Rösta på min bikini!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tisdag kväll

Ja då sitter man här i sin soffa och tittar på Äntligen Hemma, snart House. Imorn så är det jobb 10-17. Helt okej tid. Åker med en buss som går kl 8.10 från c-station och äter frukost på jobbet. =) Jobbar på torsdag också, men då vet jag inte riktigt tiden, det får jag kolla upp imorn. =)

I helgen är det påsk, det har väl ingen kunnat undgå. ;) Jag ska vara hos mamma och pappa hela helgen, och Linus och Bettina kommer också att hälsa på. =) Vet ej hur länge de blir kvar. Sjukt länge sen man träffade dem!

Fyra helger framöver är helt fullsmetade:
Nu i helgen: PÅSK!
Nästa helg: Träffa Madde (som jag inte gjort på aslänge)
Helgen därefter: Jobb och dra ut i Sthlm med Erika
Och sedan löningshelgen: Fredagen - Återsken, söndagen - The Big Bounce!
Grymt! =D

Nu börjar House. =)

Puss
//Rebecka

Ibland så

Nyss hemkommen från jobbet. Det blev en kort dag idag, men däremot så blir den inte så slapp. Ska till tandläkaren nu och tjata till mig en tid, sen tänkte jag ta en runda på stan och sedan städa lite här hemma. Det är förvånansvärt hur fort det kan bli stökigt egentligen. Det går på ett litet naffs.

Igår var jag och älskling på Ikea en runda och sen en runda på stan. Ibland är det som att shoppa med mamma eller t.o.m. mormor.
"Är den inte lite kort?"
"Kan du ens böja dig?"
"Ska den vara så där kort?"
"Lustigt att de kallar det för klänning när den är sådär kort."
Ja, ni ser ju. Men tills hans försvar, den var kort. Men jag la dövörat till och köpte den ändå.
Så Rebecka, nu har jag en ny och fräsch (och kort) klänning tills vi ska göra stockholm osäkert. =)

//Erika

Så går det när man är glömsk och lat

Är inte det typiskt? När man intalar sig att det ska bli skönt att träna och man börjar tro på det. Ja då klär man på sig, stuttsar ner för trapporna. Kommer längst ner, upptäcker att man glömt nyckeln till mor och far (där min träningsväska av någon dum anledning står). Upp för alla trapporna igen. Kommer upp endast för att upptäcka att även nyckeln är av någon dum anledning (glömska) hos mor och far (som alla jobbar). Jippie. Så nu sysselsätter jag mig med detta: väntar på att mor ska komma hem, hoppas på att gymmet inte hinner stänga, svär åt en tanta (ja Rebecka, tanta) som inte vet hur man svarar i telefonen. Kanske blir min enda träning idag den där turen upp och ned för trapporna?

//Erika

Ingen lust alls

Nu har jag skjutit upp det tillräckligt länge. Konstigt vad trögt det har blivit så fort jag ska gå dit själv. Nu har jag skjutit upp det i två dagar. Nu försöker jag göra det så gott det går. Jag måste ju betala räkningar. Kanske läsa någon blogg. Facebook! Mailen! Måste kolla. Och såklart, ett sista försök. Bloggen. Jag måste ju faktiskt blogga, det var så länge sen. Så okey, nu har jag gjort allt. Ska jag försöka ta mig till gymmet nu?

//Erika

Onsdag

Ja då sitter man här i sin lägenhet, det är strålande sol ute men jag har inga tankar på att gå ut. Jag måste både städa och tvätta. Astråkigt men det måste verkligen göras.

