Höstmode

Välvårdade naglar, perfekt lagda makeuper, spännande frisyrer och häftiga kläder. Mode har länge varit till för framförallt tjejer, men äntligen verkar det vara dags för männen att öppna fler dörrar in till modevärlden. Intresset för mode bland männen ökar allt mer och mer. Bloggarna om mode är många och besöks av både killar och tjejer som tycker till om höstmodet 2007.

   Jag tillhör väl inte direkt en utav de mest modeintresserade tjejerna, men även jag tycker att det är kul att bläddra i tidningar fyllda med höstens trender. Jag skulle inte kalla mig själv modemedveten, men helt klart påverkas jag av vad som är modernt eller inte modernt.

   Killar börjar öppna upp ögonen för mode allt mer, vilket jag tycker är väldigt roligt. Att killar och tjejer kan dela olika intressen är skoj, man får ju så många fler att diskutera sitt intresse med. Dessutom får vi se saken ur andra synvinklar och får så mycket fler åsikter om saker och ting.

   På bloggar sprider båda killar och tjejer sina åsikter om modet, hetast just nu är att diskutera höstmodet för 2007. Alexander Karlsson skriver både för Aftonbladet och Collective om mode. Han tipsar om vart man kan fynda, vad som kommer att hålla över hösten fram till våren och vad som är hetast just nu och det känns som om han framförallt vänder sig till killar.

   På en av hemsidorna har han tips för killar som ska tillbaka till skolan, en snygg skolstartsoutfit bestående av gråa jeans, en enkel vit skjorta och med svarta accessoarer så som ett skärp och en väska. Han tipsar om att man gärna kan byta ut de svarta accessoarerna till något i en roligare färg för att bli av med det gråa trista. Den iden gillade jag. Att i botten vara klädd i någon mörk färg, i t.ex. svart eller grått som enligt Alexander ska vara några av de trendiga färgerna i höst, för att sedan piffa upp stämningen med färgglada matchande accessoarer. Jag brukar själv köra på den stilen ibland, fast jag har lite ont om färgglada accessoarer, mest röda faktiskt.

   På Aftonbladets hemsida får Alexander mängder med frågor från framförallt killar om höstens mode. Där kan man läsa om höstens klädval, skor, jackor och frisyrer. Ett av tipsen han gav var hur han trodde att det började bli dags att spara ut håret för killar, han hade inte sett så mycket av de där riktigt kortklippta frisyrerna, vilket jag gillade. Personligen gillar jag bättre lite halvlångt hår än de där stubbiga huvudena som man ser lite varstans.

   Lite halvdant tyckte jag om höstens långa koftor till killar, tyckte inte riktigt att det var så snyggt som Alexander påstod. Jag kan förstå att det på hösten är mysigt att krypa ihop i en stor kofta, men de koftorna till killar som jag hittade bilder på var inge vidare överhuvudtaget då de gav killarna en lite feminin look.

   Min bror är inte så mycket för mode, men hur han spenderar sina pengar får mig lite fundersam. Jag har inte så gott om pengar och väljer bort märkeskläder för att kunna ha råd med fler saker och samtidigt kunna gå ut och roa mig. Min bror däremot är väldigt petig med vilket märke hans kläder har och lägger gärna sina pengar på en dyr tröja för samma pengar som jag skulle kunna få fem stycken för. Tydligen är det viktigt att ha rätt märke på underkläderna också. Han kan lägga ut ett par hundra för ett par kalsonger medan jag glatt betalar mina 50 koronor för mina.

   I en utav frågorna på Aftonbladet dyker en undran upp om det inte är för kvinnligt att vara modeintresserad. Glad blir jag då Alexander helt övertygad skriver att mode inte är något exklusivt för tjejer och att det är naturligt att killar 2007 bryr sig om sitt utseende. Jag håller helt och hållet med, det finns inget annat än positivt med att killar är modeintresserade, varför skulle inte de få frossa i det sköna höstmodet?

 
http://www.collective.se/mode/2007/08/stiltips/skolsnygg/
http://www.aftonbladet.se/mode/article607337.ab

//Erika

Hur man kan hjälpa till att skapa Coca Cola

Kräftskiva. Jag tror jag äntligen börjar förstå charmen med det hela. Åkte ner till västerhaninge med famlijen igår till en barndomskompis, Simon, och hans familj. Vi kom sent som vanligt (min familj suger på att hålla tider) så det var redan massa folk där som vi hälsade lite smått på. Dags att slå sig ner för att slurpra kräftor. Själv har jag faktiskt aldrig riktigt vart så mycket för kräftor (jag smakade senare och det var faktiskt smaskens) så jag satt med en påseräkor. Andra år har jag alltid gjort som bror Tim gjorde igår, köpt en sallad eller något att äta istället. Men den här gången kände man sig mer som en i gänget, jag åt ju åtminstonde skaldjur.
   Tim och jag fick ganska bra plater vid borde, mittemot mor och far så att jag hade nära till mina räkor och så att far kunde langa över lite cider. Brevid oss satt ett par som var väldigt trevliga, Simons farbror och hans fru. David tror jag att farbrodern hette och hanvar bland det roligaste jag mött. Antagligen berode det väl lite på alkoholen och alla nubbar, men han pratade på konstant om alla möjliga sjuka saker. Han lärde ut viktig kunskap till mig och Tim. Vi fick lära oss vad som var hon- och hankräftor (honorna har bredare bakar) och att den sista lilla slurpen i en vinflaska brukar bli konstig (grummlig eller nått, jag fattade inte riktigt) och att den lilla skvätten kallades för pojken. Sedan skulle han förklara för Tim varför det var så bra att vi skulle sova över i Västerhaninge och inte ta bilen hem till lilla Grillby igen (bortsett från att både mor och far kunde supa så mycket de ville då). I VH (västerhaninge) har de en coca cola fabrik och vattnet till den hämtar de tydligen från sjön Öran, som ligger ungefär där vi skulle slagga. Så då tyckte farbror David att om man ville skryta med att man hjälpt till att skapa Coca Cola så kunde man ju ställa sig och pissa i sjön. Haha förstod inte riktigt kopplingen där med att vi skulle sova i VH, men men. Han var lite lustig den mannen =)


