Party?

Någon som vill följa med på fest ikväll? Kom igen! Jag är taggad!

Puss
//Rebecka

Not for sale!

Jag hatar när man verkligen försöker, hoppas och ger en chans.... och sedan får man absolut ingeting tillbaka!

"Jag såg att du hade ringt..."

Om man ser att någon ringt två eller fler gånger, då ringer man väl upp...?

"Trodde inte att det var något viktigt"

Blir så förbannad! Nu har du fått din tid, och dina chanser hos mig är absolut förbrukade!

//Rebecka

Erikas VattenDesign


Jag har bytt jobb.
Numera jobbar jag som vattenledare-skulptör.
En sann konstnär.

Eller, låtsas kan man ju alltid göra.
Egentligen behövde jag bara pilla med något för att inte somna på jobbet.
Men, mina konstverk har berört och uppskattas av många under dagen.
Åtminstonde tre personer.
Varav en är jag.//Erika

Full och glad, men det här klarar jag


Åååh håå, de går bra nu. Erika är full men hon fixar. Eller, hon är ju självklart inte full nu, de ska ni inte tro. Men i fredags var hon det. Och nu håller hon på att ringa lite hemliga samtal och kanske, kanske blir det bra tillslut. Hur som helst, trots jobb så är hon glad idag. Nu ska hon ringa Carlos. De här blir nog asbra. Sen ska hon ringa sötchristoffer. Och klicka runt på ikea.se. Och skriva jobbansökan. Och kolla bussar. Och tåg. Och maila Therese. Och kolla lägenheter. Och fixa fram en viktig (ja, viktig) låt. Och en dusch däremellan skulle vara trevligt. Nä, God natt säger jag bara.


Puss!

//Erika

Inget mer


Jobb, jobb, jobb, jobb.

Mer än så har jag inte att säga.

Jo, nu ska jag äta semla.


//Erika

En liten apa?


Idag skedde det. Jag blev hundra kronor rikare (egentligen väldigt mycket mer rikare än så då jag jobbat en hel dag men). Det tog mig kanske 15 minuter att tjäna ihop pengarna. Gissa vad jag gjorde? Städade brors rum. Nu tycker mor att jag ska köpa något för pengarna, något jag kan visa upp för honom för att tala om vad hans pengar gått till. Jag borde köpa något onödigt.

Kanske en söt liten ap- naglacksblåsare...?//Erika

Avklarat och tillbaka på banan

Skrev min första salstenta idag. Började med att jag gick upp kl 5.45 och var hur trött som helst. Gjorde det jag skulle och gick till bussen. Gick genom skogen. Det är så himla mysigt när det är nysnö på träden i skogen, åh, jag trivs så himla bra när snön lyser upp vägen man ska gå på!
När jag väl är i Uppsala möter jag upp Donna. Jag hittar ju inte dit vi skulle så vi gjorde lite sällis. =) Tentan skrevs på Polacksbacken, i en gigantisk sal som såg ut som ett stall på utsidan. Mate skrev också tenta där samtidigt som jag (dock om medicinska sjukdomar och inte svenska-grammatik), fast hon hade bara tre timmar på sig att skriva medan jag hade fyra. Kände nog att fyra timmar kanske inte riktigt behövdes för att skriva, fast å andra sidan var det skönt att inte ha någon tidspress.
Tentan började kl 9.00 och jag var klar 10.14. Då var tio sidor färdigskrivna. Nu är den iaf klar och jag kan släppa den ett tag tills den är rättad och man får se resultatet.
Nästa delkurs kommer handla om Stil, text och tal. Hoppas att den blir en aningen mer rolig än grammatiken. =)

Nej nu ska jag byta om för handbollsträning med smågrabbarna. =) Ska bli skönt att slippa stressa och tänka på plugg medan man tränar och bara tänka på handboll, inget annat!

Puss
//Rebecka

Seven deadly sinsJag blir ju sur. Titt som tätt har jag kikat in på Bandits hemsida för att hålla utkik efter deras kryssning som de brukar ha. Jag vill verkligen åka på den. Och idag när jag gick in, då äntligen. Nu kan man boka biljetter till kryssningen. Jag klickar mig vidare. Läser igenom lite text. Men, vänta lite... åldersgräns 21. Va faaan!? Det är ju inte snällt någonstans. Jag fyller 20 precis lagom till avfärd så är det 21! Det funkar ju inte. Och till nästa år funderar de på att höja åldern för att idioterna som faktiskt kommer med på kryssningen vandaliserar båten. Puckon! Nä, sänk åldern istället och låt mig komma med båten. För jag, jag lovar att inte förstöra en endaste grej.

