Trasiga kläder och pank - en helg i Göteborg

For till Göteborg i fredags med tjejerna. En liten utgång och metaltown stod på schemat. Riktigt jäkla kul var det. En snabb sammanfattning skulle kunna vara: Alex och Sara som skrämde killar genom att dansa som om de vore höga. Rockoutfits. Och vad är en festival utan spöregn och lera...?

När jag kom hem igen, lite smått grining (trött och hungrig) kommer älskade pojkvännen med en bunt rosor. Är han inte för söt den där?

 


//Erika


Dags för en uppdatering

Ett tag sen nu va? Dags för lite update. =)

Har väl inte hänt så mycket egentligen... jag och Adil har skaffat tvättmaskin. Underbart!!! Lagge går som han ska (bilen).

Jaja..

Imorn fyller Natta år, eller ja, snarare om 15 min. Jag och Adil har köpt en jättefin present som hon kommer bli jätteglad för tror vi. =) På lördag är det fest för henne. Wihoo!

Hmm... skriver igen när jag har lite mer inspiration... eller mer att skriva om.

Puss
//Rebecka

Bara idioter och jag

Varmt, åh så varmt. Det kan bara vara idioter som tränar när det är så här varmt. Och jag då. Började helgen med att svettas bort troligtvis 20kg på gymmet. Känns ju bra. Eller... Äckligt varmt var det ju i alla fall. Mötte mamma där också, först kom hon förbi pustandes och sa bara "fy faan" stunden efter lät det "det här kommer bli min död". Jag kan hålla med, i sommar blir det nog min död med. Det är för varmt.

Nicklas och jag har ju utmanat varandra lite. Kalla oss (eller mig som utmanar honom) dumma, men försten till magrutor. Haha, så jag måste ju kämpa på. Vann jag inte i lasergamet (utklassning där, han döda mig 22 gånger) så måste jag ju vinna någonting annat. Så vänta ni bara...


Det här har du att vänta, älskling... ;)


//Erika


Sommar är det ändå

Vart tog solen vägen? Hade tänkt mig några timmar ute i det fina vädret idag, men när jag vaknade var himlen full med moln. Mitt på dagen kom det t.o.m några droppar regn! Så istället har det blivit en dag inomhus med lite annat pyssel. Just nu håller jag på och lagar müsli. Kände för att vara lite huslig och göra mig en egen. Både godare och nyttigare :)
Nu snart får det bli lite "rast" innan det är dags att promenera till jobbet, om jag orkar gå. Ingen sol, men varmt är det minnsann fortfarande. Egentligen ingen dröm dag att stå i köket med ugnen på för fullt i min redan så varma lägenhet. Mördande varmt :P

//Erika

RSS 2.0