Vilken galen fest igår, dissad av min egen pappa

Jag måste bara berätta om den helgalna festen hos Brave igår kväll! 
Crulle spydde ner hela mattan och sen
halkade Essi i spyan och började gegga i det.

Desse kom för att kolla vad som hade hänt
men då stoppade Tina henne och föreslog att de skulle
gå och dricka lite med Therese

Davod däckade redan kl. 8 så
Jennie och Maria ritade massa penisar i
hans ansikte.

Sen började jag ragga på Pappa men blev
total dissad när han började strula med TH

Då gick jag fram till Alex för hon var den enda som dög.
Sedan gick vi till Klaman för att köpa kondomer av henne.
Men PW hade redan köpt alla så vi fick va utan.

Kvällen slutade i tragedi för Therese hade ringt polisen
eftersom Camilla hade anklagat
henne för att ha antastat Farbror Daniel

Ta fram din mobil och slumpa fram namnen i din kontakt lista.
Fyll i med dina namn och se vilken kul fest det blev för alla ;)
haha

Och så vart min efterlängtade skidresa...

Yes, det här med Sälen slutade ju lyckligt. En resa jag har sett fram emot i några år nu. Jippie. Slog mig idag att det bara var en vecka sen jag var på helspänn och förväntningarna var på topp när Lillan och Alex ringde på dörren. Nu känns det väl inte lika bra kanske. 
   Som tur är fick vi några riktigt bra dagar som inte innehöll bråk och tjaffs i alla fall. Resan upp började bra, takboxen ville inte riktigt sammarbeta (vilket den inte gjorde på hela resen men) så vi kom iväg en halvtimme efter vad vi planerat. Åkturen upp var ganska mysig, pumpade musik, försökte knäppa kort på dalahästen och vräkte i oss godis. Väl framme vid vår lilla stuga snabbpackade vi upp och försökte fixa middag, vilket fick bli micrade köttbullar och mackor då vi glömt både makaroner och något att steka i. Därefter var Alex råtaggad på afterski så vi stack ner till Tandådalen för att hinna se en liten skymt av det dansade ledet av skidåkare. Sen bar det av till stugan för att ladda batterierna för första dagen i backen.

Alex och jag bestämde oss för att ge oss på snowbordåkningen direkt så det bar av till barnbacken för våran del. Tycker vi lyckades ganska bra faktiskt. Tog oss t.o.m. upp till toppen med ankarliften. Så stolt över oss =) På kvällen drog vi på afterskin (såklart) där Lillan och Alex slog på stort (jag fick vara fyllechaffis jag) och festen fortsatte hemma i stugan med Alex hängandes på räcken och inte allt för vackra sminkningar. Lite Rita och Gissa hann vi med också tills Patrik och Thomas dök upp och tog över för Lillan och Alex, som jag nog tror det yrade lite för. Måste säga att Rebecka och jag är bäst på att gissa =)

Efter en och en halvdag av snowbordåkning värkte benen så Alex och jag gav upp. Dags för skidor, som gick väldigt bra. Inte en enda vurpa för min del. På kvällen bokade vi bord på HC och käkade en grymt god middag. Därefter dök ett gäng Göteborgare upp som vi mött på afterskin tidigare. Tyvärr innebar det slutet för kvällen för Lillan och Alex som inte fick vara kvar för vakterna. Jävligt dumt tycker jag. Synd att göteborgarnas mutförsök inte fungerade. Haha.
   Efter att senare ha blivit dumpad på dansgolvet tillägnades resten av kvällen till att bugga med nån mysko typ, bli taffsad på av äckel och ha norskagubbar som stötte på en.

Sista dagen i backen. Sista afterskin. Sista middagen tillsammans. Och stämmningen var inte allt för rolig. Men jag gillade att jag såg min högstadielärare aspackad på afterskin. Riktigt roligt, synd att han inte kom ihåg mig bara. Haha.

Och Alex, jag är jävligt ledsen om jag sårade dig för att jag hängde med ut. Tänkte mig inte riktigt för, allt jag ville var att komma ut och dansa. Sorry.

//Erika

HAHA!

Kan inte säga mer.... men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta... men ett haha får duga....

