When night falls

Egentligen borde jag nog sova vid det här laget. Har precis sett klart filmen Miami Vice.. En bra film om jag får uttala mig. Sådär lagom film att titta på på en söndag kväll. Såg att det ska komma ett avsnitt av Hemsökta hus på tv4+, det kan jag bara inte missa. Spöken är så himla spännande. =D
Oj nu börjar det... =D Scary!

Sleep tight!

Puss
//Rebecka

Där allt är möjligt


Tydligen gillar inte min förkylning att dansa lika mycket som jag gör. Efter en helkväll på dansgolvet och över en timme i dansstudion idag mår jag rent ut sagt piss. Jag är helt mör. Jag vill bara... jag vet inte... inte vara här. Jag känner mig helt tom. Tom på allt. I huvudet snurrar tankar runt utan att jag lyckas greppa om dem. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gör. Inte alls. Jag försöker skriva slutet på min uppsats, men kan inte koncentrera mig. Lyckas jag skriva dit några rader förstår jag inte mina egna ord. Jag tror jag skulle behöva lite sömn. Ja, krypa ner under täcket och gömma mig för allting runt omkring, det låter skönt. Spela samma låt om och om igen och sakta försvinna dit där drömmar blir verklighet.

//Erika

But you're just a boy

Gårdagen var som minst sagt lyckad. Gott sällskap och sjuk show! (Halv)nakna modeller med grädde på bröstet och 4-5 tjejer som slickade bort det. Många magrutar var det! Och man kunde verkligen se att grabbarna gillade det, inte bara genom deras ansiktsuttryck! hahahah! ;P
Sen runt tolv släppte de in resten av folket.... ganska roligt med tanke på att 5-6 grabbar var utklädda till tjejer! hahah! Jag kunde inte låta bli att skratta till en med blond peruk...
Han: Vad är det som är så kul?
Jag: Du är så jävla snygg! Hahaha!
Han: Ja, visst är jag! Yeaaaah!

Resten av kvällen gick i stort sätt ut på att undvika en grabb som trobbe han var snygg: Getskägg, bar överkropp (inte den bästa (ölmage osv))... hahah usch han var så slibbig... =P

Tack the driver för en grym kväll!

Puss
//Rebecka

I'm telling you, change your mind


Vet ni, jag får nog ta tillbaka det där med att man inte slår i saker när man förflyttar sig till sängen i nyktert tillstånd. Undertiden jag gjorde mig redo för sängen hann jag med att slå huvudet i skåpluckan, spotta tandkräm på både mig och mina kläder samt tappa övriga familjemedlemmars tandborstar ut över hela handfatet. Nu, en meter ifrån sängen, tycker jag att jag borde lyckas ta mig dit utan missöden...

//Erika

Everytime I hear that song, I think of you


Nyss hemkommen från krogen. Det susar i öronen, fötterna dunkar och jag känner mig bara allmänt trött och nöjd efter en super lyckad kväll (med mycket naket). Fan, de är nog så mycket skönare att va nykter en utgång, när man kommer hem är man inte helt utslagen och inte heller går man runt och slår i saker i sitt försök att förflytta sig till sängen. Titta, jag sitter ju t.o.m. och skriver det här, klockan halv fyra på natten. Jag är fortfarande varm och go efter allt shakande på dansgolvet och jag måste säga att tröttheten börjar sakta krypa fram. Så ska lite snabbt kolla när bussen går in till Uppsala imorrn (därför jag satte mig vid datorn överhuvudtaget, men på något vis hamnade jag här). så jag säger väl puss och godnatt. Tack för en superkväll!

//Erika

Party!

Yeah! Snart är det dags! Se upp alla på dansgolvet för här kommer jag och Erika!

Puss
//Rebecka

Man måste ju få avreagera sig lite


Kan ni förstå att det bara är lördag idag? Det borde ju vara söndag. Det känns som söndag. Åh, nu kom jag på varför det känns som om jag varit ledig så länge. Jag har varit ledig länge. Slapp jobba igår, eller ja, jag fick välja om jag ville jobba eller inte. Först blev det förvånande nog ett ja, men efter att ha tänkt till lite så blev det ett nej. Har ju en dum uppsats att skriva. Så det är vad jag kämpade med hela dagen igår. Och när jag säger kämpar så menar jag kämpar. När jag satte igång på morgonen hade jag inte ens ett ämne att skriva om. När ämnet var påkommet skulle fakta sökas. Och sen översättas. Och sen skrivas in i uppsatsen. Och varenda mening ska byggas upp rätt. Varje stycke. Varje inledning. Jag höll uppriktigt sagt på att bli galen. Varje litet ord fick tvingas fram. Inte hjälpte det att hela mitt engelska ordförråd på ett magiskt vis försvunnit. Varje ord blev en plåga. Varje mening ett helvete.


Är det då förstårligt att jag kastade alla kurspapper i väggen? Att jag knögglade ihop uppgiften till en liten äcklig boll. Att jag greppade tag i första bästa oviktiga papper (i detta fall Norrlands nations tidning) och revs sönder den i småbitar? Jag var arg.

//Erika

Johan Palm

Behövs det sägas mer än: yes!!!! Han åkte ut! Så jävla underbart! Hahahahha! Va fan är det för människor som skriker som om de skulle dö när de får se en pojke som just kommit in i målbrottet??? Hahahha! Så jävla pinsamt! Hon har iaf skämt ut sig för all framtid! Men ja, ja.. det är hennes problem.. =P

Jobbar imorn.. jag tror att det kommer gå rätt fort. Jag har nämligen en lite idé på vad barnen kan få göra... på söndag är det ju första advent... då kan de få rita adventsljusstakar och skriva önskelistor... Det är ju roligt och alla barn önskar ju sig nåogt och tycker alltid om att rita... enkelt och bra

Nu - god natt och sov gott!

Puss
//Rebecka

Ville bara säga...

... att det känns något bättre nu... men det kommer inte bli helt bra på länge länge! suck... Why do life have to be so fucking hard...?

Nu hör jag hur Hannes sitter och leker med vårat lego... kanske borde jag sätta mig och hålla honom sällskap? Låter som en bra idé.. småbarn har ju inga bekymmer? Eller?

Puss
//Rebecka

aaah!

