Onsdag....

Onsdag idag då. Själv hemma och har varit vaken sedan kl 6 imorse. Försökte somna om men det gick inte, bara låg och vred och vände på mig.
En sak bra ialla fall - jag håller på bli frisk. Och en tråkig sak - Thomas har halsfluss, får inte träffa han förrän han inte har nå mer feber. Hoppas han blir frisk snart. Saknar ju min kärlek! <3

Imorn kommer Erika och Amanda över på champangefrukost. Blev bortfall på två personer - Thomas och Christoffer. Men jag tror att vi får det rätt trevligt ialla fall. =) Sen bär det av mot Uppsala som sagt. Där ska jag träffa Tori och Madde. Mina gullungar! =)

Nej jag ska nog duscha nu tror jag... fryser lite så det ska bli skönt.

Till alla er som är sjuka - Krya på er!

Puss
//Rebecka

En full finne


Jag sitter här på jobbet och lyssnar på Rockklassiker. De flesta har sprungit iväg på möte så det är rätt dött här. Skönt. Nyss kom Stefan, som sitter i ett rum längre bort och vinkade mig till sig. Vill du se något roligt? Klart jag vill se något roligt. Behöver man ens fråga?
   Så vi traskar bort till hans rum där han klickar igång ett filmklipp på datorn. Skärmen visar en full gammal gubbe som står lutad mot en bil. På finska snackar han med polisen han blivit stoppad av. Ena polisen säger på finska kan du blåsa här (jag kan ju inte finska, men Stefan översatte) och räcker fram en sådan där blåsmojäng. Gubben tar emot den. Säger något. Fummlar med den i handen. Sen för han den mot munnen. Vänder upp och ned på den och försöker dricka ur den. Haha! Poliserna brister ut i asgarv och rycker blåsmojängen ifrån honom. Tänk att den gubben körde bilen när han blev stoppad. Han som är så full att han tror blåsgrejen är en flaska. Tyvärr kan jag ju inte lägga upp klippet här, roligare om man ser det själv. Men, men.

//Erika

Puss och hej


En av mina få arbetsuppgifter på kontoret är att svara i telefonen. Idag ringde någon tjej och sökte personalansvarig. Jag svarade att han redan slutat för dagen. Vänligt svarade hon att hon skulle ringa imorgon. Tack och hej. Och jag höll på att svara pusshej. Då hade hon nog blivit rätt förvånad.

//Erika

Men hallå!

Du kan ju inte bli sjuk när jag börjar bli frisk! =(

Idag har det varit en väldigt bra dag! Jag fick reda på att jag fick godkänt på min A-uppsats. Så sjukt skönt!

Nu - bara mysa med en bra film och tänka på dig! ;) <3

Puss
//Rebecka

Så fel det kan bli ibland


Jag tillbringade natten i Stockholm. Vilket betydde en tidig tågresa till jobbet i Enköping imorse. Jag var minst sagt trött. Lite för trött kanske. När jag tagit mig fram till rätt spår ställer jag mig vid en automat för att köpa min biljett. Uppsala 74 kronor. Oj, vad billigt det var tänkte jag och mindes hundringen som det kostat när jag kollade på Internet kvällen innan. Så jag skrev ut min biljett och började gå mot tåget. Kollade på tvskärmarna att jag verkligen var på rätt spår. S1 Knivsta, Uppsala. Något stämde inte men jag fortsatte, jag skulle ju till Uppsala. Medan jag tittade ut vilken vagn jag skulle hoppa in i såg jag tågstationen framför mig. Vänta, vänta. Så ser inte tågstationen ut där jag ska av. Och så slog det mig. Jag skulle ju till Enköping, inte Uppsala.
   Av vana hade jag köpt en biljett till Uppsala. Skumt. Att jag av vana köper en biljett till Uppsala när jag bor i Enköping. Men men. Det var ju bara för mig att köpa en till biljett, leta rätt på det riktiga rätta tåget och hoppa på, med två biljetter.