Sälen -08... både upp och ner... i backarna... :P
"Grillbydansen!" :D
"men assåååå!"

Dagen började redan med att jag gav ifrån mig ett asså..:P shit lixom :P klasskompisarna kommer nog bli helt lacka på mig när jag upprepar detta jobbiga ord! ;) men det får det leva med.. är man kompisar så står man ut med sånt.
Tack för att ni förstår! <3

Puss
//Rebecka


Tisdag

Tisdag idag och sista skoldagen för mig den här vecka. Imorn ska jag åka till Sälen som Erika nämde i ett tidigare inlägg.

Siter här och väntar på att textkommunikationen börjar... egentligen är jag klar med mitt arbete så jag kommer nog sitta och arbeta lite med min filosofi, som jag verkligen inte är taggad för att skriva... det är så svårt.. jag är inte någon djup tänkare och deffinitivt inte någon som kan skriva mycket om saker som "har vi en fri vilja?". Det är helt sjukt.

20 min kvar på lunchrasten... :P sen blir det som sagt textkommunikation och sedan engelska med tråkdan. Usch ser verkligen inte framemot engelskan... sista lektionen vill man bara att den ska ta slut, men har man tråkenegleska emd tråkdan går tiden långsammare än man kan tänka sig.

När lektionen är slut är det bara att dra till bussen och sedan upp till hallen för att träna småbarnen. Alltid lika kul, man blir så glad av att gå upp dit till en massa smålirare som är redo för lite handbollsträning. Hoppas Amanda dyker upp också. Man blir alltid så glad av att träffa henne också. En av de bästa personerna som finns. Helt underbar: lätt att prata med och vill alltid det bästa med sina nära och kära. Love 2 her! 

Nu orkar jag inte skriva något mer... haha finna typ inget att skriva mer heller så... :P
Nu bär det av mot textkommunikation.. (eller för min del: filosofi)

Puss
//Rebecka

Så taggad

Suck, som Rebecka så fint påpekade så är helgen över. Känns inte ett dugg bra. Imorse ville jag krypa ner under täcket och gömma mig. Vill jag fortfarande förresten. Borde inte gått upp idag överhuvudtaget. Men jag kanske får något vettigt gjort idag får man hoppas. Om jag orkar med hela dagen. 
   Som tur är så blir veckan kort. På onsdag smäller det! Jag och flickorna, Alex, Lillan och Rebecka drar upp till fjällen. Och det är jag som kör. Panik. Hur ska detta gå? Jag som fick panik på parkeringen på Ikea i helgen. Och bilen bakom mig i rondellen som tuta som fan (vilket jag förresten inte förstår riktigt varför). Men det ska nog gå bra. Rebecka och Alex är mina kartläsare, vilket ska bli väldigt spännande att se hur det slutar.

Jaja, har inte så mycket att berätta och dessutom ska jag hjälpa Alex att fuska nu. Vilken tur att hon har mig ibland XP

//Erika

Slut

Nu är helgen slut och nedäkningen är nere på två. Endast två dagar ska jag gå i skolan den här vekan. Sen bär det av mot Sälen. Kommer bli skitkul! :D Hoppas det är massor med snö. Kommer nog inte vara så mycket folk där uppe nu eftersom det inte är säsong riktigt än. Så det är nog bra att vi kommer och fyller på lite.

Har övningskört idag från Enköping å lite till. Kändes helt okej faktiskt... har kollat efter stavar också... hittade inga som passa.. så om det är någon som känner sig lite snäll och vill låna ut ett par till mig nästa vecka så är det bara att slå en pling! :P (A) (gärna innan tisdag :P )

Nu ska jag kila i säng så att jag orkar med morgondagen... sov gott allihop... (ni som läser bloggen iaf) :P

Puss å Kram
//Rebecka

Äntligen

Ätnligen är det fredag. Tittar på Let's Dance. Och jag hejar på Carin Da Silva för jag tycker att hon är så bra!