Nu måste jag verkligen säga mot mig själv från förra inlägget. Jag kan inte vara positiv just nu! Blä! Jag hatar att vara arg. Man mår så otroligt dåligt då... men vad ska man göra när man möts med samma vrede hur mycket man ens försöker? Jag vill bara krypa ihop till en liten boll i ett hörn någonstans och stanna där tills jag ruttnar. Då slipper man ju såna här problem. Blä! Jag vill stanna i mitt rum resten av kvällen.. inte gå ut ur det alls. Stannar här tills jag somnar för att sen gå upp och jobba imorn. Sen när jag kommer hem ska jag gå direkt till mitt rum igen, byta om och sminka mig här och sen stanna här tills jag ska åka till Joar med Erika. Då kommer jag må bra igen...
Men det här lär ju inte hålla... kommer väl komma någon som blir mer arg på en och säger att man ska gå ut och göra saker... fast jag inte vet vad jag ska göra.... Blä!

//Rebecka

Med något ont kommer det alltid något gott

Tänk positivt. Erika, var inte så arg. Kom ihåg vad jag sa! ;) Hahah!
Ja, ja... jag har inte kommit så mycket längre än vad jag gjorde med förra inlägget. Förrutom att jag har ätit frukost iaf. Nu är det bara dammsugningen framför som väntar... men usch va tråkigt det är. Så här tråkigt har jag inte tyckt att det ska bli att dammsuga. Förut har det inte varit några problem alls, men nu bär det verkligen emot. Usch!
Efter att jag dammsugit ska jag göra mig fin hade jag tänkt. Det lyfter alltid humöret. Kanske att jag leker lite ego sen och tar lite kort... vi får se, vi får se....

Nej nu måste jag verkligen ta ur arslet ur vagnen och ta fram dammsugaren och börja städa. Så jobbigt kan det väl inte vara... eller??

Puss
//Rebecka

"All your problems have gone away, but tomorrow when you wake up, all your problems are back to stay"


Jävla apa!! (hahah, Alex, remember?) Jag skulle jobbat idag. Tills jag kom på att uppsats helvetet väntar. Måste, måste skriva. Måste bli klart idag. Förhoppningsvis. Och jävla apbajs vad ont i nacken jag har!! Kan ju knappt sitta vid datorn och skriva för det gör oooont! Ont ont ont. Och jag vill inte skriva helvetet. Jag vill åka in och träna. Tror ni jag hinner det...? Knappast. För i helvete vilken dålig morgon. Men jag sov gott i alla fall. Och alldeles, alldeles för länge. Tyvärr. Bajs att jag inte kan fuska mig igenom den här uppsatsen också. Förra gången översatte jag en gamal uppsats, gick asbra. Varför skrev vi inte mer uppsatser i gymnasiet för...?

//Erika

Somliga hade gått upp vid den här tiden...

Ligger här i min säng och funderar på att gå upp snart. Jag har lovat mamma att dammsuga huset, och man kan ju säga att det inte är den största motiveringen för att gå upp från mitt varma täcke. Fast det skulle vara väldigt gott med lite frukost - rostade mackor och en varm kopp O'boy.

Ikväll kommer Camilla, Jörgen och Hannes hit. Melina kunde inte för hon ska på disco i badhuset. Vi ska iaf är tacogratäng. Hur gott som helst!

Det är skönt att det här är en spelfri helg. Behövdes för mig kände jag. Imorn ska jag jobba och senare på kvällen är det Joar som gäller. Och på söndag måste jag skriva mitt pm för den här delkursen.

Nej nu måste jag gå upp, magen skriker efter frukost!

Puss
//Rebecka
- Åh vad jag längtar till imorn!

Nä, dags att gå upp kanske?


Jag tänker börja med att säga att jag hoppas hoppas hoppas att jag är ledig imorgon också. Skulle vara så skönt! Fast i och försig är det bara halvdag på fredagar, men det är ju inte själva jobbandet som är så hemskt egentligen. Det är att gå upp på morgonen. Jag gillar inte sånt.

Hur som helst, ledig idag. Tvingade mig att vakna vid åtta för att släppa in en snubbe (när han kom var jag helt groggy, men jag lyckades i alla fall få på mig riktigta kläder innan jag öppnade dörren, men jag måste nog ha sett ganska nyvaken ut haha) som skulle fixa någon vattengrej, men han var inte ens här en minut. Var något fel så han kunde inte fixa det han skulle. Typiskt. Jag kunde ha fortsatt sova. Istället sitter jag nu här medan Da Vinci Koden är igång på tven. Jag såg halva sen tröttnade jag. Egentligen borde jag skriva min uppsats, men jag hittar inget ämne att skriva om.

Hmm, vilket konstigt inlägg det blev. Skulle egentligen bara säga att jag är riktigt nöjd där jag är just nu. Myser i sängen med bra musik, en film är igång och förutom det är helgen snart här och jag längtar. På fredag blir det mys med matlagning och bio (haha Rebecka, det blir Magdagaskar (=  ) och sen på lördag blir det, som Rebecka precis skrivit, Ladys night. Just fan! Jag måste ringa och boka bord. Och nu kom jag på en till grej jag ska göra idag. Knäppa kort på frysta äpplen. Och jag måste till tandläkaren. Usch...

//Erika

Lyckligt!

Den här dagen kan ju inte sluta bättre, för både mig och Erika. Som ni kanske läst så har hon lagt in ett lyckligt inlägg. Vilket även jag kommer göra.
Hon ringde mig nämligen alldeles nyss och sa att hon ska gå med mig på Joar på lördag! Underbart! då kan hon och jag umgås lite (vilket vi inte gjrot på hur länge som helst, bara några få telefonsamtal och några konversationer på msn) och dessutom ha grymt kul när det är Ladies Night som står på Joars schema! =D Fan vad kul vi ska ha. Nu måste bara torsdagen och fredagen gå fort, sen är lördagen här! (usch glömde, jag ska jobba på lördag först också) Men sen är det party "all night long"!

hahah! Sov gott och dröm sött

Puss
//Rebecka

Mus i sitt hus


En släkting har nydligen fått husdjur hemma hos sig, vilket tydligen inte är så populärt. Det tassade tydligen förbi en mus häromdagen. Nu har släktingen bestämt sig. Musen ska bort. Förutom att de vanliga fällorna är gillrade så har han satt upp en webkamera i köket. Så nu kan han ligga i sovrummet och kolla när musen springer förbi. Hur mycket det hjälper att få bort musen från huset vet jag inte, men det låter ju som om han har något att roa sig med i alla fall. Men kanske att musen känner sig utstirrad och flyr sin kos?

