No more bbq...

Sitter här vid mammas dator efterosm min egen är nerpackad i en väska med massa andra prylar. Ska snart ta till och äta mat och sen dra damsugaren genom mitt rum. Det finns inte en pryl på golvet och endast två tavlor och några hyllor på väggarna, det finns inte ens några kläder i min garderob... Nu är det allvar, jag kommer få grymma vuxenpoäng när jag flyttar. =)

Imorn så står vi där, kl 12 utanför min port, som gamla tanter på mellandagsrea, redo för att bära upp kartonger och kassar. Imorn är jag inte längre någon Grillbybo. =)

Puss
//Rebecka

Bara sex dagar kvar nu!

Oj oj oj! Den här veckan är fullsmetad. =D Imorn är det först föreläsning men den börjar inte förrän kl 12 så jag tänkte dra in till enköping och sola lite. Så länge sen sist nu. =) Sen på kvällen är det handbollsträning och efter träningen följer jag med Frida hem. För på torsdag har vi planerat att dra in till Sthlm och Naturhistoriska. =D Kommer bli jättemysigt tror jag.
Sen på fredag ska jag jobba lite. Sen är det lördag!
Eftersom Frida fyllde 20 i måndags (Grattis i efterskott!;)) så ringde jag och grattade henne, då passade hon även på att fråga om jag ville följa med på libanesfest på lördag. Först tänkte jag väl att jag inte direkt skulle passa in eftersom jag inte är det minsta libanes, men sen tänkte jag om och tänkte att det kommer nog bli skitkul. Frida sa även att jag inte ens skulle behövs försöka kommunisera med servitörerna eftersom de är "direktimporterade" och inte kan ett ord svenska typ! =P Hahah great! Kan ju inte bli mer än kul när man är lite lullig.

Sen på söndagen ska vi tydligen gå upp tidigt för hon skulle skjussa någon på innebandymatch till Uppsala och de hade samling kl 10. Hur fan ska man orka upp lixom?? Aja jag får väl sova i bilen tillbaka till Bålsta sen efter festen! =P

Nu ska jag kolla på So you think you can dance! =D

Puss
//Rebecka

Fjällen vi kommer nu

Nu draaaar vi!
Eller ja, om några minuter.
Syns om ett par dagar igen.
Vi ska försöka akta oss för snöstormen.



//Erika

Det blir billigare med böter

Jag kom på var pengarna kommer ifrån! Haha. De kommer från ul. Jag och Christoffer blev tvugna att ta en taxi en dag då bussen ut till Björklinge var inställd. Och det bjöd ul på. Ibland är de schyssta.

På tal om det. För någon vecka sedan tog jag min dyraste bussresa någonsin. Jag har fuskat sen jag fyllde 20 och egentligen borde jag åkt på vuxenbiljett. Men då jag pendlat sen jag var 16 och aldrig någonsin sett en kontrollant på bussen har jag chansat. För att göra historien kort, åker man på felaktig biljett kostar bussresan helt plötsligt 1280kr om man bli påkommen. När kontrollanten räckte mig böteslappen innan hon klev av bussen sa hon jag rekomenderar dig att sluta åka på ungdomskort för det blir billigare så för dig. Yeah right, tänkte jag. Jag har tjänat på att åka ett år på ungdomskort och sedan få smaskiga böter - tro det eller ej men så är det.


//Erika

I dagarna åker vi

Vilket strul! I veckan, imorgon eller på tisdag (se, dagen är inte ens helt bestämd) åker vi till fjällen. Det har minst sagt varit struligt att planera. Suck. Just nu blir jag nöjd bara vi kommer iväg.

Idag blir det packning för fulla muggar. Sedan promenad med Zingo och så blir det några timmars kvällsjobb. Sedan blir det inte mer spännande än så.

Åh, upptäckte nu att jag har fått 500kr från ingenstans. Dök bara upp på kontot idag. Skumt. Men bra. He he.

//Erika


From wall to wall

They keep commin from wall to wall

Sitter och lyssnar på lite musik innan jag fortsätter med min städning. Mamma bad mig igår, och visst ställer man upp nu när det bara är några ynka få 10 dagar kvar att bo här. Sen har jag min egen lya att städa och jag har lovat mamma att det ska vara fint där när hon kommer och hälsar på. ;)
Har köpt mig (läs mamma betalat) två blommor också gröna och fina, man fick med krukorna till också! Hur najs som helst!

Nej nu måste jag fortsätta, damsugaren skriker efter mig. Sen ska ja försöka överaska mamma på jobbet. Vet att de brukar fika mellan 14-15 där (då är det som mest lugnt).

