Man har ju förmycket grejer


Idag är jag duktig. Jag har precis rensat ut garderoben. Okey, det var en fuskrensning, men jag har rensat lite i alla fall. Och det är väl tanken som räknas? Lite mindre skräpkläder är det ju nu. Eller ja, en hel soppsäck faktiskt. Undra hur många soppsäckar det blir om jag rensar ordentligt...?
 
Gubbful under städning av lokalen till 20årsfest och rensa-garderoben-nöjd i min fina Bouncetröja =)

Nu ska jag försöka mig ut i solen!


//Erika

Jag blir inte magsjuk, jag blir inte magsjuk


Förresten har jag nog inte riktigt kommit ifrån det här med Egypten än. Jag kände det i helgen när jag skulle betala med kontanter. När jag hivade fram min hundring ur plånboken kände jag direkt att nu måste spriten fram. Alltså, inte den drickbara spriten, utan spritgrejen vi hade med oss till Egypten för att tvätta händerna med. Deras pengar är ju så skitiga så man skiter ner sig. Och då menar jag inte att man blir smuttsig, utan man skiter ner sig. Bokstavligt talat. Therese och jag hade bacillskräck därnere. Vi var helt galna, speciellt första dagarna. Vi tvättade händerna efter att bara ha petat på pengarna, innan vi åt minsta lilla tugga, efter att ha gått på allmäna toaletter, och efter att ha skakat hand med folk. Ibland tvättade vi händerna i sprit helt utan anledning. Men så klarade vi oss från akuta toalettbesök också.

Nu ville jag i alla fall tvätta händerna efter att ha hållt i vår svenska rena krona. Jag måste lägga på minnet att pengar inte är magsjukespridare längre.

//Erika

Ett mindre bra prov och sönderslitna kläder


Helgen har minst sagt varit fullbokad. Redan i torsdags stressade jag iväg till Stockholm efter jobbet. På fredagen var det Rebeckas tur att stressa in till storstan, där vi möttes och gjorde Christoffer och folket sällskap på en tacobuffe (oj va mätt jag blev). På kvällen blev det, som Rebecka skrev, en oförglömlig kväll. Helt underbart, det går inte att beskrivas. Efter en helt fantastisk uppvisning från Bounce försvann jag till Björklinge för att sova. Dagen efter var det dags för Christoffer och mig att skriva högskoleprovet. Det tog oss hela dagen och resultatet ska vi inte ens prata om. Den del av provet jag fick bäst på var svenskdelen, som jag skrev halvsovandes och där jag slocknade så fort jag var klar - det säger väl allt om hur resten av provet gick, även om jag var piggare under de andra provdelarna. 
  
Hur som helst, efter ett mindre bra skrivet prov blev det iväg till Litslena bygdegård där jag och Rebecka var servitriser under kvällen. Sen hemgång blev det och jag var helt slut när jag kom hem, men roligt var det. Lite sömn och sen var det upp och hoppa igen. Vi får ju inte glömma söndagsträningen. Skitkul var det. Vi ska ju vara rockbrudar på vår dansuppvisning senare i vår och jag tror jag kommer ser galnast ut. De andra verkar typ ha svarta vanliga kläder, någon med ett rockbandtryck på sig. Jag däremot har lagt ner mycket tid på min outfit. Jag har klippt och rivit sönder alla klädesplagg jag ska ha på kroppen och till det kör vi på ett nitskärp. Nice, eller hur? Jag vet inte jag, men bra blir det nog.

//Erika

Jag andas, då måste jag leva


Jag är helt slut.
Men jag lever.

//Erika

Ballt, grymt och oförglömligt!

Hell yeah va grym Bounces show var! Den handlade om att vinna över sina egna rädslor. Spindlar, hundar, tid, höjd, blod och trånga utrymmen togs upp. Det började med vi fick se en film innan själva showen började. Sen släcktes allt ner och lampor tändes och släcktes, precis som om det blixtrade. Sen fick i se en person i mörka kläder skymtas mellan blixtrarna. Folk skrek och jag och Erika trodde först att det var inspelat, men sen stod personen tre steg från oss och folk skrek igen då fattade vi att det var på riktigt.
Helt plötsligt började folk skrika i andra änden av rummet och en jättespindel kommer in. Så jälva grymt gjort. Sen började showen ordentligt! De dansade grymt bra och det finns knappt ord för hur förtrollad man blir av att titta på dem.
Med snygga kroppar, makalös kroppskontroll och härligt go så tyckte både jag och Erika att showen var alldeles för kort. Erika nämnde att Christoffer också var sugen att se showen - du kommer inte vara ensam att se den; jag och Erika gör dig gärna sällskap. Vi vill se den igen! Fast i så fall blir det med utgång efteråt! ;) Ah shit! Vill skriva exakt vad som hände i showen, men jag är rädd att det här inlägget kommer bli alldeles för långt då. Jag kan bara säga att ni som inte sett den - gå och gör det. Ni kommer inte bli besvikna!!!