//Erika

Vilket tråkigt, lyckligt litet inlägg det vart


Erika är lyyyycklig!! Precis när hon kämpat sig igenom en dag på jobbet får hon reda på att hon är ledig imorgon. Underbart! Tyvärr är det för att hon ska släppa in hantverkare i stugan, men i alla fall, hon får sovmorgon! Dessutom ska hon om en timme hoppa på bussen till Uppsala för en streetdans-träning. Perfekt avslutning på en halvkass onsdag, nu slutar den i alla fall bra. Ännu ett plus är att hon kanske är ledig på fredag också. Helt säkert vet hon imorgon (bara för att jag nämde det kommer det inte bli någon ledighet). Och ännu ett litet plus är att det viskas om en utlandsresa, Erikas stora längtan nu i vintermökret (ännu en gång: bara för att jag nämde det kommer det inte bli något, peppar peppar eller vad man nu burkar säga). Och nu dök ännu ett plus upp, dags för middag nu =)

//Erika

"I learn everytime I bleed"




Idag har jag haft sådär roligt på jobbet igen. Efter lunch tog jobben slut för mig. Vid halv tre gav jag upp och åkte hem. Men innan dess hann jag fortsätta mitt klottrande. Och denna gång hann jag även utforska alla inställningar på kameramobilen. En väldigt intressant dag.

"Du får betalt för att sitta och städa väskan. Hahaha"
Hey, jag var rastlös och som sagt, jag hade inget att göra...

 
Jag fick besök av Grinchen och Mr. Groda =)


//Erika

Trötter

Jag håller med föregående talare... jag hade tänkt skriva något ganska så spännande.. tills tröttheten flög över mig...

Sov gott, dröm sött och vakna tort! ;)

Puss
//Rebecka

För jag orkar inte


Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Detta är en ovanlig dag för mig. Det är måndag. Och jag har inte varit ett dugg trött. Fast precis när jag skrev de orden, tänkte tanken att kanske ska jag skriva vad jag gjort i helgen, kom tröttheten över mig. Så jag går och lägger mig istället. God natt med er!

//Erika

Lever på andra!

Vissa har det så underbart lätt... jag avundas dem... men ändå inte. Visst kan det vara skönt att verkligen kämpa för något för att sedan uppnå det. Men ibland vill man bara att saker och ting ska gå så fort och så lätt. Man orkar helt enkelt inte kämpa längre. Då ger man upp och försöker med nästa sak.

Btw - jag måste bara säga Grattis Erika och Christoffer! ;) Puss på er!

Puss
//Rebecka

Jag kanske skulle ta och flytta till Ryssland?


Jag tycker att när man går ut i skogen med sin vovve en kall vinterdag har man rätten att klä sig hur man vill utan att behöva bli utskrattad. Det tycker inte mor och far. De skrattade. Knäppte kort. Kallade mig för sådan där rysk konstig kosack dansare. Så jag vände mig om, gick själv ut genom dörren med vovven och mötte kylan. Där skrattade ingen (så mötte jag inga folk heller).

 

Hmm.. Ser ni någon likhet...?


//Erika

Det är vid matbordet det händer


Jag vet, jag sa att jag skulle hålla mig borta, men jag vill inte. Jag kan inte.

Vid frukostbordet imorse satt mor och jag och pratade medan far bläddrade i tidningen. Mitt i våran diskution tittar han upp från tidningen och dess dödsannonser och säger "Oj, en djurgårdare har dött."  Mor och jag tittar förvånat på honom och börjar sedan skratta. Han återgår till tidningen, mumlar något om att även en hammarbyare har dött. Mor utbrister då "Det här kommer hamna på bloggen. Allt man säger hamnar på bloggen." Till mitt försvar: "Jag kan ju inte hjälpa att ni säger så mycket konstigt."

Nu när jag ändå sitter här så är det väl lika bra att fortsätta på samma spår. Frukost. Eller ja, samtal vid matbordet. Igår kväll när jag slog mig ner vid middagsbordet får jag frågan av mor: "Har du sminkat dig?"
Jag: "Nej." (här var jag beredd att höra något av de vanliga tjatet, hur ovant det är, hur blek eller sjuk jag ser ut)
Mor: "Ingenting?"
Jag: "Nej! Hur så??"
Mor: "Nej men du ser inte lika död ut som imorse. På mornarna ser du hemsk ut."
Tystnad.
Jag: "Jag gillar helt enkelt inte att gå upp på morgonen."
Far: "Nä, vi har märkt det."


//Erika - fan va svårt det skulle va att få dit sitt namn idag då. Inte vill det bli högerjusterat heller.

Efterlängtat

Vi vann matchen mot Åkerberga idag! Så jälva skönt. 26-20, och jag gjorde fyra mål! =D Tyvärr är jag mör som en fisk nu... får se hur jag mår imorn och om jag kan vara med på seniormatchen. Ska ialla fall åka till Patrik. Kommer bli mysigt! =)

Nu - ta en ipren och sova gott som en gris!

Puss
//Rebecka

Ännu en fredag


Fredag. Underbara, underbara fredag. Nu kommer den fartfyllda och underhållande helgen (eller, man kan åtminstonde hoppas den blir så). Men efter en veckas arbete, en engelskalektion och fyra träningar tycker jag att jag förtjänar en vilokväll. Därför ligger jag här nu med gott samvete och mumsar godis, dricker julmust och ska snart sätta igång en film. Därefter blir det lite bastubad (om jag orkar) och sen styrs stegen mot den efterlängtade sängen och sömnen. Tror vi säger så här, hörs efter helgen (eller åtminstonde på söndagkväll).

 

Här ligger jag i min ensamhet och mumsar godis =)

//Erika

Glömde

Glömde säga att jag har börjat samla ihop poäng för att få ett presentkort på GratisMode.se.
Tykcer att ni också borde gå med! =D

Puss
//Rebecka

Sista dagen

Imorse kunde jag iaf prata lite när jag vaknade.. vissa bokstäver föll bort man man kunde ändå urskillja vad jag sa.
Det var sista dagen på praktiken och barnen hade svårt att hålla sig borta från tårarna nä de kramade mig när dagen var slut. Då kan man själv inte hålla sig ifrån det.
Jag fick en penna och ett kort av dem: "Pennan får du bara använda när du rättar saker och kortet måste du titta på varje dag så att du inte glömmer våra namn!" De är så söta!!! Jag kommer definitivt hälsa på dem igen! =)

Ikväll är det match hemma mot Åkersberga. Får se hur det går. Det behövs verkligen en vinst för juniorerna nu.
Imorn bär det av mot Sthlm och Patrik. Får se om han vill följa med och kolla på seniormatchen. Hoppas verkligen det.

På söndag fyller lilla Lukas år! Han fyller hela 11 år! Jag och Amanda har tänkt att vi ska hitta på något bus. Spännande!

Nu... spela lite kort innan maten!

Puss
//Rebecka

Piss!

