Nakna rumpor och pusslekar i parken


Igår drog jag in till Uppsala med Desse och Joz. Letade skor till studenten åt Desse. Hon som inte skulle ha skor (Joz) hittade flera hundra par hon ville ha, dock köpte hon bara två par (två likadana par nästan, ett par med klack, ett par utan). Sen mötte vi Robin och åkte upp till skolan. Där möttes vi av att treornas fotbollsmatch mot lärarna var i gång för fullt. Vi dök upp där, snubblandes på järnvägsspåret mitt i allt med kjolar som blåste upp över öronen på oss.

Kollade fotbollen (treorna vann på straffar) och missade totalt den traditionella halvleken. Varje år är det någon som springer naken över planen. Vi var helt inne i vårat pladder så tittade inte ens upp när de nakna rumporna kom farandes över planen. Dumt gjort av oss.

Efter fotbollen drog vi ner till stadsparken. Satt och chillade, kastade gris och Desse startade en tävling. Jag, hon och Robin tävlade om vem som kunde pussa Tobbe först när han dök upp. Desse fuskade, men jag och Robin beslöt att det inte gildes och flög på Tobbe båda två och delade sen på vinsten. Vi var stolta, Desse var sur. =)

//Erika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0