Det finns ju på andra ställen

Det blir inte så dålig uppdatering som jag trodde det skulle bli. Av någon anledning lyckas jag hitta Internet lite varstans.

I lördags kom tjejerna och Christoffer hem till mig och det blev lite förkrök och en liten utgång. Kan ju inte påstå att det var den piggaste utgången precis. Alex, som alltid lyckas tappa något på krogen (Jennie med för den delen) tappade sin pengar. Som Christoffer och jag hittade morgonen efter liggandes på en gräsplätt bakom Biblioteket. Haha. Jennie stackarn tappade bort hela sin sminkväska. Mindre kul. Den har vi tyvärr inte hittat. Men för övrigt så var det en trevlig kväll. Får se om det dyker upp några bilder.

Nu ska jag snart åka iväg till Ikea med mor. Dags för lite shopping till lägenheten.

//Erika


Plugget startar igen!

Jaha ja... så nu blir det till att läsa religion i höst. =) Så himla skönt att jag fått en kursplats. Trodde nästan ett tag där att det var helt kört eftersom jag inte hade tillräckligt med poäng till att läsa Svenska 2. Men ringde till studievägledaren, som för övrigt verkade helt inkompentent eftersom hon inte visste hur hon skulle hjälpa mig, men till slut fick hon fram att jag kunde ringa till en annan studievägledare på teologiska instutionen eftersom jag kunde läsa en annan kurs - religion A. Den studievägledaren var mycket bättre och visste precis vad hon snackade om, så hon fixade en plats åt mig i den här kursen. Så idag har jag registrering kl 14. Så det är bara fixa sig i ordning och dra iväg. =) Hej hopp vad jag ska bli bra på religion nu. =D

Puss
//Rebecka

Vi ses snart igen =)

Imorn åker Sara till USA för att vara aupair. Hon blir borta länge, vilket betyder att jag kommer sakna henne länge. Sara om du läser det här så hoppas jag att du får ett grymt år i väster med nya spännande upplevelser som du kan ta med dig hem igen och berätta massor om! I'm gonna miss you! But I'll see you soon again! ;)



Puss
//Rebecka

Det gäller att passa på

Jag har fått lite tid över. Mor och far åkte ju in till Enköping själva och jag är klar med mitt uppdrag; att rasta Zingo. Min första tanke med tid över var att lägga sig på soffan och vila lite, men icke. Det finns ingen soffa. Det finns ingen säng. Inga stolar. Förutom den här i datarummet. Så om jag inte vill lägga mig på golvet eller på en bastubänk får jag väl sitta här. Det gäller väl att passa på medan man har internet.

 
Imorgon kommer tjejerna över. Det blir lite förkrök och sen ska vi visa stockholmarna vårat "älskade" Joar.
Nasse kommer nog tyvärr inte.

//Erika

Dags att flytta igen

Jag är hemma hos mor och far för att hjälpa till med flytten. De flyttar i helgen in i sin nya fina lägenhet. Så vi har fullt upp här med andra ord. Bär grejer in och ur lastbilen som ett par idioter. Men jag slipper nästa runda in till Enköping. Blev hundrastare istället, så jag passade på att sätta mig här en stund.

Jag trivs bra i min egna lägenhet i alla fall. Var väldigt ensamt i början, men sen har jag haft folk springandes mest hela tiden så nu känns det bra. Rebecka, t.ex, sov över i två nätter. Så vi tog oss en liten runda till Joar för att se hur utelivet var på en onsdag i Enköping. Och jag måste säga att det var bättre än förväntat. Trodde Rebecka och jag skulle sitta där typ själva, men det var massor av fol och rörelse. Eller ja, så mycket rörelse var det kanske inte. Folket dansade ju inte. Tråkmånsar. Men vi hade en trevlig kväll ändå. Hade en mysig "förfest-fika" i lägenheten. En varsin drink och en varsin bulle. Haha. Mysigt.