Imorn ska jag plugga satan.. har rätt mkt som skall lämnas in nästa vecka innan jag åker till Sälen med Erika: Naturkunskap, litteraturvetenskap, projektarbete, filosofi och textkommunikation... + att i helgen ska jag vara barnvakt och spela en handbollsmatch.. hoppas jag hinner :P det tror jag :P

hopp.. va ska man skriva nu då???

puss
///Rebecka

Just so tierd

Huh! Jag är så grymt trött. Fattar verkligen inte varför. Visst, jag har sovit dåligt de senaste nätterna men så tog jag en dag ledigt igår, gick och la mig skit tidigt och sov länge på morgonen. Ändå slocknade jag vid tio igår och är minst lika trött idag. Varför? Skulle fan kunna gå och lägga mig nu och klockan är bara halv nio. Katastrof! Så kan vi ju inte ha det. Men, men, får väl sova i helgen helt enkelt. Hade hoppats på utgång då, men ingen annan verkar vara så taggade på det. Dessutom måste jag väl erkänna att pengarna börjar ta slut. Egentligen tog de slut för flera veckor sen, det är då det är så bra att ha ett sprakonto att nalla av hehe. Fast snart lär de ju va slut där med. Sälenresan väntar nästa vecka (såååå taggad!!) och räkningen för dansen den här terminen har kommit. Thank God att jag har mitt lilla jobb i skärholmen.

Bilder från förfesten i fredags. De roligare bilderna har inte Alex skickat än men ni hittar dem på hennes blogg www.alindgren.blogg.se

     

//Erika

After nature

Nu har vi haft vår naturlektion.. pågick i ca 25 min.... varav 15 min gick åt till atta snacka studenten... fatta hur ltie det är kvar.. känns som om det bara är någon månad kvar. Vi har bestämt att Johan ska snacka med sin famlij om de har en skrinda som vi kan åka på och Jessicas mamma ska fixa ljudanläggningen. Yeah! Champangefrukosten kommer vara hos Challe! Mysigt! Vi tyckte att Per (klassföreståndare) ska också komma på frukosten. Han blev nog glad när han fick höra det.

Ikväll spelar Island mot Sverige i Norge kl 20.15 på tv4. Det ska jag titta på. Men innan det så ska jag träna smågrabsen i handboll.

Nu blev jag frestad av att både sara och gabbe satte sig för att spela bloons.. så det ska jag också göra! :D

Puss
//Rebecka

Sista lektionen

Nu sitter jag här typ en timme kavr tills sista lektionen börjar... suck.... Inte så att man längtar efter att ha Naturkunskap där vi bara sitter och diskuterar om genteknik är bra... och dessutom är det bara en person som pratar. Men men.. som sagt man kan ju inte vara bäst på allt.

Jag och Sara sitter och läser lite om hur man hånglar... men saken om hur detta ämne kom upp var när Sara satt och visslade med tungan.. :P hon sökte på rulla tungan på google och då kom det upp en sida om hur man hånglar. Visserligen väldigt oskyldigt eftersom det är barn som beskriver detta. Men vissa kommentarer går lite överstyr. Asså att barn som är 10-11 år snackar om sånt kanske kan gå lite överstyr... haha men man får sig ett gått skratt iaf :P aja nog om det...

Snart åker jag till Sälen med Erika. I helgen har vi bestämt att vi ska planera lite om vad vi ska ta med oss och vilka som kommer med. Jag hoppas att Lillan har snackat med sin kille och om han har bestämt sig om han ska med eller inte.. jag vill lixom ha med mig en kompis jag också.. men men .. får se hur det blir.. jag har ju iaf Erika och Alex som jag känner. Jag har hört att maten där uppe är asdyr så vi ska ta med oss allting härifrån så vi slipper handla när vi är där... Sen har jag enligt små rykten hört att vi ska gå på afterskin redan första kvällen.. får se om jag orkar det eller inte... man kan ju iofs ta det lugnt. 

aja det här inlägget lång tid att skriva.. nu är det ca 40 min kvar tills lektionen börjar och jag och Sara har tittat mobiler... finns en hel del att titta på... 