Puss
//Rebecka

Halvnaken på stan


Nu är jag på vift igen. Ingen rast, ingen ro. Eller jo, lite rast och ro är det ju just nu. Sitter ensam i Christoffers lägenhet, nerkrypen i hans nya sköna tröja (tror ni han tar illa upp om jag snor med mig den hem? Det var ju faktiskt jag som peka ut den åt honom?). Rebecka är också på lite vift. Snart i alla fall, för hon försov sig. Hon ska också hit. Vi ska käka tacobuffe, köpa svarta skärp och sen ska vi på min födelsedagspresent: Bounce!!! Åhåh va skoj!

Det blev en liten update i alla fall, men nu måste jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Fastnar jag här slutar det med att jag får gå på Bounce i en för stor luvtröja, trosor och med en härlig morgonfrilla. Och det vill vi ju inte.

//Erika

Från Ystad till Haparanda

Lördagen den 11 april kl 19.30 kommer Gert och Robban på besök i Enköping. De stödjer kampanjen mot prostatacancer och sänder varje söndag kl 19.00 på TV8. De ska gå från Ystad till Haparanda och målet är 2 mil om dagen.
Och när de nu kommer till Enköping ska jag vara där som VIP gäst (med hjälp av Buzzador) och vill någon följa med så hör av er. =) För visst ska vi hjälpas åt i kampen mot prostatcancern?? ;)Puss
//Rebecka

"If only I could turn back time"


Suck och pust. Det har blivit dåligt med inlägg sen jag kom hem. Det känns som om jag har varit på vift ända sen planet landade för någon vecka sen. Eller ja, egentligen ända sen planet lyfte för ännu någon vecka sen. Men.. jag har ju lovat bilder från Egypten och då jag inte orkar skriva om Jennies och min fest i helgen får de bli nu.

 
Utsikt från balkongen. Hotellpoolen.


   
Stranden


  
Stranden

  
Marinan, så mysigtTornet de skrek ut böner ur var och varannan timme


  
StanSer helt förjävlig ut, men åh va jag var lycklig där i solen.

Åh, vad jag vill tillbaka.


//Erika

112

Imorn är det rätt mycket som står på schemat!
Först måste jag bli klar med min tenta. Klar med första uppgiften så det är bara två kvar. =) Ska lämnas in kl 17.00!

Sen åka in till stan en snabbis (om jag hinner) å hitta något litet till Jennie.

Sen hem och äta. Och direkt efter det in till Enköping igen för att spela match mot EHF.

Efter matchen blir det till att snabba sig BIG TIME! Ska nämligen på fest som Erika och Jennie håller i. Temat är 112. Visserligen ska jag vara 911 men Erika sa att det var okej. Så om någon är dum kommer jag och min kompanjon att låsa fast er med våra handklovar! ;) (Amanda ska också dit)

Nu ska jag sova så att jag orkar gå upp tidigt och skriva klart tentan.

Puss
//Rebecka

Små ord, stor betydelse

Att skratta är vackert

Du är vacker

Vackrast är du när du skrattar

Puss
//Rebecka


Städning och fint besök

Håller på städa just nu.. eller ja.. tog en paus så jag kunde skriva lite här. Det är konstigt vad som kommer fram när man börjar städa. Lite gamla papper från förra kursen, någon tröja som man letat efter. När jag plockat undan de rena kläderna hittade jag ett par strumpor som jag lånat av Emelie på en fest i hennes korridor. Du ska få tillbaka dem snart jag lovar! ;)

Jag bjöd över Erika på en liten filmkväll ikväll. Det blir godis och mjukiskläder för hela slanten. =) Kommer bli jättemysigt. Och kan ni gissa vad vi ska se? (A) Twilight! Tror att det blir åttonde gången jag ser den om jag inte räknat fel. ;P Lyssnar just nu på soundtracket... såå himla bra musik. Här är listan för den intresserade:

1. Muse - Supermassive Black Hole
2. Paramore - Decode
3. The Black Ghosts - Full Moon
4. Linkin Park - Leave Out All The Rest
5. Mutemath - Spotlight (Twilight Mix)
6. Perry Farell - Go All The Way (Into The Twilight)
7. Collective Soul - Tremble For My Beloved
8. Paramore - I Caught Myself
9. Blue Foundation - Eyes On Fire
10. Rob Pattisson - Never Think
11. Iron And Wine - Flightless Bird, American Mouth
12. Carter Burwell - Bella's Lullaby


Idag var det sista dagen på näst sista delkursen av Svenska 1. Vi fick hemtentan som ska vara klar på fredag. Den verkar rätt rolig till skillnad från de andra hemtentor jag haft. Så jag hoppas verkligen att den blir godkänd. Imorn har jag hela dagen på mig så du hade jag tänkt att göra så mycket som möjligt av den. Hoppas att bli klar på torsdag så att jag bara behöver titta genom den på fredag och ändra något om det behövs. =)
Nästa kurs är en litteraturkurs. Den verkar rätt spännande faktiskt. Hoppas att den är det också.

Nej nu ska jag nog återgå till städandet. =)

Puss
//Rebecka

Hurra hurra hurra!

Grattis till Erika som fyller 20 år idag! GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!Puss
//Rebecka

"Have you ever held your breath and asked yourself, "Will it ever get better than tonight?"


Egypten, Egypten, Egypten.  Det jag längtar efter hela dagarna. Nu ska ni allt få höra vad det är jag längtar tillbaka till så. Jag har funderat och ska nog redovisa hela resan dag för dag, så vi inte missar något.

Torsdag: Vi anlände. Värmen slog emot oss när vi kom av planet. Underbart. Vi tog oss ifrån den skrikiga flygplatsen och till hotellet. Efter att kollat vart vi hamnat beger vi oss ut på stan där vi får oss en rejäl chock. Egyptierna skriker och gaper efter oss. Efter varje gatgörn, vid varje korsning, vid varje ny affär. De var överallt. Vi fick panik och stegade på så snabbt vi bara kunde. Vi hittade sedan räddningen på en restaurang i ett lugnt litet hörn. Under den korta lilla promenaden vet jag inte hur många gånger jag kallades Shakira. Jag tror de syftade på sångaren, mor tror att det betydde blond och Christoffer gissade på tacksam.

Fredag: Denna dag tog vi oss ner till stranden för första gången. En liten besvikelse fick jag då det var en ganska kort strand och jag insåg att det inte skulle bli några långa härliga strandpromenader. Men när jag kommit över min besvikelse stormtrivdes jag. Jag låg ju i en solstol och stektes i värmen. Kan det bli bättre? Värre kunde det bli i alla fall. Det var visserligen en stängd strand med bara hotellgäster, men strandförsäljarna var många. Alla kom och presenterade sig och hälsade oss välkomna. Tack och hej, sa vi och önskade att de kunde försvinna. Denna dag fick jag nästan en egyptiska pojkvän, han tyckte uppenbarligen att man behöver en från varje land. Suck. Vem vill ha en medelålders tjock egyptier till pojkvän kan man fråga sig?
   Denna dag stötte vi även på Michael och fick lära känna honom. Han pratade ganska bra svenska, dock kunde han bara säga Attans bananer och polis polis potatisgris. Här fick vi våran första parfymflaska - av någon anledning. Den var ju dessutom tom. Hmm...

Lördag, Söndag och Måndag: Dessa dagar har flytit ihop för mig. De är nästan som en enda stor lång dag. Men vi hängde på stranden på förmiddagarna. Fick fler parfymflaskor av Michael (fortfarande tomma) och en sololja. Våra städare av hotellrummet måste trott att vi var stammisar på det där stället. Eftermiddagarna tillbringades vid poolen. Jag var så lycklig, det kändes som om jag hade kommit till himmelriket. På kvällarna vande vi oss vid tempot och skriken i staden. Nu tog vi oss igenom staden utan att gripas av panik och springa iväg. Vissa kvällar var egyptierna riktigt roliga. Ett gäng killar stämde upp i en visselkör när vi passerade. Vi hade som vanan att inte stanna och snacka med folk (då skulle vi fått gå på stan hela natten för att ha lyckats ta oss någonstans), vilket vissa personer la på minnet.
Snubbe: Hii sexy girl! Where you from?
* vi fortsatte gå *
En andra snubbe: Don't bother, she's a stuck up.
  