Nä, nu ska jag ta och göra någon nytta igen.
Får se när vi hörs nästa gång.

//Erika

I did it!

Nu är jag på samma nivå som Erika. =) Jag har betalat min första räkning jag också. =) Vuxenpoäng som tusan! =D

Ikväll händer det väl inte så mycket om ingen kommer med något förslag.
Handbollslaget åker till Kortedala idag på eftermiddagen. Jag följer inte med för jag har fotbollsmatch på söndag och så vill jag spara mina pengar. Nästa sommar säger jag bara... ojojoj! =D Men lycka till tjejer! Kommer hålla mig uppdaterad. ;)

Puss
//Rebecka

Fortfarande inget Internet

Jag är hemma i Grillby för en kort stund. Ska jobba ikväll så passade på att låna internet av mor och far. För att adressändra och beställa hem gardiner. Lite svårt bara när man inte vet sitt nya postnummer och någon har sprungit iväg med pärmen där det är uppskrivet. Det är rörigt här, flyttkartoner över allt. Vissa ställen saknar möbler (som mitt rum t.ex.). Ser lite ut som hos mig i lägenheten. Fast jag har ju packat upp alla mina flyttkartonger nu. Tack vare Christoffer, han började slita upp allt när han var och hälsade på, så då var det bara att ta tag i det hela.

Men, men, så ni vet att jag lever och mår bra.
Nu ska jag jobba.
Puss på er!

//Erika

Family comes first!

Ibland kan jag sakna den där närheten av att hålla om någon innan man somnar eller att bli omhållen. Ha någon som pillar med mitt hår när jag vaknar... Men jag är stark jag kommer inte falla tillbaka till dig! Du fick mig att inse att jag är värd någon mycket bättre, någon som vet vad riktigt kärlek är. Så vill väl egentligen bara säga tack... jag har raderat dig från min mobil, min dator och mina böcker.. nu ska jag bara radera dig från mitt minne. Nu står jag på egna fötter och är stark för min familj vet att jag är värd någon bättre. Love you mother! You have a big place in my heart - a special place! Same for you my dear father! I love you so much! As I said - family comes first!!!

Puss
//Rebecka

Stockholm dancefloor!

Igår var jag hem till Frida i Bålsta för att sen ta pendeln till Sthlm. Vi drog till Chaplins. Helt okej ställe. Det blir ju alltid vad man gör det till. Mycket dans, skratt och däremellan en Margarithas. =D Efter krogen drog vi till Donken för lite fyllekäk. Där träffade vi en snubbe från England som reste runt i Europa. Han frågade oss om vi visste vart Whiteroom låg och frågade sen om vi ville följa med. Satt på Donken ett bra tag innan vi drog vidare tillsammans med denne engelsman vid namn Nick. Han ville hela tiden kramas... =P Vi gick till detta Whiteroom, men ångrade oss snart när vi såg att kön va sjukt lång!

    

1. Frida och jag.  2. Nick och Frida   3. Me =D

    

1. Jag sminkar mig.  2. Frida och jag på väg.  3. Jag och Frida i väntan på pendeltåget på väg hem.

Grym kväll med en underbar människa! En kväll som kommer göras om!!!
Tack Frida! <3

Puss
//Rebecka

Rättelse

Matchen är mot Fyris och inte Vaksala! Hahah så fel man kan ha ibland! (A)

Puss
//Rebecka

Rise up!

Dagen har varit mysig. Drog tidigt till V-rås med Elin-pelin, som för övrigt fyller 16 imorn! Grattis till henne. Och grattis till hennes syster-yster som fyller 14 idag! =D Kommer inte hinna blogga imorn för jag ska dra till Bålsta. Jag och Frida ska sällskapa lite. Eller lite.. tolka det hur du vill - vi ska förkröka hos henne och sen drar vi till Stockholm och krogen! Wiihoo! Och förhoppningsvis kommer jag träffa en gammal vän där. ;) Jag längtar något sjukt! Först måste jag tyvärr jobba. Men pengar ska tjänas! =)

På söndag är det fotbollsmatch som gäller. Hemma mot Vaksala (tror jag...) för den som är intresserad. Matchstart kl 17.00 på Skogsvallen. =)

Nu ska jag vara social med mamma och pappa. =)

Puss
//Rebecka

Till Erika!