Puss 
///Rebecka  

:D

MVG och VG! Dagen kunde inte börjat bättre. Jag hade redovisning i svenska C om en bok som jag tyckte var pissdålig. Redovisningen gick skitbra! Det enda "felet" jag hade var när jag läste, läste jag lite för fort. Men annars sa Sara att jag var skitduktig! :D + för det! Efter creden för redovisningen fick vi tillbaka vårt betyg för svenska B och religion A. I svenskan fick jag VG: jag är faktiskt ganska nöjd med det. I religion fick jag MVG!!! Jag är sjukt nöjd med det! Mitt mål var att få MVG i religion A och det fick jag... shit va glad jag är! Och en sak till som jag inte nämnt är att jag faktiskt fick högsta betyg på idrottsprovet också, en trea, vilket betyder MVG det också! Det känns verkligen som om jag är på g nu! Min vändning på mitt studieliv har verkligen fått en tvär vänding.. från att inte orka plugga på nästan allt till att få höga betyg.. känns så jävla bra! Hoppas jag orkar hålla terminen ut bara.. än så länge känns allt bra ändå.. (A)

Nu ska jag gå och fira med lite tårta som blev över från pappas födelsedag.. prinsesstårta är bland det godaste! :D

Puss och Kram
///Rebecka

En ny vecka

Måndag.....måndag... måndag....
Idag är det måndag och dagen har gått ganska fort... Sitter hemma och väntar på att pappa ska komma hem coh att maten ska bli klar.. Är hungrig som ett djur.. Sen kommer det hit främmande eftersom pappa fyller år! :) Då ska vi äta tårta :)

Men sen är det bara att återgå till verkligeheten... Måste läsa ut en bok tills på onsdag och dessutom ha gjort en framsida till den o.s.v. Sen har jag massa arbeten att skriva... shit det är mkt nu asså... Har ju lixom tänkt att jag ska ta tag i saker och ting igen.. Jag var duktigt förut med sånt och gjorde allt direkt när jag fick det.. Sen hamna jag väl i någon slags svacka där jag gjorde allting dagen innan det skulle lämnas in.. Men nu är det ändring på sånt.. Nu ska det göras så fort som möjligt och inte plugga något på helgen.. Om jag inte har prov vill säga! :P

Shit vad musik kan göra en glad egentligen.... just nu lyssnar jag på Pink´s skiva "try this" det var verkligen läääänge sen osm jag lyssnade på den.. men texterna sitter i än :P "save my life can you hear me" hahah jag kan vara skum ibland men jag måste erkänna att jag tycker faktiskt att Pink gör bra musik.. texterna är väldigt bra! 

Aja nu är det nedräkning på g. Nu är det bara 8 dagar kavr sen åker vi till  Sälen! Yiippiiee!

Puss å Kram
//Rebecka

Den lyckade Krogtrion

Så skönt att skolan har börjat igen. Eller inte. En ganska soft första vecka i alla fall, den gled smärtfritt förbi. Nästa vecka blir nog inte lika rolig... suck, känns förjävligt att behöva tvinga sig upp tidigt imorrn.

Helgen var rätt okey i alla fall. Drog til Tumba i fredags hem till Alex. Jag, hon och Sara har startat krogtrion (fast efter den dagen så tvivlar jag på att vi är så framgångsrika) och hade lite förfest hos Alex och sen drog vi till Södertälje. Hade tänkt komma in på krogen, men den planen sprack ju ganska snabbt. Blev nobbade av första stället. Sen på andra stället fick Sara och Alex komma in efter en lång tvekan av vakten. Men när vi hade hängt av oss jackorna, bråkat med pengarna för garderoben så dök han upp igen och bad att få se Saras legg. Och därefter blev de utakstade. Great. Trots att kvällen inte riktigt blev så lyckad hade jag nog ganska kul. Dalmasarna var roliga att lyssna på (men bara för deras dialekt, annars va de bara konstiga och dryga) och pommes fritten var goda. Haha. Verkligen lyckad kväll. Men bakåtkullibyttan (hur fan stavas det egentligen!?) i sandhögen och åla genom tåget var ju inte helt fel =)

Jaja, jobbet dagen efter var pain och att jobba idag var inte så kul det heller. Men som Alex sa, det är i alla fall ett bra raggningsställe det där. Jag kunde inte göra annat att hålla med då en 50-årig gubbe i princip hade friat till mig samma dag, haha.

Usch är trött och seg, tror jag går och lägger mig. =) Puss och hej!