Visserligen en bild från förra helgen, men iaf, jag i min kräftröda klänning


  Hur som helst så gick det upp för mig att kräftskivor är ju faktiskt vansinnigt trevliga. Den här var nog den roligaste jag har varit på. Egentligen är det en ganska sjuk ide. Sitta och klämma i sig kräfotr medans man på huvudet (vi hade även en haklapp runt halsen) bär en hatt med en bild på det man äter. Därimellan ska man sjunga lustiga små visor och hälla i sig sprit. Helt totalt galet, men helt totalt kul.
   En annan sak som gick upp för mig den kvällen är hur gulligt det är när par lyckas hålla ihop så länge. Är inte det bland det sötaste? Jag tänkte på det medan jag satt och lyssnade på hur alla satt där med sina kräfthattar och kräfthaklappar och pratade väldigt gamla minnen med sina fruar respektive männ. Tänk hur länge de har hållt ihop, hur bra de egentligen känner varandra och på hur mycket de har varit med om tillsammans. Som min egen mor och far, de träffade varandra i min ålder och är fortfarande tillsammans. Mor har berättat att de träffades på en fest, den kvällen var mor bara ute efter fars öl, men då de träffades på en fest efteråt hade tydligen läget ändrats och sen dess har de varit tillsammans. Hur sött som helst. =) 
  Simons far fick i sig några nubbar och tillbringade en ganska lång stund till att förhöra mig om festen jag skulle dra med Simon till efteråt. Jag förstod ungefär hälften av vad han sa. Han började svammla något om att jag skulle ta hand om Simon, se till så att killarna inte gav sig på honom (jag tror det var så han menade iaf) och han avslutade tillsist med att fråga Borde jag vara förvirrad? Det gjorde i alla fall mig förvirrad så samtalet avslutades där. Men han kom tillbaka strax innan vi skulle gå för att berömma min klänning och fotlänk, dock dissade han mina fina strumpor rejält. Varför vet jag inte, var ju inget fel med dem...

Simon och jag försvann väl från kräftskivan runt elva tiden för att ta oss till Tumba, hem till min kära kusin som skulle ha en liten fest. Då vi kom fram var alla (nästan i alla fall) aspackade och två killar kom nerrammlandes från trappan. Alex, min underbara kusin, kom framfarandes direkt och skrek ut till alla att jag var hennes kusin. Det var så mycket folk så jag orkade inte ens hälsa på alla, utan Simon och jag slog oss ner i soffan där vi mötte den konstigaste snubben någonsin. Han var aspackad, dansade konstig och man förstod inte ett ord av vad han sa, han pratade varannat ord svenska och vartannat ord spanska. Visade sig sen att nästan varenda en på den festen undvek honom för de tyckte han verkade lite läskig. Snäll som jag är fick jag hjälpa honom på med skorna när han äntligen skulle gå, dock mest bara för att jag inte ville att han skulle somna om så att hans polare var tvunga att lämna honom där. XP
   Det var en trevlig fest, väldigt fulla människor dock, så det var synd att vi kom dit så sent. Var väl där i två timmar innan alla drog hem och då var Simon och jag redo för att sätta igång och festa. Istället satt jag och pratade ett bra tag med Viggen som hade ringt, den lilla lusen höll till i Uppsala den här kvällen. Jag tror jag uppfattade honom fel, för det lät som om han hade dansat på Sevenelven, men det borde ha blivit någon missuppfattning där. Jag berättade istället glatt att jag hade en väldigt röd klännig på mig kvällen till ära eftersom jag hade varit på kräftskiva och kräftor är röda så jag hade tyckt att det hade ju varit ganska passande. Diggar mina klädval, haha.
   Väldigt kul var det på tåget hem dagen efter också. Kände mig ganska överklädd där jag satt i min klännig på ett äckligt tåg mitt på dagen en söndag. Simon påpekade dessutom att jag stack tydligen ut ganska rejält med den där röda färgen, men det tyckte jag bara var väldigt trevligt. Haha, alltid kul att synas. Eller ja, kanske inte alltid... =P
   Ja, ja, tror jag har snackat gojja alldeles för länge nu, så ska väl avrunda det här. Borde dessutom sätta mig ner och skriva min uppsatts om mode. Har betämt att den nog kommer handla om att killar börjar bli mer och mer modeintresserade, så vi får väl se hur det går. Puss och hej!   

//Erika

Om livet var en sång

Hmm, den här fredagskvällen blev inte riktigt som de andra. Idag sitter jag bara hemma och tro det eller ej, men jag har faktiskt försök pluggat lite (försökt, lyckades inge vidare). Trots det så har det varit en ganska trevlig dag. Märks på mina fötter att det inte bara har blivit stilla sittande, de har svullnat upp. Inge vidare skönt kan jag meddela er alla som vill veta och inte veta.
   Kan börja att berätta om gårdagen. Första tidiga skoldagen, upp klockan 6. Gick riktigt bra, sov som en stock på bussen in till skolan bara. Kom fram till station där jag möttes av massa, massa barn som skulle med 184 till Bolandsskolan eller GUC. Helt smockat, kaos. Lyckades i alla fall få en plats tillsist.
   Skoldagen flöt väl på fin fint. Hade vår första religionslektion och konstigt nog tycker jag nog att det ska bli ganska intressant att läsa det. Har jag ALDRIG tyckt förut. Desse (som det är väldigt kul att träffa igen, hon är alltid lika glad och sprallig, pratar non-stop) och jag tillbringade dagen med att försöka samla mod att fråga Virre om han kunde ta ett besök hos systemet. Men efter vår sista lektion (som handlade om vårat projektarbete under året, verkar bli kul, ska få använda min renovering av rummet som projekt) hade inte fått tillräckligt med mod och sa därför tveksamt hej då till Virre när han begav sig hemmåt. Lite dystert började vi gå mot bussen, tills Desse faktiskt fiskade upp mobilen och ringde honom. Hon övervann sin rädsla, så stolt är jag över henne. Haha. 
   Idag, fredag, hade vi superskönt schema. Började halv nio och slutade klockan tolv. Hur skönt är inte det? På en fredag och allt =) Upptäckte på morgonen att mina leggins på något konstigt sätt fått ett litet hål. Lite smått irriterad drog jag på mig dem iaf. Under bussresan sen kunde jag inte låta bli att slita i det där lilla hålet så att det blev större. Sen blev det mitt största intresse att under de två tråkiga lektionerna vi hade slita och dra i mina leggins, jag slet helt enkelt sönder dem. =)
  