//Erika


En annorlunda lång söndag


Söndag. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta och hitta på idag. Ingen träning, så denna söndag lär bli lång. Eller, jag hoppas på det i alla fall. För ju längre den här söndagen verkar, ju längre bort är måndagsmorgon med jobb och slit. Och det är inget jag gillar...

//Erika

Den lilla dockan


Igår vart det lite chill hemma hos Jennie och Mattson. Chillet började med kortspel och avslutades med röj på krogen. Vid stängning dröjde vi oss kvar då vi inte ville stå ute och frysa. Började snacka lite med bartendern och Dj:n. Arbetslös som jag är (typ i alla fall) så frågade jag om de behövde nå nytt folk. Jag ska ringa på måndag och Dj:n Peter ska se vad som finns. Haha. På vägen ut lyckas vi även få en inbjudan till hans födelsedagsfest på Joar ikväll. Så kanske till kvällen, när vi piggnat till, drar vi in på en liten middag och ännu mer dans.

Då jag inte har några bilder från kvällen bjuder jag på två från förra fredagen, Vodookvällen.

//Erika

Kan inte riktigt slita mig...

Asså nu har jag pluggat grammatik hur mycket som helst... i mitt huvud snurrar det runt ord såsom: attribut, predikat, suffix, tidsrumsadverbial osv.... så idag tog jag faktiskt en paus när jag kom hem från skolan...

Satt och tittade lite på bilddagboken idag och en kompis hade lagt upp en bild på mig från fotbollen... direkt kommer ju då tankarna om att börja igen... det är ju så roligt. Även om man egentligen inte är så bra, men man kan ju alltid bli bättre. Ska man kanske fortsätta i sommar eller kommer jag inte ha tid? Det är ju frågan... "/

Puss
//Rebecka

Med för mycket tid till att fundera


Jag har tänkt på en sak (jag har alldeles för mycket tid till att tänka på jobbet). Denna gång handlar det om rökare. De får ju faktiskt mycket mer rast än vi andra. De ska ju "bara gå ut och ta en cigg" - flera gånger om dagen. Medan de går ut och häver i sig rök, sitter vi andra kvar och arbetar. Det fick mig att undra om jag skulle kunna göra samma sak, fast med ett annat beroende. Sockerberoende kanske? Smyga till mig små raster med ursäken:
  
- Jag ska bara gå och ta mig en bulle.

eller, man kan ju faktiskt ha ett matberoende:

- Jag ska bara gå på lunch - för tredje gången den här dagen.


En annan sak med rökare jag kom på är att de lever ju inte lika länge heller. Förpestar sina lungor så de dör för tidigt, plockar ut den eviga vilan i förskott.

Med detta i tankarna kom jag tillslut fram till att rökare måste vara ett par lata jävlar...

//Erika

Är mina pengar snart hans pengar?


Bror har ju precis skrivit av ett avtal där han bland annat ska se till att rummet är städat. Igår kom mor in i mitt rum, gav det en blick, en suck och sen "jag borde kanske skriva ett avtal till dig också?"

Jag förstår inte vad hon pratar om. Mitt rum luktar ju inte ens illa. Än.Hur det egentligen ska se ut, men oftast inte (aldrig) gör://Erika

Den hemliga bilden


Nu ska jag åka och hämta Christoffer. Han kommer hit (lite mot sin vilja, han "orkade inte åka till Enköping" egentligen, men det var tydligen "värt det") sådär mitt i veckan för att hälsa på. Trevligt tycker jag.

På tal om honom så tänkte jag visa upp min hemliga bild jag jobbade på förut. För nu är den klar, ett alla hjärtans dag - kort till Christoffer blev det.


Egentligen ska det såt en text i bandet, men de blev inge vidare måste jag säga så nu får se bilden utan text =)

Bajs nu är jag försenad. Måste åka nu! Annars får stackarn stå å frysa i Enköping :S

//Erika

Fel på jobbet


Idag har jag jobbat, som resten av veckan. Där jag står och plågas vid min maskin finns ingen radio, vilket alla de andra på verkstan har. Det har lett till att jag sjunger samma låt om och om igen tyst för mig själv. Oftast brukar det bli den låt jag senast hörde när jag passerade radion. Men inte idag. Idag har jag plågat mig själv, av någon anledning, med Gullefjun och den där busslåten, ni vet; hjulen på bussen snurrar runt, runt, runt. Runt, runt. runt. Runt i hela staden.

