Sommar, sol och tenta

Varmt, soligt, rödadagar och klämdagar. Studentfirande på det. Låter ju helt perfekt. Och det skulle det vara om det inte vorde så att man hade hemtenta. Japp, här sitter jag och kämpar medan solen lyser. Den ska in på fredag så det är bara att köra. Ska sitta hela kvällen idag så kanske jag kan unna mig lite ledigt imorgon och fira Jennie som ju tar studenten.
Nä, nu ska jag köra lite till innan det är dags för sista jobbpasset innan lite ledigt.

//Erika

Morsdag

Det gick ju sisådär med mitt lasergame. Jag kom absolut sist igen. Men det kändes som att det gick bättre så nästa gång, då jäklar.
Idag blev en väldigt skön dag. Började med lite jobb och sen har jag inte gjort någonting. Gått lite på stan med bror och sen solat lite - trots blåsten. Nu snart ska Nicklas och jag laga mat till far och Tim, för att sen när mamma kommer hem fika och fira morsdag. Hihi. Överraskade mor med ett blomogram, där hon fick både blommor och choklad.


En sån här fin liten rackare fick hon :)


//Erika


Mors dag

Grattis alla mammor på mors dag! =)

Fotbollsmatch idag. Borta i Björklinge... yay! not! Långt bort åt ..... Hoppas på att vi vinner om man ska åka så långt bort, annars känns det rätt menlöst!
Imorn är det ännu en match. Dock liiiite närmare, Hummelsta. Då är det ju nästan på hemmaplan.

Karln är inte hemma, han har inte mobilen med sig heller... gym? igen! Bara försvinner så där utan att säga ett ord... Buse!

Nu - frulle!

Puss
//Rebecka

P.s Har du ens tänkt på mig överhuvudtaget?
Inte ens en liten inbjudan...
                                  d.s

Ikväll ska det skjutas

Fredag. Lagom trött idag, fattar inte. Helt slut och ändå har jag sovit hela långa natten. Ja, ja, idag blir det lite plugg, idag kommer det nog gå lite bättre, sist var jag döhungrig (utan att känna det) så jag förstod inte ett enda ord jag läste. Sen blir det träning och kvällen avslutas med lasergame med Rebeccis. Den här gången hoppas jag det går bättre, var helt värdelös första gången jag spelade. Tänkte inte på att man kanske ska ducka och gömma sig. Nä jag sprang rakt på och försökte skjuta folk (vilket skulle kunnat fungera om det inte vore så att jag siktade för dåligt och hann dö innan mina motstståndare).

//Erika

För det är ju måndag

Plugg, plugg, plugg. 
Läser en så extremt tråkig bok just nu. Tagit mig en timme att läsa nio och en halv sida. EN TIMME! Känns inte riktigt okey faktiskt. Det jag förstått är att det handlar om flexibilitet. Att samhället är flexibelt. Tror ni det räcker att skriva så på inlämningsuppgiften? Skadar kanske inte att pröva...?

Nä, läsa lite till. Sen blir det mat och lite jobb. Det är ju kul det också.

//Erika

VM-guld till Finland!

Heja Finland!!!! Underbart attde visade Sverige hur man ska spela hockey. Kross med 6-1!!! =D

Även mitt kära fotbollslag vann ett derby igår med 5-4. Mot Fjärdhundra. Urskönt att vinna mot dem. Dubbelseger igår alltså!

Nu ska jag väl äta frukost och sedan vänta på min pojke. Undra vart han har tagit vägen. Vaknade och han var inte kvar hemma... hmm... gym möjligtvis?? =)

Puss
//Rebecka


Fint ändå?

Och Rebecka, jag vet. Bloggen blev lite rosa.
Råkade bara :P

Det där får helt enkelt duga

Fredag idag. Lunchat med Jennie på stan och pratat massa skit. Flickan tar ju studenten snart, så ska väl börja ge mig ut och hitta på en liten studentpresent. Tycker jag hon har förtjänat.
   Så fort det blir varmare ute blir jag salladsberoende (ni kan börja reta mig igen, Adil o Rebecka), så ikväll blir det såklart en sallad för jag är för lat för att laga mat. Sitter hos mamma o pappa, här luktar det tacos och jag är så hungrig. Tror jag tar mig en smakbit i väntan på att Nickepicke ska komma hem. Tihi.

//Erika


RSS 2.0