 //Erika

Förlust förlust

Starten på helgen har inte varit så bra.. förlust m,ot skånela och idag.. förlust mot fanna.... men vad gör man? Man kan ju inte vara bäst på allt.. "/

Nu är det inte långt kvar tills jag ska åka till fjällen med Erika å alex å co... Det kommer bli sååå kul! och idag fick jag lite julklappspengar från gammelmorfar ! :D mer pengar till fjällen!! kommer bli sååå kul!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag tjocka mig igen... köpte lite godis å snart ska jag sätta mig vid tvapparaten och bara vara sååå lat! :D

Trevlig helg på er alla! pussar
//Rebecka

Slut på vecka 2

Nu har första skolveckan på det nya året tagit slut.. ganska skönt även om de första dagarna inte varit så ansträngande precis...
Kom precis hem från att ha spelat match mot Skånela.. förlorade dock men resultatet behöver vi ju inte nämna... (A)
Imorn är det fotbollsmatch mot Fanna damlag... får se vart det leder.. "/ jag är iaf taggad =) Hoppas det blir något litet partaj efteråt också... sista matchen lixom.. något måste man ju hitta på! =)

Nej nu ska jag gå till kylen för där står min chokladpudding och väntar på mig! Mums!!!! =D

Cya
//Rebecka


Torsdag

Sitter i skolan... har haft en lektion på tio min som egentligen ska vara runt 2 timmar! Så nu sitter man här och lyssnar på hur Sara sitter och trallar lite på saltkråkan-låtar... :P trevligt trevligt.
Har precis suttit och checkat in mitt schema för vårterminen.. hmm.. vet inte om det är så bra som på höstterminen. Men man ska ju inte klaga... det är ju ändå sista året i skolan. :S Känns ganska konstigt.

Nu sitter vi och diskuterer chihuahuor, om vilka som är fina och inte fina.... jag höll med om att de med långt hår är finast. Sara kom upp med den idén att dom va finast! :D

Tänk att alla 88:or fyller 20 i år... shit... Sara tog upp det.... det fick oss en liten tankeställare... vad kommer vi göra nästa år när vi är 20???  Man vet aldrig...

Hej hopp.. nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Kanske skriver ett till efter dagens slut... vem vet vem vet...?


Puss
//Rebecka 

Ett litet test att fördriva tiden med

Okey, gjorde nyss ett litet test som man sen skulle sicka vidare. Orkar inte skicka runt så tänkte att jag kan lika bra lägga in det här =)

Det kinesiska nyåret
Det här är ganska märkligt men värt att prova om du har tre minuter att offra:

Järndrakens år, som önskar ge dig framgång och tur!

Det här har ett roligt men lite läskigt slut, läs inte i förväg följ bara instruktionerna i tur och ordning, det tar bara tre minuter som sagt och det är i alla fall värt ett försök.

Ta först fram en penna och ett papper:

När du ombeds välja namn, välj då personer som du faktiskt känner på riktigt och följ din första tanke eller ingivelse!

Titta inte i förväg, för då blir resultatet fel!

1. Skriv först siffrorna 1 till 11 under varandra, börja med 1.




2. Bredvid siffrorna 1 och 2, skriv ned vilka två tal du vill.




3. Bredvid siffrorna 3 och 7 skriver du namnet på två personer av det motsatta könet.




4. Skriv ned namnet på vem som helst vänner, familj etc) bredvid 4:an, 5:an och 6:an.




5. Skriv titlarna på fyra melodier/låtar bredvid 8, 9, 10 och 11.




6. Slutligen, önska dig något.


Här kommer då nyckeln till detta:

1. Du måste berätta om detta för 'antalet du skrev invid 2:an' stycken personer.
2. Personen vid siffran 3 är den du älskar.
3. Personen vid siffran 7 är någon du tycker om men inte kan komma underfund med.
4. Den du bryr dig mest om finns vid siffran 4.
5. Personen vid 5:an känner dig väldigt bra.
6. Personen vid 6:an bringar dig lycka.
7. Melodin på 8:an hör ihop med personen vid 3:an.
8. Vid 9:an finns melodin för personen vid 7:an.
9. Melodin vid 10:an säger mest om ditt sinne, och dina tankar.
10. 11:an är melodin som berättar om din inställning till kärlek.