   Efter att haft en naturkunskapslektion (med en lärare som upprepar sig hundra gånger om) där vi plockat maskar och gått igenom namnen på olika träd (man kan tro att vi e dagisbarn ibland) drog Desse, jag och Virre ner på stan. Där vi fastnade i ett antal timmar. Eller ja, Virre drog väl runt halv två kanske, medan Jag och Desse traskade runt. Hon väntade på Empan och jag på Jennie. Vi mötte Jennie och hennes nya kille Mattsson en stund för att sen dra till McDonalds så att Empan och Desse kunde stressköpa ett varsitt Happy meal som de kunde mums på bussen. Sen stressade de iväg för att ta sig till Dalarna och Desses och Andreas kräftskiva, som jag också så gärna ville gå på. Men det krockar med en annan kräftskiva jag redan lovat att gå på i västerhaninge. Men det blir säkert kul det med =) Dock visade det sig vara en dum helg att lägga in den på, i alla fall för mig. Bara för att jag redan är uppbokad får jag hur många förslag som helst på fester och saker att göra. Men, men, vad ska man göra? =P

En liten låt som jag bara älskar och har lyssnat på hundra gånger om: RMK - Om livet var en sång

Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
jag var fast i en dvala, som magiskt varje dag
drog mig neråt för varje gång jag tagit ett andetag

Som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
jag kunde hata, inte vilja finnas kvar
jag kunde bryta ihop för minsta lilla sak

Jag var en sån som tänkte för mycket
på livets mening och vad vännerna tyckte
men kämpade på genom kärlek och bråk
och tog ett steg i taget, för jag strävade mot ett mål

Reffx2:
Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier

(Men det var annorlunda förr)


Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
sanningen kanske är att jag blivit en tvivlare
men faktum är att livet går vidare

Jag klättrade uppåt, sakta men säkert
och har nu lärt mig att uppskatta världen
försöker säga saker som är värda att berätta
från egen erfarenhet, har lärt mig en läxa

Ta vara på kärleken och stunden som vi delar
lev dag för dag, gör det inte komplicerat
jag kunde förneka, blunda för det hela
men livet är bara dessa sekunder som passerar

Men nu när jag vaknar så öppnar jag ögonen
försöker kompromissa så alla drömmar är överens
jag har sett mörkret, vandrat i dödens dal
och allt på grund av att mina tankar fick övertag

Så nästa gång du ser mig, släng upp en hand
bara le för mig och jag känner mig varm
säger du mitt namn så blickar vi åt samma håll
vi kan vandra långt, bara börja på en annan sång

En sanningens ord, var glad åt de du har
låt ditt hjärta leda vägen för varje steg du tar
lär dig följa din känsla, lär dig följa ditt hjärta
se det goda i allt, och inte döma nån människa

Reffx2:
Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier
(Men det var annorlunda förr)

Och jag känner att jag är den jag alltid velat va
sitter inte längre och väntar på nästa nederlag
jag blickar mot toppen fast jag nått ända hit
det är dags nu för sagan har fått en rubrik
som när stjärnorna förenas och himmelen stannar
och man gräver ner sig i minnen och tankar
men nu vet jag att mina minnen är glädjerika
så jag höjer min röst och låter världen skina

Nu är jag han som jag drömde om en dag
han som jag var innan jag glömde mitt jag
jag har hittat tillbaks, har hårda minnen kvar
men nu tänker jag hålla lågan brinnandes ett tag
jag andas min luft med eller utan dig
stannar en stund för att avnjuta det
har världen framför mina fötter så jag tar ett steg
sen tar jag fler, som gör mig glad, jag ler

Och jag ler för det underbara i mitt liv
min ögonsten gör att jag klarar nästa kliv
och nu tvivlar jag inte längre på vad kärlek kan skapa
dina skratt, dina ord är värda att sakna

Har varit där, har sett döden i ögonen
har varit kär i såna som körde över en
men det är slut på gamla visor, vänder bladet
nytt kapital, ett nytt liv, en bättre dag

Reffx:
Om livet var en sång
Skulle jag sjunga hela tiden, bara flumma genom livet
Och jag och du, vi skulle kunna alla melodier
(Men det var annorlunda förr)

//Erika

First day, last year

Fy fan. Första dagen på det sista året. Jag har nu börjat mitt tredje år, där den första dagen vart riktigt sjukt jobbig. Började med att jag så fint kollade upp hur alla bussar gick, fick mor min att skjusa mig till skolsta så jag kunde få lite sovmorgon. Jag hade planerat allt så fin fint.
   Det började fin fint också. Var inte ens speciellt trött när jag vaknade. Kom till skolsta, halvsov lite på bussen, kom in till Uppsala och dagens första blä började. Klev av bussen på station, lite osäker på om bussen ut till skolan fortfarande gick från samma hållplats. Därför förföljde jag en liten kille som jag vet också går på GUC och han gick till det vanliga mobbade hörnet på busstation så jag hängde på. Satte mig där på en bänk för att vänta på bussen som skulle gå tio. Hoppades glatt på att Desse, Therese eller någon annan skoj skulle dyka upp. Ingen kom. Inte ens bussen. Satt där i tio minuter. Några andra tjejer från trean vända och gick därifrån, mumlade något om stadsbussen istället. Satt i fem minuter till. Desse messade, hon var redan framme i skolan och undrade vart jag höll hus. Jag satt på min bänk ytterligare fem minuter. Folk runtomkring började ringa runt till kompisar för att ta reda på om de missat bussen, om de bytt hållplats eller liknande. Fem minuter till gick sen gav jag upp. Med fem minuter kvar tills lektionen började stegade jag bort mot stadsbussen, blev lite mer försenad då jag mötte en polare som satt och väntade på tåget. Tillslut kom jag fram till stadsbussstation i alla fall. Tog en evighet innan bussen dök upp, tror åtminstonde fem andra bussar han lura mig när de susade förbi.
   Väl i skolan såg jag nog ut som en förvirrad liten etta, kunde absolut inte hitta klassrummet. När jag väl gjorde det möttes jag av hela klassen som hälsade glatt och Hassan som mumlade nått som lät som Typiskt Ex3A, alltid någon sen. (Vilket är väldigt typiskt vår klass).
   Den närmaste timmen var helt okey, träffade kompisar, kollade lite på film, käkade. Nästan riktigt trevligt, sen var det dags för historia. Halva klassen slutade för dagen, så det var bara jag och några få till som fick sitta kvar och lyssna på någon tjej (som såg ut som en typisk lärare) som tjatade om Vad är egenligen historia? Är det som hände imorse historia? Vad för sorts historia finns det? Hur vet vi att historian är sann? Det roligaste på den lektionen var när Emma skulle bidra med ett förslag till uppräkningen av olika sortes historia. Mitt bland konsthistoria, kulturhistoria, ekonimo historia skrev hon stolt upp Spökhistoria. =)