//Erika

Helgen som gått

Helgen kommer bli svår att toppa.
I fredags var det lagfest och det var hur kul som helst. Blåmärken i knävecken efter en tävling med galge men annars inga andra skador. =P

Igår kom Thomas hit. Det var jättemysigt. Vi åt på O'Learys först och sen gick vi en liten promenad innan pappa kom och hämtade oss. Sen när vi kom hem spelade vi spel mot mamma och pappa, det blev Pictunary... jag och Thomas förlorade dock.. men det gör inget.
Sen var vi grymt trötta och gick å la oss för att titta på film. =)

Idag har vi inte gjort så mycket. Typ kollat på film, spelat FIFA 07 och NHL, suttit ute i den underbara värmen och bara varit allmäna slapphögar.

Nu längtar jag jättemycket till Valborg då det först är champangefrukost hos mig och sen bär det av en stund mot Uppsala. Sen hem till mig igen. Erika ska komma hit med Christoffer och så kommer Thomas hit också! Kommer bli så himla mysigt. Sen ska jag och Thomas in till Enköping å kolla på Majbrasan på Enavallen.

Nu ska jag bara mysa ihop mig till en liten hög och titta på tv. =)

Puss
//Rebecka

Idag har jag bara njutit


Joar igår va skitkul. Åkte hem ganska tidigt dock, men det behövdes. Mycket nytt att försöka få in i mitt lilla huvud. Väldigt kul var det i alla fall.

Idag har jag legat ute i solen och snörvlat hela dagen. En aning förkyld bara :/ Men jag har även hunnit med att tvätta bilen. Det blev ingen störra skillnad än innan tycker jag och dessutom råkade jag spruta bort lite färg. Sånt som händer med en rostig bil. Pappa tyckte jag skulle vaxa den. Pyttsan heller. Asjobbigt. Men han började lite åt mig. Snäll som han är.

När solen försvann smög jag mig in och fortsatte min garderobs tömmning. Nu är det rätt mycket tommare och jag har fyllt ännu en säck.

Nu blir det film, bok och godisätande. Helt underbart skönt att ha en dag att bara ströva runt på, inte göra någonting och utan en tid att passa. Kan inte minnas när jag gjorde det senast.

 
Sol och värme, som jag längtat.


En lite fattigare garderob.
Dags för en shoppingrunda för att fylla på igen kanske? =)


//Erika

Jag och min sötnos




Christoffer har påpekat att vi har för få kort på oss tillsammans.
Visst, för få kort, det kan jag hålla med om.
Men jag förstår inte vad det är för fel på de kort vi redan har...?


Igår var det dessutom fem månader med Christoffer.
Man brukar ju säga att tiden går fort när man har roligt.
Sötnöt, de här fem månaderna har gått otroligt fort.
Puss på dig!


//Erika

Kan man ta tillbaka det man sagt?


Jag har hört att det ryktas om en lagfest på Joar ikväll.
Är det okey om jag tar tillbaka det jag sagt?
Kom inte och skratta åt mig ikväll.

//Erika

Myrornas Mecka


Tror ni att myror har någon slags religion? Typ som Islam. De tror ju på en massa saker. Det kanske myror också gör? De kanske också har ett Mecka att vallfärda till. I såna fall skulle jag tro att myrornas Mecka är Webra, där jag jobbar. Varje dag när jag går över den lilla gräsmattan bort till parkeringen får jag gå utanför stigen. För stigen har nämligen ockuperats av tusentals myror. Stigen leder till ett träd med högt gräs under. Där, när man går förbi, kan man höra ett konstigt läte. Det liksom surrar och knäpper. Jag stannade till där igår för att kolla vad det var. Myror. Miljontals myror. Som kröp och var så många att de lät. Högt. Jag fick helt plötsligt väldigt bråttom därifrån.


//Erika

You have my heart!

"De andra kan bara titta och vara avundsjuka!" <3<3

Låser in mig nån dag så där

Nu ska jag plugga hela dagen idag och hela dagen imorn. Så jag stänger in mig i mitt rum ett tag och kommer inte ut om jag inte ska äta eller göra något annat viktigt. Jag ska bli klar innan fredag!
Nu - skriva PM. Bye!

Puss
//Rebecka

Annars hade jag grimaserat


Åh va irriterad jag är på Kina. Jag har jagat papper hela dagen åt dem. Och ringt och försökt göra betsällningar. Går det? Nej. Suck.

Förresten, idag fick jag veta att jag ska "jobba" på Joar på fredag. Kom dit och skratta åt mig.


