Bara för att....

Okej, bara för att Erika gjorde den där grejen med horoskop tänkte jag också göra det... men jag är ju lejon så det blir nog lite annorlunda skulle jag tippa på :P well.. here it goes...:

image130

Lejonet Vecka: 1 (2007-12-31 - 2008-01-06) Kärleken är en stark motivationskälla. Satsa djärvt på det du vill ha ? vänta inte tills ?rätt tillfälle? dyker upp, för ett sådant finns inte. Till helgen bör du fundera på möjligheten att utnyttja det du är bäst på till att tjäna pengar. Du har vad som krävs. Om du bara vågar satsa, upptäcker du snabbt hur du ska gå till väga.

Och så fanns det ju en beskrivining över hur man är som person om man är stjärntecknet lejon dårå....

Lejonet är djupt passionerad, den utstrålar sexuellt självförtroende och tar kommando i sängen. Lejonet gillar att utforska sex och vill vara den som bestämmer i relationen. Försök inte underminera Lejonets stora ego, utan framhäv honom/henne istället. Lejon måste vara förtjust i eller fäst vid sin sexpartner för att kunna njuta av akten. Inget annat stjärntecken är så majestetisk och storslagen då det kommer till sex än Lejonet.

Stjärntecken:    Lejonet
Datum:    23/7 - 22/8
Plats i zodiak:    Femte
Planet:    Solen
Element:    Eld
Bra egenskaper:    Modig, rolig, passionerad och sexig.
Dåliga egenskaper:    Dominant, otrogen, självisk och risktagande.  (skulle aldrig vara otrogen!!! )
Kvalitet:    Fast
Polaritet:    Positiv
Passar bra med:    Väduren, Tvillingarna och Skytten.
Passar dåligt med:    Jungfrun, Skorpionen och Fiskarna.  (Konstigt att jag och Erika är bästa vänner eftersom hon är fisk)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0