Det är ju tydligt, jag har en konstnärlig ådra





Mamma håller på att städa ur skåpen i tvättstugan. Där kan man tydligen hitta mycket skoj. Hon har sprungit fram och tillbaka ett tag nu och visat gamla kort och grejer. Bland annat hittade hon det här vackra konstverket som jag tydligen målat någon gång. På bilden ser vi en härlig blandning människor: Mikaela (lillan antar jag), kusin Alex, jag själv, kusin Jenniffer, Sannela, kusin Lizzan, brors kompis Jonathan och min egen bror Tim snorlort.



Det dök även upp söta bilder på mig som liten. Jag var som en knubbig liten boll.




//Erika

Kanske att det var en lyckatill-bukett...?


Nu är jag hemma igen. Intervjun på Grönan gick jättebra. Gjorde lite gruppövningar och sen fick vi göra en liten teatersnutt. Ganska roligt. Så nu får vi se hur detta slutar.

När jag kom hem till Christoffer igår hade han köpt blommor till mig. En bukett tulpaner. Sötnöt.
Vackra blev dem i sin fina Coca Cola vas. =)




//Erika

You better die young, baby


Jaha, nu sitter jag hos Christoffer. Han började jobba strax efter sju imorse. Jag ska inte vara på Grönan för min intervju förrän halv två. Vad ska man göra med all denna tid? Och kan ni tänka er att intervjun, eller ja, audition tar ca tre timmar. Galet länge!

Men just nu känner jag mig ganska nöjd. Sitter och lyssnar på Nomy, som Christoffer så snällt laddade ner till mig igår och ska snart ta och göra mig iordning. Rebecka, kom på att vi skulle ju bokat Bounce igår :S Kanske kan göra det ikväll om du är hemma? För jag tror att jag är det.



För övrigt kan jag inte komma på hur den här datorns bluetooth fungerar...

//Erika

Japp!

Ja, då var jag där igen. Fixade med mitt gamla abbonemang och kom hem med en ny mobil... =P Men det har blivit så mycket bättre nu. Aldrig mer en räkning över 500 kr!!!

Så nu kommer min gamla mobil bli vår hemtelefon ett tag framöver, dock med samma hemnr. Och så fick vi med oss hem en jättefin lur att koppla ihop mobilen med. Ni som vill låna telefon här hemma sen får se hur fin den är! =D

Den nya mobilen blev en Nokia N79... Jättefin och jättespacad: 5mpix, GPS, karta, Adobe picture, Word, musikspelare, Fifa 08 (å MASSOR av andra spel), MSN och det bästa av allt - 5000 fria sms i månaden till hela Sverige =). Inte för att jag kanske behöver allt det här men den är så otroligt fiiin! =)

Nu ska jag läsa mitt kapitel och anteckna lite. =)

Puss
//Rebecka
- Jag är nöjd! =D

Jag var tillbaka för ett tag


Nu var man utan jobb igen. Gått hemma och lallat runt hela veckan. Då känns det väldigt bra att dansen och dens träningar har satt igång igen. Då har man något annat att pyssla med än att bara rasta Zingo och hänga på gymmet. Dagens planer ser ut som vanligt. Söka jobb, ut med zingo och sen dans. Fast sen blir det lite ändringar. Därefter drar jag till Stockholm och Christoffer. För imorgon har jag en gruppaudition för ett jobb på Grönan. Spännande. Jag ska tydligen ta med mig något som jag förknippar med Grönan. Jag har inte den blekaste. Jag har inte varit på Grönan på många, många år. Senast tror jag var i slutet av nian. Det är ju knappt jag kommer ihåg hur det ser ut... Hmm, lite klurigt det här...




Inatt drömde jag att jag var tillbaka i Thailand igen. Underbart. Alex var med, som vanligt vägrade hon att ha solkräm (haha jag tappade precis ordet när jag skulle skriva det så det fick bli solkräm). Jag tyckte hon var en idoit och hoppades att hon skulle bränna sig. Själv gick jag till en pizzeria och köpte solkrämen. Pizzabagarna var skumma men trevliga. Jag fick smaka pizza.









//Erika

Nära ögat!