Ful gammal bild, men oroa er inte mor och far, det är bara vatten.
Tro det eller ej.


Puss sötnosar!
//Erika

Hon är mitt flummbarn


Christoffer kommenterade att jag inte skriver så mycket på bloggen längre. Jag började funder på varför och kom fram till att jag har inte så mycket att berätta. Om dagarna jobbar jag och det händer inte så mycket kul på jobbet ska jag säga. Jag svarar lite i telefon, gör en beställning och inge mer med det. Mina helger ser också lika dana ut. Blir lite fest. De övriga dagarna är jag med Christoffer, som tycker att jag ska skriva och säga vilken mysig helg jag haft. Men hur kul är det att läsa en gång i veckan? Det är som det Laura och jag diskuterade på Lillans fest förra helgen. Vi båda hade ganska trist ett tag. Vi båda ville spåra ur, göra något galet. Kom vi på något galet att göra? Nej. Jag saknar min Jennie, med henne är allting galet. Vem annars dansar man små grodorna på busstationen med? Vem dansar man fågeldansen på papperskorgar mitt i stan med? Det finns bara en och det är Charlie, min Jennie.



  



Nu blev det här inlägget plötsligt en hyllning till Jennie, som jag inte ens tror läser bloggen. Men hur som helst, vi borde ses snart och bli lite galna, det går ju för dåligt för oss på den där biten i att bli världsbäst på att skämma ut oss. Men det jag från början skulle säga med det här inlägget är att jag ska försöka bättra mig, det ska bli mer bloggande igen.

//Erika

DU! <3

Vill bara säga att du gör min dag! Kan inte sluta tänka på dig någon sekund alls! Du är det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar! Du är så vacker och så underbar!
Jag tycker om dig så himla mycket!!! <3


Och så nästa inlägg! Till Sara Pettersson ännu en gång! VIll bara nämna att hon är toppen! Du är bara så bäst! Tack!
Här är varför hon är bäst! (bara en sak ;))


Puss
//Rebecka

Försenat påskägg

Gårdagen var jättemysig. Thomas kom hit och vi kollade på film och åt jordgubbar. =) Sen åkte han hem runt 12 idag. =)

Dammsög och skurade huset och kände mig riktigt duktig faktiskt. Gick väldigt lätt med musik.

Sen såg jag att Erika kom hemåkandes i sin fina bil. Så jag tänkte att jag ska springa ut och ge henne påskägget som har legat och väntat länge nu. Gick över och jag fick mitt också. Jag fick ett par (skitsnygga) kalsonger med Hulken på. De testades på en gång. Så nu jälva i sommar Erika så är det du och jag på badstranden i solglasögon å Hulken kalsonger! =D
Fick ett par supersnygga solglasögon också. Shit va snygga de var! (kommer upp en bild senare) Har haft på mig dem hela soliga eftermiddagen. Tack snygging! ;)

Ikväll blir det en trevlig hemmakväll med grillat kött. Mums! Sen ska jag titta på talang 2009. Hoppas det kommer något bidrag som man verkligen tycker är WOW! eller är riktigt HAHAHA!

Imorn åker jag till Katrineholm med P-97 på cup. Det är samling kl 6 på morgonen och jag blir borta hela helgen. Kommer hem på söndag någongång. Så hade fint tills dess! =)

Puss
//Rebecka

Dagen i bilder


Idag tänkte jag visa min gårdag i bilder.


Arbetsplats. Här är kontoret jag jobbar på den här månaden.
(Alla har gått hem här, så det är inte fullt så dött som det ser ut, bara nästan.)



Min plats. Jag vet inte riktigt om det är mitt skrivbord egentligen, men jag har utsett det till mitt.
Mitt, bara mitt.


 
Utsikt. Christoffer trodde jag skoja när jag smsade och sa att jag hade
suttit stirrat ut på en myrstack i några timmar. Jag skojade inte. Stackars myror
att bli bombaderade av stenar och grenar sådär. (jag hade väldigt
mycket att göra igår, märks det?)



Arbetsuppgifter. De existerade inte mycket arbetsuppgifter igår.
Efter att ha stirrat på myrstacken blev jag rastlös. Detta är vad som skapas
när jag blir rastlös: klotter =D

Det var gårdagen det. Och de flesta dagar ser likadana ut. Men tro inte att jag bara sitter på en stol och inte gör någonting. Idag har jag faktiskt arbetat nästan hela dagen.

