jaaa....

Åååååååh ingenting fungerar!!!


Tentavecka: man gör allting förutom att plugga

För er som känner för att överraska mig och göra mig glad. En sån här liten sötsak vill jag ha:


Jag dör så söt!


Det må vara en liten ras, men den besitter
magsika egenskaper. De stora öronen gör
att den kan flyga fram. Helt otroligt!

//Erika


Avslöjande...

Kan ju ta och avslöja att jag och Adil ska flytta ihop. =) Japp, nu var det avslöjat.

Puss
//Rebecka


Fotbollsskola 2011

I år är det femte året i rad som jag är huvudledare för IK Nordias (landslagets) fotbollskola. Och än så länge är det lika roligt, sjukt roligt. I år känns det faktiskt som om det skulle kunna bli en av de bästa fotbollsskolorna. Grymt grymt! Det är i stort sätt klart vilka som ska vara ledare, vi har flera utbildningar inbokade och vi har redan fixat en/flera hemlig/hemliga gäst/gäster. Gaahh! Jag är så nöjd!!!

Puss
//Rebecka

Titta! Ett till! Helt otroligt!

Fredag idag. För mig är det lördag. Kändes som fredag igår så jag fortsätter i den andan och får en extra dag helg. Skönt. Hade egentligen ingenting alls att säga, för idag gör jag ingenting alls. Ska göra en vanlijsås, gå på en kvällspromenad med vovven och sen får vi se. Skulle tippa på somna framför en film. Känns som en slöis-dag idag. Trist väder (men snön smälter!) så man blir ju lite seg. Längtar till våren, värme och sommar. Helt galet mycket. Sommar, sommar, sommar!!


//Erika

Here we go

Okey, okey, om de ska vara på det viset.
Mitt liv rullar på, full fart som alltid. Helgen va spårad, skitkul. Av någon konstig anledning vaknade jag med lägenheten fullproppad med personer och jag kan fortfarande hitta kebabrester på golvet. Fräscht. Nej.
Så, jag ska städa idag. Och så ska jag hinna med en fika med Jennie.
I veckan blir det skola, jobb, träning och lite annat skoj. Det dyker alltid upp skoj.

Rebecka, skulle inte vi simma o sola tillsammans? :O
Och Foo Fighters, biljetter finns. Ska vi? :)

Snart fyller jag år, 22 hela år. Trallalalala.
Vad vill ni veta mer? Rebecka har ju lovat att jag ska lägga upp bilder från fjällen såg jag. Så det kommer. En eller två. Vi kör på det. Resten finns ju på facebook för er som är tillräckligt nyfikna.

Naanannna, i helgen funderar jag på att bjuda mor o far på tre rättersmiddag. Mums. Redan planerat vad jag ska laga. Det enda är,kom jag på nu, kommer bror? Han äter nämligen inget av det jag tänkt bjuda på. Kul för honom. Han får dricka vin. Nä, för det dricker han inte heller (vad jag vet) så vatten och bröd för honom. Kanske att han kan få slicka rent skålen med vaniljssås. För vem äter inte vanlijssås???

Bakade för övrigt söta alla-hjärtans-dag-semlor till familjen. Med rosa grädde och hjärtformade lock. Tihi.
Nä, nu har jag väl gjort en uppdatering så det räcker.

   

//Erika

RSS 2.0