Dags att ta bussen hem. Fick sluta fem minuter tidigare så jag tänkte att Yes, jag skulle hinna med halv tre bussen. Men icke sa nicke. Där fick jag stå en 40 minuter ute i asvarm sol (himmlen hade varit helt grå imorse så självklart hade jag dragit på mig jeans och tjocktröja, klant eller vaddå?) och höll på att stekas ihjäl. När bussen väl dök upp var den minst lika varm och jag fick en del konstiga blickar från killen brevid när jag suckade och knappt kunde hålla ögonen öppna. Resan hem var tortyr. Varenda buss jag satte mig på var stekhet. Jag var trött och hungrig. Skolmaten var oätlig, så jag höll på att smälla av efter att bara ha mumsat lite morötter och en liten macka. Ilsken som ett bi stod jag äntligen i dörröppningen hemma och beklagade mig att alla bussar var helt idiotiska. Det hade tagit mig 2½ timme att ta mig hem! Glupsk gluffsade jag i mig middag och var lättad över att dagen äntligen var över.

/Erika

Lite tisdagssvammel

Usch och blä för den här natten. Var hyffsat trött när jag gick och la mig, varken för sent eller för tidigt. Tänkte att jag kunde ju läsa lite så att jag verkligen somnade gott sen. Så på med lite musik och riva fram en bok. Låg och läste tills ögonen började vingla i kors och bestämde mig; sovdags.
   Men icke sa nicke. Jag låg vaken i evigheter och vred och vände på mig. Huvudet ville inte tömmas på tankar, kändes som om jag hade halva världens människor där inne som hade ett stort röjparty, ett stort tankeparty. Försökte anstänga mig för att vaggas till sömns av musikens toner, men det gick inge vidare det heller. Alla tankar och tankepartyfolket trängde sig på. Hjärnan kändes bara som en stor degklump som inte ens orkade tänka, ville bara sova. Tillslut lyckades jag somna i alla fall, men vaknade hundratals gånger, tillslut bestämde jag mig för att det var musikens fel och gick upp och stängde av. Upptäckte att det lyste utanför fönstret och insåg att nu kom morgonposten, vid den här tiden brukadar jag komma hem med nattbussen på helger. Flinade trött åt det och somnade sen bums. Så jag fick åtminstonde några timmars riktig sömn, tills mamma kom in på morgonen för att släppa in Zingo i "mitt rum" (sover ju inte längre i mitt egna rum, utan i datarummet medan vi renoverar). Jag vägrade vakna så jag knep ihop ögonen och gömde ansiktet i kudden, skickade mamma en ilsken tanke då hon förde så mycket oväsen när hon pratade med Zingo. Snacka om irriterande, där höll jag på och dö av trötthet så står hon och gullar med Zingo. Hon försökte visa Zingo att jag låg och "sov" i sängen och att Zingo inte behövde vara orolig för att vara ensam, Erika var ju fortfarande hemma. Suck, mor och jag hade ju kommit överens om att hon skulle skippa den biten den här morgonen. 
   Någon timme senare mosade jag mig upp ur sängen, stapplade (verkligen stapplade och vinglade, visste knappt vad jag gjorde) bort till köket, ryckte åt mig en banan och landade klumpigt på en utav köksstolarna. Inget vidare morgonhumör här inte. Skittrött och hela huvudet snurrade, var knappt så att jag såg någonting. 
   Snart dundrade musik genom huset och jag piggnade till, blev faktiskt väldigt pigg. Skuttade och dansade runt medan jag letade efter kläder som låg utspridda i halva huset. Tack och lov för att grannarna mittemot har börjat skola och jobb!
   Själv börjar skolan imorgon. Känns helt sjukt. Tredje året!! Sista året!! Vart har all tid tagit vägen!? Det kan inte redan vara min tur att ta studenten nästa sommar, det känns helt ofattbart. Lilla jag, ska försöka under det här året att lista ut vad hon ska hitta på senare i livet. Helt sjukt. Jag har ju inte den blekaste aning! Och man ska försöka hitta en praktikplats till hösten nu. PANIK! Usch och blä, sånt orkar jag helt enkelt inte tänka på.

//Erika

Lotus, The Voice och Jakan

Vilken underbar helg jag har haft! Mest tack vare alla underbara människor jag har mött, konstigt hur lilla jag kan känna så många härliga människor (och jag är släkt med en utav dem). Hehe. I alla fall så började fredagen med lite jobb och sen drog far och jag till Ackes för att köpa färg och tapeter. Har börjat måla i rummet nu!! =)
   Väl hemma igen vart det direkt in i duschen, sminka sig, kasta i sig lite mat och på med nått snyggt ur garderoben. Rebecka kom inspringandes från huset brevid för att hon ville låna mitt röda skärp, för att piffa till hennes annars svarta snygga outfit med lite färg. Sen drog vi båda över till henne för att invänta ett samtal från Rebeckas moster Sara. Ikväll skulle det bli korgen (igen) och återigen hade vi tänkt hedra Lotus med våran närvaro. Men först skulle vi hem till någon rich Uppsala-kille för att förfesta. 