//Erika

Nu kommer allt på en och samma gång


Sötnosar!

Det har ju blivit lite festande senaste veckorna. Inget inlägg om det inte. Istället tänkte jag samla ihop ett klumpinlägg med bara massa bilder från senaste helgerna. Underbart? Absolut!


Okey, nu är inte mitt photoshop det bästa, men det får duga =)


//Erika

Det tar bara en liten stund


För er som undrar tar det mig tre timmar och femton minuter att bara resa fram och tillbaka till dansstudion. Själva dansträningen är då borträknad. Det är ju en helt fantastisk restid för en timmes träning.




Ännu mer fantastiskt är det att de på dansen tar påsklov i två veckor. Något jag upptäckte idag.

//Erika

"Åh du är så jävla underbar! <3"

Jag vill bara få tala ut lite.
Tänk så mycket alla säger om alla. Tänk vad alla tycker om alla. Tänk vad alla skvallrar för alla.

Tänk så underbara vänner jag har. Tänk så mycket de ställer upp för mig. Tänk så mycket de bryr sig om mig.
Tack för att ni finns. Tack för att ni är där för mig. Jag älskar er alla!

Jag blir så glad när vännerna stöttar en i allt man gör och alla val man väljer. Tack!

Sara du är en underbar vän! Vad skulle jag göra utan dig!? <3

Sen vill jag bara säga tack till dig, som dykt upp i mitt liv! Du gör mig otroligt glad och varm! Du är underbar! <3

Puss
//Rebecka

Sara är bäst!

Ville bara säga att Sara är bäst! <3



Puss
//Rebecka


Dagen var planerad


Idag hade jag planerat strålande sol, Uppsala och en glass med Christoffer kanske sittandes vid ån i solskenet.

Är det någon sol ute? Nej.
Vill man ha glass i mulet väder? Nej.
Kan man sitta och sola vid ån? Nej.  (sitta kan man väl göra, men det tappar hela charmen utan solen)

Så, då blir det bara stan och Christoffer. Men det funkar kanske lika bra det, kanske jag t.o.m lyckas spendera lite pengar?


Herrn på bilden har anklagat mig ett antal gånger för att alltid somna
på nattbussen (vilket visserligen är sant), men här har vi beviset,
det är minst sagt inte bara jag som somnar.

//Erika

God natt och sov gott


Efter att ha festat två kvällar i rad och ätit huuuur mycket som helst är jag trött och lite ledsen för att mina fina strumpbyxor från kusinen är trasiga. Så nu säger jag god natt och sov gott


Haha, så här kul har jag det ikväll xD


Ser ni så söta?
Dumma att va långt bort från London =( 

//Erika

Eller så är det jag som hör dåligt


Jag jobbar ju nu på kontoret nu istället för på verkstan med alla läskiga maskiner. På kontoret är en av mina uppgifter (av få sådana) att svara i telefonen. Jag tror jag kommer jobba på kontoret april ut, vilket kommer sluta i väldigt många telefonsamtal. Kommer vara helt skadad efter det här. Det har redan börjat. När jag var och simmade i veckan ringde badhusets telefon, som hörs över hela stället. Jag reagerade direkt där jag låg i simbasängen. Jag tänkte svara! Tur att de inte har telefonen i basängen för då hade jag väl kastat mig över den.

En hel del fel kommer det väl uppstå under en månad också. Även de har börjat smyga sig in här och där. Som en gång när en väldigt snabbtalande man ringde.
Mann: Hej, jag heter si och så och jobbar för det och det företaget med ditt och datt. Jag har lite frågor om hmbla och undrar om du har hmblaf?
Jag; Förlåt, vad undrade du om?
M: Jag har lite frågor om hmbla och undrar om du har hmblaf?
J, som inte lyckats uppfatta mycket, chansar: Jag vet inte riktigt vad som gäller.
M: Va?
J (chansar igen): Eeh, de sitter i möte.
M: Men har du namnet på en?
J: Förlåt, på en...?
M: På en person som vet någonting om bla bla?
J: Jaha, jag är inte säker på vem som arbetar med det, men du kan pröva ****.