Shit Sverige! Inga fler "hjärtklappningsmatcher"!
Många saker som enligt mig var fel i matchen mot Slovakien... Domarna framförallt i slutet utav den. Fler dåliga (nonchalanta) avslut, dåligt lagda straffar... men det som jag mest reagera på var nog det röda kortet mot Doder! =O Vad fan höll de danska domarna på med??? För det första så är det helt klart att Andersson ska ut, men det ska även bli en till utvisning på den slovakiske spelaren för han kör en grym Hollywood bara för att  få utAndersson.
Bara ren tur att Slovakien slarvade bort bollen och att Carlén tar den i sista sekundrarna. Men men.. de vann iaf och det är väl det som räknas antar jag.. är dock inte nöjd med matchen överhuvudtaget... tappa 5 målsledning. Hade de satt alla straffar hade resultatet blivit helt annorlunda. Måste ju ändå hylla Doder och Larholm som gjorde grymma insatser, kanske en stor guldstjärna till Larholm som gick in med stukad fot och var den enda som sprang på bollen som höll på att åka ut över långsidan! Tummen upp för dig!
Nu: Frankrike - Kroatien på TV4sport kl 20.30!
Puss
//Rebecka

Hemma från fjällen


Färdig uppackad. Så dags att börja jobba på inlägget från fjällen.

Alex tvingade upp oss jättetidigt på torsdagsmorgonen så var vi iväg. Bilfärd och bilfärd. Christoffer var jättegullig och körde hela vägen så jag fick sova och äta godis. Väl framme drog vi iväg till after skin (det allra första som gjordes var att hälla i sig några shots, förutom jag då rå - chauffören) och sen blev det kvällsåkning för mig och Christoffer. Vi var väl de enda som var där för att åka skidor egentligen. Flickorna ville nog bara festa. På kvällen blev Alex lite grinig för ingen ville åka och sätta sig på en bar, så istället blev det en trevlig pokerkväll.
 
1. Christoffer insåg att han nog skulle få ett par tuffa dagar
när tjejerna drar upp sminkväskorna redan påväg i bilen.
2. Detta skulle vi klara oss på i typ tre dagar. Undra vad jag egentligen
överlevde på då jag var nykter de flesta kvällar...? Ost...?  ;)
3. Mysig pokerkväll

På fredagen var alla iväg och åkte skidor. Stackars Laura hade det jobbigt. Efter första åket såg hon helt förstörd ut. På kvällen stack vi iväg till en italiensk restaurang. Alex och jag fick oss en chock då Sara berättade att man kokar räkor och kräftor levande. Alex och jag blev mycket upprörda och funderar nu på att bli kräft- och räkvegetarianer. Stackars små djur att kokas levande, kan ni tänka er? Efter mycket tjat och suckar över en långsam pannacotta kom vi fram till HC där resten av kvällen och natten spenderades. Nordman var där och trots att jag kände mig väldigt skeptisk innan så var han riktigt bra. Blev lite låtar från barndomen. Inte för att jag lyssnade på Nordman då, men bror gjorde.

  
1. Alla på HC
2. Laura trassla in sig i Saras skidor haha
3. HC

På lördagen sov tjejerna tills mitt på dagen. Jag och Christoffer släpade iväg oss till backen. Denna gång med en varsin snowboard under armen. Christoffer som aldrig åkt förut var nog lite spänd. Det tog några försök och vurpor för honom innan han tog sig upp i liften, men efter några åk åkte han bättre än mig. Hur kul är det när jag åkt några fler gånger än honom? Sen blev det till att hämta tjejerna och dra på after ski. Christoffer och jag tänkte ta kvällsåkning och blev mycket besvikna när det inte var någon. Men då hann vi basta och ta t.o.m. två dopp i snön innan vi drog till Tandådalen och dansade. En snubbe gjorde ett ordentligt fall inne på krogen. Hann satt på en hög stol med ölen i handen. Så plötsligt faller han baklänges med stol och allt. Slår ryggen i golvet. Måste gjort ont som fan. Men på något magiskt vis spillde han inte ut en endaste droppe av ölen.

  

  
1 & 2. Kungarna i (barn)backen
3. Dags att göra sig iordning igen
4 & 5. Christoffer och jag lagade en mysig middag
6. På Fjällis i Tandådalen


//Erika

Mitt mål för dagen


Mitt mål för dagen är att få upp en liten kort berättelse som fjällen och bjuda på massa bilder. Mina planer brukar inte alltid bli som jag vill, men då vet ni i alla fall att det är det som är tanken. Nu ska jag ta och packa upp. Gör jag inte det nu kommer väskan stå här i minst en vecka till...