Det var under de här dagarna vi upptäckte poolkillen. Vi kunde inte låta bli att tycka synd om honom. Han hade hemska arbetspass från ungefär 08.00 till vissa dagar runt 23.00. Och då gick hans jobb ut på att stå ute i den stekande solen hela dagen och dela ut handdukar och placera ut solstolar. Stackaren.

Tisdag: Denna dag drog vi iväg på en utflykt. Jag hade velat se pyramiderna och grejer, men då Michael hävade att det var 6,5 timme bara in till Kiro sket vi i det. Istället ska jag komma tillbaka någon dag och få en trevlig guidning av stad och pyramider av Michael xp Så istället för pyramider blev det snorkling. Väldigt mysigt, vackert och iskallt (det var inte varmt i vattnet någonstans). En jättetrevlig dag vart det med egyptisk mat till lunch. Mums. Egentligen skulle badning med delfiner ingå i utflykten, men det blåste alldeles för mycket för att vi skulle kunna ta oss ut till stället där delfinerna höll till =(

Onsdag: Våran sista heldag. Jag hade ångest. Dagen tillbringades vid poolen. Jag suckade och försökte dra i mig alla solens strålar så jag kunde ta med mig dem hem. På kvällen, efter packningen, var jag i upplösningstillstånd. Jag ville inte gå och lägga mig. Jag ville inte att våran sista dag skulle ta slut. Så jag tvingade med mig Therese på biljard. Efter hon spöat mig går hon upp på rummet. Jag var rastlös och ville som sagt inte att dan skulle ta slut. Så jag tillbringar någon timme med en som jobbade i lobbyn. Vi snackade om allt möjligt och hade jättetrevligt. Därefter går jag in i baren för att säga hej då till en snubbe som jobbade där (han tvingade mig att göra det). För att jag inte skulle försvinna upp på rummet erbjöd mig han gratis drinkar. Jag misstänkte att han hade några baktankar med det hela så tackade artigt nej. Och som jag trodde, efter att ha pratat om min kille och framtida barn i en kvart säger jag god natt och han ber om en kyss. Och han ska vara personal!? Jag gick snabbt därifrån.

Torsdag: Hemfärd. Jag mådde inte annat än dåligt. Men hem kom jag, mot min vilja (och efter mer än1 timmes köandes på flygplatsen ute i stekheta solen och därefter ännu mer köandes, fast inomhus). Jag var inte glad denna dag.


Men usch så mycket text det blev. Och då har jag ändå mycket mer att berätta. Men vi får väl nöja oss här. Och bilder får det bli sen, jag kan ju inte tillbringa hela födelsedagen framför datorn :O

En sista minuten resa


Jag pratade med Christoffer igår. Efter vi två hade lämnat Etage hade Norh och Törn fortsatt festa. Vid halv fyra kom de på en ide. Varför inte ta bussen till Arlanda och kolla efter sista minuten resor? Klart de skulle göra de. Så de drog till Arlande tidigt, tidigt på morgonen. Dock blev det ingen resa. Men tänk vilket uppvaknande, Vaknar upp på ett plan, påväg till Moskva utan minne hur man hamnat där. haha. Det hade ju vart något.

//Erika

För nu har man kommit tillbaka till verkligheten


Jag vet, jag sa att ett inlägg om Egypten skulle komma snart men jag har varit alldeles för upptagen/deprimerad för att skriva något. Första dagarna tillbaka i Sverige kändes för jävliga rent ut sagt - även om jag hade trevligt. När vi landade med planet försvann jag direkt hem till Christoffer. På fredagen var jag helt död, ville gå ut med tjejerna men kände att jag inte skulle klarat av det. Så det blev hem till mig med Christoffer så fastnade vi hemma hos Rebecka och spelade spel. Tyvärr vann mannen. Men ett stort tackili tack till Rebecka för de superfina och roliga presenterna =)

Igår var det ju schlager final och tydligen måste den ses. Så det bar av hem till Oskar där vi möttes av halvnakna män, väldigt trevligt måste jag säga. Speciellt när de bjöd på dans och en Lena PH imitation. Mycket uppskattat. Efter skrik, skratt och sång bar det av ner mot stan. Hamnade på Etage där resten av kvällen tillbringades.

Och nu har jag nyss kommit hem. Vart på dansträning, kollat källarlokaler och firat mig med famlijen på Thairestaurang. Mums. Tänk att det alltid ska vara sånt fläng på mig. Ikväll ska det bli skönt att få sova i sin egen säng, har ju inte gjort det på en och en halv vecka.