För någon dag sedan kom en av snubbarna på jobbet fram till mig när jag stod vid maskin och fixade. Han började kolla på de bitar jag kört i maskin. "De här ser ju fint ut" Så stod han kvar en stund. Kollade och kollade. Tipsade mig om lite saker jag kunde göra. Och när han står där och kollar på mina färdiga bitar, då flyger en annan snubbe fram. "Är det något fel på dem?" Den första snubben svarar att nej, de ser fina ut. Då kommer en tredje snubbe fram och ser lite orolig ut och snubbe nr 1 får upprepa sig. Så står de där och diskuterar ett tag tills det har kommer fram att det inte är något fel på bitarna. Vaddå att snubbarna tar för givet att det är något fel på mina metallgrejer...?

//Erika

Hans pengar är snart mina pengar


Som ni vet så skrev ju mor min ett avtal till bror. Tim har nu skrivit under och avtalet har börjat gälla, vilket betyder att han skulle ha städat innan klockan nio i söndags. Vilket han självfallet inte hade. Min lycka. För nu skulle ju någon se till att hans rum blir skinande rent, mot avdrag fråns hans barnbidrag. En bit av barnbidraget, möjligtvis rakt ner i min ficka. Och visst, när jag kom hem efter jobbet i måndags möts jag av mor som säger Erika, vill du städa Tims rum? Du får en hundring för det. Självklart går jag med på det. Tyvärr fortsatte mor att prata där. Eftersom det är första gången det här gäller så får Tim ett erbjudande. Antingen städar du och det kostar honom hundra kronor eller så städar han själv och det kostar honom femtio kronor. Jag hoppades och hoppades, men senare på kvällen hörde jag hur dammsugaren gick igång i brors rum. Inga pengar till mig. Men jag tror på nästa söndag. Då, då blir Erika hundra kronor rikare. Och jag måste ju säga att det känns lite extra bra när det är brors pengar jag sedan shoppar upp.

//Erika


Taking a break

Nu ska jag ta en liten puas från bloggandet... anledningen till detta är att jag har min första salstenta på måndag och måste plugga järnet!

Förhoppningsvis överlever jag pluggandet.... och pluggandet börjar..... NU!

Puss
//Rebecka

Hat vs Kärlek


Det här inlägget kommer bli lite delat, det kan jag tala om redan från början.

Först börjar vi med hur arg jag är - eller var. Sen jag fyllde 18 har jag velat gå på Bj i Uppsala. Och allt eftersom mina klasskamrater fyllde 18 fick jag höra allt fler och fler berättelser om hur kul de haft på Bj under helgen. Men kom jag någonsin dit? Nej. Alltid på väg dit hamnade vi på Lotus istället. Alltid. I fredags var jag så nära. Så, så nära. Vi stod i kön. Vi hade t.o.m en sån tur att det knappt var någon kö, tre - fyra personer innan. Men, blev vi insläppta? Nej. "Det är 20 ikväll."  Det är alltid 20! Hur kommer det sig att mina klasskamrater kom in när de var 18? Idiotvakt. Så Rebecka och jag hamnade på People, där vi inne på damtoaletten utförde lite vodoo mot vakten. Rebecka hade av en slump en liten vodoodocka på nyckelringen. Väldigt passande. Så som Rebecka sa, hoppas vakten hade lite ont i magen och huvudet dagen efter...   ;)

  
1. Jag var lite arg.  2. Korridorsfest   3. Rebecka på People, som snott någons mössa xp

Nu kommer vändningen. För efter vi kom in på People har helgen bara flytit förbi. Super har den varit. Med alla hjärtans dag i lördags blev den helt perfekt. Jag måste ha världens gulligaste pojkvän. I fredags skickade han blommor med blomsterbud, sötnosen. På lördagen var vi ut och bowlade (han vann dock den lurken) och efter det blev det middag på en grekisk restaurang. Väldigt mysigt och gott. Tyvärr fick vi springa därifrån för att försöka hinna med bussen, vilket vi inte gjorde. Springa efter mycket mat - ingen bra ide. Men när vi kom hem mådde vi bättre så det blev choklad, grönsaker och dipp och innan dess lite bubbelbad. Myspys. Som avslutning somnade han för ovanlighetens skull när vi låg och kollade på film.