Käre Erika!

Nu när du ska ta och fytta från bbqvillage är det då dags för oss två att göra några saker. Här kommer en lista på dessa saker. =)

1. Byta namn på bloggen

2. Byta header på bloggen

3. Jag ska hjälpa dig att flytta. ;)

4. Inflyttningsfest med utgång

5. Göra woodoo på en viss person, eftersom det aldrig hände sist vi var ute på krogen ;)

6. Börja planera vår Europaresa nästa år (ytterst lite, men känns bra att börja titta runt, mamma har asmånga guideböcker här hemma =D)

Hör av dig när du känner för att prata om dessa saker! ;) Love ya hone!

Puss
//Rebecka

Sisådär en månad i efterhand

Internet håller sig kvar, så medan jag fortfarande har det tänkte jag visa lite bilder. Från Turkiet. Christoffer påpekade att jag fortfarande (!!) inte har lagt upp nått. Och nått ska man ju roa sig med innan man åker till lägenheten för att städa.

 
Andra dagen var vi på Jeepsafari.
Första stoppet var en utsiktsplats över Alanya och sen bjöd de på te.

 
Fort gick det.


De klädde ut oss.


Vi drack goda drinkar varje kväll =)

 
Vi badade varje dag.
Och ja jag vet, min våg ser supermesig ut ijämförelse med Christoffers.

 
Vi åkte ut med en badbåt där det blev både bad och dans.


Drinkar vid poolen

 
Vi var på Turkisk night där det bjöds på mat, magdansshow och drick-så-mycket-du-orkar
(vilket Christoffer gjorde haha). Perfekta förfesten så sen drog vi på en krogrunda och fick dansa av oss lite.

  
Sista kvällen var vi på våran favoritrestaurang som hade ljuvlig utsikt över stranden och solnedgången.

 
Sista dagen var vi några timmar på stranden och sedan blev det massa timmars shopping.
Självklart tog vi oss en sista majs också. Så jäkla gott!


//Erika


Det blev lite längre än vad jag tänkt mig

Dåligt med inlägg från min sida, jag vet. Men med ett internet som inte fungerar är det lite svårt. Men nu är jag tillbaka. För en stund i alla fall. I helgen flyttar jag ifrån bbqvillage. Och då menar jag inte bloggen, utan det riktiga bbqvillage. Min lägenhet är nästan helt renoverad så på fredag eller lördag börjar inflyttningen. Inget internet har skaffats än så om det blir lite (ännu mer) tyst från min sida så vet ni varför. Antingen konkar jag lådor upp för trappor eller så sitter jag där ensam i min nya fina lägenhet och glor på mina fina nya tapeter.

Men en snabb update. I måndags (förra veckan) var Christoffer och jag på Grönan. Riktigt kul. Stolt är jag över mig själv som inte alls är lika feg längre. När jag var liten var det enda jag vågade åka Blå Tåget. Men den här gången blev det annorlunda (även om jag vägrade åka två karuseller, men hallå, jag åkte ju resten). Skitstolt är jag över att jag satte mig i FrittFall. Det trodde jag då aldrig. Inte mamma heller: "Va? Åkte du Fritt Fall? Vad har hänt med dig?"

På tisdagen åkte jag och Rebecka till Örebro för en tjejkväll. Det blev skitäcklig film som verkligen verkligen var skitäcklig. Hatade filmen. Haha. Dagen efter drog vi till ett stoooort shoppingcenter. Det enda som inhandlades var dock ett par solgalsögon. Och det spöregnade ute.