Hmm, det här blev ju inte heller om Egypten. Får bli senare.

//Erika

Opera is the shit!

Jag säger bara HEJA MALENA ERNMAN! Jag hade verkligen på känn att hon skulle vinna för att hon är så "stand-out". Det hängde ju verkligen mellan hon och Ugglas. Blev så glad när inte "Snälla snälla" vann...

P: Jaha, så nu skickar vi en seriefigur till Ryssland!? (han tyckte att när Malena pratade så lät hon som en seriefigur)
J: Ja men bättre det är en karikatyr! (syftade då på Ugglas)


Jag säger bara det: Bra röstat Sverige. Nu kan vi åtminstone ha en chans i den stora Eurovision Songcontest tävlingen! =D

Jag är helt enkelt nöjd!

Can you keep a secret
Can you keep a secret
I'm in love with you

....
Puss
//Rebecka

Hemma i slask och kyla


Nu är jag, mot min vilja, hemma i Sverige igen. Det känns inte annat än för jävligt måste jag säga. Nu, efter en vecka i solsken och värme, börjar jag fundera på hur man kan bo i detta äckliga land egentligen. När jag tittar ut igenom fönstret ser jag bara grått, grått, grått. Himlen är grå, marken är grå, allt är grått och blött. Redan innan jag lämnade Egypten längtade jag tillbaka.

Men, hur mycket ångest jag än har över att vara hemma igen så har resan varit jätte härlig. Åååh vad jag vill tillbaka. Ååh, vad jag ska tillbaka en dag. Vi hann ju inte med att se pyramiderna eller någonting. Det som är ett måste när man är i Egypten. Nu är jag i alla fall hemma igen och just idag känns det som om jag vill sova bort slasktiden fram tills sommaren är här. Eller tills jag har råd att åka iväg igen. Fast tyvärr får man ju inga pengar av att sova...

I alla fall, berättar mer om resan sen, bilder kommer med säkerhet dyka upp.

//Erika

Ibland...

Ibland vill man bara somna och drömma. Aldrig vakna och fortsätta drömma. Hoppas på att drömmen aldrig ska ta slut och fortsätta vara underbar! I den dörmmen vill jag stanna för alltid.

It was just another night,
then you walk in to the corner of my eye,
I just wanted run to you
and now you spin my world around
you took my words away and you turned them upside-down
and I just wanna fall for you
and I just wanna fall for you

Why you gonna take my for a ride in your eyes
you know you make me bleed inside, everytime, yeah
....
I just wanna know...
why you gotta be so beautiful

Puss
//Rebecka

Sorry

Jag vet att det går trögt med bloggandet... men det bara går inte att slita sig från böckerna.. har redan läst halva andra boken så imorn är nog den också utläst! =)

Nej... nu fortsätta läsa... =)

Btw.. för er som undrar hur Erika har det så har hon det fint. Dessvärre blåmärken överallt som hon tydligen tror att hon fått av mig... Fick ett undrande sms om jag utförde voodoo på henne eftersom hon inte riktigt visste vart hon fått dem ifrån... hahah varför skulle jag lixom? =P men men... Hon har det bra iaf!

Puss
//Rebecka

Som en drog!

Jag kan bara inte släppa boken! Har bara 120 sidor kvar nu... tur att det kommer tre böcker till efter den här... annars hade jag inte vetat vad jag skulle ta mig till... boken är verkligen som en drog... kan inte sluta! Måste bara ha mer och mer!Give me more of this guy!

Puss
//Rebecka


Himlen är oskyldigt blå

Jahopp... då var man ensam på bloggen i en vecka då... Erika har farit, som de flesta kanske redan vet, till Egypten. Blir där en vecka om jag inte minns fel. Hoppas hon får det bra och slipper sjukdomar.
Sitter och lyssnar lite på Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå. Väldigt vacker låt måste jag säga.
Imorn är jag ledig och funderar om det kanske finna någon som vill gå ut eller om det är någon som vill följa med till O'Learys på lördag möjligtvis? Bara att ringa i så fall... =)

Nej... jag vet inte vad jag ska skriva mer... inte en sån händelsrik dag...

Puss
//Rebecka

I miss the time when you where here


Snart åker jag. Bort, långt bort.

Sakna mig inte allt för mycket nu.//Erika

En vettig Grillbybo


På arbetsintervjun igår.

C: Såå... Du bor i Grillby alltså?
J: Jo, jag gör ju det.
C: Hmm... Men du verkar ju vettig?
J: Eeh, jo? Är inte grillbybor vettiga?
C: Nä.

