Biopremiär

Natten har varit sådär, dagen har varit sådär. Feberna har iaf sjunkit så att man inte ligger i en pöl på golvet. Just nu ligger min pizza i ugnen och väntar på att bli klar och sen ätas. Kl. 20.15 möter jag upp Erika vid bussen för att sedan dra vidare till Filmstaden där premiären av ECLIPSE är. =) Dock är det inte den första föreställningen för dagen men det gör inget. Det är ju premiär för oss. =) Jag tror att den kommer vara grym eftersom de två första filmerna var grymma.
Nu ska jag bara välja ut de kläder jag ska ha på mig. Lite fin måste man ju vara. ;)

Puss
//Rebecka

Babbel

Imorgon smäller det! Mohahahha! Äntligen!

Annars så blir det jobb och fest hela veckan. Härlig blandning kan man tycka. På onsdag kör vi en liten utgång, med uppvärmning på bion. På torsdag hamnfestivalen. På lördag Gatufestivalen. Så med andra ord, fullt upp hela veckan. Och veckan därpå drar jag till Kroatien för sol och bad. Shit va den här sommaren kommer gå fort!


Nu känns det som sommar

Midsommar imogon! Tiden går så väldigt fort. Jag hänger inte riktigt med. Men det gäller att passa på att njuta nu, innan sommaren och solen försvinner. Imorgon börjar dagen med jobb, så efter det kan det ju inte bli annat än bättre. Ska hämta upp Rebecka, dra och sola, fixa oss och sen blir det middag med lite folk. Spännande.

Nä, skit samma, jag är trött och steks ihjäl här i lägenheten. Jag drar ut på en promenad istället.En sommarkväll med flickan för några år sedan.

//Erika


Det var kameran som hitta mig...

Var tvungen att titta på vimmelbilderna från i onsdags. Hittade den här och kom ihåg att när jag letade efter alla polare så frågade fotografen om han fick ta kort på mig. Jag trodde att jag blinkade. Men icke. =) Sen blev jag förvånad att det inte var Erika och jag som frågade om fotografen kunde fota oss utan det var han som fråga om han kunde fota mig. =) Lite nöjd. =POch så måste jag nog säga att jag lyckades bli bra på bilden. Brukar aldrig bli bra annars. =P

Puss
//Rebecka

Snart, snart

Nu är det bara nio dagar kvar.
Sen ska jag le som aldrig förr.

//Erika


Och så blev det torsdag

Fest igår igen då. Kortfattat:
Det blev dubbelseende rätt fort. Jag skrattade sjukt mycket. Många roliga bilder blev det. Det var vi som VIP på vip. Efterfest på takvåning. Gitarrspelande och allsång. Halvsomna bredvid Magda på en luftmadrass. Gå hem kl 07.00. Natti natti!

Idag: Mådde piss när jag vaknade, kl 13.15. Tittade på bilderna som togs. Hahah! Har tittat på två filmer och somnat efter de första fem minutrarna på båda filmerna. Sen var det Nigeria - Grekland på fyran.
Till middag blev det panpizza. FY FAN VA GOTT!

Får väl se när bilderna dyker upp på fejjan. Kommer bli kul att titta på dem igen. =)

Puss
//Rebecka

Fest på en måndag

Dagen började med ett vaknande kl 10.45. Skönt! =)

Sen åkte jag och mamma till Maxi för att handla lite mat. Det blev spagetti och köttfärssås. Länge sen sist kan jag berätta.

Nu är jag hemma i Uppsala igen. Tillsammans med mig i lägenheten är Magda och Veronica. =) Vi var på bio och såg Prince of Persia. Asbra film!

Nu är vi i min lägenhet och dricker lite vodka och cola. =P (Mamma var inte orolig, vi har jättekul! =)) Fast man kanske inte ska ha fest på en måndag. Vi fick besök av en pjamasnisse (flicka) som frågade om det var vi som hade fest. Vi bah: nej!??!?! Hahahahh! Nej så sa vi inte. =P Vi erkände och sa ja. Hon sa att vi skulle sänka för det var verkligen JÄTTEHÖGT (enligt henne). Så vi sänkte (lite) och så ställde vi högtalaren på matten så att det skulle dämpa ljudet en aning. För hon sa nämligen att om vi hade högt på så skulle hon vara tvungen att komma tillbaka. Vaddå tvungen lixom? Hon har väl ett val?? =P Som min mamma sagt så många gånger: Allt vi måste göra i livet är att dö. =)
Nu har vi iaf sänkt musiken och sitter och drar reallityskämt och skrattar tills vi nästan kissar på oss. =)

Hoppas att ni har det lika kul som oss. =)

Puss
//Rebecka
Ps. Ursäkta om det finns stavfel, är lite på lyset ;)
ds.

Det är bara att hoppas

Tredje natten hos mor och far. Har inte velat sätta min fot i lägenheten sen i onsdags.
Just nu sitter far och spelar gitarr. Blir mysigt sen när jag ska gå och lägga mig. Hoppas jag. Skulle ju kunna vara fruktansvärt irriterande också. Hitills har jag bara kommit på en nackdel med att bo hemma de här dagarna. Hemma hos mig är det alltid ledigt när man ska in i badrummet, det är det nästan aldrig här.
Imorgon hoppas jag på solsken. Lite ljus skulle kanske behövas.

//Erika


Då var det klart

Nu är det gjort. Nu har jag tagit bort mitt bilddagbokskonto. Inget mera måste ladda upp bilder där... =) Skönt!

Har precis tittat på invigningen av fotbolls VM. Hur coolt som helst. Den officiella VM-låten framfördes av Shakira - This time for Africa. Väldigt bra enligt mig faktiskt.Nej nu måste jag duscha sen ska jag sova.

Slänger iväg en extra tanke till Erika också. Bästa vän! <3

Puss
//Rebecka

.


Jag gillar inte alls den här dagen
Inte alls


Student och dans

Vilken underbar helg! Först brors student i fredags. Jag, Alex och Jennie var minst lika taggade som studenterna. Och festade minst lika mycket, bara det att vi inte började kl 7 på morgonen. Men kul hade vi. I lördags vaknade vi rätt bakis. Perfekt att bara köra vidare med en dansföreställning. Jättekul att stå på scen efter bara fem timmars sömn. Men man blir åtminstonde inte nervös när man är bakis. Trots det så gick det bra. Fast det gick ju förstås bättre på söndagen. Imorgon är jag ledig igen. Då blir det träning och en tripp till Ikea.

//Erika

Dansföreställning

För er som undrar:

18.30 är det dansföreställning Stadsteatern.
Lördag och söndag.

//Erika

If I could turn back time...

Var i Enköping och jobbade lite idag.. nej inte på ica... Såg några studenter när jag stod och väntade på bussen hem. Jag kunde inte låta bli att le för mig själv. Jag vill ta studenten igen. Det var tider det. Underbara tider!

Nu sitter man här i sin lägenhet och pluggar för tenta, som man nästan alltid ångest inför. Så var det aldrig när man hade prov i gymnasiet. Då kändes det alltid bra innan.

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen innan jag fortsätter med pluggandet... vattna blommorna måste jag göra också, annars kommer de törsta ihjäl.

Puss
//Rebecka

RSS 2.0