Varning för King Kong

Träffade nyss Rebecka. Eller ja, nyss och nyss, var ett tag sen. I alla fall, riktigt trevligt. Känns som om det var ett tag sen sist vi två gjorde något. Tror fan det var fjällen senast...? Aja, vi spelade lite tv-spel och lekte. Måste varna för King Kong spelet, det är skitläskigt. Jag blev hel stressad och stampade med fötterna i golvet så fort de äckliga  krypen närmade sig. Skitvidrigt. Dog gjorde jag hela tiden också. Men spiderman gick bättre. Tror det är mer min stil. Hänga i spindelnät från New Yorks skyskrapor i tajtdräkt. Haha. Att spela det spelet gav mig åka-tillbaka-till-New York-ångest (nej, inte för att springa runt i tajta dräkter och kleta nät överallt), det var så himla härligt där. Ströva runt på stan i folkmassan medan solen glimtar bakom skyskraporna. Ahhhhhh! Måååååååste tillbaakaaa!!!!

//Erika

Kommentarer
Postat av: Therese

Tycker vi drar imorrn! :)

2008-02-20 @ 20:51:03
URL: http://thores.blogg.se
Postat av: Rebecka

Lätt att du och jag kommer åka till NYC igen! Jag hade tänkt att vinna lite pengar på hästar snart! :D Lovar att bjuda dig om jag vinner en si sådär 142 miljoner eller nåt! ;P
Vi måste ut snart igen! Nästa lördag? låter det som en bra idé kanske??? Uppsala kanske?? (A)

2008-02-21 @ 14:27:41
Postat av: Erika

Jaa lätt att du måste! lovar att bjuda med dig om jag vinner oxå XP
Hmm, nästa lördag funkar inte, tror jag jobbar på söndag... och på fredagen ska jag ev. på kryssning.. hmm, vi får hitta en helg snart iaf :)

2008-02-21 @ 16:25:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0