Tanken var den att Rebeckas mor skulle skjusa oss två till skolsta, där Rebecka skulle bli upplockad utav moster Sara och någon Olin för att tillsammans med dem åka in till Uppsala och förfesten. Jag bör kanske tilläga att vi inte hade tänkt förfesta med någon tråkig 40-årig moster utan Sara är jämn gammal med oss och är en riktigt härlig tjej med skoj humor. I vilket fall som helst så skulle Rebecka åka med dem medan jag (som inte fick plats i bilen) själv skulle ta bussen in. Då Sara och Olin vart försenade (Olins frisörs fel fick vi reda på senare) så slutade det med att både Rebecka och jag fick sitta på bussen och slurpa i oss min "häxblandning" som Rebecka kalla den (det var faktiskt inte alls så illa) för att sen möta resten väl inne i Uppsala.
   Då jag skulle möta Markus vid tio bestämde sig rebecka och jag för att förfesten fick vara en halvtimme. Så vi skulle på den tiden stressa dit, Rebecka skulle klunka i sig 6 cider för att sedan stressa tillbaka. Som tur är blev det inte så, vi sket i Markus och förfestade en timme istället. Sen stressade vi ner till Lotus för att hinna dit innan elva så vi skulle slippa betala, men det sket sig totalt. Kom dit två minuter i elva och det var lång kö. Har nog aldrig sett så mycket folk på Lotus, så det var ju askul. Och vi hade askul. Roligt var att på förfesten satt vi och snackade med killen som bodde där, både Rebecka och jag irriterade över att vi kände igen honom, men kunde inte komma på vem han liknade. Tills hans brosa kom dit och Rebecka insåg att de hade varit grannar. Den lilla rich-killen har bott i mitt hus =) Hur som helst, det var en väldigt rolig kväll.

Dagen efter. Trött, mådde inte allt för bra. Tvinga sig upp, mosa i sig frukost. Sova en timme till. Tvinga sig in i duschen. Sleva i sig lite gröt. Sminka sig och försöka hitta något passande kläder för kvällen. Dags för Rebecka och mig att ta oss till tåget och Stockholm. Ikväll skulle det bli the voice. Båda gäspade stort på tåget in. Men väl inne i stan piggnade vi till. Vi strövade runt lite, kollade på nån gubbe i jätteblöja och tog sen en fika.
   Då the voice började var vi lyckligt inklämda i folkmassan och stod i flera timmar och sjöng och skrattade. Shit va med folk!! Jävligt kul var det. Några som var där var Bounce (me like), Million style, Petter, Rastagard och lite annat skoj, inge vidare på namn så kommer inte ihåg va de hette =P
image45    image46 
Förresten, en utav killarna på vänstra bilden störde jag mig på som fan. Vet att jag har festat med han och hans polare, men kan inte komma på vilka de är eller när och vart jag har festat med dem! =/
   Sista bilden är snodd från Laura ( www.laur4.blogg.se ). Någon som har på sig Mickes fina present =P

Efteråt fick min kusin äntligen kontakt med mig (vi skulle mötts, men min mobil var muppig) och vi tåg samma tåg bort till Jakan där vi sa hej då till Rebecka och henns kompisar. Så kusin Alex, jag, Lillan och Laura började trava bort hem till Micke för att fira att han fyllde år. Själv påstod han att han fyllde 20, men erkännde att det var väl inte riktigt sant. Hemma hos honom var det vanliga Jakan-gänget, Sommar, Johanna, Viggen, dock inte Robban, som brukar va där. (Jag vet någon som blev lättad). Sen var det lite annat skoj folk där, kan väl inte påstå att jag snackade så jättemycket med dem, men de gav iaf Micke en ganska lustig present.
   Var en ganska lugnt kväll där. Försökte stolt visa upp det breakdansmove Brave lärde mig på krogen sist, men vet väl inte om någon blev så imponerad. Men jag själv var i alla fall stolt. Haha =)

//Erika

En riktig jävla pissdag

Onsdagen. Vilken riktig jävla pissdag. Den började som vanligt, med humöret på topp och faktiskt känslan av att det här skulle nog kunna bli en ganska bra dag. Eller ja, dagen började med frukost, sen kom det goda humöret, oftast har jag inget vidare morgonhumör förrän jag fått i mig något att äta.
   Kilade iväg till jobbet som varade i två timmar, gick stolt med min gräsklippare genom lilla Grillby. När jag kom hem träffade jag Rebecka som behövde prata av sig lite. Hon hade inte haft någon vidare kväll och när hon vaknade på morgonen hade bara eländet fortsatt. Så jag ställde upp som en lite lyssnare medan hon beklagade sig. Dock kände jag mig lite smått stressad då jag skulle iväg till Stockholm för att träffa Viggen, men den lilla stress jag hann känna försvann snabbt då det blev inställt. Istället försökte jag ta mig in till Uppsala, men det sprack det med så jag fastnade hemma med ett väldigt dåligt humör. Mor och far åkte iväg med vår vovve Kola till veterinären för att kolla upp några knölar de hittat på henne. Min bror for iväg till sin fotbollsmatch och grinig tänkte jag att Rebecka kanske var hemma, tills jag kom på att hon också var på match. 
   Mor och far kom hem igen. Visst hade jag slagits av tanken, men jag trodde inte riktigt att det skulle gå så. Först tänkte jag inte så mycket på det, men efter ett tag insåg jag att det kom inte någon inlunkande liten röd boll efter dem. Redan innan jag ställde frågan hur det hade gått hos veterinären visste jag svaret. De hade varit tvunga att avliva henne. Hon hade haft cancer och problem med hjärtat så hon hade nog max klarat ett par månader till.
   Det är som att mista en liten del utav famlijen, även om hon mest låg och sov ihop rullad på mattan känns det otroligt tomt. Vi saknar den lilla saken på mattan. Vi saknar hennes goa, mjuka päls. Hennes glada skall. Hennes svaga vift på svansen när man kommer upp på morgonen. Vi saknar den där lilla som kom sakta lunkandes efter en när man var ute och gick.

image43
Kola

Helgen med Sara

Helgen går så fort när man har kul!  Visst jag sitter här och skriver på en måndag men ja kände att jag var tvungen att berätta lite om vad som hände ändå.
Helgen började med att jag och familjen åkte ut till Bresse (eller snarare Ryssbo) för att fira en 60åring. Det var jättemysigt till en början men jag tröttnade snart och ville inte till city med Sara för att röja lite. När klockan slagit 23.00 (ca) fick vi skjuss till city och vi träffade en viss Olin.. :P Vi hade askul när vi dunkade musik och pratade med varandra (eller ja, försökte prata iaf). Kvällen började lida mot sitt slut och det var dags att dra sig hem till Sara. Men sova blev det ite ens när vi kom hem. Olin som kört hem oss stannade för att han tyckte om att snacka sa han iaf:P Men sen var jag och Sara bara tvungna att gå och sova om vi skulle orka med morgondagen.

