Hamnfestivalen!!!!

Var på Hamnfestivalen igår å röjde! Nån cider å mycket folk! det var så underbart kul! gick dit med min moster Sara som förresten också är helt fantastisk! Gick dit ca kl 20.50 gick och åt lite natchos å lyssnade till Markoolios vrål i bakgrunden. Hans uppträdande var inget vidare av det vi hörde från ett avlägset avstånd. Sedan gick vi och väntade på att Snook skulle träda fram. Till slut kom de upp på scen som en ängel nedstigen från himlen. Alla skrek och hoppade stämningen var fantastisk!!! :D När de väl började sjunga var det som att trycka på en knapp och alla i publiken sträckte upp händerna och var ett med artisterna som verkade ha lika kul som oss andra. Inte nog med att Snook var grymma var vädret inte mer än man kunde önska sig; ljummet utan att man behövde frysa. Kunde denna kväll bli bättre?

Ikväll ska jag dit igen med en annan Sara, en Sara som är minst lika undebar som min moster! Love u all!!! And I miss you Erika som är i Thailand någonstans för tillfället och missar denna otroligt roliga helg!!  Hoppas du har det bra!

Bangkok

Hejsan svejsan!

Erika har, som sitter och skriver i Bangkok, en valdigt rorig och illa luktande stad. Men trevligt. Vi har bara vart har i tva dagar, men det har rackt gott och val. Nu ska vi vidare till koh samui, vilket kommer ta tolv timmar!! atta timmar med buss, assegt. Sen blir det nagra timmar bat. Lite stressad nu, ska snart aka. Far beratta mer senare. Alskar er alla och saknar er! Glad midsommar, vi glomde helt bort att det va det igar men. haha. Puuuuuss!

Nu drar jag

Ute skiner solen och då och då kommer svaga vindpustar. Himlen är blå, utan ett fluffigt moln så långt ögat kan nå. Känns lite segt att låsa in sig inomhus hela dagen med ett sådant väder, men det kommer det bli värt har jag en känsla av. För idag ska vi åka. Lilla Erika hade tänkt att dra till Thailand i tre veckor, luffa runt på olika stränder, se mycket nya saker och ha jävligt roligt. Synd bara att det är regnperiod där nu, hoppas det inte blir allt för mycket regn, det skulle ju vara kasst. Lite sol vill vi allt få se. I alla fall så känns det väldigt konstigt att det är redan idag vi ska åka. Tiden har gått så fort, det är så att man nästan får panik, man hinner inte med. Det är redan sommarlov och om ett antal timmar kommer jag vara framme i Bangkok, redo för solstolen. ;)  Men för bara för ett tag sen, som känns som ett par dagar, var det vinter och kallt och ruggigt. Man drog på sig tjocka strumpor, långkalsonger, varma vantar, långa gosiga halsdukar och dök ner i den största jackan man kunde hitta. Allt för att undvika den kalla vintermorgonen då man var tvungen att kliva upp vid 6 för att hinna med bussen till skolan. Väl i skolan var det ju lika kallt, man skulle kunna tro att elementen inte blivit uppfunna ännu... Då var det tur att man hade sina vänner som värmde upp i de kalla stunderna. 
   Nu är redan sommaren här, med allt vad den för med sig. Midsommar i helgen, något jag verkligen inte kan förstå. Hur kan det redan vara dags att dansa runt med blommsterkransar i håret och vräka i sig av sommarmaten? Fast nu blir det ju inte så för mig, tror inte ens vi kommer fira midsommar, men mig gör det inget. Istället får jag hoppas att Rebecka får det trevligt här i Grillby (om hon nu ska vara här) och att hon vinner brännbollen. =)  Kommer sakna dig och alla andra under min lilla tripp, men vi ses snart! Puss på er och ha en ruskigt trevlig midsommar!

Sommarlov

Nu äntligen har det blivit sommarlov och solen skiner som aldrig förr.  Vattnet är varmt och man ligger å solar nästan hela tiden. Vännerna tar med dig på fest och du lever livet gott. Sedan kommer sommarjobben, man längtar efter pengar men man vill egentligen inte jobba för dem. ( :  Och med de pengar kommer man shoppa för eller spara till någon resa, som jag själv i det här fallet kommer göra. Jag och Erika har planerat att resa utomlands efter studenten. Vi vet inte riktigt än vart, men jag vill i alla fall åka till Kroatien. Det verkar så underbart vackert där.  Men man vet aldrig vart fötterna bär en. Just nu ska jag i alla fall njuta av den sista sommaren under min skoltid. Hoppas att något spännande händer och att den boir den bästa sommaren genom året jag levt. :P

