Grattis

Just nu sitter lilla Erika och fördriver tiden... Hon har ledigt idag, började jobba förra veckan, segt och trist som fan (förutom igår, då var det soligt och fint väder), så hon känner sig väldigt nöjd idag. Hon vaknade lite förtidigt dock, tyckte hon kunde ha passat på att få ha lite sovmorgon, men icke sa nicke. Hon kunde inte sova längre än till nio, trots att en liten Virre, som satt och söp, ringde mitt i natten och väckte henne bara för att skälla ut stackars lilla flickan för att de inte hade setts nått på hela sommaren :S

Och idag är det en bra dag. Idag fyller nämligen Rebecka 18! Grattis, grattis, grattis på henne! Så det är därför Erika sitter och fördriver tiden, hon väntar på att klockan ska bli halv tolv då hon kan sätta igång att göra lite lunch. För hon ska hälsa på Rebecka som är ledare på fotbollsskolan och gratta henne med en liten lunch och presenter.

image33 image35 image34

Blev en liten paus i skrivandet, mor blev helt till sig när hon fick höra (eller snarare läsa, hon kom insnokandes här i rummet och läste det som höll på att flyta ut i söta små ord här på bloggen) om Erikas och Rebeckas lunchplaner och körde ner Erika till affären för att köpa baugetter, fikabröd, cider och massa annat gott. Så nu har Erika förberett en söt liten lunch och sitter nu och väntar på att klockan ska ticka. Bara en halvtimme kvar =) hungrig börjar hon bli också. Snart ska hon få lunka ner till fotbollsplanen med sin kasse med presenter (en rosa flugsmälla, en rosa rutig diskborste, kärleksfullt godis, salt- och pepperkar formade till elefanter som kramas, en ram med ett foto på de bästa grannarna och ett "presentkort" på en drink) och väskan fullsmockad med mat i vardera hand. Rebecka har ju vart i Åhus och Finland ett bra tag nu, så Erika längtar efter att träffa henne igen. =)  Massa grattispussar och kramar till Rebecka från Erika, älskar dig gumman! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0