På fredag ska jag på audition på Grönan. Ingen ballongförsäljare - tyvärr mamma - men kanske blir en spel eller lotteriförsäljare haha xD

En sak till. Jag kom precis på att mor fyller år om mindre än en vecka! För någon dag sedan sa hon faktiskt att hon fyllde år snart. Ja, ja, tänkte jag. Det är ju typ en månad kvar. Så idag slog det mig. Vi är faktiskt i slutet av januari nu. Tur att jag redan har en idé om vad hon ska få i present...

//Erika

Hemma och förhoppningsvis iväg snart igen




Efter några dagar snö och kyla är vi hemma igen
- med alla ben i behåll

Jag har redan börjat spana efter nästa resa - nu till sol och värme

//Erika

Sammanfattning

Här kommer en kort sammanfattning av gårdagen:

Anländer till Angelikas korridor och börjar mingla med alla som bor där.

Har sjukt trevligt och kul när förslaget för utgång dyker upp och jag är inte sen att hänga på.

Fastnar på BJ:s och dansar satan.



02.40 - tar bussen till Skolsta, mör som en gnu.

03.20 - anländer till Skolsta och pappa hämtar mig.

03.50 - sover som ett litet barn. =)

Tack för en grym kväll! Det kommer definitivt att upprepas! =D

Puss
//Rebecka

Uppsala

Ikväll ikväll ikväll! Party med "old" classs (från förra kursen) i korridor! =D Åh det kommer bli så kul! Jag längtar! Nej nu måste jag börja göra mig klar!

Ses i dimman! ;P

Puss
//Rebecka

jahopp

Ja nu kommer det bli ensamt på den här sidan gatan. Grannen och bloggkompanjonen har dragit till Sälen med Alex och co i år igen. Hoppas de får det roligt! =)

Själv har även jag en rätt så kul helg att se fram emot som börjar redan idag. =) Senare ikväll, ungefär runt 19 ska jag vara hos Sara och kolla på handbollen som Sverige spelar ikväll (sändningarna börjar kl 20.00 på TV4).

Imorn är det handbollsmatch som gäller - mot Bolton. Är grymt sugen på en målfest så jag hoppas på det.

Sen är det lördag - jobba 11-16 sen fest i Uppsala med gamla AUO1 klassen! =D

Sista dagen på helgen blir handboll med grabbarna. Det är på hemmaplan vilket är skönt. =)

Nu - duscha lite...

Puss
//Rebecka

Snart så glider jag fram


Jobb, jobb, jobb. Det känns att man är tillbaka. Små sår, blåmärken, metallflisor som flyger ut ur håret så fort man ruskar lite på det och framför allt; dunkande fötter. Och lite småtrött sådär. Men det handlar ju bara om några dagar tillbaka på jobbet. För på torsdag drar vi till fjällen!!


Dags att jobba på det där att bli snowboardsproffs


//Erika

No more Allmänt UtbildningsOmråde 1!

Nu är min första kurs avslutad. Hade registrering idag på Humanistiska - Engelska Parken. Fick en liten rundvandring av en vän som hjälpte mig hitta rätt. Gav en lite guidad tur på ILU som tack. =P (A)
Jag har lämnat in de sista arbetena på pingpong och jag hoppas att jag aldrig behöver se dem mer. =P
Imorn börjar jag kl 8.15 och slutar kl14.00. Då ska jag gå till akademibokhandeln och köpa lite böcker... sen när jag har lite mer pengar blir det till att beställa hem. =)
Nu - handboll! =D

Puss
//Rebecka

No stress

Igår åkte jag till Huddinge för att spela handbollsmatch.. och det gick väl som det gick.. förlust men det var ändå kul att spela. I bilen hade jag med mig Julia, Pytto och Malin. Vi öste på för fulla muggar med musik. Det roligaste var nog när låten No Stress dök upp och Julia blev helt till sig - som om hon hade sett sin största idol... =P Totaly crazy! Sen när vi åkte hem bestämda vi oss för att vi skulle ta oss en trip förbi Donken.. det blev till att stanna i Kista. Det tog ett tag innan vi hittade men till slut så. =) När vi parkerade var det sjukt många ordningsvakter och poliser precis utanför gallerian. Kanske lika bra det. Julia lekte gangstah... =P Sen åkte vi hemmåt.
Det var väldigt skönt att få komma hem, somnade direkt när jag la huvudet på kudden.