Idag kan jag inte påstå att jag mår bättre idag än vad jag gjorde igår. När jag vaknade imorse kunde jag knappt prata och jag var täppt i näsan. Under dagen blev det lite bättre och rösten kom tillbaka. Men nu ikväll har jag blivit hesare igen. =S Jag hoppas bara att jag blir lite bättre så att jag orkar spela match imorn och att jag blir frisk på lördag när jag ska hem till Patrik. Annars blir det hemma och sängen för mig och kurera.
måste ju säga att jag mådde en aningen bättre när Patrik var här och hälsade på lite idag också. =) He makes me feel happy! Och att vara glad gör en frisk snabbare. =)

Imorn är det sista dagen på praktiken som gäller också. Hoppas på att rösten håller så att jag kan utföra min högläsning.

Nu ska jag gå och göra mig en toast och en het kopp choklad.

Puss
//Rebecka

Kakor överallt


Idag var det ännu mer babbel på jobbet och åter igen tyckte jag de nämnde en kaka. Varför alla dessa kakor?

//Erika

Det hade gått ännu bättre med kakor


Idag har jag faktiskt varit helt vaken på jobbet. Koncentrationen har varit på topp och jag har varit helt inne i mitt nummerknappande. Det som bröt min koncentration var när Tony och Stefan pratade. Till en början gav jag dem knappt någon uppmärksamhet, utan fortsatte med mitt knippeleknapp (jag lägger över massa nummer och skit in i ett nytt datasystem, om ni undrar vad som menas med allt knappande) tills jag hörde detta: babbel, babbel, kaka på kaka, babbel. Genast spettsade jag öronen. Vem sa något om kaka?

//Erika

"Kan du inte nysa en gång till?"

Idag har varit en sån där dag som jag bara inte kunnat få hejd på mina nysningar! Och eftersom jag är på praktik så tyckte barnen att det var väldigt kul när jag nyste. De började även räkna hur många gånger jag nös efter lunch... kom väl upp mot en 70 gånger innan de tappade bort sig... =P Så jag kan ju säga att det känns som om mitt huvud håller på att sprängas och att ögonen håller på ploppa ut. Måste ner till affären sen och köpa halstabletter och nässpray. Hjälper i alla fall lite. Så det blir antagligen ingen handbollsträning för mig ikväll om inget mirakel sker.... (hoppas på mirakel!)

Nu ska jag gå och sova en liten stund, blir antagligen att slappa framför tv:n innan jag ska börja steka pannkakor.

Puss
//Rebecka

It's time to go


Tänder borstade, pyamas på, alvedon iknaprade, varmt täcke och 2½men igång. Nu säger jag god natt och hoppas på en piggare dag imorgon. God natt sötnosar!

//Erika

Jag är ett vrak


Måndag. Denna trista, tröttsamma måndag. Jag var nog inte den piggaste på jobbet idag. Tvärrt om, jag var nog mer åt det döda hållet än åt det levande.

S: "Olle, har du sett det här vraket? Värre har jag aldrig sett. Jag har frågat vad hon gjort i helgen men hon säger att hon inte gjort någonting, blir man såhär av att inte göra något?"

Ja, tydligen blir man ju det. Filmkväll med mor och far, el-snack med grabbar (på tal om el, har inget med saken att göra, men visste ni att de har kor på Skansen. Varför åker man till Skansen och kollar på kor?)  och en liten träning kan vara orsaken. Eller så kan vi skylla allt på Håkan. Var tvungen att gå upp tidigare för att han behövde skjus till jobbet. Kan vara det. Eller bara det faktum att det är måndag...

//Erika

Panik i höst, förlåt, vintermörkret


Som alltid på bussar finns det "det högljudda gänget", i detta fall en grupp snorungar som väsnades. Bästa hjälpmedel mot högljudda gänget är den kära mp3:n, som snabbt kördes igång på bussen hem idag. Sen somnade jag. Djupt. Jag var inte vid medvetande, hörde inget, märkte inget runt omkring mig. Tills jag hör min ringsignal slå igång. I panik vaknar jag viftar runt och försöker hjälplöst komma på vart jag la mobilen senast. I handväskan? I ytterfacket? I träningskassen? Jackfickan? I ett försök att höra vart ljudet kom ifrån sliter jag av mig hörlurarna. Hör hur melodin tystnar. Inser att den ringande mobilen jag letat efter i panik i själva verket var mp3:n som spelade samma låt som jag har som ringsignal. Besviken över att ha blivit väckt i onödan kastar jag en blick ut genom fönstret. Drabbas av panik ännu en gång. Jag har glömt att gå av! Jag har åkt förbi min hållplats! Jäkla skit! Blänger ut genom fönstret igen. Ser att så inte alls är fallet. Jag har minst en kvart kvar tills jag är framme. Pustar ut. Upptäcker något vitt som lyser utanför. Jag, som inte varit hemma sen igår och därför missat snöfallet, blinkar förvånat mot det vita. När hände detta? Har jag missat snön? Lättad över att panikattackerna gått över sitter jag sedan glad resten av resan och ler mot det vita som lyser upp i mörket utanför.


//Erika - vilket långt inlägg det
blev för att berätta att det snöat

Congrätz! =P

Hipp hipp hurra säger vi idag

För det är Saras födelsedag!

GRATTIS !!!




Hoppas du får en undebar kväll! =)


Puss
//Rebecka


Bilder

Här kommer några bilder på några av de saker jag fått av mamma och pappa! =)









Puss
//Rebecka

Snö!

Shit vad det snöar just nu! Just när mamma och pappa kommer hem så passar det fint med snö. All I can say is - welcome home! =P hahha!
Jag sitter här och kollar på alla saker jag fått. Galet mycket saker. Kan ju säga att jag kände mig väldigt bortskämd när de kom hem och bara packade på mig saker. Det kändes som julafton och födelsedag på samma gång. Tänkte berätta vad jag fått.... =)
Två plånböcker: Prada och Coco Chanel
En väska: Prada
En t-shirt: Billabong
Tre par trosor: Calvin Klein, Burberry och Versarce
Ett säng överkast med en elefant på (guddomligt vackert!!!)
En tunika: Ed Hardy
Tre par shorts: Två Billabong och en Adidas
Fyra par strumpor: (och nu kommer det roliga) Address, Addas, Adidos (alla de här tre märkena ska vara Adidas=D), Puma och Nike.
Tre klockor: Två Diesel och en Zense
En happy Buddah. Buddahn ska man klappa på magen för att få lycka. Och jag kan säga att det går inte att låta bli för den är så himla söt! =)
Britney Spears parfym: Midnight Fantasy

Allt det här fick jag... helt sjukt! Man kan inte sluta säga tack! Tack tack tack! Älskar er, mamma och pappa!