Funderar på att träna idag faktiskt. Sova hos mamma och pappa och sen åka hem på fredag. =)

Nej, nu blir det till att dammsuga... =P

Puss
//Rebecka

Ett vårigt tulpan-ägg

Mellan tvättningar och syo-besök så hade jag lite tråkigt. Igår såg jag
 en tävling där man ska påskpynta ett ägg. Så jag tänkte, varför inte? Jag satte igång. Nu, mina kära vänner och bbqvillage-läsare,
borde ni inte rösta på mig? Varje dag tills jag vinner något? ;)


Mitt påskägg är ett ägg iklätt tulpanblad.
Man tager vad man haver hemma. Eller nått.

http://www.ica.se/FrontServlet?s=mat_recept&state=mat_recept_dynamic&viewid=1434557

//Erika


Tvättmonster

Jag gillar inte att tvätta. Det gör jag inte. Inte bara för att jag bor högst upp i en byggnad (utan hiss) med tvättstugan nere i källaren och jag måste springa upp och ned en hel dag. Inte heller bara för att tvätten aldrig hinner torka på den tvättid man har. Utan det är så extremt tråkig. Alltihopa. Springa upp och ned. In och ut med tvätt ur maskin ett. In och ut ur maskin två. Häng upp och ta ned från tvättställningen. Se till så att inte torkrummet helt plötsligt stänger av sig själv (för det gör det). Idag dessutom, när jag faktiskt är på bra humör där nere, ja då går tvättmaskinen sönder. Så nu står jag där med tre, fyra omgångar kvar att köra och ett genomblött överkast som är så tungt att jag knappt orkar lyfta det. Inte går det ner i maskin två heller så jag måste hänga upp det genomblött. Det var början på en sjö när jag var där nere sist. Suck och pust.

//Erika

Jag tycker du är en groda

I fredags firade jag och Jennie oss med tårta och en utgång på BJ. Rebecka och Christoffer var också med.
Skitkul kväll med med lite härligt bilder, som jag naturligtvis tänkte bjuda på.


Fråga mig inte vad de håller på med.

Alla fyra ställde upp på en varsin fin bild inne på dansgolvet:






Tårtan!

Tack för en härlig kväll!

//Erika


Äntligen hemma

Nu är jag hemma igen. Rätt skönt men ändå tråkigt. Jag åker gärna till London igen. =)

Sen måste man ju säga: GRATTIS ERIKA!!!!! Som fyller 21 år idag!



Idag blir det inte många svängar, bara slappa coh titta på bilderna från London... Underbart!!


Puss
//Rebecka

Grodan it is

Helgen blev så kul! Först och främst var det min lediga helg på länge, bara det gjorde det underbart. Sen i lördags firade vi Laura. Sexparty var det. Det kom en försäljare från en butik och visade upp alla möjliga slags saker. Därefter blev det Melodifestival och sedan en utgång. Så jäkla roligt! Hamnade på Grodan, som jag inte alls gillade efter förra gången vi var där, men igår var det jättekul. Alex och jag kom inte hem förrän runt halv 6, då jag fick sms från Christoffer som satt och åt frukost. Kändes rätt lustigt. Hans dag börjar medan vi däckade i sängen.

Vid tio var det bara att masa sig upp. Då skulle jag börja den långa resan till dansen. Konstigt nog så var jag inte död (trodde jag inte alls skulle ta mig upp), utan rätt seg bara. Och efter att ha halvsovit på bussen in till Tumba och svept en smothie på tåget var jag pigg. Så att träna 1½timme gick super.

Nu är det dags för träning igen innan Christoffer kommer och hälsar på. Då ska vi äta Ben and Jerrys, jag har inte ätit godis och sötsaker på en månad så jag längtar lite jag ;)

//Erika

Heliumballonger! =D

Ja, nu har man gjort Notting Hill da. Inte riktigt som jag tankt mig men valdigt mysigt. En jattestor marknad som lopte nan km lang gata. Det mesta som fanns var silverbestik, armband, andra smycken, t-shirts som det stod I love London pa och vaffelstand. Men i borjan av markanden fanns det massor av smabutiker som var mysiga att ga in i. Jag kopte mig en riktigt snygg vaska dar. Den ska fa agera handbagage pa mandag nar jag aker hem.