Dagarna därefter har vart fullt upp. Måleri, träning och massa annat. I lördags var jag på kräftskiva i typ Skuttunge (hihi, är inte de ett för gulligt namn). Jättekul var det. Vi körde lekar och åt gott. Jag blev huggen av en kräfta så hela tummen värkte och sen skvätte han äckel-kräftklo-sås i ögat på mig. Det där med att skala kräftor var inte riktigt min grej kan jag säga. Men gott var det.

Nu vet ni lite vart jag hållt hus de senaste dagarna. Tänk vad skönt att Internet är tillbaka, får se hur länge det varar den här gången. Förhoppningsvis hela veckan ut.

//Erika

Done!

Okej. Hemma från Uppsala och en skriven omtenta. Hoppas verkligen att jag får godkänt nu!!!

Ikväll är det match som gäller, fotboll. Hemma mot Sigtuna om jag inte minns fel. Hoppas min fot orkar med. Har fortfarande lite ont i den men inte lika som i söndags. Får väl ta en ipren och sen bara köra. =P

Imorn är det fotboll igen som gäller. Fast på annat plan. Ska nämligen till Enavallen och titta på när Svenska damlandslaget spelar mot Norge. kl 19.00 för den intresserade. =)

Nu... gå runt och sjunga ikapp mede Kelly Clarkson - Never again. ;) ... I hope when you're in bed with her you think of me...

Puss
//Rebecka

Jag vann över mig själv! =)

Jag tog mig runt. Utan problem. Stannade och gick två eller tre gånger bara... men sen sprang jag resten.. gick väl inte som förväntat (tidsmässigt) men nu har jag gjort det och jag kommer aldrig göra det igen! =P Men trevligt var det. Fick en liten fin medalj som jag kan brilljera med. =) Synd bara att min vänster fot håller på dö. Kan knappt gå på den, gör så in åt helvete ont! Sista kilometern var den jobbigaste. Jag hade två mål att uppnå i Midnattsloppet - att ta mig runt och springa upp för backen till Sofia Kyrkan (hela backen utan att stanna, det är en 700 m lång backe, brant som fan!!!), vilket jag klarade. Så jag är väldigt nöjd med mig själv. Och i ärlighetens namn trodde jag nog att det skulle vara jobbigare än vad det var.

Idag ska jag plugga och sen titta på när IK Nordias herrar möter EIS på Skogsvallen. Kameran ska med. =D

Puss
//Rebecka

Midnattsloppet!

Japp! Imorn smäller det: jag, Rebecka Ahonen ska springa Midnattsloppet i Stockholm. 1 mil är det som gäller! Jag tror verkligen att jag kommer klara det. Jag ska överträffa mig själv och ge mig fan på att jag ska ta mig runt! Dock finns det ett litet, litet problem - jag har sträckt mig. I båda mina lår. Men det känns bättre idag än igår iaf. Får väl ta det lugnt. ;) Hehe
Uppladdningen då? Ja ikväll blir det slappa framför tv:n med mina älskade föräldrar. Sen imorn ska jag försöka få tag på ett par shorts att springa i. Sen bär det av mot Stockholm. Någon som vill komma och heja på mig? ;)


Puss
//Rebecka


Imorn... =)

Jag och Erika åker till Örebro imorn.. känns nästan lite som tradition att åka dit varje sommar nu. ;) Kommer bli asmys med en liten tjejkväll.

Erika... jag ringer dig vid lunch imorn (tisdag). Så berättar jag om hur det blir med nyckel osv. =)

Puss
//Rebecka

Jag som är så långsam

Jag hann! Kan ni förstå? Jag hann! Jag stressade och stressade och jag hann med bussen. Jag hann t.o.m sminka mig (men bara efter att jag övertalat bror att rast Zingo istället för mig). Så nu är jag hemma hos Christoffer och vi ska snart röra oss mot Grönan. Där jag förövigt inte fick jobba i sommar. Men, det är ju roligare att åka karusell än att vara den som startar den så jag är nöjd ändå. Nä, dags att gå.