Medan jag skriver det här har det bara ökat på med snö... marken har nu ett tunt täcke över sig... jag hoppas verkligen på en vit jul i år!

Puss
//Rebecka

=D

Mami å papi är hemma nu! Var precis och hämtade dem på Arlanda!

Nu är jag inte ensam längre i huset... väldigt skönt tycker jag!

Puss
//Rebecka

Bara en liten rubrik


Mysmorgon! Efter frukost och lite städ och plock på rummet har jag suttit och pratat med mor vid köksbordet i någon timme. Hon klarar av att sitta där halva lördagsmornarna. Nästan ända från frukost till lunch. Starkt jobbat tycker jag. Själv hade jag blivit rastklös rätt fort. Men så byts ju sällskapet ut under morgonen. Men mysigt hade vi ialla fall. Under frukosten bläddrade vi i brors skolkatalog och skrattade åt folk (ibland får man faktiskt vara lite elak), sen bytte far och jag plats och tillslut återvände jag för att måla naglarna. Lite smågnabb blev det när jag nämnde en sista minuten resa. Både mor och far ville mer än gärna ställa upp som resesällskap - dock ville de tydligen inte åka tillsammans...? Desperat efter sol och värme som jag börjar bli har jag även försökt få med mig min bror, som inte var så pigg på den ideén. Undra varför..? Vill han inte umgås med sin syster? Vilken kärleksfull familj vi låter som =)

J: "Vad heter de här gula cidrena?"
M: (blixtsnabbt svar): "Eniro!"
J: "Haha. C-I-D-E-R!"
M: "Jaahaa.. haha tyckte du sa sidor"

Kanske något nytt, Cider med Eniro-smak...?

Vilket meningslöst inlägg. Tror jag går och duschar istället...
Nej, förresten! Lunch! =)

//Erika

Förresten, grattis till den okända som tydligen har fått körkort och ska köpa sig en Moe, ett gräsklippsfår =)

En fredag i lathetens tecken


Det är äntligen, äntligen fredag!
Jag ligger i min säng och håller på att kissa på mig. Orkar helt enkelt inte ta mig till toaletten, men snart blir det väl ett måste. Ont i nacken har jag dessutom (fem hela dagar framför datorn har tagit ut sin rätt), så att röra sig är inte bara jobbigt, det gör ont också (träningsvärken efter i tisdags sitter fortfarande i, vad var det för läskig afrikansk streetdans han tvingade oss att göra egentligen?).

Fredagar brukar ju innebära aktiviteter som gärna för med sig lite finkläder och massa smink, men ikväll sattsar jag på motsattsen. Ikväll åker tofflor, shorts och mjukiströjan fram. Och smink är bara att glömma. Jag tar gärna ett varmt täcke, en spännande film och en godispåse istället. Ja, så får det bli.

//Erika 

Jag får ju lön i alla fall


Med inget att göra, papper, penna, mobilkamera och raslöshet kan konstverk som dessa skapas. Tänk vad för lite arbetsuppgifter på jobbet kan leda till. Pengar för att klottra lite, I like =)

  
 


//Erika

Det är kärlek i luften, eller ja, i gräset


För någon dag sedan blev jag förälskad. Riktigt, riktigt kär. Jag bläddrade i tidningen på fikarasten och slogs av denna insikt i och med att jag fick syn på en bild. Objektet för min nya kärlek heter Moe the robotic sheep. Yep, ni läste rätt. Och yep, det är ett får. Ett robot får. Eller rättare sagt, ett gräsklippsfår. Ett får som klipper gräs.

Är han inte söt min Moe?




//Erika

Nära nu

I övermorgon kommer mamma och pappa hem! =D Idag är jag ledig så jag hade tänkt att jag skulle städa huset. Det behövs. Inte så där att man får en chock när man kommer in, men man måste ju städa ibland. =)

Var nyss inne i Enköping och åt lunch med Camilla. Världens bästa moster! <3

När jag skulle åka hem tänkte jag att det skulle vara ett ypperligt tillfälle att tanka bilen. När jag kommer fram till bensinstationen kommer jag på att jag inte kan koden till kortet eftersom den är inskriven på min andra mobil. Så det var bara att åka hem. Får tanka nästa gång jag ska åka någonstans. Måste bara komma ihåg att byta mobil då så att jag har med mig koden. =P

Nej, nu ska jag börja städa. Känner mig faktiskt på ett riktigt städhumör. =)

Puss
//Rebecka

Time goes by....

Nu går tiden fort.  Det är redan onsdag och på lördag kommer mamma och pappa hem. =) Idag ska jag gå och sola med Amanda... även om jag inte tycker att hon behöver det men =P hahah! Det ska iaf bli riktigt mysigt.

Imorn ska jag städa huset hade jag tänkt. Det är inte så jättestökigt men jag känner att det behövs. Måste ju vara fint när mamma och pappa kommer hem! =)

Puss
//Rebecka

Spökjakt

Jag och Sara G har kommit på värsta idén för kvällen/natten. Vi ska gå på spökjakt runt Ängsökyrka. Och så ska vi äta på Donken också. =D

Glömde skriva in ett citat från fredagsen aktiviteter så det får komma nu istället.

S: Dansa som om du vore hög....
R: Hahahha! Höööög!


Nu ska vi dra! Först ska jag bara ta mig en ipren så att febern försvinner..

Puss
//Rebecka

Längtar bort, långt bort


Jag var så sjukligt trött på jobbet idag. Ögonen gick i kors och för några få sekunder upptäckte jag mig själv med att stirra på dataskärmen med slutna ögon. Så det krävdes en hel del varma drycker för att få ögonen att sluta glida runt i skallen på mig. Tyvärr hjälpte de varma dryckerna bara en stund och sen var jag tillbaka där jag började igen, vilket ledde till ännu en påfyllning i koppen. Jag rotade lite i skåpen i matsalen och lyckades hitta en spännande tepåse. Vid första klunken kastades jag tillbaka till frukostbordet i Thailand förra sommaren. Varmt te. Nypressad apelsinjuice. Äggröra. Mackor med sylt. Färsk frukt. Tänk att få slå sig ner vid det där bordet igen. Att få sitta vid stranden, nyvaken i värmen och med all tid i världen njuta av sin frukost. Att mata den lilla tiggande pippifågeln som besökte oss varje morgon. Att efteråt få lägga sig på sandstranden med en drink i handen. Ååh, vad jag satt där på kontoret och längtade till sol och strand, men nä, istället satt jag och skakade på ett kontor och hinkade alla möjliga slags varma drycker.