Ändå fram till nu har jag suttit med det här jädra skolarbetet och försökt fått det att bli klart. One down three to go. Imorn blir det plugga heeeeeela dagen!

Ikväll - tjejmiddag hos Rebecca! =)

Puss
//Rebecka

Den bästa trion


Jaha. Nu sitter man hemma hos Christoffer, ensam och övergiven. Han försvann för att döma hockey. Men då kanske jag kan passa på att sova några timmar till?

Igår var det supermys. Jobbade, gymmade och sen drog jag in till Uppsala. Träffade Desse och Robin som jag inte sett sen i typ sommras. Väldigt roligt. Tog en matbit och sen hamnade vi på O'learys resten av kvällen. Jim tittade även förbi. Senare blev det bara Robin och jag kvar, men vi mötte några som han kände. Där i gänget blev jag plötsligt raggad på av en icke lesbisk tjej. Haha. De var ett väldigt galet och roligt gäng de där.

Och ja, på ett magiskt vis sitter jag nu här hemma hos Christoffer. Gick till så att det galna gänget försvann, O'learys stängde och jag vandrade runt själv ett tag. Satt sen ett bra tag och kände mig mobbad inne på Max. Det var ju iskallt ute, där kunde man ju inte gå omkring. Och där satt jag tills Christoffer dök upp och vi äntligen kunde ta oss hemåt.

Det jag ville få sagt med det här inlägget var att det var väldigt kul att se Desse och Robin igen. Det var nästan som om ingen tid alls hade passerat sen sist vi sågs. Desse pratade om allt och ingenting och Robin gav oss bl.a. en updatering om hans skäggväxt. Allt kändes som förut - bortsett från att vi inte satt i skolcafeterian...

//Erika

Liite mer korrekt


Nej, nej nej...                           Mer såhär:




//Erika

En hälsning till Rebecka


 
BOOOOOOUUUUUNNNNCCCCE!!!!



Här ska du se mig framför dig när jag skriker i slow motion med ögon som lyser av förväntan och som nästan poppar ut. Samtidigt  hoppar och pekar jag otåligt åt alla håll och kanter. Jag ser fullkomligt galen ut. (vi måste boka snart!!)



Ungefär såhär ska du föreställa dig mig. Fast glad. Och med mer förväntan. Och ögon som nästan ploppar ut. (och kanske inte fullt så blå och skäggig).



 

//Erika

Mina egna maffiabossar


Den bästa tidpunkten under en jobbar dag är när man får knappa in sitt anställningsnummer i datorn och stämpla ut. Underbart.

För övrigt har jag jobbat med Popp - kaparen och Knodden - utsträckaren idag. När jag stod där vid maskinerna roade jag mig själv med att det nästan låter som maffiasnubbar. Popp, kaparen - han som kapar kidnappade människors fingrar och skickar till anhöriga. Knodden, utsträckaren - han som sköter tortyren och vars favorit tortyrssätt är att dra och sträcka ut människor till bristningsgränsen.

Ja, har man ca nio timmar till att bara stå och fundera blir det en hel del tankar. Och vid någon gräns måste väl de vettig tankarna ta slut...?

//Erika

Arbetslös? Nej, inte idag


Idag. Min första jobbdag sen i mitten av December. Det är ungefär en månads ledighet. Ni kan ju då tänka er hur pass mycket jag har lyckats vända på dygnet. Jag trodde att somna i rimlig tid igår kväll skulle vara en omöjlighet. Jag var tvärsäker på att jag aldrig i livet skulle orka ta mig upp ur sängen klockan 6 imorse. Dessutom var det min första dag tillbaka i verkstan igen, jag trodde att jag skulle dö.

Men, trots omvänt dygn slocknade jag nästan innan klockan tio. Jag drömde en härlig dröm där jag var vampyr, jag kunde flyga och jag kunde bli osynlig. Klockan tolv vaknade jag och kände mig pigg. Funderade på drömmen och försökte memorera den. Somnade om. Och trots att jag vaknade flera gånger under natten (två gånger var jag upp och hällde i mig alvedon för att jag trodde att magen var nära explosion av smärta (jag överdriver bara lite)) vaknade jag klockan 6 utan problem. Jag klev upp ur sängen och tänkte inte ens tanken på att döda någon (ibland brukar jag göra det när jag tvingas upp ur sängen alldeles för tidigt om mornarna).

