Vanilj och hallon

Det doftar så gott i min lägenhet nu när jag tänt några ljus som jag fick av mamma. =)

Tittar på OS-finalen i hockey. USA-Kanada och just leder Kanada med 2-1. Rätt spännande. =) Sen är det ju så skönt att Finland tog bronset också. =)

Nej nu tror jag att jag ska ta mig en kvällsmacka faktiskt. Ska nog rosta mig två eller tre stycken. Mums!

Puss
//Rebecka

Här är den lilla flickan

Jag lever, jag lever!
Jag har bara inte haft vare sig ork eller insperation för att blogga.
Så var det med det.

Nu ska jag försöka övertala älskling att han är trött så vi kan gå och lägga oss. Det lär ta ett tag, det är OS på tv. Och imorgon (min enda sovmorgon denna vecka) har han fått för sig att vi ska sätta igång tven vid 06. För att det är hockey. Pust och fräs. Idrott är idiotiskt. Det ska bli väldigt skönt när OS är över.

Intressant fakta som jag faktiskt är rätt stolt över; jag har aldrig i hela mitt liv hängt med så mycket i OS som i år. Överallt jag går pratar/visas OS. Jag kan inte förstå att jag har klarat mig undan så lätt tidigare år. Det är ju överallt. ÖVERALLT! t.o.m kl 06.00 i MIN lägenhet. På MIN tv. Under MIN sovmorgon och MIN lediga dag. Helt sjukt.

//Erika

Vart tog den söta lilla flickan vägen??

Erika! Var är du?? =P

Nu är det länge sen. =P

Kom igen, skriv något! =P

Puss
//Rebecka

Det går isbjörnar på gatan!

Rätt off i bloggen just nu. Update:
Har väl inte hänt så där grymt mycket. Jag har bokat flygbiljett till London. =D Det är bara två veckor kvar tills jag åker nu faktiskt. Den 9e mars är det bokat. LÄNGTAN!!!

Den här veckan är det inte så jättemycket som står på schemat. Ska plugga lite, har bokat tid i tvättstugan, så tvättas skall det också göras.

Ringde till Sofia för att höra hur hon hade det för en stund sen också. Hon berättade att hon och Jossan hade bestämt att de skulle komma och hälsa på mig, så hon tänkte att det kanske var bra att berätta för mig innan de dyker upp så att jag har en chans att hinna städa. :P Hon känner mig väl. ;)

Nej nu måste jag gå och handla. Har ingen mjölk hemma och så måste jag köpa lite saker till maten ikväll. Kyckling med kokosmjölk och röd curry står på schemat. =) Mums!

Puss
/Rebecka

Sommar och sol

Det är mycket som händer nu.
Vi är påväg att boka både Magaluf och Bounce-biljetter.
Just nu längtar jag till April, Maj och Juli ;)
Vår och sommar med andra ord.
Aaah va skönt!

//Erika


Big Ben!

Nu är det gjort! Jag har bokat flygbiljett till London! Jag ska få åka och träffa Donna, plus att jag får göra en dröm som jag haft i flera år.
Vi ska tydligen gå på musikal när jag kommer, The Lion King. =D

Tänk att lilla jag ska flyga själv, utan mamma och pappa, till England. =P  Så himla grymt! Lite läskigt också.

Mindre än en månad är det kvar också: 9 mars åker jag.

Puss
//Rebecka

How are you doing?

Ja, som ni antaglien förstått (eftersom jag var ut med Rebecka i lördags) så är jag hemma igen. Bror och jag tog oss hem från Sälen den långa vägen i onsdags. Alltså, med buss och tåg. Totalt tre bussar och två tåg. Men tack vare alla byten så kändes det inte som om det tog så lång tid.

Hemma igen tänkte jag säga att det inte har hänt så mycket. Men det har ändå varit fullt upp. Det har varit jobb - såklart, också har jag varit hund- och brorvakt. Inte för att bror kanske behöver så mycket passning, han fyller ju ändå 19 i vår. Men jag har bott hos mor och far i några dagar i alla fall. Och det har fått mig att sakna Zingo. Jag vill också ha en liten  vovve. Så nu spanar jag in alla minihundar (det måste ju vara en minihund till min minilägenhet) jag ser på stan, fast jag vet att jag har varken råd eller tid. Men man kan ju alltid drömma.

Som avslut skulle jag vilja köra ett roligt citat från när vi var ut i lördags. Jag kommer ihåg att vi skrattade och sa att det här, det hamnar på bloggen. Det dumma är att jag inte kan minnas vad det var. Jag minns att det var roligt. Men hela kvällen var ju rolig, så vad av allt roligt som sas skulle hamna på bloggen? Så jag får väl bjuda på lite bilder istället.


Rebecka, precis innan banan brändes upp

 
Våra "vackra" toabilder


"How are you doing?"

//Erika


Bakis smakis

Grym kväll igår! Bowling på Bowlaget för Norh fyllde år. Träffa skitroliga människor från Åre på VIP som skulle köpa en bil i Södertälje. Kan ju säga att jag och Erika fick oss många skratt under hela kvällen. =P Så just nu sitter jag här och är astrött i min soffa. Lite bakis idag också. Har städat i lägenheten tills imorn. Mamma kommer och hälsar på och då kan det ju inte vara stökigt.
Längtar tills bror min kommer och hälsar på så han kan se att hans lillasyster också har blivit vuxen. =) Så när kommer du hit?? =)

Imorn ska jag har Skypedate med Donna. Jag ska fråga henne vilken flygplats jag ska välja att flyga till när jag ska hälsa på henne. Fanns typ fyra olika flygplatser i London. Lite svårt att veta vilken som är rätt.

