Planer


Jag är hemma och ledig idag igen, utan planer för dagen. Jag har försökt få mor att åka och julshoppa med mig idag, men nej, det ville hon tydligen inte. Hon vill åka i helgen, bara för att de blir så mycket jobbigare. Hon slipper se röran här hemma när far ska lägga nytt golv i sovrummet. Istället ska vi stå ut i folkvimmlet, för kan ni tänka er trängseln på stan i helgen? Stressade människor i tusental med ögon som lyser av panik för att de inte hittar sista klapparna. Så istället för lugn julshopping när alla andra är på jobben ligger jag här, halv ett en onsdag och har fortfarande inte lämnat sängen. Jag försöker lite smått smida planer för framtiden. Det jag har kommit fram till är inte mycket. Jag har dans ikväll. Jag ska städa rummet innan dess. Jag ska skriva mitt sista engelska arbete. Kanske slå in några julklappar. Ja, så långt in i framtiden har jag gluttat. Eller ja, jag har kikat lite längre fram också. Upptäckt att Bounce har en uppvisning nästa år. Någon som är sugen på att göra mig sällskap?

Nä, dags att gå upp kanske?

//Erika

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Jag vill kolla på Bounce!!! jag vill jag vill!!!

2008-12-17 @ 16:55:32
URL: http://bbqvillage.blogg.se/
Postat av: Therese

Du har ju faktiskt två till saker inplanerade, en dag med mig fast jag vet inte vad vi ska göra :S och sen är det ju sista minutenresan nästa år om du fortfarande vill?!

2008-12-18 @ 17:17:19
URL: http://thores.blogg.se/
Postat av: Erika

Braaaaa Rebecka =D haha visste nästan att du skulle va lite sugen :P men då tkr jag vi gör de :P en hel dag i sthlm tillsammans kanske? :P

2008-12-18 @ 18:51:52
URL: http://bbqvillage.blogg.se/
Postat av: Rebecka

Jag är på på en heldag i sthlm! Lätt! Å sen avsluta med Bounce! fan va grymt! =D

2008-12-18 @ 20:02:48
URL: http://bbqvillage.blogg.se/
Postat av: Erika

de blir nice =)

vi får snacka ihop oss om när :P

2008-12-18 @ 20:07:36
URL: http://bbqvillage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0