   


Lite fina bilder  jag tog i Thailand.
1. Pippifågeln
2. Ett hotell vi bodde på
3. Vi satt fast på en strand och väntade på en båt
undertiden lekte vi lite Cast Away
4. Blomma

//Erika

Mästerkatten i stövlar

Imorn har jag examination i skolan i berättande. Vi ska berätta en saga, myt, legend eller en sägnen för klassen. Först var det inte svårt att välja eftersom jag själv tycker väldigt mycket om sägner myter osv. Men sedan när jag börjat leta kom det upp fler och fler berättelser som jag ville berätta. Bl.a. Mästerkatten i Stövlar, vem har liksom aldrig hört den sagan som Bröderna Grimm skrivit. Det står i alla fall mellan den och sägnerna kring Ängsö... jag har inte riktigt bestämt mig än. Men hur som helst vet jag att det kommer gå bra vilken jag än bestömmer mig för. Jag älskar ju att berätta sagor för folk.  =)

Imorn kommer Amanda hem också. Hon ska bjuda mig på pizza! Kommer bli så himla mysigt!!! Längtar!

Puss
//Rebecka

Maaten e klar


Oj, oj, vilken helg. Det är inte utan anledning Kalle hälsade som han gjorde på dagens träning "Tja! Blev det fest i helgen då? Shiiit, du ser ju helt borta ut!" Jag tycker man har rätten att se sliten och tom i bollen ut efter två dagars partande. Dessutom är det helt logiskt att det gick skit att träna efter denna helg, trots det är jag besviken.

Hur som haver, hamnade på fest med ett gäng grabbar "någonstans innan Gamla Uppsala och Nyby". Vi körde en dryckeslek som var bra mycket enklare att förstå än den där triangel-skiten vi ibland kör, så den ska jag lära Alex och tjejorna. Jag blev som vanligt döpt till Enköping, en inte allt för ovanlig händelse när jag möter nytt folk. Dock avancerade det lite och i ett litet tag (ungefär två sekunder) blev det miss Enköping istället. Inte illa va?

Nu är jag helt slut och skakigt hungrig (en tacksam tanke skickas här till far som står och bakar pizza i detta ögonblick) men nu är ni lite updaterade om vad jag haft för mig i alla fall; knackat i bord med ett par sköna lirare och lärt mig massa nya konstiga ord. Som jag, om jag ska vara ärlig, inte kommer ihåg, så egentligen har jag inte lärt mig någonting.

//Erika

Slut

Sista dagen på den här helgen. Och så är det ju fars dag idag... haha! Slängde iväg ett sött sms till pappa... ja, de är fortfarande i Thailand. Kommer hem på lördag kväll. På tisdag kommer Amanda hem från Thailand. Hon ville bjuda mig på pizza då och jag tackar inte nej, till varken pizzan eller att få träffa Amanda igen efter tre veckor. Shit vad fort tiden går. I miss my Amanda! (A)

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta vad som står på kvällens lista. Tillsammans med mig har jag en påse godis och myshumör. Hoppas på något trevligt samtal ikväll också innan jag går och sover. (A)

En sak till.... jag är ledig imorn! =D

Puss
//Rebecka

Grattis på farsdag


Som Rebecka har beskrivit (i sitt troligtvis längsta inlägg någonsin) hade vi skitkul i fredags. Äntligen kom vi till den där nationen! Lätt att vi kör en ny runda snart igen, eller va säger du Rebecka?

Jobb, träning och festande tar på krafterna så jag sov som en liten gris när vi äntligen vinglat hem. Vaknade många, många timmar senare, lite halvt skakis och förvirrad. Bland det första jag gjorde var att tvinga bror att slå in fars present. Undertiden tänkte jag till lite stämmer det här? är det farsdag? hmm... nä? men jo! klart det är! Så jag flyger på far och skriker glatt grattis. Möts av en lång blick. Jag tillägger grattis på farsdag och tänker att han måste ha missat att det var nu i helgen.
Far: "Men... Är det idag?"
Jag: "Japp =)"
Far: "Men... Är inte det på söndag?"
Jag: "Jo...
*tystnad*
Jag: "Är det inte söndag?"
Far: "Nej, det är lördag..."
Jag: "Ooops... Men grattis ändå =) "

Så försvinner jag in på mitt rum igen, överlyckig över att ha fått en extra dags helg...

//Erika

Skärsår och en lyckad kväll

Igår kväll blev verkligen en lyckad kväll. Kan inte förstå hur man kan ha så kul två helger i rad. Allt är på topp. Blev lagets bästa målskytt på matchen igår också. Sen vad resultatet blev är upp till den nyfikne att ta reda på... =P

Efter matchen gick jag till busshållplatsen i Örsa (matchen spelades där) för att vänta på bussen som Erika redan satt på. Började med att sminka mig direkt när jag satt mig... kände mig väl sådär pigg efter att ha slitit inne på linjen... =P Men humöret var såå på topp och jag var taggad. Med Erika i sällskapet kan man inte vara otaggad. Blir alltid kul när man är med henne... hahah ibland förstår jag inte hur hon står ut med en sån som jag - pratar ostoppad. =P  Men hur som helst när vi var framme var jag tvungen att köpa strips på max, måste ha i mig lite salt efter matchen lixom. Sen bar det av. Vi hade bestämt oss att vi skulle iaf gå till tre nationer (eller åtminstone tre ställen).

Vi gick runt och jag vet inte riktigt var vi var men jag vet att vi lyckades med vårat uppdrag. Vi hade grymt kul och jag vet inte hur mycket jag skrattade, kunde inte sluta le. Kvällen bara rann iväg. Kvällen slutade med att jag och Erika gick till någon kiosk, köpte en macka, en festis och en pringles. Typ bästa köpet den kvällen tror jag. Sen när vi satt på bussen satte vi oss precis framför en av dörrarna så jag kunde glatt säga "ha en trevlig morgon!" till alla som gick av. Bjöd t.o.m en person på chips innan han gick av... haha! Busschuffören ville inte åka från den hållplatsen för han påstod att det var någon mer som hade köpt biljett dit. Så snubben som jag hade bjudit på chps stod kvar utanför mitt och Erikas fönster och såg skitnöjd ut där medan han mumsade i sig chipsen. Till slut åkte bussen iväg.

Tack för en grymt rolig kväll!

Imorse när jag vaknade hade jag grymt ont i min arm tittade på den och fick se ett stort skärsår (eller ja, stort och stort, inte litet iaf). Känns som om någon hade tagit ett rakblad och bara dragit ett sträck rakt av. Skitskumt för jag har inget minne av var jag fått det ifrån. Det måste kommit från matchen för det sitter för hög upp för att jag fått det på krogen eftersom jag hade en skjorta på mig som täcker just den delen av armen. Det är iaf dagens mysterium. Nu - åka och handla inför kvällen.

