Visning, vovve och Oktober

Hejsan hoppsan! Länge sen kan man tycka, men nu är jag här. Ska egentligen plugga men då helt plötsligt tycker man att allt annat är mycket viktigare och roligare.

Spännande dagar väntar. Idag ska Nicklas och jag på visning av en lägenhet. Av en slump så ska Rebeckis och Adil på samma visning. Tokigt :P
   Imorgon far mor och far (hihi) ner till Göteborg för att hämta hem vovven. Ja, vovven. Efter mycket om och men blev det pudeln Eddie som fick följa med dem hem. Så nu blir jag hundvakt fram över, vilket jag bara tycker ska bli roligt (får se vad jag säger om en vecka när jag är trött efter att ha gått upp tidigt och sprungit ut med vovven titt som tätt). 
   På lördag hedrar Alex Enköping med ett besök. Oktoberfesten står på schemat och en liten mini-kräftskiva hemma hos mig innan. Kan inte bli annat än skoj.

Så, efter en sommarlång tystnad vet ni nu vad jag har för mig de kommande dagarna.

//Erika

Fredag

Det blir jobb idag, 12-21... sen blir det fest hos Viktor som fyllt år. Dock blir det nog inte allt för sent eftersom jag ska jobba imorn igen, 9-17.

Adil ska hämta vår nya säng idag också. =) Den är jättefin! Ska bli spännande att se hur det går för honom när han ska plocka ihop den själv. =P

Söndag då. Den kommer bli awesome! =) Först till Uppsala ett par timmar. Efter det bär det av till Bålsta för att spela fotboll med ett glatt gäng från Maxi. Det blir match mot Ica Bålsta. Yeah!

Så nu vet ni hur min helg kommer se ut. =)

Puss
//Rebecka

Kör en till då

Bara för att jag hörde att Joar öppnar ikväll igen. Vilka ska dit?? ;)

Fredag idag då. Imorn är det jobba 13-22.20 som gäller.

Puss
//Rebecka

Long time no see

Asså helt ärligt så är det egentligen inte okej att inte ha bloggat på så här länge... men nu är det så här asså: har en ny dator som är mini och då kan man ju blogga från sängen =D

Det har ju gått ett bra tag nu och det har hänt en hel del, några bra och några dåliga. Man kan kalla det för sanering utav vänner.

Nu i helgen är det jobb som väntar. Sen nästa helg är det cocktail party hos Ida och David. Det kommer bli awesome! Längtar!

Erika vi måste bestämma nån kväll för Disney-night igen. Filmerna är redo. =)

Puss
//Rebecka


RSS 2.0