Jag klarade av hela dagen på jobbet. Visst gick tiden långsamt, men jag var inte i närheten av att tappa fattningen och fullfölja några av Bosses självmordstips. Efter jobbet orkade jag t.o.m ett gympass. Jag känner mig ganska stolt över den här dagen. Men det bästa av allt: lön kommer trilla in på kontot även nästa månad.

//Erika - garanterad några få hundringar i februari

Mööööör!

Jag är sjukt mör efter idag! Mööööööör!

Hope I see you soon! ;)

Puss
//Rebecka

Jag vinner!


Ha! Jag kom på en lösning till mitt dataproblem.

     Stäng dörren till datarummet, höj volymen på musiken och du kan inte längre höra hur datorn kämpar meningslöst.
     Ställ dig vid spisen, koka lite nudlar och glöm allt vad dator och lägenhetsskisser heter.
     Lägg dig i sängen, slå upp en bok och läs tills du somnar.

Problemet ur världen! 1 - 0 till mig!! (jag har förträngt det faktum att jag tillslut kommer vakna och att datorn fortfarande står och surrar i datarummet hur länge jag än försöker att inte tänka på det)


//Erika

Erika vs Dator


Jag blir galen, galen galen! Mor har tjatat om att jag ska skissa upp en lägenhet i i ett program i datorn. Idag tog jag tag i det hela. Fiskar upp planskissen, lägger in den i datorn. Inser att det inte finns några andra mått insatta än arean på varje rum. En hel del jobb att få mått och grejer att stämma. Kan äntligen börja skissa. Precis klar. Ska bara fixa till en liten detalj. Hela programet hänger sig. Det vill inte sluta muppa sig. Jag kommer nog få tvångsavsluta hela skiten. Great. Inte ett endaste streck kommer bli sparat. Vilket betyder att jag måste börja om. Börja om att mäta ut det där äckligt jobbiga i början. Fy fan. jag hör ända in till mitt rum hur fuldatan jobbar borta i datarummet. Usch!

Jag blir galen på datorer ibland! Snart är det kriiiiig!


//Erika

På topp!

Jag är på topp och mår skitfint! Bra dag i skolan, bra middag, bra träning med småkillarna, bra samtal innan min träning och avslutningsvis en bra träning! =) Åh vad glad man blir när det mesta går bra. Nu får jag hoppas att morgondagen visar sig vara nästintill lika bra.

Puss
//Rebecka

Jag kommer i alla fall trivas som pensionär




Det har varit en lugn helg, men ändå har jag haft fullt upp. För Christoffer och jag har lekt turister i Stockholm. I lördags besökte vi Naturhistoriska och Cosmonova. Vi blev skrämda av 3D monsterfiskar - även om jag tyckte att de små rackarna var läskigare (en hoppade rakt in i ögat på mig!).

 


På söndagen hade vi minst lika trevligt. Vi tog bussen ut till Djurgården och strövade runt. Hamnade inne på Aquaria - tror jag det hette - och kollade fiskar och hajmatning. Sedan vandrade vi vidare och tog oss en titt inne på Nordiska museumet som hade väldigt många utställningar, bl.a. fashion igenom århundradena (eller nått sånt) och Sveriges högtider.


 


Mellan museumbesöken har vi lagat himmelskt god mat och haft Scrubsmaraton. Lite dumt kändes det när smsen haglade in vid 12 på fredagskvällen. Erika! Vad händer ikväll!? Väldigt konstigt kändes det att säga att det var läggdags för att imorgon ska man upp och gå på museum. Om vi gått och lagt oss vid tio kunde det inte ha blivit mer pensionärsstil på oss. Men det har varit en väldigt mysig helg och jag har lärt mig massor av alla besök hit och dit. Jag är nu en väldigt allmänbildad person med hur mycket kunskap som helst som ligger och lurar - skulle man kunna tro i alla fall. Var inte oroliga, så är inte fallet.




