Dags att uppdatera

Tyckte att det kanske vore dags att uppdatera...  Nu är det officiellt. My bo - Adil! <3

Tycker nog att det räcker som uppdatering.... för tillfället. =)

Puss
//Rebecka

Ny vecka

Helgen är förbi. Den gick väldigt fort. Flyttade till Enköping och det känns sjukt skönt. Min nya lägenhet är jättefin!! =D

Vaknade av att mamma ringde idag kl 10. Var helt slut efter allt flyttande och handbollsspelande. Hade en grym match igår igen. Var mycket nöjd när jag åkte hem i bilen.

Fick besök imorse. =) Vi planerade present åt Magda som fyller år på söndag. Kommer bli bästa presenten ever. Sen fick man själv en liten inflyttningspresent. En pizza-slizer, så jag slipper klippa pizza i bitar. =) Hehe, sen fick jag två ljusstakar. Dom var jättefina! =) Så tack så mycket!

Jobbar 17 - 22.20 idag. Sen drar jag raka vägen till Adil för filmtittande. =)
Nu måste jag ta mig något att äta annars kommer jag aldrig orka plocka upp de lådor som står och väntar på att bli upplockade.

Puss
//Rebecka

Nu börjar helgen

Hela huvudet snurrar. Jag sitter här, på en väldigt fin och solig fredag och läser om svensk utbildningshistoria. Kan ju tänka mig bättre saker att göra en dag som denna. Ville mest bara säga att jag har fått nog, nu är det fredag och jag ska inte läsa ett ord till. Punkt slut.

På Fredag!

På fredag flyttar jag! =D Så sjukt jävla bra! Längtar längtar längtar! Låt denna vecka gå fort! =)

Ännu en lyckad helg också. Vinst igår på matchen, och det betyder att vi nu ligger etta i serien. Wiie! Jag gjorde en av mina bättre matcher. Var så äckligt nöjd efteråt. Tror att några tröttnade på mig när jag satt och sa hur nöjd jag var hela tiden! Hehe =P

Puss
//Rebecka

Galet!

Ville bara säga att det har varit en grymt rolig helg! Hoppas på fler såna här! =D

Puss
//Rebecka

Så är det

Ja, ja, ja, jag ska.
Men jag har egentligen ingenting att berätta. Och egentligen är jag rätt stressad. Har myckat jag ska hinna med innan jag försvinner med tåget för en sko-jakt. Måste ha nya skor.
Idag är i alla fall en stor dag. Tror jag, vi får väl se om några timmar.
Helgen är i alla fall en stor helg. För det är Oktoberfesten imorgon. Då blir det galet.
Ja, nu har jag avlagt en liten rapport. Hörs om en månad igen?

//Erika

RSS 2.0