En snabbis


* Studenten i fredags var skitkul. Alex blev dränkt i öl, släkten glömde alla gossedjur att hänga runt halsen hemma, bara hennes kusins pojkvän kom ihåg och räddade alla genom att springa in och köpa en flaska champange till henne istället. Mottagningen var mys, god mat. Utgången var skoj. Toktrångt på dansgolvet och tokhög musik bara.

* Seg på lördagmorgonen, men vi tog oss upp. Åkte tåg och buss och bil i en evighet för att hamna mitt ute i skogen, i Christoffers stuga. Vi såg ett rådjurskid, bara några dagar gammalt. Skitsöt!

* Sol och mys ute i solen och den iskalla vinden på söndagen. Åkte fyrhjuling och sköt med något sorts gevär igen. Spännande. Lyckades få röda fina kinder efter att ha sovit ute i solen.

* Utkastad håller jag på att bli. Mor och far flyttar med bror efter sommaren. Jag hade ju tänkt flytta med, spara pengar och resa. Icke. De vill tydligen inte ha mig bakom en skärm i vardagsrummet. Fast egentligen har jag ju inget emot att flytta, jag flyttar mer än gärna. Men jag hade ju tänkt resa...

* Kurs blir det imorgon. Något för hemtjänsten där jag ska jobba i sommar. Blir nog en lång dag.

//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0