 

//Erika


Rymmande ungar

Äntligen hemkommen och ätit... Dagen på jobbet gick väl lagom fort... var aldrig så att jag tittade på klockan och tänkte "åh, det är låångt kvar!", för det har hänt förut.... =P En unge ville inte vara kvar så hon ställde sig vid dörren å sa: Jag vill inte vara här! Jag försökte få henne att sitta och rita med mig tills hennes mamma kom men hon typ tokvägra, och när jag gick mot henne öppnade hon dörren och gick ut. Jag fick typ värsta paniken och visste inte vad jag skulle göra. Kunde ju inte lämna barnen i rummet ensamma och jag kunde ju inte bara låta ungen försvinna. När jag gick efter henne och försökte lyfta upp henne la hon sig på golvet å typ sparka mig. Höll på å få en spark i ansiktet! =O
Tur att jag har värsta övertalningstekniken när det gäller barn - "Men följ med så ringer vi din mamma på en gång så får hon komma och hämta dig." . Precis när jag skulle ringa kom hennes mamma. Puh!

Snart ska jag pila över till Amanda å kolla lite på film... myskväll med andra ord. Men det blir nog inte så sent med tanke på att jag ska upp tidigt imorn och att jag ska orka köra. =)

Puss
//Rebecka

En dag kvar

Snart är det bara en dag kvar sen är det söndag!
Har bränt en skiva som skall lyssnas på i bilen på vägen mot Märsta! =D

Var hos Tori ikväll å kolla lite på film. Det blev You've got served. Den är bra även om jag redan sett den ett antal gånger. Men jag tycker om att titta på filmer med dans i. Skulle ha tittat på Step Up 2 också men jag orkade verkligen inte... så jag åkte hem.. ska ju ändå jobba imorn... ska bli rätt skönt att jobba imorn... då går dagen fort så att det kan bli söndag! (A)

Puss
//Rebecka

Take that!


Varför atomatsparar blogg.se inlägg som jag inte vill spara? Inlägg som jag raderat all text ur för jag insett att det jag skrivit är puckat? Tvingar bloggen mig att publisera något? Okey, bloggen, här får du!!



En bild från nyår!



 

//Erika

Iiiiihhh!

Ååå! Jag vill ha söndag NU!!! Är så sjukt taggad!



Kommer bli så sjukt roligt! Åker rätt tidigt, 8.30 men det är det fan värt!
Är du också taggad CC? Det blir nästan en liten mini-roadtrip! =D

Puss
//Rebecka

Och nu är det bara mörkt...


Jag blev precis klar med min tredje sak på listan. En härlig vinterpromenad med Zingo. Det började snöa, stora vita flingor. Jag kände mig sådär barnsligt glad när jag såg flingorna sakta sväva ner. I skogen var det som musik. Allt var tyst och stilla. Man kunde höra när flingorna träffade trädens grenar och slog i granens barr. Det lät som små, små klingande klockor. Den barnsliga glädjen höll i sig. Jag ville springa runt och fånga flingorna med tungan. Vilket jag naturligtvis inte gjorde, jag fyller ju faktiskt 20 i år och börjar bli en stor flicka. Jag väntade såklart tills jag var såpass långt inne i skogen så att ingen kunde se mig.

//Erika

Jag tror inte jag kan sitta hemma i flera dagar utan att dö


Två hela dagar hemma. Eller ja, en och en halv. Jag är nu inne på min två och en halv-dag. Jag börjar bli lite less. Vad finns det att göra här hemma egentligen? Mina mål för dagen är:

     * Söka jobb - avklarat
     * Äta lunch 
     * Gå en promenad med Zingo
     * Laga middag
     * Ta en dusch

Japp, det var nog det. Tiden där emellan ska bara fördrivas. Tur att jag har en hög med böcker. Tim är inte hemma heller, kanske kan smyga mig in i hans stinkande rum och glutta på någon film. Fast det är nästan inte värt det, det luktar så illa där. Jag kanske ska testa nya platt tven i vardagsrummet med lite playstation? Hmm... Tur att hals och allt känner sig bättre nu, imorgon ska jag nog våga mig på en träning. Då har jag något lite mer vettigt att göra.

//Erika

Nu: potatisbullar, lingonsylt och chilisås


Slår på tven. Bläddrar snabbt igenom kanalerna. Nickelodeon som visar SvampBob, perfekt. Kollar ett avsnitt, skrattar lite. Nytt avsnitt, som jag redan sett. Lägger mig ned i sängen, blundar och lyssnar på avsnittet. Glider mellan drömmar och verklighet. Märker någonstans att ännu ett avsnitt börjar, som jag också redan sett. Jag somnar och försvinner helt från denna värld. Vaknar en stund senare av att SvampBob har bytts ut mot en svart tv ruta. Åh vad skönt det är att sova middag ibland.

