Säga vad man vill men...

Ja jag säger då det. Helgen var grym! I fredags var vi på Joar och i lördags bar det av mot Stockholm. Börjades på Globen och det var då jag blev kär. Asså bokstavligen. Jag är KÄR! Skittöntigt egentligen, men jag är kär i tAKiDa. Ni får säga vad ni vill. Gick fram till scen när de spelade och tog lite kort med min kusin å hennes kusin. Fick ett plektrum av gitarristen. Mattias Larsson tror jag att han heter om jag inte minns fel. =) Fick även en puss i luften. Om jag är nöjd? HELL YEAH!Gissa vad som spelas i mina högtalare nu? tAKiDa såklart! =D

Puss
//Rebecka

Forever feels like home

Idag mår jag underbart bra. Helt fantastiskt. Kan det ha att göra med att jag sovit ordentligt? Att jag inte längre är sjuk? Att jag har varit och tränat? Åh vilken bra kväll. Och dag, som började helt perfekt med en frukost tillsammans med Rebecka. Nu ska jag fortsätta må underbart genom att antingen ta mig en promenad eller krypa ner framför tven. Svårt val. Faktiskt.

Jag längtar också tills på lördag (som Rebecka). Och tills på fredag. Och onsdag. Och varför inte slänga in måndag också. Det händer mycket kul nu.

//Erika

Pengar på kontot

Lön idag då. =) HÄRLIGT! Betalda räkningar... inte lika mycket kvar men det kommer räcka. =) Gott och väl!
Började dagen med frukost på Wickmans med Erika. Alltid lika trevligt. Hade alldeles för mycket att säga, som vanligt. Men jag tror att Erika var nöjd ändå. =) Hittade en klänning och behövde bara betala 27 kr för den, har kostat 299. ;) Inte illa pinkat! Blir nog den nästa onsdag då det är sista dagen på "sommar onsdag på BJ:s".

Nej nu ska jag ta mig något att äta och sen ska jag titta på Seven Pounds. Underbar film!

Vill ha lördag NU!!!
Puss
//Rebecka

Egoboost!

Jag hade tråkigt och ville fota men det är så tråkigt att fota själv. =P Så jag tog med mig Sara. Vi testade hennes reflexskärmar. Man blir lite gladare när man tycker att man blir bra på bild. Jag är nöjd.


 

 

 

 

Puss
//Rebecka

Jag gillar't!!!

Kollade in nya lägenheten idag. GRYMT! Jag har redan flyttat, i mina tankar iaf. =) Längtar så otroligt mycket till oktober nu så ni anar inte! Jag vill flytta nu, nu, nu!!!

Över till något boring, jobbar imorn 15-22.20 som sagt. Hoppas på att det kanske blir en afterwork med några polare. Vem vet? =)

Nu ska jag hjälpa mamma med hennes klänning. Historiskt! Mamma är så vacker i klänningen!!!

Puss
//Rebecka

Jobba jobba joOObbaa!

Grå dag idag. Jag ska jobba 17-22.20. Inte direkt ett jättepass, men när man är förkyld och hostar som en gammal bil är allt jobbigt. På fredag jobbar jag 15-22.20 och på lördag 11-16. Funderar på om jag ska kolla på en film innan jag ska jobba idag. Vädret tillåter ju det iaf.

Sitter ute på altanen hos mamma och pappa, det är ju inte så jättekallt men heller inte så jättevarmt. Ganska lagom ändå. Jag bara längtar tills jag får sitta ute på min egen balkong på morgonen eller kvällen. =) Mys!

Handbollen har börjat igen. Kunde dock inte träna i måndags för jag stängde på jobbet. Fotbollen ska dra igång igen också. Samma kväll i veckan fast en halvtimme tidigare. Kanske kan träna en timme med fotbollen och värma upp där istället för i spåret. Då är jag iaf rejält uppvärmd och på ett roligare sätt! =) Så länge jag inte jobbar på måndag tänker jag nog köra på det.

Puss
//Rebecka

Morgonstund har guld i mun

Mitt Internet är tillbaka! Tack och lov.
Idag, efter att ha kämpat mig igenom en jobbarhelg, är jag ledig. Så nu tänkte jag ta mig ut på en morgon promenad för att sen göra mig iordning och dra till Sthlm. Börjar känna mig frisk nu, för i morse vaknade jag halv åtta. Friskhetstecken iaf. Men ringde läkaren ändå för snart hostar jag sönder både lungor, hals och rygg. Hon skrev ut någonting som jag ska hämta någon gång på något apotek. Hoppas fan att det hjälper så jag får sova inatt.

Nu blir det morgonpromenad i solskenet.


Jag vet inte varför den blev sne, men jag orkar inte.
Kroatioen, där hade jag velat ta en morgonpromenad nu.

//Erika

Onebuying!

Sitter i Uppsala, i den lägenhet som är min i drygt två månader till. Sen blir jag Enköpingsbo på heltid. Det är sant. Jag ska flytta till Enköping. Kommer bli så himla bra! Måste ha utflyttningsfest här först. Verkar som om det blir redan på lördag. =D Sen blir det inflyttningsfest i Enköping.

Nu måste jag fortsätta packa! =D

Puss
//Rebecka

Vad faan gör du?

Hemma igen i tråkiga regninga Sverige. Nu har jag fått sova min 12timmars natt, så nu vill jag tillbaka. Tillbaka till inga måsten, solen, värmen och fester hela natten. Fast ska jag vara ärlig kan festerna få vänta lite till. När vi landade igår hade jag feber, rösten var i princip borta och jag hostade kapp med resten av planet. Man kunde höra på folk nere i Maggan hur länge de varit där på hur hesa de var. Folket vi träffade i början av veckan hade inga röster kvar i slutet av den. Sara kunde knappt prata alls.

Men så jävla roligt vi har haft! Vi körde på party varje kväll, förutom en då vi sattsade på att bara gå ut och ta en drink. Vilket slutade med två drinkar och två shots. Bartendrarna där var väldigt generösa med att dela ut gratis shots. Sista kvällen körde Alex och jag nästan bara på gratis shots och drinkar på "förfesten". För övrig var det längre förfester där. Jag och Alex förfestade en kväll fram till halv tre. Sen gick vi ut. Underbart. Konstigt att man orkade egentligen. För vi sov bara fyra timmar per natt. Plus en eftermiddagstupplur senare igen. Inte konstigt att vi blev sjuka hela bunten.

Lite tvingad kände man sig att gå ut varje kväll. Var ju bara där en vecka. Speciellt kvällen då Sara hotade oss när Sarorna gick ut innan mig och Alex. "Kommer ni inte ut så kommer jag hem och stryper er i sömnen." Och det lades upp en plan för hur Sarorna skulle hålla oss borta från allt förtidiga efterfester. "Går du nu så rycker jag av dig löshåret, ditt jävla fitthål." Förvånar mig inte om folk trodde vi var störda i huvudet. Röjde sönder på förfeststället. Jag nockade Alex i sömnen. Sara och Alex börjar slås på dansgolvet för att sekunden senare börja dansa igen. Det var Miss Bodyshot. Det var galet helt enkelt.

Kastar in lite bilder här också, resten finns på facebook ;)

  
   

//Erika


RSS 2.0