Totally blank

Idag känner jag mig helt blank. Jag orkar inte tänka, inte känna och jag vill det inte heller. Känner mig bara allmänt korkad. Ibland kommer såna dagar, när man bara vill gömma sig, krypa ihop till en liten boll och aldrig mer röra sig. Inte tänka på någonting. Med risk för att låta lite pantad, men har ni tänkt på hur mysigt det ser ut när hundar kryper ihop till små bollar? Rullar ihop sig och kör ner nosen i svansen, ser inte det underbart mysigt ut? Om jag hade en hårig liten svans (och var lite vigare) så skulle jag också krypa ihop så. Speciellt dagar som dessa. 

En annan sak jag tänkt på och är ganska säker på att jag inte är ensam om att funderat på det, är varför man gör sådana puckade saker ibland. Varför tänker man helt enkelt inte efter? Det är som om hjärnan slutar fungera, den hänger inte alls med. Jag vet inte hur många gånger jag har ställt mig frågan vad faaan har jag gjort!!? Senast idag faktiskt. Och igår. Och dan innan det också. Hmm... Har nog gjort ganska mycket korkat på senaste tiden. Kanske dags att börja tänka efter lite, fast jag kommer väl bli påminnd om det varenda eviga dag framöver, men jag får väl skylla mig själv....

Jaja, vill avsluta med någonting glatt i alla fall. För det har faktsikt vart en ganska trevlig dag trots allt. Visserligen har jag mest åkt buss, tror det sammanlagt blivit runt fyra timmar. Men för en gångs skull har jag bara tyckt det varit mysigt. De första tre timmarna sov jag bort, verkligen sov som en stock, slapp tänka på allt, bara gled bort till ingenstans. Den sista timman ägnade jag åt att lyssna på underbart bra musik och fundera. Verkligen fundera. På allt mellan himmel och jord; vad jag gjort, vad jag vill göra i framtiden, på små skogstroll, vart jag skulle kunna tänka mig bo, på hur söta och pantade kor ser ut, hur det var att vara liten, på skolan, på kärlek, på killar, på vänner och på kvällen innan. Var på studentskiva kvällen innan med Jennie. Det var en ganska okey kväll. Kunde vart roligare, men det var helt okey. Synd att Fredrik, den enda vi kände i klassen som höll skivan, försvann spårlöst. Hehe, vi chansade på att han hade däckat någonstans, men det visade sig att det var nog kanske inte sant. Men vi mötte sånt underbart skönt folk, garvade hela kvällen åt vissa utstyrslar. Några hade ju klätt ut sig så sött så sött. Favoriterna var helt klart Gratis-puss-lådan och flugsmälls-killen. Shit vilken skön kille, han sprang omkring helt galen hela kvällen med flugsmällan i högsta hugg, störtskön. Tror jag garvade varje gång jag såg honom och puss-lådan. Haha =)

Puss till er alla!     //Erika (med K, tihi)

Vad ska man säga?

Livet kan vara surt ibland men även underbart!
När jag tänkre på hur många underbara vänner jag har runt omkring mig blir jag glad. När jag känner efter hur jag mår blir jag lessen. Så fort jag gör någonting fysiskt skadar jag mig om och om igen. Det är som om någon inte vill att jag ska röra på mig! En vän sa till mig när jag berättade för henne att jag gjort illa mig; "Man ska röra på sig så lite som möjligt allt annat är farligt!" Inte för att jag tror att det är så bra men hon har nog rätt ändå. Det mesta som man gör är ganska farligt. Man gör illa sig på ett eller annat sätt.

Många brukar ställa sig frågan: "vad är meningen med livet?" Själv har jag inget svar på den frågan men jag tar dagen som den kommer och hoppas på det bästa av den.

Det finns andra saker med livet som också är underbart och det är att vara kär eller tycka om någon väldigt mycket. Jag tycker om en väldigt mycket. Tycker han om mig? Det vet jag inte men det är det som gör det så spännande, det gör så att man vill ha mer av det som man inte får.

Kärlek är det enda som lever på hunger
och dör av överflöd.

Paaarty Paaarty

Halloj Halloj!