Vi vaknade 3.30av att mobilen ringde och en anna Sara vill prata lite... visst var jag trött men kunde inte svika henne. Samtalet blev kort och jag kunde vända åter till drömmarnas land. När solen började lysa något mer än tidigare på morgonen gick vi upp öför att äta frukost. Frukosten gick snabbt då vi ville gå ner på stan bara för att ha något att göra. Men det var ganska så trist så vi stack till någon park (kommer inte riktigt ihåg vilken) och lyssnade på musik istället.
Medan vi satt där och pratade medan vi lyssnade på musik kände man hur hungern började krypa sig på och vi gick hem.


Kväll: Smink, spray och kläder. Det var dags att dra fram allt sådant. När vi gjort oss något snyggare än innan gick vi ner till hamnen och tog oss en väl nerkyld cider för att slappna av lite! :P Men det var bara början.
Efter hamnen drog vi till O'Learys och satte oss där en stund också för att sedan ringa till Honom. Han svarade glatt och jag tyckte att vi skulle träffas. Sara och jag tvekade inte utan gick direkt. Lulliga som vi var hade vi väldigt kul på vägen. Även om det tog lite längre tid än planerat att gå (eftersom vi behövde ett par kisspauser) möttes vi av en glad blick. Han var lika glad som jag och Sara var. Även om mötet inte varade särskilt länge kände jag hur en känsla av lycka fylldes när Han senare på kvällen ringde och frågade hur jag mådde:P
Lite mer hände den kvällen men det återstår till de delaktiga att berätta:P Helgen var iaf en av mina roligaste hittils:P Sara du är så sjukt rolig! <3

// Rebecka

Tears and rain

En dyster himmel täckt av gråa moln. Små, små droppar från ovan tillsammans med svaga vindar svepandes över trädtopparna. Trots att jag inte alls kände för det tvingade jag mig ut i det dystra vädret för att ta en liten promenad med hunden. Väl ute ändrade jag mig ganska snabbt, idag var det inte lika kvavt i luften som igår så jag bestämde mig för en långpromenad i skogen. Innan jag ens kommit halvvägs började de små dropparna från himmelen bli allt fler och fler. Jag drog på mig luvan och fortsatte gå, det var trots regnet ganska mysigt ute i skogen. Faktiskt så kände jag mig bara gladare och gladare ju mer regnet öste ner. Jag började skratta och prata med Zingo (hunden) medans vi gick, samtidigt som vi båda bara blev blötare och blötare. Jag slängde av mig luvan och släppte ut håret, lät det spreta åt alla håll och kanter. Medan Zingo stannade till för att tugga i sig några blåbär satte jag igång att springa som en tok längs stigen. Zingo hakade snappt på och vi sprang och sprang genom skogen, sicksackade mellan rötter och stenar, tills vi kom fram till motionsspåret. Där vart jag tvungen att koppla Zingo då vi mötte någon som var ute och gick. Så fort vi passerat henne satte vi igång att springa allt vad vi hade igen. Vi sprang nästan hela vägen hem, stannade till lite för att leka i geggan och hela tiden kände jag mig strålande glad. Ju mer regnet öste ner destu mer log jag för mig själv. Tror dock inte att Zingo var lika glad över vattendropparna som stänkte ner på oss.


image40

Då jag gick där i skogen kom jag att tänka på en sak. Regn känns som tårar ibland. De rinner nerför din kind och det känns som om hela världen ska rasa samman. Men så fort sista tåren har lämnat ögats kant har något lämnat dig. Allt känns så mycket lättare, som om din största börda har lämnat dina axlar och allt känns för en stund så enkelt. Som om tårarna har rensat bort alla promblem i världen. Som efter regn. Luften känns frisk och klar, nytt och fräscht. Som man brukar säga: Efter regn kommer solsken

Måste bara avsluta detta lite konstiga bloggande med att säga jag är så väldigt glad för dig Rebecka, du vet nog vad jag syftar på! Så kul att se dig så glad och sprallig idag (väldigt sprallig, hon stuttsade som en galning fram genom hallen). Lycka till med allt gumman och jag hoppas du har det bäst på Joar ikväll.

// Erika

Kladdar på i mitt rum

Suck. En ganska seg dag idag. Inget speciellt har alls hänt. Spacklat lite vägg ett tag på morgonen, renoveringen av mitt rum går verkligen långsamt. Tror jag snart har hållt på en månad och har fortfarande inte kommit längre än till spacklingen. Alltså är allt jag gjort är att flyttat ut alla saker för att sedan riva bort tapeterna. Och nu jobbar jag på med spacklingen, som tydligen man måste vara väldigt noggran med eftersom jag ska måla sen. Suck. Men det är ganska kul emellanåt. Snart ska jag sätta igång att slipa, vilket jag tror kommer bli pest och pina. Men det återstår att se. Målningen ser jag fram emot. Har bestämt mig för tre olika färger i rummet. En vägg ska vara tapetserad med svarta, mönstrade tapeter. Resten av väggarna ska vara lite beigevita medan jag på garderoberna ska måla mörkbrunt och sedan ännu mörkare bruna mönster. Så att det nästan blir som en stor tavla. Det ska i alla fall bli skoj.

image38 image37 image39


Då jag tröttnade på spackligen var det dags för hundarna att rastas. Var verkligen på det konstigaste humöret. Min bror var trött tror jag för han satt hela tiden och drog massa konstiga skämt (han är numera Tim - den allsmäktige), vissa som jag inte förstod överhuvudtaget, men garva gjorde jag. En stund kändes huvudet helt tom, nästan som om jag vore full. Så jag fummlade med att få på Zingo kopplet och sen bar det iväg ut i skogen med min bror strax bakom mig som rockade loss ganska rejält emellanåt till tonerna som strålade ut från hans mobil.
   Sen var det dags för jobbet (den konstiga trött/fullhets känslan var borta som tur var), idag var det trappstädning och gräsklippning som gällde. Varmt som fan! Fick gå en liten promenad med gräsklipparen till och från torget i Grillby, vilket är en liten bit från där jag bor. Mötte lite folk på vägen, vissa garvade och andra gav bara mig och min söta lilla gräsklippare konstiga blickar. Anette, Rebeckas mor, frågade glatt om det var min nya rullator och Sandra (tror jag hon heter) påpekade ännu gladare att det faktiskt inte fanns något gräs mitt på gatan.

