Detta är inte acceptabelt

Erika kom igen nu... Dags för en uppdatering. Vad händer i ditt liv? =)

Var på gymmet idag med Adil... Gick rätt bra och jag har faktiskt lite mer motivation att köpa ett gymkort. Adil ska bli min PT hade jag tänkt. Han vet inte riktigt om det än bara. =P

Imorn ska jag till badhuset för att simma och sola. Simma för motionen och sola för att jag tycker att jag är värd det.

Och förresten, idag har jag och Adil varit tillsammans i fyra månader. =) <3

Puss
//Rebecka


Lite tankar

Imorn är det fredag, vilket betyder helg för de flesta. andra ska jobba... Jag jobbar på lördag 15-22.20... men men

Fredag som sagt. Jag tror att det kommer bli en bra dag. Först ska jag åka till Västerås med Adil och mamma. Sen blir det hem fort och fixar det sista innan kvällen faller in. Natta kommer till mig direkt när hon slutat jobba kl 15, då ska jag färga hennes hår. Awesome!
Sen kommer grabbarna grus (Adil, Victor och Raif). Och här börjar förfesten som sedan fortsätter ner mot bowlingen.
Efter bowlingen blir det familjepizza hos mig med lite mer folk. Åh det kommer bli så kuuuuul! När förfesten är slut drar vi ner till Joar där Sean Banan kommer att vänta på oss! Jag och Natta kommer stå och shakea asset av oss! =D Happy happy happy!

Jag älskar att vara bland människor jag tycker om och som jag bryr mig om. Finns ju de som man bryr sig lite extra mycket om - Adil! <3

Sen har vi den här Nathalie Wedberg. Hon har blivit en av mina bästa vänner. Kan nog vara så att hon är den vän som man alltid kan lita på i alla väder. Ställer upp så sjukt mycket. Så Natta du ska veta att jag tycker att du har ett hjärta av guld!!!

Over and out!

Puss
//Rebecka


Rebecka

Kvinnonamnet Rebecka, Rebecca är ett hebreiskt namn med oklar betydelse. Det har föreslagits att namnet skulle betyda kviga, matglad eller älskad. I Gamla Testamentet var Rebecka Isaks hustru.

I Sverige har namnet använts som dopnamn sedan 1500-talet, till en början vanligtvis med stavningen Rebecca, en stavning som på senare år på nytt blivit vanlig.

Rebecka är ett av 1990-talets stora modenamn och låg som högst på 5:e plats på topplistorna. Därefter har användandet avtagit och namnet återfinns numera omkring 40:e – 50:e plats. För 30 år sedan fanns bara ett par tusen personer med namnet Rebecka/Rebecca. År 2003 fick 511 flickor detta namn, varav 312 fick det som tilltalsnamn/förstanamn.

Namnsdag: 17 maj (1993-2000: 19 december)

Lite random sådär. =)

Puss
//Rebecka

 


Fjällen 2011

Sälen 2011 är något som jag verkligen måste lägga till minnet. Hade så sjukt roligt. Dock hade jag inte med mig någon kamera, men det hade Erika så jag räknar med att några godingar läggs upp här utav henne sen. =) Det hände rätt mycket men jag kan fatta mig kort:

Danskar överallt!
Och norskar
Trollskogen
Våfflor i Trollskogen
Bakis när vi ska åka till backen...
Fisherman
Oskar Linnros
Efterfest
Coloseum
Bugg
Mycket musik
Telia
Fistpump


Men det kostar att ligga på topp. Fick med mig en rejäl förkylning hem...

Puss
//Rebecka

RSS 2.0