Asså det är sjukt, jag är ashungrig igen även om jag har ätit jättemycket redan. Måste beror på att jag är bakis.. hmm... aja ska gå och kolla vad jag har i kylskåpet, det kanske finns något gott som kan fresta en hungrig mage. =)

Puss
//Rebecka

Jaha

Jaha då var man tillbaka i Grillby i några dagar. Är här och snyltar på mat och trevligt sällskap i soffan framför Glee och Vampire Diaries. =)
Ikväll blir det även möte i klubbstugan för planering av fotbollsskola. Längtar så mycket tills den veckan kommer. Visserligen är det väldigt långt kvar, vecka 31 brukar det vara. Men som man brukar säga; tiden går fort när man har kul och just nu är livet väldigt roligt. Har så mycket inplanerat de närmaste veckorna så tiden kommer bara att rusa förbi. På listan de närmaste veckorna:

1. Utgång med Erika
2. Inflyttningfest x3
3. Åka till Köping och hälsa på en kompis
4. Tatuera mig (förhoppningsvis den 8 mars)
5. Åka till London och hälsa på Donna.


Det bara sprätter i benen när jag vet att jag ska få åka till London och till Donna. Jag har alltid velat åka dit och att jag ska få hälsa på en kompis är ett stort plus i kanten! Åååhhh! Längtar, längtar, LÄNGTAR!!!

Nu ska jag hjälpa mamma och skära sallad och duka. =) Blir grymt god mat här ikväll (ska få ta med mig en doggy-bag hem sen ;))

Puss
//Rebecka

Helg = fullpackad helg!

Imorn tar jag 9.10 bussen härifrån mot Enköping för att jobba. =) Sen åker jag hem för att dra dammsugaren genom lägenheten, finns lite sågspån och annat damm på golvet som skall bort. Får ju storfrämmande från Grillby. Elin och Erica kommer hit för lite mys. Det blir varma mackor, film och lite melodifestival.
Sen på söndag förljer jag med jäntorna tillbaka till Grillby för match mot Almunge. Tror faktiskt på vinst. Är grymt taggad på det.
På söndagkväll ska Sofia komma över för en grym film- och bakkväll. Man behöver en dag innan man nästa vecka börjar igen. =)

Nej nu ska jag ta och sova tror jag. Ska upp kl 8 imorn så jag hinner äta lite frukost innan bussen.

Puss
//Rebecka

Ont, det gör ont

Pust vilka dagar. Känns som om det har varit fullt upp ända sen jag kom hem från fjällen. Framför allt har det varit jobb. Och i onsdags blev det dubbla träningar med både gym och danslektion. Snacka om att mina ben är döda. Det gör så ont att gå upp för trapporna till lägenheten att jag funderat på att ringa på hos någon granne längre ned och be om att jag får sova där inatt. Eller om de kan bära upp mig.

Nu blir det ingen vila heller. Även fast jag för en stund sedan när jag var och fikade med Jennie hade panik för att jag bara skulle vara hemma ikväll. Men det blir inte så bara. För jag ska till systemet, hem till mor och far, rasta Zingo, hem till mig, packa och städa. Nu blev jag helt slut. Haha, ja, ja. Skönt att få komma upp till fjälluften igen. Inte skönt att upprepa de där ca 5 timmarna i bilen.

//Erika

Mobilt bredband

Ny tvbänk, ny DVD och lite annat smått och gott blev det idag när mamma kom och hälsade på. Nu ska jag packa väskan och fixa mig för match. Den är i Rimbo inte direkt något man tjoar högt för precis. Nej nu måste jag verkligen masa mig upp från soffan...

Puss
//Rebecka

Back in town

Ja ni, bloggen får inte mycket tid här inte. I tisdags drog vi till fjällen. En par-resa blev det med mig, Christoffer, Alex och Jan. Trevligt hade vi det. Synd om Jan bara som fick stå ut med oss tre snowbordsåkare. Han är i och för sig också det, men väldigt mycket bättre. Första dagen blev familjebacken för honom, stackarn. Men sen blev det skidor och då hade han någon att svischa (??) ner för backarna med.

Tillbaka i verkligheten väntar jobb. Hela veckan lång. Tills på lördag. Ja, för på lördag åker jag upp till fjälltopparna igen. Haha. En vecka efter att jag kom hem första gången. Men det ska bli nice.

Nu idag ska jag hem till mor och far. Mor fyller år så det blir lite presenter och fika. Grattis, grattis =)


Årets bild är denna på Alex. Haha!
Hon ser lycklig ut på sin snowbord i alla fall.
Fler bilder dyker nog upp senare.


//Erika


Egen lya!

Jaha då sitter man här i sin egen lägenhet för första gången. Sitter och tittar America's got talent. Har fyra kanaler: SVT1, SVT2, TV4 och kanal6. =) Det står lådor och kassar lite här och lite där men jag har hela veckan på mig att få undan så mycket som möjligt. =) Imorn ska jag sova länge för föreläsningen börjar inte förrän kl 14. Hinner ta mig en lååång frukost och bara njuta av min egen lägenhet. Åh det känns sååå bra!

Imorn blir det förmodligen en liten myskväll här med några kompisar. Sen på torsdag kommer mamma hit igen och vi ska försöka fixa till det sista.
På lördag kommer Elin och Erica hit! Kommer bli hur mysigt som helst! Vet inte riktigt vad vi ska äta än men jag har tankarna mot potatisgratäng. =)

Nej nu ska jag titta runt lite på bdb och fejjan. Sen blir det natti natti för mig. Ska försöka lägga upp bilder på lägenheten nån gång i veckan också.

Puss
//Rebecka

RSS 2.0