Puss
//Rebecka

Hemmagjord aircondition

Vi har i flera år tjatat om hur jobbigt det är att fabben inte har någon aircondition.
Jag tänkte igår att jag skulle lösa det.
Sagt och gjort:





Men tydligen uppskattades inte det nå vidare, för idag kördes bilen till verkstan av fader och hem kom de med en ny hel ruta. Ja,ja, vi får väl svettas i sommar igen då. Men säg inte att jag inte försökt.

//Erika


Empty room

Gaah! Börjar bli tomt i mitt rum nu. Har bara mina kläder i min garderob kvar att packa. Men jag tror att de får bli kvar ett tag till innan det är dags.
För nån dag sen gick mamma och jag igenom hennes garderob där jag har alla mina lakan och sånt, jag packade ner alla dom i en kasse. Vart efter jag packat lådor så plockar pappa ut dem i garaget så får de stå där tills jag flyttar (annars skulle mitt rum vara fyllt med lådor upp till taket, fattar inte vart allt kommer från!!!). Idag då, när jag skulle bädda om sängen så att mamma kunde tvätta de sängkläderna så att allt är rent, så kom jag på att det kanske var liiite dumt att packa ner ALLA lakan och örngott i kassen. Nu står allt i garaget och det blir väldigt svårt att gå ut dit och hämta ett nytt set. Så jag får ta något gästset som mamma har. =P
Fick reda på att min lampa (och matta??) och kommit! Så mamma och jag ska åka ner och hämta den (dom??) i affärn ikväll! =D

Puss
//Rebecka
- Bara 12 dagar kvar nu!

Vad var det jag sa?

Det var kallt på läktaren vid hockeymatchen.
Jag sa ju det.

För övrigt var det inte så hemst
att gå på hockey som jag trodde att det skulle va.
Tur det.

Nu ska jag laga middag.
Japp, klockan nästan 10.30.
Men jag ska såklart inte äta den nu.


//Erika


Längtan!

Nu är det bara två veckor kvar tills jag flyttar! =D Packar lådor för fullt och rummet börjar bli väldigt tomt!

Shit vad jag längtar!

Första gången i mitt liv

Är det bara jag som är sjukt sugen på att gå ut och dansa ikväll? Bara jag? Jag hoppar runt här hemma och är astaggad. Men ja, det är ju söndag och då antagligen inte resten av världen har jobbat helg så är den inte så taggad på utgång som jag. Så jag får väl gå till gymmet istället och göra av med min energi där. Och ikväll blir det hockey. Ja, ni läste helt rätt. Erika, den store sportfantasten (eller inte), ska gå på en hockeymatch för första gången i sitt liv. Jag kan i alla fall inte minnas att jag varit på en tidigare. I såna fall har jag förträngt det hemska minnet. Jaja, får hoppas att det blir trevligt. Jag ska nu hälsa på bror, som antagligen (som resten av världen) ligger bakis hemma i sängen, och tvinga med honom på matchen. För själv vill jag inte gå. Nej, nej. Christoffer har dessutom lovat mig att man inte fryser uppe på läktaren. Jag känner mig tveksam. Hallå, det är ju is i hallen? Is! Då måste det ju bara vara kallt, det förstår man ju.


//Erika


Dagens dagens

Ja, idag händer det inte mycket ni. Jag har nu suttit i nästan två timmar och uppdaterat datorn med massa saker som jag inte vet vad det är. Christoffer sa att det var bra att ha. Allt bara för att kunna installera om msn. Men nu, efter två timmars uppdatering, så går det ändå inte att installera. Hm, ja, ja, vad ska man göra?

Idag blir det i alla fall gymmet med mor min. Var där igår med älskling också, det blir mycket tränades när man är ledig. Efter gymmet funderar jag på att göra mig en morotssoppa. Jag tror inte att det kommer bli av. Dels för att jag tappade insiperationen och för att suget efter soppa försvann. Idag känner jag bara för att leva på mackor, men det kan man ju tyvärr inte göra.

En varm choklad med grädda skulle inte heller vara fel. Usch nej så gott det skulle vara. Och varm blåbärspaj med vaniljsås. Mums.

Nä hörrni, klockan är trots allt två, det börjar bli dags att ta tag i den här dagen. Någonting vettigt ska man väl göra, inte bara drömma om sötsaker. Förresten, Rebecka, kolla din mail. Ett litet förslag ligger och väntar. Det är trots allt någon-special-dag idag då julen ska städas ut ;)


//Erika


För att jag har så bra vänner!