Sänd detta vidare till 10 personer inom en timma från det att du är färdig.
Om du gör det så kommer din önskan att gå i uppfyllelse!!


Det nya året

image136

Nyår, nyår, nyår. Årets bästa dag, som Pernilla uttryckte det. Då man får chansen att börja om på nytt. För de flesta innebär nyår en stor brakfest och årets första dag och chanserna att börja om börjar med världens största bakfylla. Jag skillde mig inte från mängden...

Dagen började med att jag åkte mycket, mycket tåg. Skulle möta Alex i Norsborg för hon behövde bärhjälp. Jippie. Det tog en evighet tills det äntligen plingade till och jag hörde "Norsborg. Slutstation. Avstigning för samtliga." Glatt kliver jag av och ringer Alex för att berätta att jag väntar uppe i den långa tunneln. Alex fattar ingenting och har inte den blekaste aning om vad för tunnel jag snackar om. Så jag börjar fråga folk efter busstationen och efter någon skola. Folk kollar konstigt på mig och pekar åt lite alla möjliga håll. Så tillslut, efter lite panikletande ser jag en stor jävla skylt som det står Masbo på. Jippie, jag hade hamnat i Masbo. Så då var det bara att fortsätta färden mot Norsborg, var tydligen flera stationer kvar innan jag egentligen skulle hoppat av. Jag gillar verkligen Tunnelbana ibland.
  
Senare stressar jag och Alex med sminkning, ombyten och matlagning. Mitt i stressen ringer det på dörren. Vi gluttar ut och där står ett gäng killar, som tydligen var på fest hos grannen. Panik. Vi båda står halvnakna så vi sliter på oss första bästa vi hittar. Alex i ett par lacktigths och linne och jag rusar mot dörren samtidigt som jag drar en klänning över huvudet. Tror ni jag tänker på att Alex har ett stort jäkla fönster i dörren eller? Nej. Haha. Killarna måste trott vi var lite pucko som står och lagar mat halvnakna. Men ja, ja. Slutade med att Alex lovade på sin mammas död att vi skulle komma på efterfest där. För så blev det ju verkligen.

  

Efter ett tag kommer flickorna, Pernilla, Sara och Laura och vi hugger in på en grymt god nyårsmiddag. Vi sitter och chillar lite (jag så mätt så att magen värkte) för att sen börja ta oss mot tåget och Södertälje (nej, vi skulle inte på blattefest som somliga verkar tro). Vi hamnade hemma hos Jocke där det var ganska så proppat med folk. Och där var vi resten av kvällen och hade väldigt skoj. Ett askul nyårsfirande blev det =)

    

Under kvällen hände en hel del skoj. Som örådet inne på toa. Vet inte riktigt vad vi gjorde där inne, skulle ha lite allvarligt snack om vad som hade hänt på Halloween, vilket slutade med att Adam säger:
   "Tysta nu! Vi ska rösta. Det är öråd det här. Vilka röstar för att Sara åker ut?"
Adam ensam räcker upp handen. Sara måste självklart ge igen:
   "Vilka röstar för att Adam åker ut?"
Allas händer åker upp. Örådet var därmed avslutat.

 

Folk fick även för sig att byta grejer med varandra. Tror det började med Adam och Alex som bytte byxor. Jag kom in i köket medan de visade upp sina rumpor för kameran, Alex i ett par förstora jeans och Adam i lacktights. Därefter flöt det på. Vet inte riktigt vilka som var med i leken, men hetast den kvällen blev ju helt klart Adam i strumpbyxorna. Haha!

Jag ville absolut inte sova kvar heller. Mina argument för saken var stenhårda och ingen kunde övertala mig.

   "Alex är min vägledare"   

   "Du kan väl sova här?"
   "Jag ska åka hem med Alex."
   "Men sov här?"
  
"Nej, du får fråga Alex."

