Tommys arme

Så var man tillbaka. Efter åtta softa veckor med praktik och ett höstlov är man tillbaka i skolan med alla dessa lektioner. Lika spännande som alltid. Första dagen efter praktiken var vi rekord många från vår klass här i skolan, bara två borta tror jag. Idag är vi inte lika duktiga. Lektionen började för 20 minuter sen och vi är fem stycken här. Eller nej, nu kom en liten filur till så sex stycken. Great. Vår klass i ett nötskall. Läraren dök upp för ett tag sen och sa att vi kunde hänga på nätet en stund. GUC i ett nötskal. 
  
Orminge. Johans fina kök. Spionfotot.

Helgen var i alla fall väldigt trevlig. For till Alex i fredags i hopp om att något skoj skulle hända. Vi fastnade framför teven och kollade Miami Ink, som alltid dessa jobbar-helger. På lördagen jobbade vi samtidigt som vi planerade inför kvällen, båda var väldigt pepp på att ge sig ut och träffa lite folk. Väl hemma på kvällen fastnade vi framför OC tillsammans med en varsin chokladkaka, men när Patrik hörde av sig beslöt vi oss för att ta en sväng ut till Orminge. 
   Så där hamnade vi underkvällen (och största delen av natten) tillsammans med Laura och massa annat folk, en Tommy bland annat. Efter att vi träffat honom fick vi gå med i Tommys arme, som från och med den stunden bestod av oss tre tydligen galna flickor. Det var Alex från Tumba (Hallå, Tumba, där är de ju helt galna, passa er för henne), Erika från Enköping (hon är värre än de i Kill Bill) och Laura från Norsborg (hallå, hon bor ju i norsborg, hon måste slå ner sex turkar bara för att komma av bussen). Så vi tre blev hans livvakter för resten av kvällen, samtidigt som vi fick höra en hel del skämt om varifrån vi kom. Väldigt rolig snubbe, som tydligen var från Finland. Enligt honom simmade han över Östersjön när han var två år, simmade och simmade som en tok för att sen hamna på Åland. Där fick han bo i några år och äta strömming för att sen få ta en båt över till Sverige. Haha, vi tror dig, vi tror dig =)
   Senare på kvällen blev Laura och jag "köksmänniskorna". Vi hamnade i köket där vi hängde ut genom fönstret och jag tog spionfoton på de få människor som gick förbi. 
   Hem kom vi inte förrän vid fem kanske, så det blev fyra timmars sömn för oss. Alex och jag skulle ju upp och jobba. Jippie. Men nu har jag två helgers ledigt innan nästa gång jag måste bege mig till Skärholmen och guida runt vilsna människor.

//Erika

Kommentarer
Postat av: Laura

Haha Erika han hette väl Thomas/Tomas hur man nu stavar hans namn xD Vi kommer ju aldrig lära oss hans namn, btw så ägde hans ålands skämt :D
Ååh spionfotot ser ju läskigt ut ;O

2007-12-05 @ 21:44:50
URL: http://laur4.blogg.se
Postat av: Alex

HAHAHAHA! Ja, han heter Thomas! Det var de skönaste.

2007-12-06 @ 11:10:52
URL: http://alindgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0