Nähe. Tur att jag verkar vettig då i alla fall.

"God I miss your lovely eyes"


Jag sa ju att jag är full och fixar. Idag har jag druckit te med bartenderchefen från Joar. Vi har snackat lite och när jag kommer hem från Egypten, då blir det en liten bartenderutbildning för Erika. Sen får vi se vart det slutar. Jag undrar lite vad jag har gett mig in på, men det är bara att köra på. Skadar ju inte att testa. Det blir bra det här. När vi satt där och snackade blev jag så taggad att jag ville köra igång på en gång.

Nu ska Erika bli bartender, slå den ni.//Erika

Det här blir bra, bara bra


Kan ni förstå? Imorgon är det en dag tills jag åker. Det gick upp för mig idag. Folk på jobbet önskade en trevlig resa.  Mamma överröste mig med saker från apoteket, som kan behövas med tanke på Egyptens bakteriepengar. Far, som jag inte hinner se imorgon, kom nyss in och sa hej då. Jag är nog lite nervös ändå. Helt själva ska vi klara oss där nere. Hur ska det gå? Alldeles utmärkt, tror jag.

//Erika


Om jag kunde drömma

Om det är så att man kan bli beroende av en karaktär i en bok så har jag blivit det. Nog för att jag tyckte att filmen Twilight var helt sjukt bra så är boken tio gånger bättre! Jag har bara läst tre kapitel men jag är helt fast. Man kan ju inte släppa taget av karaktären Edward! Visst är han grymt snygg på alla sätt i filmen... (i verklighetene heter han Robert Pattison) men i boken... GASH! När man läser boken blir man själv som en vampyr som knappt kan motstå doften av blod. Åtrån av att ha boken bredvid en och inte läsa den gör en näst intill galen. Man måste få vet vad som kommer hända, måste få vet hur Edward känner för Bella. Man måste bara ha mer, läsa mer, blir nästan som besatt av boken, helt uppslukad och törstar bara efter mer när man lagt ner den. Ju längre tid man är borta från den ju mer vill man läsa den och vet vad som kommer hända härnäst! Som vampyren töstar efter människoblod, kan jag bara inte låta bli att tänka på hur bra boken är! Måste läsa, måste få vet mer!

  
Robert Pattison
     
                      Edward Cullen

Vem säger nej till denne vampyr?? ;)
Puss
//Rebecka

Jag är förevigt ung


Jag hatar kaffe. Det är verkligen en vidrig dryck som jag bara inte kan förstå att folk tvingar ner i sina stackars halsar. Och argumenten för att dricka kaffe? Det är socialt? Visst. Det är så socialt.

                 Hur står det -slurp- till med dig då?
                Jo, -slurp- det är bara -slurp- bra.

Kommentarerna man får av de kaffedrickande är något som stör mig ännu mer. Varje gång man säger att man inte tillhör de som dricker den äckliga sörjan får man samma irriterande kommentar: jaha, så du dricker inte kaffe? nämen, har du inte blivit vuxen än?  Nähe, nä tydligen har jag inte det. Men jag får väl glädja mig åt att när ni är gamla kaffeslurpande tanter och gubbar så är jag fortfarande bara barnet - ung och fräsch.

//Erika

"Now I really know, what you need is rock n roll"Jag har överlevt helgen - för er som undrar.
I fredags for jag till Christoffer i sthlm. Vi var och såg Benjamin Buttons otroliga liv (eller va den nu heter). Jag tyckte den var super, super bra. Christoffer höll på att somna (men han var ju såklart trött efter en lång arbetsdag hehe). Lördagen var supermysig. Tog oss ett tag att komma ifrån lägenheten, men när vi väl lyckats gick vi på stan en stund. Efter det blev fick jag följa med på ett möte och middag med Homo-, bi- och transsexuella i Försvaret (eller nått sånt).  Därefter blev det melodifestival och kakor. Christoffer somnade - igen. Och han klagar på att jag brukar gäspa i telefon. Suck. Fast jag ska nog inte säga så mycket. Somnade jag med. Idag vaknade jag upp i Björklinge, hamnade senare i Uppsala i dansstudion. Övade för vår uppvisning i maj. Vi ska vara rockbrudar, ska bli superskoj!

Det var en kort liten berättelse om min helg. Myspys. Nu ser jag bara fram emot två saker den här veckan. Träningen på onsdag. Och Egypten på torsdag! =)

//Erika

RSS 2.0