//Erika

=S

Det är ofattbart hur humöret kan sjunka så snabbt... helt plötsligt blev jag ganska nedstämd... Nu vet jag inte hur helgen kommer se ut... det enda som är spikat är att jag ska jobba och det är ju inte sådär superkul som det andra skulle ha varit... de jag har planerat att göra saker med - var beredda på förändringar.... "/

Puss
//Rebecka

Till alla er med olycklig kärlek

Det finns många saker man vill här i livet. Kärlek är en utav dem. Utan kärlek från någon känns livet väldigt grått och dystert. Men till alla er som är olyckligt kära har jag några saker att säga... vissa kanske muntrar upp andra får en att tänka. En del får en att le... alla citat är tagna ur "Lilla boken om Olycklig kärlek". En väldigt mysig bok som jag fick. =)

"Kärleken går dit den vill och inte dit den borde." - Svenskt ordspråk
" I nitton fall av tjugo innebär kärlek för en kvinna att hon spelar kort med en falskspelare." - Paul Borget
" Kärlek vid första ögonkastet är männens ursäkt till att de alltid har bråttom." - Elke Sommer
" Det finns bara en kärlek som varar och det är obsevarad kärlek. Den stannar kvar hos dig för evigt." - Woody Allen
" Den som vi älskar har största makten att såra oss." - John Fletcher

De här är citat som jag själv tycker är väldigt fina. Det finns andra saker man kan tänka på också.
Du sitter ensam hemma en lördagskväll, än sen då, det är inte hela världen för:
* Du får ha hela chipspåsen för dig själv.
* Du får ha hela soffan för dig själv.
* Du har monopol på fjärrkontrollen och kan pilla på varenda inställning som finns, utan att någon skriker "Nej, sluta det var bättre förut".
* Du behöver inte genomlida ett dåligt tv-program, när du hellre vill se någonting ännu sämre.
* Du behöver inte oroa dig för könssjukdomar.
* Du behöver inte oroa dig för förkylningar heller.
* Det är ingen som gnäller över din bacillskräck.
* Ingen tittar snett på dig när du släpper ner en godisgubbe i ett glas och med tillgjord röst ropar "hjälp, rädda mig", för att sedan fortsätta med att släppa ner en godisfisk och nynna temat ur Hajen.
* Du slipper irritera dig på någon annans knäppa infall.
* Du kan titta på tv och drgela hur mycket du vill över det motsatta könet - eller för all del det egna könet också om du nu är lagd åt det hållet.
* Dina kroppsfunktioner är din ensak.
* I mörkret kan ingen höra dig skrika.

Puss
//Rebecka <3

Sista dagen av ledighet

Nej nej! Idag är det sista dagen innan skolan börjar igen. Bäst att ta vara på den! Ska inte plugga ett skit bara softa och mysa runt i huset. Plocka lite i rummet och kanske ta en promenad, eller varför inte gå på bio ikväll.... Någon som känner sig på?
Jag är trött. Försökte hålla mig vaken för att titta på Junior VM finalen i hockey. Det blev väl så att jag orkade titta en sisådär 15 min sen slockna jag. Det gick helt enkelt inte.... "/

Btw - jag vill ha söndag NU!!!! =)

Puss
//Rebecka

I'm back


Nu, efter tio timmar sömn, en super frukost, lite halvsovande i några timmar till och en god thaisoppa till lunch känner jag mig piggare. Har varit konstant trött ända sen julafton. Vet inte riktigt vad det kan bero på, men min mor säger att det kan ha att göra med min brist på sömn (har det varit brist? Tycker att jag har sovit jämt och ständigt), mina uppochned vända dygn och flera dagars festande. För fest har det blivit. Juldagen som vi alla har hört om, Sara som fyllde 18 (jag har förresten hittat ett citat som jag skrivit upp på mobilen från denna kväll "Du spillde en penis på dig själv". Det har någonting att göra med utspilld öl, en våt ölfläck på en byxa och någon som utbrister, det ser ut som en penis), nyår - vem kan ha missat det? och krök hos Laura i fredags. Är det konstigt att jag är trött? Nu sattsar vi på uppladdning av batterierna i några veckor och sen drar vi till fjällen. För där blir det ingen rast och ingen ro...