Ibland känns allt så himla bra. Precis som idag. Träffade en kär vän som jag inte träffat på jättelänge! Hur glad som helst att se henne. När vi pratade så kändes allt precis som vanligt, precis som i gymnasiet! Tänk om alla ens vänner kunde vara så - att det inte behövs så mycket för att allt ska kännas så himla bra när man ses och bara får prata av sig. Helt underbart! Kommer sakna henne grymt mycket när hon åker iväg om några ynka dagar, hon ska åka jorden runt. Blir bort fram till maj! Inte ett dugg avundsjuk? Nej inte alls! ;) Tack för att du är en awesome vän Gabbe! =)

Ikväll är det handbollsträning. Vet inte hur taggad jag är, men med tanke på hur bra jag mår inombords så borde det gå bra. Tänkte kila upp tidigare å kika lite på mina "barnbarn" och deras träning. Va länge sen man snackade med dom faktiskt.

Nej nu ska jag plocka ihop lite från hyllorna. Det närmar sig med stormsteg!

Puss
//Rebecka

Men det går bra ändå

Ja jag kan säga er att jag har haft den roligaste och den mest spännande helgen någonsin.
I fredags var jag och Christoffer och såg Avatar. Älskade filmen. Den var jättebra. Hade jag inte alls förväntat mig. Jag ville först inte ens se filmen, men älskling verkade så sugen och Rebecka sa att den var bra. Och tack för det, för den var verkligen bra.

I lördags vaknade jag i Björklinge. Fick skynda mig hem till Enköping för att gymma med mamma (ja, vi har äntligen tagit tag i saken och satt igång) och sen städade jag lite.
Nu idag, söndag, jobbar jag hela dagen. Just nu är jag hemma på någon timmes rast för att sedan åka tillbaka till jobbet. Jättekul. Nu, på min rast ska jag skjusa runt pappa till jag vet inte vart. Han behövde tydligen köpa sig ett batteri. Jaja.

Världens bästa helg, inte sant? ;)

//Erika


Jag vet

Asså jag orkar inte just nu bara. Men jag lever iaf. Ett mer skoj inlägg kommer möjligtvis imorn... kanske... Flyttar snart! =D
Så nu vet ni...

Puss
//Rebecka

Avatar och nyår

Ikväll blir det bio med sötnos. Avatar tänkte vi se.
Men innan jag far iväg med den gula kalla (varför har bussar aldrig normal temperatur) tänkte jag lite snabbt (om det går) bjuda på några bilder från nyår.

 
Älskling "spelar" gitarr och visar hur man dricker fint.


Väldigt annorlunda glasunderlägg

 
Dans och nästan hela gänget vid tolvslaget


Nyårs puss =)


//Erika


Bara idioter går ut idag

Jag fick precis reda på att det är runt 18 minus ute.
Man måste ju vara idiot för att gå ut idag.
Antar att vi är idioter då, för grilla ska vi väl?



//Erika


Det känns som en fantastisk dag

Vilken bra dag! Jag vaknade i hyffsad tid, men har legat kvar i sängen och läst under mitt varma gosiga täcke ända fram till tolv. Det blev t.o.m frukost i sängen. Mys.
Nu, när jag tagit mig upp på fötter ska jag ge mig ut i kylan för att handla lite mat, det börjar bli lite tomt här hemma - tommare än vad det brukar vara menar jag.
Sedan är det bara att vänta till älskling kommer hit. För vi ska ut och grilla och kanske åka lite pulka tillsammans med Rebecka. Ska bli störtmysigt. Ska göra lite varm choklad tills kvällen. Tänk va skönt! Grillad korv, varm choklad och lite pulkaåkning. Fast jag har ingen pulka, får bli plastpåse. Brukar gå lika bra det.
Men först det tråkiga: betala räkningar och handla mat.



Haha, en "vacker" bild från nyår då jag tvingade i mig bakis för att
slippa bakfyllan dagen efter. Men det smakar så illa så det
nästan inte är värt det.  Därav mördarblicken på bilden.


//Erika


Lite i efterhand

Juldagen



I år var vi tomtenissar (jag och jennie) och Rebecka var tomtemor.


 
Blev först förfest i Romberga sedan Joar.
Det var äckligt mycket folk ute.


 
Trots knytnävar i ansiktet, mosade fötter och armbågar i huvudet
så hade vi rätt skoj ändå.
Nästa år ska vi vara snöänglar.

//Erika


RSS 2.0