Snacka om att han pratade fööör fort. Helt omöjligt att höra vad han sa :S Men förutom en växel som bråkar så går det strålande på kontoret =)

//Erika

Sommar och sol!

Gud va underbart det är! Vädret verkar bara bli bättre och bättre! Ska snart dra iväg till Sara i Enköping å hjälpa till i stallet. Sen blir helkväll med oss två. Först torget där vi ska träffa Gert å Robban... Sen drar vi vidare till Joar. Hoppas på en mycket rolig kväll!

Jag hade en jättemysig kväll igår! =) (A) Dejt nr 2 sker på fredag. =P

Nu måste ja göra mig i ordning!

Puss
//Rebecka

I helgen, i helgen


Jag är helt slut. Har jobbat hela dan och sen blev det simmning. Usch så skönt det var. Nu är jag hemma, trött och godissugen som få. Jag förstår inte att man kan va så sugen på sötsaker. Ge mig! Nu! Goooodisss...



Förutom att jag längtar efter godis som en galning längtar jag till fredag. Då kommer Sara och Alex till Uppsala för ett skolprojekt. Ska hjälpa dem lite som en personlig guide och fotograf. Och på kvällen blir det utgång. Underbart! Dagen efter blir det ju dessutom påskmat och, gissa vad, påskägg med godis =)

  


//Erika

Nostalgi

Hej hopp! Fan va fint vädret är. Sitter med datorn i knät och låter solen värma mitt ansikte.
Letade genom mina cd-skivor idag för att kolla om jag kunde hitta någon som jag kunde lyssna på. Då hittade jag ett stort fodral som såg en aningen skumt ut. Tittade på det och började småflina lite. Det var skivan (skivorna) som jag fick av Erika och Sara en gång när jag fyllde år. Kommer dock inte ihåg vilket år det var. Men oj va rolig skivorna är. Det är en dubbelcd med låtar som man antingen bara hatar eller som man älskar. Nyss hörde jag en sketch från Jackass - Buttplugs! =D Fan va kul det var.
Kommer ihåg en gång när jag var hemma hos Sara och klockan började bli rätt mycket på kvällen. Vi var lite övertrötta och fick för oss att vi skulle ringa till en pizzeria och beställa lite pizza. Vi ringde och började beställa:

S: Hi! Do you have a buttplugpizza?
Pizzagubben 1: Please wait
I bakgrunden hör man hur han ropar efter någon: "Det är nån som som snackar engelska i telefon."
Pizzagubbe 2: Yes
S: Hello! Do you have a buttplugpizza?
Pizzaubbe 2: Yes!
S: Are you sure? A buttbplugpizza?
Pizzagubbe 2: Yes!
S: Oh! I would like five of those please!
Pizzagubbe 2: Yes!
S: Thank you, bye!

Övertrötta som vi var började vi asgarva när vi la på. Vi vet fortfarande inte om han gjorde några buttplugpizzor... jag hoppas verkligen inte att han gjorde det. =P
Hahha! Nu är det smurfarna som sjunger När vindarna viskar mitt namn. =D Kan inte fatta hur Sara och Erika ens kom på idén att göra den här skivan... =P Jävligt kul var det iaf.

Nu ska jag fika lite och sola i värmen.

Puss
//Rebecka

Söndagsparty


Ja ni, det blev verkligen dåligt med uppdatering, fortfarande med samma anledning, har varken tid eller ork. Jag hade tänkt berätta vad jag gjort i helgen, men jag minns faktiskt inte. Och det beror inte på alkoholhaltiga drycker som försämrar minnet. Icke. Var lite med Christoffer, firade moster som fyllde 40. Och på vilodagen blev det fest, som Rebecka redan nämnt. Drog in till Joar och hade det trevligt. Var tydligen personalfest där och då jag och bartenderchefen snackar om att jag ska få börja gå en "kurs" där fick jag också komma. Väldigt roligt var det och som Rebecka sa, det kändes lite konstigt att vara ute en söndag. Men det blev ju nyktert, åtminstonde för min del, och tidig hemgång. Perfekt en söndagskväll sådär.

Ja,ja, nu ska jag ta och hoppa in i duschen. Mitt hår stinker rök så jag blir illamående. Som tur är har lite hårspray och parfym dämpat doften lite i alla fall...