Nu när jag ändå håller på och skriver kan ja ju berätta att mina vackert smidda planer över att få far att gå på bio med mig gick suveränt. I lördags fick jag äntligen se Pirates. En väldigt bra film som rekomendras till alla (fast alla har ju förstås redan sett den, åtminstonde bland de jag känner, därför jag tvingade far). Han bjöd t.o.m. Fast egentligen var tanken att han skulle bjuda på bion och jag skulle ha bjudit på glass innan den började, men glassen hann vi inte alls med. Typiskt min famlij. Alltid sena och ont om tid. Långsama och söta som små sniglar =) Så nu är jag skyldig min far en glass, men det ska väl gå att lösa någon dag.

//Erika

Trötter med fläskläpp

Måndagmorgon. Jag tvingade mig själv upp ur sängen, tvärsäker på att jag annars när som helst skulle somna om. Tvingade i mig frukost och klädde på mig mina äckliga jobbarkläder. De är fulla av gräsfläckar och smutts, antagligen luktar de inge vidare heller. Far och jag hoppade in i bilen, idag var det han som fick köra, själv satt jag i passagerarsätet med slutna ögon påväg att somna igen. Allt för fort var vi framme i Enköping, framför den där dumma garageporten som betydde att det var dags att sätta igång. Medan jag trött klev in i garaget och drog fram sopppåsar och skräpplockarmojänger körde far iväg igen. Jag slog direkt på mp3 och fann en liten tröst i de lugna tonerna. Bläddrade runt lite bland alla olika låtar och beslöt mig tillsist för Nine Days och därefter susade jag iväg på min cykel ner till torget. Trött och deppig av de sorgsna låttexterna kände jag helst av allt bara för att sätta mig ner rakt på gatan och störtböla, jag orkade inte tänka och jag orkade verkligen inte jobba. Men det slutade istället med att jag tvingade mig själv till att plocka upp alla dessa idoiotiska fimparna som låg utströdda på gatan, vilket inte direkt fick mig att känna mig så mycket bättre till mods. Jag kände verkligen att det här skulle bli en väldigt dålig dag. 
   Som jag senare upptäckte så var det bara lite dåligt morgonhumör, trötthet och den vanliga måndagsplågan som låg bakom allt, för lite senare hade jag piggnat till. Solen värmde medan jag stod ute och sågade ner lite träd längs en husvägg. Faktiskt så var jag hyffsat glad, dock lite irriterade på vissa träd och grenar som envisades med att ställa till trubbel för mig, men för det mesta flöt dagen på alldeles fin fint.
   Ett tag, strax innan lunch, kände jag mig extra glad. Även fast jag slog i ryggen hårt i nått järnrör som ledde bort från huset in i något mystiskt, stort tält, kände jag hur humöret fortfarande var på topp. Ett par minuter senare hade jag dessutom fått en vacker uppsvullen läpp då ett träd använt min mp3 som vapen i ett försök att hämnas för att jag sågat ner det. Men jag berättade glatt för min far efter lunch om fina läpp. Det var även det första jag gjorde när jag kom hem, helt slut, några timmar efter, glatt visade jag upp min knöl till läpp för min bror. 
    
image36

   Resten av dagen har bara långsamt flytit förbi och jag har inte gjort någonting alls, fast jag kom hem så tidigt. Men glad är jag över att måndagen är över, måndagar känns alltid extra sega och idag var inget undantag. Känns underbart att imorgon har man en ledig dag. Som man troligtvis ska tillbringa till att renovera rummet... 

Puss och hej // Erika 

Okej...

Jippiiee!
Igår var det första riktigt krogkvällen dårå! 18 ÅR!!! Jiiippiiieee!
Åkte med erika, sara, ewa och jenny till lotus i uppsala... var inte direkt laddad till 100 men dit skulle jag i alla fall! Sminkad och klar var det dags för avfärd... pappa körde mig och erika till skolsta så vi kunde ta bussen därifrån. i bussen satt Sara å hennes polare och väntade på oss. Vi gick längst bak eftersom det var där de konstiga filurerna satt. Det började med att Sara fick värsta skrattanfallet (kan berott på att hon var lite småfull :P ) . Vi hade iaf väldigt kul åt att hon satt där för sig själv och försökte f oss att lyssna på henne men ingen brydde sig. Framme! Vi gick av och började vår färd med att vänta på tjejerna som skulle kissa. De fick för sig att de inte orkade gå till närmaste toalett så parkeringen vi centralstation fick duga. Mot Lotus. väl inne satte vi oss direkt vid ett gäng killar där den ena av dem verkligen liknade Stifflers brorsa; som ockå kom att bli hans namn resten av kvällen. Han kan ha hetat Pontus men är inte helt 100 på det. Han polare hette iaf Elias och Jonas. Erika hade lovat att ge mig en drink på min första krogkväll så hon bar av till baren för att köpa en drink till mig. Jag fick en "sexonthebeach". Hyffsat god faktiskt. Sedan var det Saras tur att bjuda mig på en drink. Vi visste inte vad vi skulle välja så bartendern fick göra det åt oss. Vilket inte var så bra eftersom den drinken kostade 156 kr!!! helt sjukt men som tur va så fick vi den för halva priset!  Sedan var det dags att erövra dansgolvet med vår lilla söta skara tjejer. Vi tog med oss Stifflers brorsa och hans polare ut på golvet och rent ut av röjde golvet. Pontus (?) och Jonas ägde alla på golvet med deras dans; "Fiskkroks-dansen"!" Grymma killar de där filurerna:P Vi dansade säkert runt på golvet i en timme innan vi kom på att vi kanske borde vila lite. Så vi satte oss vid ett bord och snackade lite om allt möjligt.
Kvällen började lida mot sitt slut och vi drog ut på golvet en sista gång fast denna gång med en ny liare som tydligen spelade hockey... ^ ^  Vi sa hej då till Stifflers brorsa å hans polare och gick mot bussen som skulle gå 02.40 med oss på vägen till bussen hade vi med oss hockeykillen.. han skulle mot björklinge... Sedan var det ett varmt hejdå och dags att åka hem.
Best Night Ever Girls! Tack! Tack så jävla mycket.. det här kommer verkligen göras om! :D Pussen till alla er!

