Uppsala tar över Stockholm

Alla hjärtans dag, blä. Dagen "firades" inne i stockholm med klassen. Studiebesök på armemuseumet och moderna museeumet. Ganska trevligt faktiskt (shit vilka konstiga konstverk det finns, vad tänker vissa människor med egentligen). Hängde med Desse och Robin hela dagen, klassens skönaste personer, they saved my day.

På lunchen stötte vi ihop med Hassan och några flickor så vi slog följe med dem ner till moderna museumet. Halvvägs över ett övergånsställe upptäcker Hassan en tant som långsamt går över gatan, så han vänder tillbaka för att snällt erbjuda henne hjälp över gatan, som en äkta snäll liten pojkscout. Tanten blir skitpissed och tror att Hassan ska råna henne, så han får fort skynda där ifrån medan tanten blänger surt på honom. Så mycket för goda gärningar.

Under sporlovet, som äntligen är här, har jag lovat Desse att komma på en korografi till henne och hennes tre innebandykompisar. De hade tänkt sig ha en liten dansuppvisning till deras avslutningsfest, så det ska bli skoj. Får se vad jag kommer på för fult till dem, mohaha.

Blev ett kort och gott litet inlägg idag. Imorgon ska Robin och jag visa Östhammarsborna hur man festar loss, men innan det har vi blivit lovade guitarrhero och en guidad tur genom stan. Vi ska bl.a. få se Chatrins hus. Spännande.

//Erika

Kommentarer
Postat av: Therese

Vi får höras om vilken dag vi ska hitta på något..

2008-02-16 @ 21:38:13
URL: http://thores.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0