Pepparkakor i mängder

Okej. Nu är det fan dags att sätta lite fart på bloggen igen.

Idag var det inventering på jobbet. Gick bättre än väntat faktiskt. Hade hört från några hur otroligt tråkigt det skulle vara. Så farligt tråkigt var det faktiskt inte.

Imorn är det jobb igen, 15-22.20. Det ska nog gå bra. =)

I helgen vankas det lagfest. Men först ska jag och Frida vara tomtar och ha fiskedamm för småbarn. =) Jag tror att det kommer bli jätteroligt. Jag och Frida har den förmågan att få minsta tråkiga sak rolig. That's just us.Jag är sådant som drömmar är gjorda av. - W. Shakespeare

Puss
//Rebecka


Första Advent

Idag är det första advent och ute finns massor med snö, solen lyser och det är vackert! 
Adil diskar och jag sitter här vid datorn och lyssnar på musik. =)

Handbollsmatch igår. Det gick väl allt annat än bra för mig. Men man kan inte alltid vara bäst.

Dagens händelser:
Äta mat
Kolla på handboll i Idrottshuset
Myskväll med Erika och Magda
Sova

Puss
//Rebecka


En spännande vecka

Den här veckan blir det till att läsa, läsa, läsa. Och jobba. En riktigt "rolig" vecka med andra ord. Det bästa med att sitta instängd med famnen full av böcker är att jag längtar tills skolan på fredag. Inte alltid man gör det.
Men helgen var skoj. Först blev det Alice i underlandet på sittningen och kvällen efter var det balettdansös. Helgen avslutades med ett danspass och sedan liten myskväll med Rebecka och Djungelboken. Nu: Tvinga sig ut i kylan för att ta sig till jobbet. Yes.

//Erika

Snöööö

Jag det har väl inte undgått någon att det har landat massa lappmögel på backen. Snö alltså för er som inte förstod. Halt som tusan är det, men så länge man är försiktig så är det ju lugnt. =)

Mamma och pappa är i Thailand som sagt. Det är dom värda. =) Så jag tar hand om huset lite grann. Fick hjälp av Adil att skotta garageuppfarten igår. Väldigt snällt, eftersom jag är så himla lat och tog kanske bara två eller tre tag. =P

Och så är det match i helgen då. Mot Åkersberga... 17.40 börjar matchen, bortamatch. På en lördag lixom. Fast jag är inte förvånad, det är ju trots allt i Sthlm vi ska spela.

Happ, det var allt för nu...

Puss
//Rebecka

.

Äckligt väder är det ute också.Ja, jag vet

Usch. Jag har en vecka ledigt från skolan. Ja, jag vet, jag sa usch. För vi ska under den tiden skriva ihop ett arbete så de enda jag har gjort de senaste dagarna är att sitta framför datorn och sen åkt o jobbat. Nu har jag fått nog. Jag är sällskapssjuk och uttråkad. Bara så att ni vet.

Nu går jag och tränar och strunat i allt som heter skolarbete.


//Erika


RSS 2.0