///Rebecka (F)

Shoot me to the head

Idag var jag för en stund utklädd i en väldigt grön regnkappa full med lisebergskaniner undertiden jag jobbade. Det regnade ute och far min kunde inte hitta några regnkläder åt mig, så jag fick dra på mig den där och ge mig ut med min ogrässkrapa i högsta hugg. Som tur är jobbar det mest bara gamla gubbar där, så det gjorde mig inte så mycket. En av dem fällde någon glad kommentar om parkarbetare som jag inte riktigt hörde, men förstod att han syftade på min vackra utstyrsel. Som tur är slutade det regna ganska snart så jag kunde dra av mig den. Den var inte bara ful, utan klumpig också. Så fort det blåste fylldes den med luft så att jag måste sett ut som världens största (och troligtvis enda) levande gröna boll. 
    På jobbet idag var jag även nervös över att det var "gångstils-killen" som hade tänkt bjuda mig på bio. far skvallrade om att det var någon sommarjobbare som hade tänkt fråga mig. Genast blev jag nervös över att det skulle vara den där killen jag sett första dan som hade stegat omkring med matchosteg och viftat hej vilt med axlarna för att sen boxa en av gubbarna på armen, i tron om att han var så häftig. Jag delade inte riktigt hans uppfattning. Hur som helst så frågade aldrig någon, fick höra sen att killen inte vågade, vilket var synd. Lite nyfiken var jag allt på vem det var =P Dessutom verkar mina övertalningsförsök på famlijen över att vi ska gå och se Pirates inte ha någon större framgång. Min mor sa direkt att det var ingen film hon ville se överhuvudtaget och min bror hade inte sett tvåan än. Men jag har fortfarande mina förhoppningar om att det ska bli lite Pirates i alla fall, far har ju trots allt inte svarat än.
   Ikväll blir det (efter lite strul hit och dit) krogen i Uppsala som gäller. Rebecka var nyss över här och lät lite tveksam om vi skulle åka eller inte, hade lite problem med skjus, men mina älskade föräldrar ställde upp. Stackarna, de måste verkligen hata att jag hela tiden åker fram och tillbaka till Uppsala mitt i natten. 
   Just nu sitter jag och lyssnar Infinite Mass - Bullet. Vet inte riktigt varför, men jag blev väldans glad när Pw skickade den till mig tidigare idag. For upp ur stolen och skuttade som en tok. Vilket kanske ganska ofta händer mig om jag tänker efter, att jag beter mig som en tok menar jag. Specielt om jag umgås med Jennie, som alltid kommer på tokideer, som den gången vi fick för att gå igenom skolans korridorer som struttsar. En väldigt vacker syn för alla andra elever kan jag tänka mig. Haha!
   Sakar Jennie, hon är långt borta någonstans med sin familj. Lyssnar nu på "I won't let the sun go down on me" som hon och jag sjöng på senaste gången vi var ut och festade. Tror det var då vi stod i ett parkeringshus, jag barfota på en liten plastpåse medan hon vandrade fram och tillbaka framför mig och skrattade och pratade på. Tycker hon kan komma hem nu!

//Erika 


Död gräsklippare

Just nu känner jag mig otroligt seg och innuti huvudet sitter nån liten nisse och dunkar ilsket med en hammare. Men det är trots det än fin fin dag. Solen skiner och det är varmt och skönt. Har jobbat idag. Detta ständiga slit med gräsklippare som hela tiden envisas med att dö så fort det blir lite kämpigt med det tjocka gräset. Och varför måste alla gräsmattor vara små kullar, förstår de inte hur jobbiga de blir att klippa då? Kan de inte bara platta till sig lite? Och dessa idioter som tror att jag tänker klippa deras hunds skit. Suck.  

Efter jobbet blev det en tripp till körskolan. Fattar inte att det ska ta en sådan väldans lång tid att få sitt körkort. Ta en lektion dit och en lektion hit och vipps så sitter man med tusentals lektioner och körkortet känns oändligt långt borta. Trodde allt skulle snabba på lite när jag väl klarat teorin men icke. Men äntligen känns det som om det närmar sig slutet! Idag hade jag en konstig lektion med en annan lärare än den jag brukar, en trevlig liten gubbe med en röst som lät precis som de som ibland får läsa in på såna här berättarböcker. Först blev jag lite skraj när jag mötte honom och vi skulle hälsa, jag tvivlar inte en sekund på att han skulle kunna krama ihjäl min stackars hand på ett ögonblick om han velat. Som tur var ingick inte det i hans planer, utan han kramade den bara väldigt hårt. Sen körde vi iväg i den lilla Volvon och allt gick suveränt tyckte jag. Nästan i alla fall. Nånstans här och där gick det väl lite för fort och nångång susade jag förbi en stackars liten gubbe med rulator. Mindre bra. Nästa gång blir det till att sakta av och granska varenda övergångsställe noggrant. Men förututom det lilla missödet (och när jag höll på att köra in i en buss) så gick allt strålande. Så senare idag ringde körskolan för att meddela att de tänkte boka en uppkörningstid (dock var det längstaste väntetiden, men jag har i alla fall en tid!). Jippie!!

Ny månad är det idag också, läste nyss Fiskarnas horoskop och för er som vill veta blev alla fiskar lovade massvis med sex den här månaden. Låter väl spännande, eller vad tycker ni?
   I alla fall, med bara några veckor kvar tills skolan och allvaret börjar igen har jag börjat planera min sista lediga tid noggrant. Jag har tre veckor kvar att slita med gräsklippare, men jag har ju fortfarande massvis med ledig stund över. Så i helgen har Rebecka och jag kommit fram till att det är krogen som gäller, då Rebecka fyllde 18 igår. Så krogen är ett måste. Sen håller jag på att övertala (planer har smidits i över en vecka på hur detta ska gå på bästa sätt) min fader att han ska bjuda mig på bio. Har ju inte sett Pirates 3 än och då alla mina polare redan sett den men ej min far eller resten av familjen tycker jag att det vore lämpligt med en liten familjetripp till närmsta biograf.
   Annat som är planerat för sommaren är The Vocie den 18:e. Rebecka och jag hade tänkt ta en dag på Grönan och snurra runt för att sen avsluta dagen med ett besök i Kungsträdgården för att njuta av lite skön musik. Dagen efter skulle jag hemskt gärna vilja dra ner till Göteborg fram tills dess att skolan börjar igen, men det låter lite tveksamt så vi får se hur det blir med det. Nu ska jag i alla fall gå och sätta i mig en bit morotskaka =) Puss och hej!
// Erika

RSS 2.0