Erika är så oootroligt jävla trött idag!!! Men har haft en sån underbart skön helg. Har träffat min underbara kusin Alexandra i helgen. Drog dit hyffsat tidigt i lördags för att dra hem till mormor och spana in hennes nya lägenhet, som va riktigt mysig. Liten, men mysig. Skulle tänka mig att ha en sån söt liten etta själv. Det skulle vara asnice. Jag vill flytta hemifrån, det skulle vara myspys. Min kusin och jag har en liten lömsk plan på att jag ska ta ett år ledigt efter gymnasiet och driva runt i olika städer för att spana killar. Sen efter ett år ska hon och jag flytta ihop i en söt liten lägenhet i den stad där det fanns flest snyggingar och plugga vidare på högskola. Låter väl supersmart, haha. 
   I alla fall, efter att ha hälsat på mormor drog Alex och jag hem till henne. Hennes moder är i Finland så hon hade tänkt att ha en liten fest, som blev råmysig. Dök väl upp lite fler folk än väntat, men det var ju ändå riktigt schysst folk.  Jennie, Laura och jag tog en liten klättring upp för en sandhög och balenserade i högklackat på en konstig stång. Resten av kvällen gick mest ut på att umgås med en (det var han själv som sa det, haha) Brad Pitt-liknande kille och däremellan lyssna på hur hans polare drygade sig. Fast Jennie och jag hann med att visa upp våra skills i att gå som struttsar, dock var vi lite ringrostiga då det var ett år sen sist. Haha =) I slutet av kvällen var alla halvt däckade och hälften hade stuckit så det blev ett litet gäng som satt och gjorde egentligen ingenting (glömde helt totalt bort Bluffstopp), för att mellanåt smita ut för att röka bort både huvuden och lungor =) så trevligt, så trevligt tihi
   Okey, jag kan nästan medge att jag blivit beroende av att festa. Det är så underbart mysigt att vara ute och hänga, träffa nytt folk. Dessutom är alla så uppspelta och glada (inte bara pga alkohol) då det nalkas fest. Alla eller ja, nästan alla, det finns ju en hel del buttra människor därute (Ja, jag använder ordet butter), skiner upp och blir dubbelt så trevliga.
Usch, jag hade tänkt skriva mer, men min hjärna och tankeförmåga håller på att totalt rasa samman så vi tar det en annan gång. Bilder får komma senare då jag väntar på att Laura ska lägga upp dem på sin blogg. =)

image31 image32
Bilderna har kommit, här e Jennie, Jag, Sara och Evelina (skäms för att säga det, men vet faktiskt inte vem som e vem) och sist men inte minst, min kusin Alex.

God nattpuss till er alla!

Så underbart!

Om det är något som är underbart med livet så är det att ha vänner omkring sig! Så det här inlägget kommer att bli en liten hyllning till alla mina vänner! Kommer inte skriva så mycket för det går inte att beskriva med ord hur mycket vännerbetyder för en. Det bara är så... så tack för att ni finns! Älskar er alla!                                 
image22 Vänskap!
image23Vänskap!

























image24 Vänskap!
Vänskap!       image25

FAN!

Idag var det några dagar sedan fick jag reda på nationella provet i matte... fan vad jag hatar matte och dess lärare!
men man kan inte alltid ha det bra här i livet. Men som man brukar säga: Livet är inte en dans på rosor.
Men jag är i alla fall lyckligt lottad som har underbara vänner som stöttar en i allt man försöker göra! You know who u r!!! ;) Tack så mycket! :D

Sedan är ju inte allt kässt precis... jag fick nämligen reda på att jag skulle få sommarjobba i sommar! Jippieeeeee!!!!! Money here I come!!!
Å en sak till, nu är det inte alls långt kvar till skolavslutningen, och efter det är det heller inte alls långt kvar tills jag fyller 18!!!!!!!!!!!!!!! Krogen!!!!!!!! Jihooooooo! (ursäktar alla utropstecken)

okej åter till verkligheten.. skolan är väldigt jobbig nu så här på slutspurten. speciellt när man vet att man väntar på att få göra ett prov som man egentligen verkligen inte ha... men vad gör man? Jo, man tar det som det kommer, bara att leva med det.
image21

Så gott folk, ta livet med en nypa salt... ;)

That´s all for today....Puss

Fotboll!!!!!!!!!!!

Oh My God!image16
Vad finns att säga än att jag bara älskar att spela fotboll och titta på fotboll! Spelade i söndags och vann med 0-4 på bortaplan... känns ganska så starkt faktiskt! *stolt* Efter min match åkte jag och tittade på när herrarna spelade borta i Uppsala.. de vann också, vände från 2-0 underläge till 2-3 som också blev slutrestultatet! :D image15
Man kan inte sluta små-le när jag tänker på mina två anledningar till varför jag titta på herrarna...:P den ena är för att fotboll är så otroligt kul att titta på (lär mig en hel del också dessutom) sedan är det för spelarna så klart! Det finns ju en och annan snygg att titta på :P inga namn nämnda än så länge ;) tror inte att jag kommer göra det heller.... men de som känner mig väl vet precis vilka jag snackar om... hehe... snart är det match igen och jag är verkligen inte den som är sen att vara där!
Fotboll forever and ever.... :P

sedan har vi den här otroligt jobbig kärleken som man väntar på... kanske går man och väntar på fel person, hoppas för mycket på att något ska hända, jag vet inte riktigt... jag kanske borde bege mig ut och jaga lite, eller så sitter jag här och väntar tills någon bara dyker upp. För det finns väl någon till alla? Eller?
///Rebecka... #13
image14

Underbara helg

Goddagens gott folk!

