur är lyckades snubben glida ut åt andra hållet och ser istället ut att köra över på andra sidan motorvägen, men lyckades stanna i det lilla diket innan.

Vet inte hur ni hade reagerat men den här lilla händelsen fick i alla fall mig att vakna till.

//Erika

Första maj

Idag är det första maj och igår var det valborg.... Jag spenderade min dag i Uppsala tillsammans med Sara, hennes pojkvän och the rest of the gang... Kände endast Sara men bestämde mig för att inte va en tråkmåns så jag pratade med alla anda också. Jag hade det mycket trevligt på morgonkvisten när vi åt frukost - champangefrukost. Asgott!

Sedan begav vi oss mot ekonomikumparken. Där var det väldigt mycket folk... det var rena turen att vi hittade en plats för våra filtar att ligga på. Vi satte oss på filtarna och småpratade lite och tittade på folk.... Shit va mycket roligt/konstigt folk det finns... Mr. Pimp och Mr. Pimp... hahahah =P.... ni får kolla bilder på dem på min bdb asscoach.bilddagboken.se.

Idag blir det bara till att plugga lite projektarbete.. får se om det blir någon övningskörning också... det va ett tag sedan så jag hoppas på det...

Puss
//Rebecka

RSS 2.0