Inte okej!

Detta är inte okej Erika! Nu är det dags för dig att skriva ett inlägg!!! ;)

Puss
//Rebecka

Löning

Fredag idag då. Vilket betyder löning. Betalat räkningarna har jag gjort också. =) Skönt att få bort det från tankarna. Helgen är här och jag har bara en dag planerad. På söndag ska jag och Erika gå på bio. =) Mysigt värre! Jobbar imorn så det blir ingen utgång. Vilket är väldigt skönt. Har varit ute rätt mycket på sista tiden och oktober månad kommer bli rätt festlig.

Puss
//Rebecka

Helgen

Helgen har varit minst sagt bra. =) I fredags var det middag hos några vänner till mina päron. Tacos blev det där. Sjukt gott!! =D I lördags blev det utgång, utan några pengar. Blev bjuden av en awesome person. ;) Så det blev en gratisfylla - dagen efter var inte okej. Vaknade typ vid 9 och mådde hur bra som helst. När klockan var typ halv tolv åkte jag hem till mamma och pappa. Plockade svamp med mamma - typ en näve kantareller. Sen var jag sjukt törstig så jag drack juice - INTE bra. Fan va dåligt jag mådde efter det. USCH! Har aldrig varit så bakis. Dock var jag inte vän med toaletten iaf. Tur det!

Röstde för första gången igår då. Men inte hjälpte min röst så att SD inte kom med i Riksdagen och att de dessutom har 20 mandat!! FAN säger jag bara. Hörde på nyheterna idag också att de har ett femtiotal personer i SD som har bakgrunder från vitmakt-rörelser och att de förnekar förintelsen. Enligt mig är detta läskigt! Jag hoppas nu att de överiga i Riksdagen kan komma överens om något smart. Eller att det kanske kunde få bli en votering!

Puss
//Rebecka

Kom oktober månad, kom!

Nu är det klart. Men oktober känns väldigt långt bort nu.... komsi komsi!

Puss
//Rebecka

RSS 2.0