Han är ju bara för söt min Christoffer =)//Erika

Hejsan hoppsan

Oj, oj, oj! Nur var det ett tag sen som jag skrev här. Men jag har varken haft orken eller lusten...
I veckan har jag huunnit med rätt mycket. Förra söndagen hade jag och Erika en skräckfilmskväll. Sen i tisdags var jag till Fyris Hov och kollade på när Andreas spela handboll. Till mitt sällskap hade jag Amanda och Emelie.

I onsdags spelade jag själv match mot Vassunda med seniorlaget. Mindre lyckad match men färden dit var en annan. Jag och Matilda åkte med bussen från Uppsala eftersom vi slutade så pass sent i skolan. När vi väl var framme där vi skulle gå av var vi på helt fel sida av samhället. Så det var bara till att börja traska. Inte nog med att vi var på fel ställe vid busshållplatsen så gick vi totalt fel också - vi letade efter en väg som inte ens fanns i verkligenheten, bara på eniors karta. Helt skumt! Men som "tur" var så var det en som hade kört i diket så vi frågade efter vägen till hallen. Vi var väldigt fel enligt honom men det var inte totalt kört. Vi fick lov att gå genom en liten skog för att komma fram. Till slut hittade vi efter över en timmes traskande i snön och kylan. =P

Helgen som varit har varit väldigt skoj. I fredags var det korridorsfest hos Genta med utgång på det. Men jag och Erika ville in på BJs men kom inte längre än till vakten. Så vi gick till People istället och shakade på dansgolvet. Kunde väl ha varit bättre...( om vi kom in på BJs). Hoppas vakten hade huvudvärk och ont i magen resten av kvällen och hela nästa dag! Eller hur Erika? ;)

Igår gjorde jag inte så mycket. Det var alla hjärtnas dag men jag var hemma. "/

Ikväll ska jag på bio med Elin, det blir filmen Unborn. Det verkade som om den var bra så den fick det bli.

Puss
//Rebecka
ps. Bilder från veckans aktiviteter kommer senare.

So dance, fucker, dance


Utgång ikväll! Det verkar bara bli Rebecka och jag, men jag är taggad som fan. Jag har inte varit ute på aslänge (om man inte räknar Sälen, men det är en helt annan sak), så det ska bli superskoj. Jag håller redan på att göra mig iordning (började tiiidigt denna gång så jag skulle slippa stressa) och vill bara slänga i mig käk och dra iväg nu. Eller snart i alla fall. Jag vill stå på dansgolvet nu!


Haha de här var typ den enda bilden jag hitta på oss på den här datorn, men men.
 Puss va kul vi ska ha ikväll.


//Erika

Gubben på jobbet


Igår fick vi besök på jobbet. Medan jag halvsov över fikabordet tittade en gubbe på mig. Och jag menar inte en av jobbar-gubbarna. Denna gubbe bor i sockerskålen och är helt orange. Först tyckte jag att jag inbilla mig. Vad gör en orange gubbe i sockerskålen? Så jag intalade mig att det bara var jag som var förvirrad och yr av all trötthet. Inge mer med det.   
   På luchen - eller nått, så såg jag gubben igen. Den här gången stod han ståtligt mitt i sockerskålen. Det gick inte att missa. Jag smög mig närmre och visst, det var verkligen en gubbe. Hans färg kan förklaras av att han var gjord av ett mandarinskal. Han var dessutom rejält "utrustad" med en äppelstjälk. Och där stod han, orange och ståtlig, mitt i sockerskålen. Jag tänkte knäppa en bild åt er för att visa hur fin han var, men såklart glömde jag mobilen hemma idag. Och om han står kvar på måndag så vill jag nog inte dela med mig av en rutten gubbe till er, inte heller tänker jag nog heller närma mig den sockerskålen nå mer...

//Erika

Åtminstonde en tycker jag är duktig


Det började inte så bra på jobbet igår. Jag råkade borra i en metallgrej som inte skulle borras i. Den fick en stor ojämn ful grop i sig, medan borren mådde ännu sämre. Christer fick hjälpa mig hitta en ny borr och därefter hade han tydligen gått upp till far på kontoret.
   "Titta här vad din dotter har gjort." sa han och visade upp den sönerborrade metallgrejen.
Far tittade och sa med ett flin:
   "Jaa, visst är hon duktig?"