Erika här, som hade tänkt snacka lite om den extra långa helgen. SÅ SKÖNT med fyra dagars paus från skolan, synd att det gick så fort. Längtar ihjäl mig till sommarlovet nu, är så otroligt trött på skiten. Haha. Men det var helt sjukt underbart med ledigt. I torsdags strövade jag bara omkring här hemma, började dagen med att träna lite, sen gå långpromenix med hundarna (har två stycken små högljudda saker, tihi). Sen var det tänkt att jag skulle plugga lite och få allt sånt överstökat och slippa tänka på det resten av helgen, men icke sa nicke. Jag somnade på soffan =D Vaknade upp n¨ågra timmar senare helt bort domnad i skallen och visste inte vad jag skulle göra för att piggna till. PW föreslog att jag skulle ge mig själv en omgång med bitchslaps i facet, men det kändes inte allt för bra. haha. Så det blev att klämma i sig en pizza och sen var jag igång igen.

På fredagen vaknade jag faktiskt hyffsat tidigt, tränade lite igen och tog en lååång dusch. tihi. Sen kom min fader hem från jobbet och tiden passerade fort, fort. Har inte ens något minne av vad jag gjorde. Men på kvällen så drog jag in till Enköping för att träffa lilla Jennie, vi hade fått för oss för att testa Joar, en liten krog i Enköping, trots att vi var helt panka. Jag hade inte ens råd till garderoben, utan fick tigga några kronor av min mor å far. Hemskt att det ska vara så dyrt att gå ut =( Ja, ja, Jennie och jag drog runt i Enköping några timmar och förfestade eller vad man nu ska kalla det. Haha. Träffade lite folk, bland annat drog vi hem till en kille som Jennie träffat två gånger på fyllan, tyckte vi kunde hänga där ett tag. Men när vi väl kom dit visade det sig att killen hade flyttat så vi hängde med hans rumskompis istället, som ingen av oss egentligen kände. Men det var trevligt, så där fastnade vi i pincip hela kvällen, bortsett från när vi tog en tripp till lekplatsen och spelade bort våra telefonnummer och fyra öl till nån basketkille. Så det kan gå, så det kan gå. Tror både Jennie och jag behöver öva lite på våra skott. =P

image18image19
                    Enköping                                                                           Leker, tihi


I lördags vaknade jag hos Jennie, klämde i mig några mackor, kollade på ett geni i famlijen och sen drog jag hem. Väl hemma var det in i duschen, sminka om sig och allt det där för att sen hoppa in i bilen och köra iväg till västerhaninge. Skulle på middag hos Simon och hans rara familj. Käkade mums, mums mat och spelade spel hela kvällen lång, kanske inte ska säga att jag förlorade stort vad vi än spelade... hmmm, jag som är dålig eller de som är bra...?
   Ja,ja kom hem inte allt för sent, men däckade dirket och vaknade mitt på dagen på söndagen. Underbart väder!! Kändes som sommar, visserligen lite blåsigt, men det va så myysigt! Var ute i solen hela långa dagen. Vill ha sommar nu! Längtar ihjäl mig, känns helt underbart att det inte alls är långt kvar tills sommarlovet. Vårat sista sommarlov som någon påpekade för ett tag sen, för sen tar vi STUDENTEN!!! =D Shit vad tiden går fort, haha.

PUSS!

Yeah dude!

Idag var en bra dag! Jag är nyklippt och väldigt nöjd med min nya frisyr!

image13

Jag har varit på Arosfortet med mitt älskade handbollslag som avslutning på vår oövervinnerliga seger i serien! Sen som mat på det gick vi å käkade pizza... :)
Resten av den här helgen är också fullpackad... på lördag ska jag på en handbollscup som spelas på gräs med det laget som jag tränar.
På söndag ska jag själv spela match men dock i fotboll.. ska bli skitkul! Hoppas vi vinner!

På måndag har jag sovmorgon innan jag börjar skolan... den första lektionen jag har är ett studiebesök på reningsverket... hmmm.... inte så mysigt kanske...

Pussen påre (blomma)

Tisdag

Tjenare!

Idag är det Erika som skriver igen, egentligen skulle Rebecka sköta det idag, men ser att hon ej gjort det så varför inte. Har ändå inget speciellt för mig. Fast jag borde plugga till provet imorrn... och läsa om den äckliga ilskna lilla dvärgen... Ja,ja, finns bättre saker för sig än att tjata om den där skiten.

