Sommar, Sol och Skåne....

Onsdagen den 18/7 åkte jag till Åhus med handbollslaget för att spela beachhandbollscup. Om man var taggade för en bilresa i 6 timmar vet jag inte men jag såg verkligen fram emot att få spela handboll.

Väl framme efter en lång bilfärd och lite vilsekörning var vi alla trötta och ville sova. Vi sov i en liten samlingsal så kallad Piraten! :P dagen efter var ingen hyperpigg precis. Vi åt frukost vid åtta på morgonen, om man sovit på natten? Det var svinkallt och apsvårt att sova:P Sen var det dags för handbollen. Yiiiippieee..... Stranden var underbar och det kändes nästan som om man var utomlands. Sand mellan tårna var att räkna med och solen lyste. Torsdagen var över och sängen var välkomnad.
Fredag: upp igen vid åtta... frukost... matchkläder; mot beachen! :D Matchstart... Man tycktes skymmta Staffan Olsson bland sand och träd... Han är överallt! Dage började lida mot sitt slut och det var dags att åka hem igen... ännu en resa på ca 6 timmar.... det är bara att sova... :P

Synd bara att vi inte vann en enda match... : /  Men men.. det kanske blir ett nästa år.... bara kanske.... Tack tjejer för en underbart rolig cup och upplevelse!!! Never Forget!

//Rebecka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0