(här ville jag lägga upp en bild, men tror ni det funkar eller?? bloggpiss)

//Erika

Inte den gladaste


Jag är trött. Trött trött trött. Benen värker och då har jag ändå suttit större delen av dagen. Jobbet tog på krafterna ändå. Kanske för att jag inte sov nå vidare i natt. Irriterad är jag också, av någon anledning. Jag orkar inte göra mig iordning och åka hela vägen till Uppsala för att dansa för att sen komma med bussen halv elva, somna vid halv tolv och tvinga mig upp innan 6 och vara helt död imorgon. Jag vill inte. Men jag vill dansa. Så det är väl bara att genomlida allt det där andra. Hörs imorrn, om jag överlever tills dess...

//Erika

Mars, mars, måne jag ska lura dig till skåne - eller nått


Rebecka och jag var nyss och hämtade ut biljetterna till Bounce!
Aaaaaaah!

Kan det inte bli mars nu? Så mycket kul händer då. Egypten, födelsedag(sfest?) och Bounce. Underbara mars! Fast innan dess kan det få bli onsdagkväll (dansträning), sen fredagkväll (utgång med Rebeckisen) och lördag (alla hjärtans dag med christoffer, tihi) och gärna lite söndagsträning på det. =) Nu, nu, nu!!

//Erika

Tänk om gräset vore grönt och solen sken där utanför nu


Jag har fått jobb! I tre dagar. På Webra. Men ändå, det blir några slantar till Erika. Imorse ringde far och väckte mig. Sa att det även fanns jobb idag. Vad tror han egentligen? När han ringde var jag ju så väck att jag knappt förstod vem jag pratad med. Jag var fortfarande i drömmarnas värld där jag fick höra talas om allt som hänt på brors jättelan där det dök upp över hundra pers. Vem är vettig nog att i sådant tillstånd helt spontant hoppa upp ur sängen och ta sig till jobbet? Tydligen inte jag i alla fall. Jag tackade nej och somnade om. Nu, när jag varit vaken i någon timme, börjar jag ångra mig lite smått. Kanske skulle tagit en halvdag på jobbet i alla fall? Men men, nu får jag ju ta en skogspromenad med Zingo istället.


Dock blir det till att gå ut och traska i snön, inte i någon sommarsol som på bilden inte -.-

Jag bara längtar till Egypten, sommar och sol.
På tal som sol, för tredje veckan i rad har jag drömt att jag är i Thailand. Denna gång var inte Alex med. Jag var där med bror, hans kompisar och Christoffer. Christoffer såg så töntigt söt ut i sin Hawaii-skjorta, fiskehatt och stoooora backpack-ryggsäck. Som en liten nördig fiskargnubbe nästan. Jag tror t.o.m att han klaffsade runt i gummistövlar. I värmen i Thailand. Gullfnutt. Tim och hans kompisar behöver man inte ens nämna. De satt och käkade pizza och alla hade den där uttråkade minen som Tim brukar ha som oftast vid middagsbordet. Buttra tonåringar...

//Erika

Ett avtal för att få tyst på tjatet


 

Mor har suttit framför datorn ända sen jag kom hem. För några timmar sedan blev hon klar. Det visade sig att hon har arbetat fram ett avtal som hon nu vill att bror ska underteckna. Antar att hon är trött på att tjata på honom jämt och ständigt. Då jag inte vet om man kan läsa från bilderna skrev jag av det:

*Du ansvarar själv för att du tar dig iväg till skolan i tid (tips: ät frukost!)

*Du sköter tillsvidare din egen tvätt! (underkläder och handdukar tvättas i 60, övrig tvätt i 40 (tänk på att skilja på vit/ljus och mörk tvätt)) Tvätten förvaras i egen vit tvättpåse. (Nya påsar kommer vid behov att köpas in)

*Du ansvarar för dina studier, dvs all planering av skolarbetet, plugga inför prov m.m. Om du själv säger till får du gärna hjälp med både planering och pluggande. Om detta inte fungerar kommer vi delta i "krismötet" i skolan. Klarar du ej målen försöker vi ordna så att du går om tredje året.

*Du städar ditt rum varje vecka, dammsugning, torka golv, slänga sopor och även dammning ibland. Rummet skall ej lukta illa! Sköter du inte detta kommer någon annan att göra detta till marknadspris. Denna avgift kommer dras från ditt studiebidrag. (Städningen ska vara klar söndagar kl. 21.00)

*Disken ska ut ur rummet varje dag! Träningsväskan ska packas upp efter varje träning!