Rebecka, om du ser det här så kan du ju ringa när du vet hur och när vi åker imorgon. Puss!

Jag har förresten fått tillbaka mina älskade skor! Lämnade in dem på lagning då remmen gått sönder. Men nu jävlar är de tillbaka i leken igen. =)

//Erika

Gröna Grönan

Nu har jag bråttom! Ska på Grönan idag med Christoffer, vilket bestämmdes för cirka fyra minuter sen. Bussen går om en timme och jag går i pyamas. Puss på er!

//Erika

Jag börjar bli stor

Jag har nyss betalat min första elräkning.
Vuxeenpoäng till mig.


//Erika

Jag börjar bli stor

Jag har nyss betalat min första elräkning.
Vuxeenpoäng till mig.


//Erika

The ghost rabbit

För några dagar sedan hade vi köparna av vårat hus här. De var här för att kolla lite och kanske komma på ideér hur de skulle möblera huset eller liknande. Plötsligt hade mamman där frågat om vi hade stora hundar i friggeboden. Tydligen hade de inte fått komma in i friggeboden när de var här på visning för mäklaren var rädd för de stora hundarna i friggeboden. What? Vi har väl då aldrig haft vare sig stora eller små hundar inlåsta där heller. Haha. Vet inte vart tokmäklaren fått det ifrån. Om man inte syftar på min sällskapssjuke kanin som bodde där om vintrarna? Fast han dog för väldigt många år sedan. Men kanske att hans stora ande lever kvar där inne och skrämmer mäklare? Man kan aldrig vara helt säker...

//Erika

"Now dance, fucker, dance, man he never had a chance"



Typisk bakis mat? Kanske inte. Men det här blir jag alltid
sugen på dagen efter. Ja, jag vet, jag är konstig.


Igår blev det utgång på Bj. Helt sjukt kul hade vi! Vi började med förkrök hemma hos mig. Det var drickor, smink, hårprylar och grejer över allt tror jag. Lite mindre kaos. Men kul. Sedan fortsatte förfesten på bussen in, i stadsparken och en stund utanför Bj. Men sedan kom vi in och oj vad vi dansade. Fötterna dunkade och idag har jag en stor blåsa under foten. Det var smått kaos där inne med. Vi dansade på bord, högtalare (tror jag det var), soffor och såklart dansgolvet. Helt underbart. Tack för en härlig kväll tjejer!


På bussen in


 

Sara, jag och ludret


En liten muppbild inne på toa

 
Haha Sara i toadörrarna

  


Sara och en kändis!!



Måste göras om någon gång =)



 

//Erika


 


Somliga går med trasiga skor...

</3
Kärlek varar inte för evigt... inte skor heller....
//Rebecka

Inge mer tonåring

Dålig uppdatering på sista tiden, jag vet. Men jag har verkligen inte haft orken. Fyllde systemet i fredags. =) Fick en ny kamera som jag redan har kört järnet med. =P Det är en Fuji Finepix SP600 för de som är intresserade, typ steget mellan vanlig digitalkamera och systemkamera. =) Me like it a lot! =D Sen fick jag två halsband av Totti. De hör ihop: det ena är lite kortare än det andra och har ett T (kortare kedja) och det andra har ett R med lite pärlor i (längre kedja). Jättefint! Lite annat smått och gott blev det men det får bli en annan gång tror jag... (om jag orkar) =P

Nu tror jag att de nya batterierna är laddade så jag ska ut och ta lite mer bilder. =)

Puss
//Rebecka

Första av många

Nu har jag betalat min första hyra. Känns bra. Och nu har jag en sådan tur att solen strålar på min lediga dag, så bloggen har jag inte tid med.

//Erika

RSS 2.0