Idag har vi haft nationella prov i engelska, det gick strålande bra, fick svara på massa frågor om tunnelbanan i New York. Rebecka och jag fick genast minnen och hon ringde mig ganska snart efteråt för att snacka av sig lite. trevligt, trevligt... Hon hade lååång håla, så antar att hon hade litet trist. Själv hade jag expo, vi skulle klä om stolar i randigt tyg. Hmmm, ibland undrar man vad fan det är för linje man går... Förresten, kan ju säga att jag går på GUC i Uppsala som e en ganska soft, lång bit å pendla men det funkar... Anyway, stack tidigare från stolinklädningen och drog till Enköping. Skulle ha körlektion, som gick ganska hyffsat, trots att ja va nyvaken och inte så klar i huvudet. Men jag piggnade till efter ett tag iaf.. Drog på stan en stund, prövade en klännig och köpte godis. Very nice indeed. =)
                                          image9

Hmmm...  Kom hem, pluggade tio minuter, sen krashade i soffan. Glodde lite på ugly Betty och Desperate Housewifes. Tihi. Och drack jordgubbste och mumsa kex. Älskar te nu för tiden, myyyys =) Rebecka presenterade mig för jordgubbssmak på valborg, tihi. ooh, vill att det ska vara valborg igen, det vara så grymt mysigt. Sitta med flickorna vid ån å snacka skit, skit, skit. Dra runt på stan bland allt härligt folk (vissa en aning för fulla, tihi). Få huvudet nästan doppat i elden på Virres grillfest. Dra på krogen (halvt död, tar på krafterna att hålla igång en hel dag) med Brave å shaka loss. tihi. men det var en mysig dag =) 
            image11     image10
                   Myspys flickorna i solen på bryggan.                                                           Massa, massa folk

ÖÖÖÖÖÖSCH

Tjoho!



Tänkte att nu när Rebecka skrivit så fint här så e det väl min tur. Tydligen ska jag skriva om fotboll, men det känner jag inte alls för, plus att matchen inte varit än. tihi. Så istället ska jag bara snacka massa, massa babbel och lägga upp några vackra bilder. låter väl härligt? =)

                                            image6 
Yes, det här e då jag, ser inte så pigg ut kanske, men känner mig inte så uppåt idag i vilket fall som helst så det passar ganska bra. Hade en ganska så icke trevlig natt, som jag helst aldrig vill uppleva igen...

Lite brist på insperation om något att skriva om, så tänkte jag berätta lite om Rebecka och mig. Vi är två små flickor som bor grannar i lilla Grillby, vilket ingen någonsin vet vad det är. Men det är ett mysigt litet place, smådött emellan åt, men vi trivs ändå. tihi. (=   (en förvarning, jag kan nog missbruka glada gubbar och små tihi:n då och då)
   Rebecka och jag lärde känna varandra när jag flyttade in i huset brevid för ett antal år sedan. Innan bodde jag i Västerhaninge, vilket också var ganska mysigt. Det var Rebeckas pappa som tvingade oss att hälsa på varandra, shit va pinsamt det var =P Sen dess har vi i alla fall hängt ihop och haft så skoj, så skoj tillsammans, t.ex. har vi vart i New York ganska nyligen och vi vill TILLBAKA!!! =(  Det var bland de härligaste och häftigaste ställena jag satt min fot på. Vill tillbaka, vill tillbaka!! Det är något jag skulle kunna tänka mig, åka ner dit och bo ett tag, bara för att få njuta av den häftiga staden, men det är väl något som aldrig kommer bli av... men, men... En semester dit igen skulle ju inte heller sitta helt fel =)
   
                        image7

Ja, ja, något som måste sägas om Rebecka och mig innan jag måste dra vidare och plugga lite äcklig naturkunskap är att vi har väldigt härlig humor. Haha. =D   

Puss och kram från Erika

Ny dag!

Igår var e dyster dag då Sverige inte vann Eurovision Son Contest. Serbien vann, de hade visseriligen en stark låt. Men jag måste säga att pausunderhållningen var bäst. För alla er som inte kommer ihåg vad de hette så påminner jag er här: Apocalyptica.

image3

Idag är det fotboll som gäller för min del. Jag hoppas att det går hela vägen fram. Mer om matchen kommer i ett annat inlägg... Jag antar att Erika kommer skriva om det! :D

Tack å hej  / Rebeckaimage4


Dagen till ära!

Välkommen till vår nya blogg.
Allt som vi tycker och tänker och gör är nyckelorden till vår blogg.
Den första dagen till ära kommer vi att skriva om Eurovision Song Contest eftersom det visas idag. :)

image1


Det här är vi... TH Rebecka och TV Erika

Alla vet ju att The Ark kommer reprensentera Sverige i finalen som går an i Helsinki i Soumi. Och förmodligen kommer vi få se Lordi uppträda med sin schlagerdinga "Hard Rock Halleluja".
Vi kommer iaf att sitta som fastklistrade med godis och dricka framför tv:n och heja fram Sverige till seger! Och det kommer väl du också göra? ;)

image2


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0