När du skött detta i två veckor kommer jag tvätta åt dig igen. (under förutsättning att det fortsätter fungera)


Eventuella fördelar med detta avtal:

1. Du slipper allt tjat
2. Du kan sova hur länge som helst på mornarna
3. Du kan spela data hela nätterna och även på dagarna
4. Du kan träna hur mycket du vill
5. Du har nära till maten på ditt skrivbord om du vaknar hungrig mitt i natten
6. Träningsväskan är alltid färdigpackad
7. Du kommer ha en bohemisk men trevlig röra i ditt rum i max 7 dagar sen kommer ditt rum vara skinande rent i någon dag för att sedan bli allt rörigare...
8. Du kommer att kunna "langa" till dina klasskamrater när det är dags för studenten

Eventuella nackdelar:

1. Du sover bort en ännu större del av ditt liv
2. Du kommer att få söka hjälp med ditt spelberoende
3. Du blir "övertränad" och infektionskänslig
4. Du kommer bara att ha kontakt med dina kompisar via data/telefon. Detta pga din obeskrivliga doft. Du kommer inte att få träna i hallen utan blir beordrad att hålla dig i spåret
5. Du får gå i skolan ett år extra

Jag har tagit del av och tror mig förstå: datum ......................................................


//Erika

Don't steal my cookies


Jag sitter här framför Prision Break och mumsar kakor.
Jag älskar kakor.
Just idag känns det som om kakor är min drog.
Jag kan lätt äta ett helt paket.
Utan att dela med mig.

(tyvärr väldigt dålig bild men)


//Erika

En helt vanlig lördagskväll

Hej hopp.. ja jag måste väl erkänna att jag inte skrivit här på länge (ber om ursäkt Erika för att du fått stått för all uppdatering). Har väl inte hänt så mycket... har varit en hel del festande i Uppsala på sista tiden. Väldigt kul och jag börjar verkligen känna mig som hemma där nu. =) I fredags var jag i Uppsala med de gamla klasskamraterna från förra terminen. Åh vad roligt det var. Lite senare mötte jag upp Erika och co på Pitchers. Sen följde jag med dem till bussen och satt och väntade på min egen.

Igår blev det inte många svängar. Skulle jobbat men när jag kommer dit får jag reda på att det är översvämmning och jag får vända hem igen. Man jag hade ingen hemnyckel och mamma och pappa var på IKEA så jag ringde till Sara och fick följa med dem och kolla på när Robban spelade hockey. De vann! =D
Senare kom Andreas över i sin bil. Pojken har ju fått körkort och var tvungen att visa vad han gick för, så vi drog en repa in till stan. Båda satt och sjöng för fulla muggar ikapp med Petter! Hahahaha! =D
 
Bensinen var billig i Enköping så han passa på att tanka =P

Kul var det ialla fall. Synd bara att han åkte hem så tidigt. "/

Senare ikväll ska jag och Erika boka om Bounce biljetten för vi glömde åka och hämta den förut när vi skulle ha gjort det. (A) Sen ska vi ha en liten filmkväll med dipp. Åh, vad sugen jag blev på minimorötter nu!

Nu - byta om lite... kan ju inte sitta i pyjamas hela dagen.

Puss
//Rebecka
ps. Sara - ha det så grymt kul i Sydafrika
I will miss you!


Smått och gott från då och då


Jag håller på att lägga över lite smått och gott från gamla datan till min nya lilla kärlek (den har ju inget namn!?). Tänk va mycket roligt man kan hitta. Tänkte bjuda på lite gamla godingar såhär på lördagskvällen.

 
Jag och Rebecka på den årliga kräftskivan här på gatan.
Vi brukar leka lite udda lekar...Jag är redo att försvara sommarstugan i Finland från inkräktare.


 
Jag och Alex, för väldigt många år sedan, övar på att stå på händer.
Innan denna bättre bild av Alex togs, fick vi en mycket vacker bild (som inte visas här av väldigt bra anledning) av Alex. gud vad vi skrattade.