Inte fick vi tag i någon taxi hem heller, istället hoppade vi på nattbussen till station och därefter kom Patrik och Thomas farande i en gul liten bil och plockade upp oss. När vi började närma oss hem kom Alex på vad hon hade lovat grannkillarna.Genast kommer hon på en plan för att undvika att de skulle se oss de få stegen från bilen till huset.
   "Hörrni, nu måste vi krypa ut. Jag lovade på min mammas död."
Vi kröp inte. Riktigt så puckade är vi inte...

Så det var mitt nyår det. Riktigt jävla kul. Dock var inte dagen efter lika skoj, men det är väl smällar man får ta. Jag och Alex lämnade knappt sängen på hela dagen medan Patrik och Thomas satt och flinade åt någon konstig film om riddare och Robin Hood. Filmen höll på i en evighet och jag förstod ingenting. Däremot gillade jag Sickan och hans vita kisse =)   Tack i alla fall för ett underbart nyårsfirande allihopa!!

//Erika

Bara för att....

Okej, bara för att Erika gjorde den där grejen med horoskop tänkte jag också göra det... men jag är ju lejon så det blir nog lite annorlunda skulle jag tippa på :P well.. here it goes...:

image130

Lejonet Vecka: 1 (2007-12-31 - 2008-01-06) Kärleken är en stark motivationskälla. Satsa djärvt på det du vill ha ? vänta inte tills ?rätt tillfälle? dyker upp, för ett sådant finns inte. Till helgen bör du fundera på möjligheten att utnyttja det du är bäst på till att tjäna pengar. Du har vad som krävs. Om du bara vågar satsa, upptäcker du snabbt hur du ska gå till väga.

Och så fanns det ju en beskrivining över hur man är som person om man är stjärntecknet lejon dårå....

Lejonet är djupt passionerad, den utstrålar sexuellt självförtroende och tar kommando i sängen. Lejonet gillar att utforska sex och vill vara den som bestämmer i relationen. Försök inte underminera Lejonets stora ego, utan framhäv honom/henne istället. Lejon måste vara förtjust i eller fäst vid sin sexpartner för att kunna njuta av akten. Inget annat stjärntecken är så majestetisk och storslagen då det kommer till sex än Lejonet.

Stjärntecken:    Lejonet
Datum:    23/7 - 22/8
Plats i zodiak:    Femte
Planet:    Solen
Element:    Eld
Bra egenskaper:    Modig, rolig, passionerad och sexig.
Dåliga egenskaper:    Dominant, otrogen, självisk och risktagande.  (skulle aldrig vara otrogen!!! )
Kvalitet:    Fast
Polaritet:    Positiv
Passar bra med:    Väduren, Tvillingarna och Skytten.
Passar dåligt med:    Jungfrun, Skorpionen och Fiskarna.  (Konstigt att jag och Erika är bästa vänner eftersom hon är fisk)

Just a boring night

Vilken otroligt seg kväll. Och dag. Har inte hänt något speciellt alls. Fast det är rätt skönt på ett sätt, fortfarande lite trött och seg efter veckan som varit. Har farit fram och tillbaka överallt känns det som. Och därefter var det nyår, vilket inte direkt är någon vilodag. Men kul var det, ska skriva om det senare, väntar bara på att jag ska få lite roliga bilder av Alex att pynta mitt inlägg med. =)

I alla fall. Jag har haft lite trist ikväll så har klickat runt lite på jakt efter något skoj. Hittade Fiskarnas horoskop för den här veckan, för er som bryr er.
      Fiskarna Vecka: 1 (2007-12-31 - 2008-01-06)
Den här veckan går i förändringens tecken. Viktiga personer med makt njuter av ditt sällskap och kan hjälpa dig in i en värld av nya möjligheter. På torsdag och fredag städar du både mentalt och fysiskt. Betala gamla räkningar, lämna tillbaka saker du lånat. Något härligt, nytt och spännande händer dig på lördag.
   Hihi, undra vad som händer imorrn =D Imorgon blir det krogen för min del, visserligen inget nytt men man vet ju aldrig vad som händer.

När jag klickade runt hittade jag även några egenskaper jag som fisk ska ha:

Fiskar är erotiska och sex med dem är ett rent nöje. De skapar speciella band till sina sexparners, de har intensiva och sensuella fantasier och i kärleksakten spelar de ut hela sin personlighet. De är känsliga och själsliga med sina partners, de lyssnar på sin älskares/älskarinnors känslor och behov. Fisken är lat i sin natur och jagar därför inte sin partner. Fisken frodas i djupa känslor och försöker lösa alla sina problem i sängen och använder sex som nyckel.

