Irriterad på världen Enköping

I lördags blev det en galen kväll. Och tyvärr inte galen som galen-vild eller galen - extremt jäkla kul. Nej nej. Bara galet fel. Jobbade fram till tio med Gabbe. Det var lugnt och fint och det var inte mycket alls att göra. Sedan var det dags för utgång med Rebecka. Eftersom jag jobbade till tio kom vi fram till den lilla kön till Joar rätt sent. Och när vi ställer oss sist i ledet så märker vi hur vakterna nekar halva kön att komma in. Vilka puckon! Har Joar verkligen såpass mycket besökare att de ens har råd att neka någon? Haha. Ja, som ni kanske märker kom Rebecka och jag inte in och vi var mycket upprörda. Dissade av Joar, vilken skam. Det var tydligen 21 där den kvällen. Mest bisarra var att vi visste massor som redan kommit in, flera av dem bara 18 år. Skumt.

Desperata försökte vi med något annat. Stadshörnan för 25+. Nekade (kanske inte så konstigt). Efter det prövade vi två barer som tydligen hade 23 (på en bar??) men icke sa nicke. Vad ska man då göra som 20årig Enköpingsbo en lördagkväll? Hänga med 15åringarna på torget? Och vad hände med det där att tjejer kommer in oavsett åldern på ett ställe? Gäller inte det i Enköping? Tillhör Enköping en annan värld? Hallå!?

Hur som helst slutade kvällen med att springa i hotpants och högklackat upp och ner i min trappuppgång. Vad ska man annars göra när man blivit nekad av fyra ställen en lördagskväll? (torget är faktiskt inte ens ett alternativ)

Om ni har tur (eller otur) så kanske Rebecka bjuder på några bilder senare.

//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0