 
Och New York!! (jag valde den här fula bilden bara för att visa hur söta jag och Rebecka var när vi gick på stan (det är vi som försöker gömma oss lite smått bakom bror. Ja, flickorna med renhorn på huvudet - det är vi det))


Men nu ska jag se till att få över alla dessa bilder och grejer. Hade tänkt bjuda på mer kul, men det tar ju sån tid. En annan gång kanske. 
//Erika

Undra hur lång tid det tar tills jag glömmer denna gång


Ibland är bloggen allt bra den. Jag kikade nyss in för att kolla om det hänt något här. Det hade det inte. I brist på annat skummade jag igenom mitt förra inlägg. Insåg att jag inte tagit hand om den snart mögliga katastrofen som väntar på mig ute i hallen. Vad hände med "måste absolut göras nu"? Men nu, nu menar jag allvar. Det ska absolut göras nu. Sen ska jag basta. Puss och hej!

//Erika

Jag känner mig lite ensam här


Flickor och pojkar, vad händer ikväll?

Just nu sitter jag här hemma och känner mig allmänt trött, seg och framförallt - ensam. Kom hem imorse (vid två, hehe, men kändes som imorse) och då åkte hela familjen iväg. Utan mig. Tim försvann till Enköping. Mor och far till Västerås. Bara jag och Zingo kvar och hon har gått och gömt sig i bastun. Det är tyst och mörkt i huset. Det enda jag kan höra är ett surrande ljud (antingen kylen eller jag som fått tinitus (stavas det så)), mitt knappande på tagenterna och en klocka som stilla tickar framåt. Tick tack. Tick tack. Tick tack. Utanför är det ännu mörkare och stilla. Inget ovanligt där.
   Vad gör man en kväll som denna? Jag sov nyss. Och jag väntar. Bara väntar. På något, jag vet inte vad. Att jag ska orka ta tag i mig själv och orka göra något? Att mor och far ska komma hem från sin Ikea-vistelse? Att tiden ska gå och att det blir morgondag? Jag kom på något jag absolut måste göra nu. Nu på en gång. Innan det möglar. För är det något jag inte vill ha här, hur ensam jag än känner mig, så är det mögel. Mögel är inget vidare sällskap.//Erika

Bokat och klart


Det är knappt så att jag förstår, vi har verkligen bokat. Det är bestämt. Den 5:e drar vi till Egypten, sol, bad och värme!
//Erika

En liten god natt hälsning


God natt alla sötungar! Nu ska jag krypa ner i sängen. Efter 1½ timmes träning och därefter nästan en lika lång brottningsmatch med bror över en sönderbryten bandyklubba är jag helt slut. Imorgon är dessutom en stor dag för mig. Träning, solning med Rebecka, Uppsala (tyvärr Alex, ingen krog) och troligtvis bokning av resa (blev inget bokande idag då vi saknar en massa uppgifter och grejer om försäkringar). Också ska jag bestämma mig om det där Kebab jobbet haha.


En helt förjävlig bild, men den bjuder jag på då den passar nu när jag önskar er alla en god natt.
Sov så sött nu (som jag på bilden xp)


//Erika

Jag förstår om inte ni förstår


Efter gårdagens minishopping är jag nu the queen of stomps (eller nått). Jag är ägare till hur många stomps som helst - i alla möjliga storlekar. Så idag ska jag göra klart min hemliga teckning. Eller hemlig är den bara tills jag är klar med den. Åh, jag kan inte vänta tills jag bli klar, haha. Vill se hur den blir XP Nä, flickor och pojkar, nu ska jag, som Kalle uttryckte det igår, Stomp the paper ;) Det är nästan så att jag inte vågar...

//Erika

Spännande, spännande


Aaah! Nu är det spännande här! Snart smäller det! Ikväll, ikväll, ikväll!!

(   och för dig som undrar, jag blir hemma på Alla Hjärtans dag ;)    )
//Erika

Ge mig en dunderkur

Förlust igår, blåmärken över hela kroppen och dunderförkylning på det... =( Usch va jag mår piss.. nej jag ska nog återvända till sängen en stund till...Puss
//Rebecka

Without you I wouldn't survive


Jag har tråkigt. Riktigt tråkigt. Rastlös. Det är nästan tur att jag ska ta Zingo idag. Då får jag komma ut och göra något. Helst vill jag fortsätta jobba på min hemliga teckning jag har ritat på de senaste två dagarna. Men jag saknar en stomp (eller nått). Fick tips på vart man kan köpa en. Ska leta hela eftermiddan. Eller ja, i en och en halvtimme, som jag har att fördriva i Uppsala mellan intervjun och träningen. Så för er som råkar befinna er i Uppsala mellan fem och sju, jag är där och jag är troligtvis sugen på lite sällskap =)

