What comes before part b???

Kort men oj så stort inlägg! Personalfest ikväll!

Svar på frågan: PART AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puss
//Rebecka

Det som göms i snö kommer fram i tö...

Egentligen skulle det här inlägget kanske mer handla om Göteborg men jag orkar inte skriva om det nu. Är ni nyfikna så kan ni läsa Fridas blogg.

Några saker som jag inte riktigt tycker om när det töar och snön smälter bort. All hundskit som kommer fram. Asså vad fan är det för fel på vissa hundägare?? Kan man inte plocka upp efter sin hund? Nej det är för jobbigt så man gömmer det med snö och hoppas att nån menlös jävel trampar i det. Man kan ju bara hoppas att det är en annan hundägare som inte plockar upp efter sin hund som trampar i det. Eller ännu bättre, hundägaren till just den hunden som sket där trampar i det! Skärp er för fan!! Ni har tydligen aldrig hört talas om karma - det slår bara tillbaka till er.

Okej - better up! I helgen är det personalfest. Wihoo! Kommer bli awesooooome! Jag är taggad till tänderna! Först kommer Natta hit och vi ska fixa oss sen drar vi till Anna där förfesten fortsätter. Runt 18.30 drar vi nog till bussen som ska ta oss till festen. =)

Nästa vecka drar vi till fjällen! Ännu mera awesooome!

Ikväll - handbollsmatch på tv: Sverige - Polen. Go Sweden!!!

Puss
//Rebecka

Let's go

Puuh. Det är jobbigt att vara ledig, men åh så skönt. Ingen skola den här veckan så är bara hemma å lallar på dagarna, eller ja, tränar. För en så länge har det nästan blivit träning varje dag sen i lördags. Men idag är min vilodag, idag tvättar jag istället. Nästa vecka blir det fjällen med tjejerna. Wiiee! Ska bli galet kul. Taggade är vi till max. Läängtar!

 
Alex och jag  in action förra året :)


//Erika


Rensning

Tänk att jag alltid lyckas rensa så att det blir en papperskasse med kläder från min garderob... Folk hör av er om ni känner att ni vill ha lite kläder... mycket av det är knappt använt... Varför ska man ha kvar kläder som man inte använt? Har jag inte använt det än så kommer jag nog inte använda det senare heller. Så det kommer skänkas, säljas eller ner i källaren (kastas). Det positiva är att det blir plats för nya kläder och det blir lättare att ha ordning på. =)

Ikväll blir det spagetti och köttfärssås hos älskling, förmodligen blir det någon film till... det har blivit lite av en vana - mat = film.

Nedräkning:
1. Göteborg
2. Fjällen
3. LondonPuss
//Rebecka

RSS 2.0