Dansföreställning

Okey, jag har suttit och väntat på att Rebecka ska klottra ner några ord här men då de aldrig kommer tar jag saken i egna händer. Måste skriva av mig efter en utav de roligaste helgerna på länge. 
   Jag har lyckats hitta något som jag verkligen fastnat för och börjat älska som en tok. Att dansa, har jag upptäckt, är bland det mest skojigaste som finns. För ett tag sen började jag på streetdance, vilket jag aldrig kommer ångra. Jag var inte det minsta smidig, hade svårt å lära mig stegen och tekniken saknades helt och hållet, men guuud vad kul det är. Man blir så otroligt glad efter ett träningspass. Vissa dagar känner jag mig så otroligt dum där jag hoppar runt i mina mjukisbyxor, men det är så värt det. Efteråt stuttsar jag jag iväg till bussen glad och ganska ofta med ett leende upp till vardera öronsnibb. Det är så underbart kul. Därför började jag på showdans för ett halvår sen också.
   I helgen hade vi vår årliga uppvisning. Det är jättemysigt och så otroligt skoj. Backstage sitter man och småpratar med allt möjligt nytt folk, alla med samma intresse, därför har man hela tiden något att prata om också. Sen börjar alla byta om till sina olika scenkläder och från vissa håll känner man att nervositeten börjar krypa fram. En konstig sak jag la märke till var att jag var inte speciellt nervös inför någon av våra föreställningar. Möjligtvis lite till den sista, då flickorna i gruppen blev extra nervösa över att deras kompisar satt i publiken och att det var fullsatt och de smittade mig lite med sin nervositet. Annars var jag bara grymt taggad och tyckte det skulle bli asskoj. Och det blev det. Ville inte alls att helgen skulle ta slut. Ville stanna uppe på den där scenen väldigt myckte längre. Jag älskade att stå där uppe och spana ut över folket och dansa loss, trots att jag gjorde ganska många fel här och där. Men det var lugnt bland det roligaste jag gjort. Man får en sån spralligt glad känsla efteråt och det blir grymt svårt att sitta still. En mindre kick får man också när man hör hur folk klappar händerna och vrålar som tokar, helt underbart. tihi. Kan knappt vänta tills i höst när träningen kör igång igen och till nästa år då vi har föreställning igen. =)  

image27

// Erika

Sommar

Äntligen verkar den ha kommit, den längtade sommarvärmen. Jag vill tillbringa varje minut utomhus och göra alla möjliga sommriga aktiviteter. Jag vill ner till stranden och chilla med polarna, drömma mig bort i solen och höra allt stoj och stimm runtomkring, för att sen svalka av mig med årets första dopp. Jag vill sammla ihop ett gäng, åka iväg till någon mysig plats för att ha grillfest. Det känns så underbart att det bara är några få, få dagar kvar, sen är det sista sommarlovet här.
   Är inne på den sista lilla biten innan skolavslutningen och allt är hur slappt som helst. De få lektioner som faktiskt blir av känns inte ett alls dugg seriösa då de hålls ute i gräset och solen. Senaste dagarna har gått åt till kubb och brännboll, kommande dagarna blir det fotboll och mera kubb. Älskar sista dagarna innan lovet. Alla är glada och förväntansfulla. Speciellt de som tar studenten nu. Jag kan inte fatta att tiden går så snabbt. Snart står de där i sina vita mössor med blommor runt halsen och champangglas i handen, förhoppningsvis med massor av spännande ideer inför de kommande åren. Helt ofattbart, det är redan dags att säga hej då till våra söta små treor. Och jag är så avundsjuk.

/ Erika

Stockholm

Underbara dagar är de dagar som man kan umgås med sina närmaste vänner och ha otroligt kul tillsammans. Igår var en sådan dag. Jag åkte till Stklm med Erika till Kungsträdgården för att titta på lite folk och äta god mat. Även omdet inte blev så mycket mat som vi kanske hade räknat med så blev det ändå en väldigt lyckad kväll! Träffade hennes polare från Jakan. Först ville jag inte riktigt träffa dem, men jag gjorde det ändå... och oj vad jag inte ångrar att ja gjorde det. De var asroliga! :P Visserligen gjorde de skämt om Grillby hela tiden. men de flesta skämten var ganska roliga! Sedan satt vi och lyssnade på musik och man försökte prata med folk men man kunde inte höra ett ord av vad de sa.


Sedan började kvällen lida mot sitt slut och det var dags att gå mot pendeln... det var också kul... alla var väl lite övertrötta och en del hade väl druckit en aning lite för mycket... folk runt om tyckte nog att det var lite störande för de flyttade sig till en annan del av tåget! :P oj vad vi skrattade !

Det var en lyckad kväll! Tack ännu en gång för att du är min allra bästa vän Erika! Älskar dig!

RSS 2.0