Långt inlägg, jag ber om ursäkt. De som känner för att läsa gör det. Det var iaf skönt att få skriva av sig lite.

Puss
//Rebecka


Fullt upp

Först - Handbollsmatch mot haninge! =)
Efter - Göra Uppsalas nationer farliga! =)
Sen - Sova! =)

Imorn - Åka in till Enköping och handla mat! =)
Efter - Bjuda på mat och spel! =)
Sen - Sova! =)

Puss
//Rebecka

På date med ett hockey-spöke


Jag hade en sådan läskig, men på ett sätt ändå mysig dröm inatt (skulle kanske inte skrivit mysig, ni kommer tro att jag är helt störd (om ni inte redan tror det), med tanke på nästa mening). En kompis låste in sig i grannens bil och sköt skallen av sig. Blod. Mycket, mycket blod. Överallt. Efter några dagar började han att hemsöka mig genom att kasta hockeypuckar på mig. Meningen med det var tydligen att jag skulle börja spela hockey i hans lag så de kunde vinna sin serie (jag var tydligen en oupptäckt hockeytalang). Sen började jag och spöket gå på dater. Väldigt trevligt. Tills han gick upp i rök.

Nu ska jag kolla att allt stämmer med mitt kårleg, det verkar som om två, möjligtvis tre, flickor ska ut på nation ikväll. Dessutom ska jag kolla upp vem den där Wolfgang är.

//Erika

En liten överraskning


Jag fick mig nyss en ordentlig chock. Sitter här ensam och övergiven i mitt rum när bror lunkar förbi och muttrar Erika, gå till dörren. Jag suckar och pustar, jag som precis hade rullat ihop mig i en mysig liten boll och planerade att stanna så i någon timme, halvsova lite. Helt övertygad var jag om att det var mor och far som ville något jobbigt också. Så när jag kommer in i köket och möter far blänger jag irriterat och undrar ilsket vad de vill. Då precis efter jag yttrat orden vänder jag mig mot dörren. Där står en flicka med mörkt långt hår. Först ser jag inte vem det är. Sen går det upp ett ljus för mig. Det är ju Wanja! Wanja, som jag inte sett på jag vet inte hur länge. Wanja, som ska vara ute på turne och jobba jag vet inte hur länge. Men nu stod hon i min hall och ville "boka mig". Så nu är det bestämt, så på måndag blir det nog en fika eller nått. Mycket trevlig överraskning =)

//Erika

:@

SOMETIMES YOU JUST WANNA BURN SOMETHINGS!!!!


//Rebecka

Ingerfära


Jag har nog aldrig suckat, pustat och förbannat det svenska språkets å, ä och ö, förrän idag. På jobbet håller jag på att lägga in gammalt material från ett gammalt system till ett nytt. Självklart funkar inte tagnetbordets å,ä,ö. Härligt. Inte vet jag hur man ändrar det heller. Så nu skriver jag alltihop och sen måste man gå in igen och ändra om varenda litet å,ä och ö. Vet ni om att vi har väääldigt många ord som har med de bokstäverna? Och nästan varenda adress heter ju såklart någonting i stil med tallbacksvägen, skogsvägen eller ringvägen. Men förutom bråket med bokstäver så går det strålande.

Nyss råkade jag krydda min gröt ingerfära.
Blä.

//Erika

Barack Obama

Nu har USA gjort sitt, de valde Obama till president! Enligt mig gjorde de rätt. Hoppas nu bara att han gör bra ifrån sig och att folket tycker om det han gör!
Go Obama!!

Puss
//Rebecka

I natt

Sara har gått hem och jag är ensam igen. Men det var en mysig kväll! Tack vännen! =)

I natt är det presidentval i USA. Så min natt blir till att spenderas framför tv:n och titta. Jag hoppas verkligen på Obama. Jag tycker att hans åsikter verkar vettiga och så är han demokrat.

Imorn har jag bara en föreläsning och den börjar 14.15 så jag få sovmorgon imorn igen. Skönt!!!

Hade gott alla mysiga människor!

Puss
//Rebecka

Lila, apor och elefanter


Helvetet kom aldrig. Dagen har flytit på helt perfekt. Engelsklektionen var t.o.m. rolig. Tänka sig. Efter lektionen gick jag genom engelska parken. Där lös ljus, massa ljus. Stora strålkastare med lila sken. Och det lät. Apor som skrek. Elefanter som tjöt. Barn som skrattade. Jag förstod ingenting.
Nere på stan såg jag mer konstigheter. Stora pelare mitt på torget som spred sitt lila sken över bussarna som körde förbi. Vad har jag missat egentligen? Vad är det som händer i mitt Uppsala?

//Erika

Jaa! :P

Jag bara älskar såna här dagar då man inte behöver göra ett skit! Jag har just tänt brasan i vardagsrummet för att få lite värme. Det är så mysigt att höra hur det sprakar därifrån. Lite senare ska jag få sällskap av Sara. Jag frågade om hon ville komma över och leka nu när jag är "lonely mama" och det ville hon! ;) Vi ska äta tacos till middag för hos mig är det alltid helg! =)

Nej nu måste jag gå och kolla hur det går för brasan... verkar som om den är lite nere just nu... :P

Puss
//Rebecka

Nu är det dags


Nu, några timmar senare har jag planer på att lämna sängen. Nu får vi se om helvetet börjar eller om dagen fortsätter vara lika glad och fin. Jag hoppas på det sisnämda.


//Erika


Åh denna tisdag


Än så länge älskar jag den här dagen.
Jag tvingade mig upp ur sängen för kanske en timme sedan. Redan då var humöret på topp (åtminstonde efter jag fått i mig lite frukost, jag kan vara ganska grining innan dess hehe). Jag hann med många söta drömmar innan jag vaknade. Nu, en timme senare har jag skrivit klart min draft 2 till engelskan. Har lektion idag där vi ska hålla något tal igen. Något jag inte ser fram emot. Men just nu sitter jag i sängen, nedkrupen under täcket, lyssnar på musik (just nu en ganska udda låt) och ska strax sätta igång med det där talet. Mys att kunna krypa ner i sängen och plugga. Viss risk att man somnar, men just nu känns allting så bra att nej, det kommer jag inte göra. Jag älskar den här dagen!
(peppar, peppar, bara för att jag säger så kommer säkert allt gå ut helvete nu så fort jag kliver upp ur sängen...)