//Erika

Vårvädret håller i sig

Vädret är så himla underbart! =)
Jag och mamma har varit till stan en sväng idag. Köpte två filmer - John Tucker most die och Madagaskar 2. Ska nog titta på Madagaskar 2 ikväll. Får se om jag hinner kolla på John Tucker sen.

Var ju på Joar igår... kändes rätt skumt att vara där på en söndag. Men vi åkte hem rätt tidigt. Ganska skönt ändå med en lite annorlunda söndag. Lite dansa han det bli också och en blå och en röd shot. =P

Nu ska jag fixa lite på mitt rum. Påsk snart ju, och då måste det se lite fint ut iaf. Byta sängkläder ska jag göra också. =)

Puss
//Rebecka

Vårväder

Det känns verkligen som om våren är här... Idag har det varit helt okej väder. Lite för mycket moln kanske.
Var ute en liten stund idag på eftermiddagen. Pappa höll på städa lite och jag tog lite bilder... visserligen blev de inte så bra men det var mysigt iaf.


Ikväll ska jag på fest på Joar. Det var tydligen personalfest där så Erika bjöd med mig.
Nu ska jag gå och kolla vad jag ska ha på mig för snyggt. ;)

Puss
//Rebecka

Woohoo!

Fick mina deklarationspapper hem idag från skatteverket. Jag ska få tillbaka 1423 kr! Klirr i kassan sen i augusti. =D

Igår färgade Amanda håret på mig. Riktigt nöjd blev jag. Fast vi ska färga det röda lite mer sen. Just nu ser det nästan urtvättat ut för det ville inte riktigt dra till sig färgen.

Ikväll åker Svennis och Sara till Sundsvall med sina tjejer, så lycka till till dom! Lycka till även till f-93 som också ska upp dit.

Puss
//Rebecka

Jag och min vattenkokare


Mor och far är inte så glada på mig. Jag vet inte om jag har sagt det, men vi ska flytta i höst. När jag fick höra det bestämde jag mig direkt. Jag skulle absolut inte med till deras nya lägenhet. Icke, jag skulle hitta mig något eget. Mor och far blev glada över det, lite oroliga hur det skulle gå om jag inte hittade något eget. För efter mitt uttalande så bokade de en lägenhet där jag inte får plats. Men det löste sig, om jag inte hittat en lägenhet tills flytten smäller de upp en skärm i vardagsrummet och där får jag bo tills jag har hittat något. Men jag räknade med att det inte skulle behövas, jag skulle nog allt hitta en lägenhet.

Då hände en sak. Jag och Therese satte oss på ett flyg till Egypten. Vi var borta en vecka och när jag återigen stod på svensk iskall  mark bestämde jag mig åter igen. Fan heller att jag tänkte stanna i denna kyla. Jag ska ut och resa. Så jag åkte hem med min nyhet och kläckte ur mig mina planer vid middagsbordet:

Jag *överlycklig*: Nu har jag kommit på en sak.
Mamma: Åh nej, det här låter inte bra.
Jag: Nej, ni kommer inte gilla det här ett dugg. För jag ska flytta med er. Jag tänkte bo hos er ett år till och under det här året ska jag resa.
Jag kunde riktigt se hur icke-glada de blev. Varje gång det kommer på tal ser de väldigt missnöjda ut. Men så är det nu, jag ska bo bakom en skärm i deras vardagsrum.

Tre dagar senare fyllde jag år. Av mor och far fick jag en platt-tv. Av mormor en brödrost. Av moster en vattenkokare. Allt till min kommande flytt. Så ja, i höst kommer jag i alla fall kunna rosta bröd och koka vatten bakom min skärm. Och kolla på tv. Om nu alla mina saker får plats...

//Erika

Åh jävlar!

Dags att uppdatera lite kanske. Har väl inte hänt så mycket sen i fredags... "/ Sista handbollsträningen i måndags. Så nu är det uppehåll och lagfesten väntar den 24e. =) Ska bli så grymt roligt!

1a april idag btw... har inte blivit lurad än men det kommer säkert till kvällen eller nåt... Jag är så himla lättlurad så jag kommer nog gå på vad som helst. =P

Nej nu ska jag gå och måla mina naglar röda. =)

Puss
//Rebecka

RSS 2.0