//Erika

Egentligen vill jag inte bli 20, busskorten blir så dyra då


Imorse fick jag en sak klar för mig. I detta hus är man inte välkommen att gå upp tidigt när man är ledig. Christoffer kom över igår och som den jobbande människa han är skulle han upp klockan 6 imorse. Som mor och far. Vänlig som jag är (och dels för att jag legat vaken ett bra tag och kände mig ganska pigg) så följde jag med upp tills det var dags för alla att åka. Jag var t.o.m. så sällskaplig av mig att jag tog mig en liten minifrukost med de andra. Men uppskattades det? Nej. Hela morgonen fick jag höra saker som varför står du här och är ivägen för? eller gå och lägg dig! Jag tror folk (speciellt far) var lite avundsjuk för att någon (jag) egentligen hade sovmorgon och kunde gå och lägga mig igen efter de åkt.

Men jag trivdes. När det blivit lugnt igen somnade jag om och så bra som jag sov då har jag nog inte sovit på länge. Vid halv tio tvingade jag mig upp igen. (När Christoffer läser det här blir han nog inte glad hehe) Åt ännu en frukost (med en muffins som efterrätt) och sen dess har jag suttit här. Kollat på ett klipp när min gamla klasskamrat Adam blev kidnappad och bortförd till en fest på sin 20-årsdag. Så nu sitter jag här i min ensamhet och taggar för min egen dag då jag lämnar 19 år bakom mig. Jag har lite små planer smidda för denna dag (okey, inte just den dagen för det är en vanlig måndag då jag ska till tandläkaren, men helgen efter kanske) då det som vanligt var mor som kom med iden.

Idag ska jag på arbetsintervju igen. Denna gång för KebabHouse i Uppsala. Hmm, jag tycker inte om kebab sådär jättemycket. Dessutom tycker jag det ser svinäckligt ut när man "hyvlar" loss kebabbitarna från det där stora köttstycket. Så jag vet inte om jag egentligen är så passande för jobbet, men vi får väl se efter idag...

//Erika

Vingligt i köket


Igår fyllde mor år. Hennes min när hon öppnade fars paket var oslagbar. Först förstod hon inte vad det var. Man riktigt såg hur hon funderade, tydligen hade hon först trott att det var en enhjuling, men sen kom hon fram till att det var en cykelpump. Fundersamt sa hon men jag har ju ingen cykel. Därefter såg hon lite missnöjd ut där hon stod och kollade på sin pump. Det går inte att beskriva, hon såg så rolig ut. Efter ett tag kom far in med den riktiga presenten, en svart cykel. Då sken hon upp. Genast svingade hon upp på sin nya cykel och tog sig en tur genom köket.Grattis mor!


//Erika

En lördagskväll i Uppsala

Ja, här kommer väl lite bilder från lördagen förra veckan (den 24/1). Så här kan det se ut när det är fest i en studentkorridor. =) Och det ser ut som om det lutar mot fest på fredag igen faktiskt. =)
 Puss
//Rebecka

Nykterhet var inte välkommet


Hemma. Trött. Blir nog läggdags snart. Har varit och tränat idag. Jag var inte alls på humör för det, jag var helt slut trots tidig hemgång igår. Var hem till Oskar och chillade lite nu när Pitten har kommit hem. Denna gång var Rebecka med oss. Nor (vet fortfarande inte om det ska stavas så) var lite upprörd över det. Jag hann knappt sätta mig tillrätta vid bordet förrän han var på mig.

N: Erika. Vi måste snacka allvar du och jag.
E: Jaha?
N: Ja, vad tycker du om oss egentligen? Tar du oss för ett stort skämt? Är vi ett skämt för dig?
E: Eeh.. nä?
N: Nä, varför tar då med dig en nykter person hit? (Rebecka skulle köra hem och drack därför ingenting) Nykter! Ser du inte att vi tar det här på allvar?
E: Jo, men hon ska ju köra hem sen. Hon måste ju hem.
N: Jaha. Men ser du grabben här bakom? Hans fot blev avsågad idag och ändå sitter han där med en öl i handen! (Johnny hade vrickat foten och hoppade på kryckor hela kvällen, dock var han väldigt uppfinningsrik med sina kryckor och lyckades bl.a. förvandla dem till fotstöd samt ölhållare.)

//Erika

RSS 2.0