//Erika

Tenta 2 - avklarad

Jag har, för sju minuter sen skickat in min andra hemtentamen för den här terminen. Nu kan jag inte påverka mer... och vet ni vad? Det känns så JÄVLA FUCKING GREAT!!! Så skönt att få den avklarad. Nu kommer jag att sova så himla gott.
Skulle heller inte sitta fel med ett hemarkiv att lägga alla papper i nu. ;P

Nu - prata med några nattugglor på msn.
Sen - sova som en gris! =D

Så himla SKÖÖÖÖÖNT!!!

Puss
//Rebecka

Overload!

Just nu känns det som om jag aldrig kommer bli klar med den här jävla tentan.... Visserligen ska den in i natt kl 23.59 så jag har ju fortfarande ett tag kvar på mig. Jag fryser som en gnu och jag orkar verkligen inte gå och hämta vad för att tända en brasa. Så det får bli till att ta på sig mer kläder.
Imorn blir det en ledig dag för mig och jag ska sova länge, länge, länge! Jag ska inte göra ett skit!!!
Idag var det introduktion på nästa kurs. Och jag tycker att den här kursen låter jätterolig och jag ser verkligen fram emot de obligatoriska lektionerna. =D

Nej nu måste jag gå och fortsätta med tentan...

Oh! Btw... mamma fyller år idag! Så grattis till henne! Hon är världens bästa mamma och jag saknar henna just nu för hon är på de varmare breddgraderna - Thailand. Saknar pappa också som är där och håller henne sällskap. Puss på er!

Puss
//Rebecka

Nattuggla

Sitter här i mörkret i min ensamhet... vill inte sova ensam inatt... vill ha någon brevid mig som håller om mig och håller mig varm.

Nej... ska kolla på en film nu... en tecknad... så att jag kan somna sen....

Puss
//Rebecka

"Det vart inte så bra"


Var ju som sagt över till Rebecka en stund. När jag kom hem igen upptäcker jag att det lyser i mitt rum. När jag tittar in ser det ut som ett bombnedslag (vilket i och för sig inte är så överraskande) och hela bokhyllan har på ett magiskt vis flyttat sig bort från väggen. På golvet ligger sladdar och massa konstiga grejer. När jag gapande står och kollar på röran dyker far upp med dammsugaren. Jag frågar vad som händer.
   "Jag skulle lägga in en nätverkskabel. Jag råkade borra i lite eledningar... Det vart inte så bra..."
Så fortsatte han lugnt sitt dammsugande av mitt redan innan dammiga rum. Inge mer med det. Nu, någon timme senare kan jag sitta här i mitt rum och skriva. Slutet gott, allting gott - tror jag i alla fall, vet inte riktigt hur det gick med de där eledningarna...

//Erika

Bilder som lovat

Här kommer några nog utvalda bilder från fredagens 80talsfest. Jag kan inte lägga upp alla eftersom det var över 70 stycken. Enjoy!

Börjar väl bli dags


Kände att det kanske är dags för mig att klottra ner några ord här? Har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte riktigt hunnit med. Inte vet jag heller vad jag ska skriva om så det får väl bli en kort berättelse om mitt fullspäckade schema. I fredags var det ju som Rebecka så fint sagt, 80tals fest hemma hos henne. Innan festen var det stress dit och överallt. Jobb. Gym. Hem. Dusch. Arlanda. Handla. Hem. Käk. Partykläder. Sen kvällenshöjdpunkt: Festen. Hade det väldigt skoj, charaden var lite annorlunda men rolig. "Naken-Janne!!! Poccahontas!!!"  "En kåt Hitler!!"  Haha.

Dagen efter lämnade jag knappt sängen, tog mig upp vid ytterst få tillfällen och det endast för att klämma i mig något att käka. Var väldigt trött, så tur var det att vi hittade en Spider-pigg och en Homer Simpsons som kunde muntra upp. Efter att ha halvsovit en dag ihopprullad i täcket som en larv blev det stress igen. En kvart innan bussen gick blev det bestämt att man skulle till Björklinge. Kom precis i tid till busstationen, men tror ni inte då att busshelvetet är försenat. Alltid är det något. I Bjöklinge avnjöts ännu en film - dock bara av mig då mitt sällskap somnade.

Sa hej då Björklinge och hej Uppsala, mötte mor och far, köpte mig bildäck, en handväska och en rosa plånbok. Älskar oplanerade små shoppingturer. Far muttrade dock väldigt när det blev hans tur att köpa skor "De här är ju en storlek för små. De där är två storlekar större och förstora. Det säger väl sig självt att jag inte behöver prova storleken mitt emellan, klart den kommer passa då."

Kom nyss hem från den lilla turen och nu börjar det lukta väldigt gott från köket. Är verkligen vrålhungrig. Nepp, ska nog gå ut och tjata lite på fader om att maten borde bli klar nu (jag vet att det inte går fortare, men det känns bättre hehe) och sen blir det myskväll med Rebecka. Oj, det blev inte ett så kort inlägg ändå... Hmm... Vad kan jag nu ha pratat för strunt...? På tal om strunt, samtalen imorse låg på en hög nivå. "Jag är inte säker på att man kan frysa håret och sen bryta av det, så jag törs inte säga att jag har gjort det. Men jag tror har gjort det. "   "Hår är ju ganska tåligt. Och gräs är starkt. Det kan växa upp ur asfalt."

Magen kurrar så nu får det vara nog med meningslöst prat.


//Erika

"Har du fått tillbaka dina kort?":$

Gårdagen blev väldigt lyckad. Så mycket 80-tal vet jag inte om det blev men alla var snygga ialla fall. God dricka och gott sällskap och alla som var där verkade tycka att det var väldigt trevligt.
När folket började dra sig hemmåt var det några tappra kvar som satt och spelade TP. Det gick väl som det gick.

(Idag på msn)

D: Har du fått tillbaka dina kort än?:$
R: Vilka kort? :P
D: TP korten...
R: Hahaha! Har du snott frågorna?
D: Bara en bunt, kunde inte låta bli, de var så intressanta. Det var så att T fick säga åt mig att släcka för när han hade gått och lagt sig låg jag och läste lite på frågorna.
R: Hahahahah!
D: Så T har nog en lite hög med frågor hos sig som du ska få tillbaka sen. =)


Vi lekte även charader och våghals. Vet inte om det var så jätteuppskattat men några skratt blev det ialla fall när P fick kortet där det stod att han skulle ställa sig på alla fyra och bli spankad fem gånger och varje gång ska han säga "I'm so nasty!". =)

Resten av kvällen kan lämnas kvar åt dem som var på festen. Jag hade ialla fall skitroligt och jag hoppas att alla som var där hade lika kul. =)
TACK!

Puss
//Rebecka
ps. Bilder kommer senare

RSS 2.0