Efter marknaden drog vi till Donken och kakade. Och mamma gissa: de hade heliumballonger! Jag fick fyra stycken! =D Donna hade aldrig hort nagon prata med helium sa jag stallde upp. De andra runt om skratta nastan lika mycket som vi. En unge bredvid oss blev lite radd nar jag sa "Hello!" at henne. =P

Ikvall blir det inte manga svangar, vi ska stanna inne i Donnas rum och bara titta pa film och ata fruktsallad med glass. En dusch kommer inte heller sitta fel.

Puss
//Rebecka

Notting Hill

Idag ar det Notting Hill som star pa schemat. Det blir lite shopping. Blev aven en hel del shopping igar ocksa. Gjorde nog av med 200 pund pa ett par timmar. Men det var det helt klart vart!

Vi skulle gatt in i St Pauls katedral igar men nar vi gick upp for trappan stod det tva vakter dar och sa att det hade stangt, sa det blir imorn istallet.

Igar ikvall var vi pa Hard Rock Cafe och kakade gryyyymt god mat och drack en god drink (av tre mojliga). Innan vi gick in var vantan pa ett bord 1 timme och 15 min. Sa vi gick till shoppen och bestamde oss for att ga darifran med endast en t-shirt. Jag gick dar ifran med en t=shirt och ett linne. =)
Vi kopte aven ett glas nar vi at (man fick kopa det om man kopte en drink och la till 4 pund, sure tankte vi, da fick man aven en dubbelt sa stor drink!!). Maste ju aven namna att jag och Donna inte var ensamma pa Hard Rock, Sandra Osterlund var dar (min brevvan sedan maaaanga ar tillbaka). Pa vilka odds ar det liksom att man ar pa samma plats i varlden vid samma tillfalle. Vi ska aven mota upp henne i Notting Hill lite senare idag. =) Askul!

Nej nu maste jag borja gora mig i ordning, ska hinna ata frukost innan 12, dvs om en timme. =)

Puss
//Rebecka

Big ben!

Forsta dagen avklarad och snart ar det dags att dra sig ner till kvallens festligheter.
Vi har inte gjort sa mycket mer idag an att varit pa stan: akt London eye och tagit kort pa Big ben. Bilder kommer nar jag kommit hem igen.

Imorn blir det en riktig turist dag: Madam Tusoue (stavning?! :P), Nothing hill, aka till Arsenals hemarena, London Bridge osv. =)

Frida: vi har redan varit pa Pirmark!!! =D

Ikvall skulle vi aven gatt pa bio ikvall, pa en forhandsvisning. Nar vi val ar dar, har kopt popcorn och dricka, star i ko och ar reda for att ga in sa sager lirarn som haller i det dar att det ar fullt. Han sager aven att han inte har nagra fribiljetter som de brukar ge ut, sa vi skulle fa pengar istallet. Vi fick 20 pund!! Helt okej. Vi va asnojda nar vi gick darifran, for forst nar vi kom dit var det ju gratis, sa i stort satt kom vi dit for att fa 20 pund (typ 220 kr). =D

Sen gick vi for att inhandla lite dricka. Nar jag val ska betala sa fragar kassoren hur gammal jag ar (maste poangtera att aldern for att kopa sprit och alkohol ar typ 15-16). Forst horde jag inte sa jag vande mig mot Donna (kassoren snackade samre engelska an mig: indier!!!) Nar jag sager 20 sa fragar han mig om leg. Kul att man ser ut att va yngre an 15!!!!

Puss
//Rebecka

Pensionären ströp mig till döds

Ni vet de där väckarklockorna som gör så att man vaknar av att det bli ljusare i rummet? Jag tror de är asbra. De måste de vara. För idag är jag uppe vid åtta. Det var samma procedur som sist fast en timme tidigare. Jag har kommit fram till att jag vaknar så tidigt för att hela min lägenhet är som en enda ljus-väckarklocka. Det blir jätteljust här inne. Och jag vaknar helt utvilad och pigg, fast klockan var åtta när jag gick upp. Därför är jag helt övertygad om att de där klockorna fungerar. Antingen det eller så är det bara något allvarligt fel på mig som är uppe såhär tidigt.