Stjärntecken: Fiskarna
Datum: 19/2 - 20/3
Plats i zodiak: Tolfte
Planet: Neptunus
Element: Vatten
Bra egenskaper: Ödmjuk, förstående, lättrörd och mottaglig.
Dåliga egenskaper: Lätt förvirrad, viljesvag, obeslutsam och slarvig.
Kvalitet: Föränderlig
Polaritet: Negativ
Passar bra med: Oxen, Kräftan och Skorpionen
Passar dåligt med: Väduren, Lejonet och Vågen.

Haha =) Ni kan ju kolla in era tecken, hittade det här på: http://www.dagenshoroskop.nu/horoskop/stjarntecken/index12.html

Har lite mer tråkigt så gör den här grejen också. Om jag nu kommer orka göra hela...

Senaste
1. Kompis du träffade: Rebecka
2. Personen du pratatade med: Mig själv =)
3. Du fick SMS av: Desse

Idag
5. Kläder: Mjukisbyxor och slashaströja
6. Bättre än igår : Njaa...

Imorgon
7. Är det: Lördag
8. Planer: Krogen med Chatrin mfl =)
9. Något tråkigt som händer imorgon: Imorgon ska bli en underbardag ;)

Favorit
10. Nummer: 5
11. Färg: har ingen
12. Årstid: Sommar

Frågor och svar
13. Saknar du någon? En hel del...
14. Humör för tillfället?: Uttråkad men glad
15. Det första du gjorde?: Somnade om
16. Vad åt du sist?: Lite jordnötter
17. Vad irriterar du dig på?: Just nu... Ingenting
18. Tror du på distansförållanden?: Jarå
19. Vem tänker du på just nu?: Jag är fullt upptagen med att fylla i det här ;)
20. Tror du att personen tänker på dig med? Eeh...
21. Vart reste du sist? Till Tumba, haha. Utomlands, thailand
22. Vad gjorde du igår kväll? Var med Rebecka en stund, kollade Simpsons
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Alla säger olika :S
24. Ler du ofta? Jo det tycker jag nog
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)?: kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Förut gjorde jag det, men inte längre
27. I vems säng sov du i igår natt?: Min egen =)
28. Vilken färg har din tröja?: Svart med texten Fest i härlig grön nyans

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut?: Ooh ja. En gång grät jag till The Green Mile i 1½ timme tillsammans med Wanja och Essi. Haha, det var en rolig kväll det
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Yes
31. Gråter du när du skadar dig? Nja, var nog ett tag sen sist

Lycka
32. Är du en glad person?: Jo men det tycker jag
33. Vad gör dig glad?: Vänner
34. Önskar du att du var lyckligare? Ibland, beror vilket humör man e på
35. Är lycka överskattat?: nej...
36. Kan musik göra dig glad?: Absolut!

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Yep
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Självklart
39. Har du en flick/pojkvän?: Nope
40. Är du nöjd med det?: Till och från, ganska skönt å va singel ibland
41. Är du kär?: Nepp
41. Vem hatar du verkligen?: Hatar är väl at ta i lite...
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Inte vad jag kan minnas... Men jag har gjort en powerpoint-presentation som hette "Alla är dumma" Hehe
43. Är du en mobbare?: nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Haha yes
45. Har du blivit sviken någon gång?: har hänt

Skolan
46. Gillar du skolan?: Njaa...
47. Favoritämne?: Expo och någon annan lektion som jag inte vet vad den heter haha. typ formgivning kanske...
48. Värsta ämne?: Hmm... svårt, just nu känns nästan alla ämnen ganska sega... historia kanske...? arbetsmiljö och säkerhet...?
49. Har du spytt i skolan nån gång?: Nej, tack och lov
50. Är skolmaten god?: Ibland...

Oj, jag gjorde hela. Haha, trodde jag inte =) Aja, det här blev ett mupp-inlägg, men det är lungt.  Puss på er!

//Erika

RSS 2.0