"Ska det va så ska det va"

Nu bär det av. Jobbarveckan är slut och det avslutades med ett minst sagt ansträngande pass. Så nu är det lite extra skönt att inte behöva komma dit på en vecka. Åh.

Imorgon smäller det. Verkar som om det blir skumparty och grejer redan första kvällen. Varför inte liksom? Jag som fortfarande återhämtar mig från i onsdags då vi fira kusinen. Det blev båda shotar och smällar. Mina ben är lite smått blåa efter en vurpa (inte mitt fel) och ena foten värker (troligtvis både mina och andras klackars fel). Nej, nu ska jag dra iväg till tåget. Blir middag hos mormor för att sen dra hem till Alex och sova. Ska möta tjejerna tiiidigt inatt. Usch och fy.


Snabbt sådär

Jag är hemma igen. För er som missat det. Men bara i en ungefär en vecka. Och då ska jag bo titt som tätt hemma hos mor och far. Jag ska passa lägenheten medan de är i Finland. Ja, ja, jag har inte tid med bloggen. Jag har bara hunnit med hälften av det jag tänkt idag. Illa. Jag fastnade med annat som vanligt.

//Erika

Nicht besonderes

Sjukt svårt att skriva något i bloggen när man inte har något skojsigt att skriva om.

Var och badade med Jaffa i Fånö igår. Det blev bara ett dopp sen drog vi hem igen. Det var inte direkt varmt om man säger så.
Om ett par veckor är det dags för fotbollsskolan. Det är rätt mycket att göra tills dess. Det är inte direkt lätt att göra schema för 8 grupper. Men det går. ;)

Om nån timme sådär ska jag ta mig in till stan och plocka upp en vän för att sedan dra vidare till V-rås. Funderar på om man ska ta sig förbi Magic Lines och boka tid. Börjar bli bråttom nu. Mitt presentkort går ut den sista juli.

Puss
//Rebecka

I lathetens tecken

Jag vet... det är trögt här. Men det finns inte mycket att skriva om. Jag jobbar och är ledig typ två gånger i veckan och då fixar jag med annat.
Letar nytt boende. Går framåt.
Erika är i Kroatien och roar sig med la familia.
Två veckor kvar av jobb på ICA sen är det fotbollsskolan.

Pappa är nöjd för han har köpt en kompostmaskin (en som spottar ut spån när man stoppar ner grenar). =)
Mamma är nöjd för hon har köpt en prydnad till köket. =)

Nu ska jag lata mig ute en stund. Sen ska jag förflytta mig till tv:n.

Puss
//Rebecka

Klättrar, det är det vi gör på semestern

Det kom tillbaka och bet mig i rumpan.
Tack och lov så blev det ingen 40graders feber (peppar, peppar), men en tokförkylning. Men det hör till att jag blir sjuk när vi har semester, så det är inte förvånande egentligen. Idag mår jag lite bättre, hostar bara som en tok. Men förrgår var inte roligt. Det var varmt, tjockt i hela huvudet och när jag var som mest matt och hungrig, ja då skulle vi klättra i en massa trappor. När jag satt sur och butter i en trapp drog pappa fram kameran och sa åt mig att le.


Jag tyckte att jag lyckades rätt bra.
Det ser ju inte ut som om jag vill mörda någon,
vilket jag nog egentligen hade stor lust till.

Idag ska vi ge oss på trapporna igen. Dessutom ska vi klättra runt på en fem kilometer lång stenmur. Så om jag inte kommer hem igen vet ni vart jag är. Bortsvettad.


Livet leker

Den här utsikten har jag till frukost varje morgon.
Jag tror jag stannar här.

 

Vi har det bra här borta i Kroatien. Funderar på att stanna här för att sen ta flyget direkt till Maggan. Skulle inte vara en sån dum idé tycker jag. Men man måste ju hem och jobba lite emellan, tyvärr.
Nä, nu ska jag ut och sätta mig i solen på balkongen tillsammans med mor.
Hoppas ni har det bra hemma i värmen.

//Erika


Kändisjägare?? Javisst!

Erik Grönwall på Gatufestivalen! Jag va ju inte direkt blyg att fråga om han ville va med på kort! Den du mamma! =D

Puss

//Rebecka


För det är så det är...

Ibland märks det inte att man har flyttat hemifrån.
"Håll dig hemma ikväll nu, så slipper jag ringa igen."
"Var hemma imorgon och sov. Annars blir du sjuk."

Men jag har flyttat hemifrån och behöver inte lyssna.
Jag lovar att det kommer komma tillbaka och bita mig i rumpan.
Nästa vecka kommer jag säkerligen ligga i 40graders feber.

//Erika


"Mer sperma åt folket"

Gatufestivalen ikväll.
Vad gör vi?
Vi kör.

 


Here we go!

Alex och Erika: håll för ögonen nu. Här kommer bilderna från utgången då det var vi som var VIP på vip. =)


Ute i solen med oss

Nu börjar Alex vakna till liv. Äntligen.
Igår blev det som Rebecka skrev, bio. Jag tyckte den var bättre än de andra filmerna faktiskt. Skrattattacker blev det för mig och Rebecka, vi skrattade så tårarna sprutade. Efteråt mötte jag upp Alex på stan. Då blev det utgång för hela slanten. Först Vip och sen BJ, då Vip var helt dött. Skitnice. Nu blir det Hamnfestivalen. Solen har äntligen tittat fram så det blir nog super mysigt.

//Erika

RSS 2.0