Nu har jag i alla fall någon timme extra idag och jag måste säga att det känns rätt skönt. Förresten, inatt drömde jag att en pensionär ströp mig. Det var fruktansvärt, jag var helt livrädd när jag vaknade i mörkret (det är ganska mörkt mitt i natten i alla fall). Jag ville inte somna om. Och jag vill aldrig mer möta pensionären. Tyvärr, gör jag nog det redan imorgon. Så idag ska jag iväg och gymma. För i verkligheten så borde jag verkligen vara starkare och kunna slå mig fri.

//Erika

London calling!

Ikväll bär det av mot London! =D Planet lyfter 21.15 från Västerås mot London Stansted. Det tar typ 2 timmar att flyga. Väl där kommer Donna möta upp mig på flygplatsen, sen ska vi ta en buss som tar ca 1½ timme till London. Wonderbar!

Det kommer bli mer uppdatering när jag är där och gör alla roligheter.

Så nu har jag en grym vecka att se fram emot! WOHO!!

Puss
//Rebecka

Men det är vår i luften

Igår blev det filmkväll hos mig. Rebecka kom över med två filmer. Så vi gjorde dipp och grönsaker, tände ljus och kröp ner i soffan. En riktigt mysig kväll blev det. Jag tror dock nästan att Rebecka hade roligare åt mina äcklade miner än åt själva filmen. Haha.

Idag jobbar jag kväll. Så nu är det tvättid som gäller. Det är roligt det när man är ledig. Typiskt är också att jag såg fram emot en sovmorgon idag. Men icke. Jag vaknade vid åtta av att solen sken och att jag var superduper pissnödig (jag klämde i mig nästan en hel juice igår så jag skyller på den). Jag som nyss sa att det var pensionärs-varning på mor som gick upp vid åtta. Hon har ju i alla fall en hund att skylla på. Så jag vägrade. Jag tvingade mig att somna om. Det gick i en timme. Sen blev det allt för bråttom upp till toaletten.

Nu i alla fall har jag snott en tidigare tvättid, så jag ska ner och starta två nya maskiner. Så fort tvätten är klar ska jag ge mig ut i det fina vädret.

//Erika

Vad du spelar Kung Fu?

Ja igår var vi på bio och såg Farsan, och Frida du har rätt, fan va bra den va!! Hahah! Kunde sätta in din familj i vissa scener. =P Hehe!

Nu sitter man här då, en liten bit utanför Köping, i köket hemma hos Sofias föräldrar och skriver på en hemtenta som handlar om Bibelvetenskap... inte så där asroligt som det kanske låter, men oj det går undan. Just nu har vi tagit en paus och ska väl ta till att äta lunch. Både min och Sofias mage skriker efter mat. Och man ska inte plugga på tom mage, då sjunker koncentrationsnivån väldans mycket.

Det är väldigt fint väder ute så det kanske blir en promenad med hundarna så att man hämtar nytt syre också. =)

Puss
//Rebecka

En riktig monsterpromenad

Ledig idag också. Så skönt!
Tyvärr lyser inte solen lika fint idag. Men det gör inte så mycket för idag hinner jag ändå inte ut. Men igår, vilken monsterpromenad det blev med Zingo. Var ute i 1½ timme.
Vi skulle ta oss runt dyarna ute på Gröngårn eller vad det nu heter. Först gick man på en bro. Det var rätt igensnöat, men det fanns redan fotsteg i spåret så jag tänkte att då måste det ju gå att ta sig runt. Men fotspåren upphörde när bron tog slut. Och i snö, ibland sjönk man ner med snö upp till knäna, traskade vi vidare. Jag med tanken att det blir lätt att gå igen vid nästa bro.