//Erika


All eyes on me, in the centre of the ring, just like a circus

Måndag... första dagen på den andra veckan av det nya året. På onsdag börjar studierna igen. Ska bli ganska skönt att få lite ordning på vardagen igen. På lördag blir det utgång i Uppsala... A följer inte med, det ska spelas juniorsm för hans del. Jag hoppas att det går bra för honom! =)
Ikväll är det handbollsträning. Jag längtar! Ska bli så kul att träna ikväll... fan vad jag ska ge järnet! Allt som har med handboll just nu känns så otroligt bra! =D

Nej, nu ska jag gå och borsta tänderna hade jag tänkt... sen ska jag plugga lite och efter det ska CC komma över och vi ska träna lite ute i garaget - slå lite på säcken. =)

Puss
//Rebecka

En snabb update


Tycker att det börjar bli dags att höra av sig. Har varken haft tid, ork eller insperation att skriva så mycket här. Nu i helgen drog vi hem till Laura på lite fest. Tyvärr låter de ju som om jag och Christoffer missade när allt hände, men de var kanske lika bra? Trevligt hade vi ändå. Lördagen sov jag bort, för att tvinga mig upp för lite mat och bio. Gick och såg Australia, jätte bra och jättelång =)

//Erika

Spotlights on me and I'm ready to break

Nu har jag fixat å trixat i mitt rum lite grann.... =) Känns bättre än förut. På något sätt känns det lite större fast jag pappa satt upp fler hyllor... jaja... men bra känns det iaf.
Sitter nu här och lyssnar på Guns N' Roses nya skiva - Chinese Democracy. En lagom bra skiva... hörde att kritikerna inte alls tyckte om den, de i själva verket ratade den. Och det konstiga är att allt som de ratar brukar jag tycka är bra, så det var lite därför jag fixade den. =)

Nej nu ska ja kolla lite på min tenta och mitt pm... måste ju komplitera dem... jag tror att jag grejar det. Är inte så mycket och så har jag hela måndagen och tisdagen på mig. Då ska det pluggas järnet.

Längtar lite tills på fredag... ska ta med mig A (om han inte blir uttagen till juniorsm vill säga) ut på krogen och Erika ska med. Hon ska köra hon... lille fyllechaffisen har hon blivit! ;) hihi! Love you darling! <3

Puss
//Rebecka

Liten blir stor!

Ja men man får väl ta och gratulera! Grattis Andreas på 18 årsdagen! =) Party på fredag! ;)

Puss
//Rebecka

Nytt år, nya möjligheter


Första dagen på året avklarad, hur känns det där ute? Mår ni bra? Jag vet en som inte gör det - och jag syftar inte på mig själv. För jag mår väldigt bra och är väldigt trött. Nyår var i alla fall mysigt. Det var ingen höjdarkväll, det kunde ha fått vart lite mer drag. Började med middag hos Alex, som vågade sig på att laga maten helt själv. Dock blev det inte potatisgratäng som det var tänkt, utan potatis, lök och mycket peppar. Jag var så hungrig så jag kände inte avsaknaden av grädde och allt, så det funkade för mig =) Sen begav vi oss hem till Nya Sara och sen vidare till Jocke. Nu håller jag på att somna så mer än så får ni inte veta. God natt och Gott nytt år på er.

Tänkte ta och bjuda på en summering av 2008, bjuder på ett gammalt inlägg från varje månad under 2008.

     Januari  - förra nyåret
    
Februari - fem underliga saker ni inte visst om mig
    
Mars - Snövit och gråhårig
     April - fest hos Lillan
     Maj - Expos studentskiva
    
Juni - studenten i bilder
    
Juli - Alexs första lagliga utgång
    
Augusti - We are stuck in Göteborg
    
September - Evelina fyller 18
    Oktober fortsätt vara galen
   
Novembernär jag blev kär
    December - Det är ju bara jul en gång om året

Okey, jag känner att det här var en dum idé, för många inlägg som ingen kommar orka läsa. Jobbigt var det att fixa också. God natt.

//Erika

2009

Nytt år, nya tag!
Igår var det jättemysigt ute hos Sara och Kristian! Vi spelade lite kort och väntade på att resten skulle komma. Sen var det mycket tv-spel som gällde. Jag och Kristian ägde allt och alla! =D NHL is the shit! Tiden gick ganska fort och det var dags att välkomna in det ny året - 2009! Välkomen! Jag hoppas att det nya året blir ett bra år! =)

Puss
//Rebecka

RSS 2.0