Det blev det inte. Lite, lite lättare för då hade jag ett staket att stödja mig emot när jag sjönk ner. Nu med tanken att det blir lättare så fort vi kommer till jakttornet. Det blev inte lättare. Jag kämpade, jag menar verkligen kämpade mig fram till tornet. Bara för att få se att stigen inte alls blivit upplogad där. Jag försökte gå där ändå, men där var det som värst. Jag hade inget staket att stödja mig emot och jag sjönk ner i snön vid varje steg. Jag försökte intala mig att jag var en alv, jag kunde gå uppepå snön, men det gick inte. Så jag svalde min värdighet och kröp (ja, jag kröp på alla fyra) tillbaka till staketet. Klättrade på staketet en bit tills jag insåg att det kunde braka ihop vilken sekund som helst. Så jag drog mig fram med hjälp av staketet sista biten och vilken lättnad när jag nådde den efterlängtade stigen. Vilken lättnad.

Nä, den där rundan tänker jag aldrig mera gå. Eller jo, på sommaren, när det inte är ens den minsta lilla snöflinga kvar.

//Erika

Solen brinner

Solen strålar och jag är ledig. Ikväll är det dansträning, en träning som jag inte lyckats komma till på flera veckor. Egentligen är jag förkyld men det skiter jag i.

Nu snart ska jag ta mig en promenad i solen med vovven. Ska bli skönt. För en stund sen försökte jag även öppna upp mor och fars inglasade balkong för att svepa in mig i en filt och sola lite. Solen värmer ju faktiskt nu så jag tänkte att med en kopp te i handen så skulle det vara jättemysigt. Det är ju inte så kallt på balkongen. Men smidig som jag är förstår jag mig inte på hur man öppnar glasluckorna. Om man nu ens kan öppna så mycket som jag vill. Jag ska kanske göra ett försök senare. Nu ska jag i alla fall fortsätta njuta av min ledighet.

//Erika

En annan del av Köping

Ja då sitter man på bussen på väg till V-rås, där ska Sofia hämta upp mig och så far vi vidare till Köping. Där blir det plugga, umgås och mysa.

Annars händer det väl inte så mycket. I helgen ska jag jobba och packa för nästa färd: London. Det är bara en vecka kvar nu. Sjukt! =D Har tittar runt på vad man borde göra när man är där. Min budget är rätt begränsad så det gäller att planera, vill ju gärna ha kvar pengar när jag kommer hem sen så jag har råd att köpa mat. =P Det är mest utflykter som känns bra just nu, mest att se saker så det lär inte bli så jättemycket utgifter. Men jag Donna har nämnt att det ska bli lite festa också så där går det väl åt en hundring eller två. =P

Nej nu ska jag ta och titta ut genom fönstret där det snöar och är kallt. Kommer nog somna med andra ord.

Puss
//Rebecka

Måndagsfunderingar

Idag är jag ledig några timmar på morgonen. Skönt med en sovmorgon. Har slitit hela helgen känns det som. Förkyld har jag blivit också, så dagens kvällspass känns sådär lagom lockande. Jag längtar tills onsdag. Då är jag ledig. Aaah va skönt det skulle vara!

Egentligen hade jag tänkt att åka och handla nu. Storhandla, men efter att ha betalat räkningar, hyra, tankat bilen och lagt undan lite pengar till sommarens äventyr finns det inte mycket kvar på kontot. Känns lite tugnt att det bara är den första idag. Varför får man lön så tidigt? Då är ju pengarna slut redan innan den nya månaden har börjat. Det har hänt mig flera gånger ska jag säga er. Inge roligt det.

Ja,ja. Om jag nu inte ska handla så ska jag städa i alla fall. Är nog i större behov av det faktiskt. Jag har börjat knapra knäckebröd som en tok. Ingen aning om varför, men det har blivit så himla gott. Tyvärr smular det ju destu värre. Helst vill jag bara gå och lägga mig igen.

//Erika

RSS 2.0