Kvalborg!

Idag är det som sagt Kvalborg och vädret är underbart, tvärtemot vad som lovats. =)

Väcktes av två personer innan klockan hunnit slå 10. Den ena var Amanda som frågade om hon fick komma hit och hälsa på. Vilket var självklart. Fick hjälp med att tvätta, sjukt snällt. Han tvätta 6 maskiner tvätt!!! Så nu är det så gott som tomt i min tvättkorg. Asbra, så slipper alla gäster som kommer hit ikväll se det. =P

Det kommer bli riktigt trevligt ikväll. Har varit till systemet, där var det kö att få gå in, rätt mycket folk med andra ord. Tänkte bjuda på en liten drink till de som kommer, inget stort men mysigt iaf. =) Jordgubbarna är också inköpta. Såg att det var en hel del människor i Ekonomikumparken, får se om vi kanske drar dit. Vem vet? Vi kanske har det så trevligt här så det inte behövs. =)

Nej nu måste jag ta ner tvätten som jag tvättat, diska lite disk och sen duschen!

Puss
//Rebecka

Gratis Spotifypremium!

Klicka på länken för att få gratis spotifypremium. Svara på några frågor och värva 6 polare sen är det klart! ;)


http://www.gratispremium.com/?ref=186689

Så kom igen bara!

Puss
//Rebecka

Ännu en fredag

Det är fredag. Snöslasket är över för den här gången och solen skiner. Jag har fått sovmorgon, ända till halv tre om jag nu så vill. Dessutom jobbar jag bara till åtta ikväll. Känns bra. Allt känns bra.

Jag sov totalt tio timmar inatt. Förkylningen börjar ge med sig (hoppas, hoppas!). Om jag får som jag vill blir det en strålande helg med träning, solsken, Bounce(!) och kanske grillning. Det återstår att se. Men jag känner på mig att det kommer bli bra. Jäkligt bra.

//Erika

ja men då borde du gå å dansa då.

Igår va jag och Erika iväg till VIP. Inte alls så kul som vi hade förut där. Vet inte om det berodde på oss eller på folket som va där. Typ bara snubbar och i stort sätt alla taffsade på en så fort man kom ut på dansgolvet, de valde även att titta bort när de tog på en... asäckligt var det iaf.
Sen när jag och Erika satte oss för att vila fötterna och ta ett glas vatten kom det ännu en skum snubbe. Han satte sig bredvid Erika.
Snubben: Man borde vara ute på dansgolvet och dansa så man får en snygg kropp och många ligg.
Erika: Ja men då borde du gå och dansa trycker jag.
Sedan går killen iväg och Erika vänder sig mot mig och ser skitnöjd ut.
Erika: Oj vad elak jag va. Hehehe

Tog bussen hem och oj va skönt det var att få lägga sig och sova.

Puss
//Rebecka

Så här går det utan mamma

Igår var Rebecka och jag en aning spontana. Efter en shoppingdag i sthlm fick vi för oss att vi skulle dra till Enköpings enda nattklubb där de hade tattoo-night. Efter två timmar uppe på scen med tatuerarna gick vi hem med en varsin tatuering.


Rebecka gjorde två coola myror på magen =)


Jag förbättrade min förra med lite roligare färger och en fjäril.

Nu ikväll blir det hårfärgning och sen drar vi till Vip.
Puss o hej på er!

//Erika


Bokat och klart

Nu har jag och älskling bokat resa till London!
Den andra maj åker vi. Direkt efter festligheterna efter valborg och brors födelsedag.
Längtar!




//Erika


Trasiga strumpbyxor, bartenders som inte kan blanda Sex on the Beach och ett Carlsbergsglas

Som sagt så blev det utgång igår med Erika och slutade med att vi fick stå och vänta på bussen med Tim och två  av hans andra polare.

Kvällen började bra med grymt trevligt sällskap på Terassen innan den låååånga vänttiden i kön började. Väl i kön till VIP är det massor av folk som försöker tränga sig... ungdomar... (suck). Men vi kom iaf in efter ca 30 min. (?) Sen blev det fart på oss. Mot baren och sen dansgolvet (som bl.a var fullt med krossat glas som fastnade under skorna hela tiden).
Efter nån timme sådär får Erika ett samtal från sin bror som inte kommer in på Kalas eftersom vakterna tycker att han är för full. Så vi fick in honom på VIP.

Erika: Det här är min bror.
Vakten: Jaha.. och?
Erika: Men jag kan inte lämna honom ensam på stan.
Tim räcker fram sitt leg och 100 kr...
Vakten: Hahah, pengarna lämnar du där inne... försöker du muta mig?
Sen släpper han in oss.

Lite senare upptäcker jag att jag har ett stort hål i mina strumpbyxor... hela storttån sticker ut.

Erika: Kolla, Rebeckas tå sticker ut... *Ler*
Tim: Jag skiter i hennes strumpbyxor.

Efter fler superintelligenta samtal går Tim in på herrarnas. Jag och Erika väntar utanför eftersom vi är lite rädda att han ska dra eftersom han var lite i dimman. Vi frågar en grabb som kommer ut:

Erika: Ursäkta, är det en kille där inne med en rutig skjorta?
Grabben: Ah, han spyr i toaletten...
Erika: Va?!
Grabben drar vidare efter vi sagt okej tack då vet vi.
Jag: Men såå full va han väl inte?
Erika: Neeej....
Jag: Ah okej om han ska sova hos mig blir det i min säng, jag vill inte ha spya i soffan...
Erika: Men du har väl en hink eller nåt?
Jag: Ah en skurhink.
Sen kommer Tim ut och ser jättenöjd ut. Det första Erika och jag ser är att han har en randig pikétröja på sig och jublar högt. Det var alltså inte han som låg över en toastol. =P

Klockan började bli mycket (lite?) och vi drog för att hämta väskor och jackor. Vi drar till Max eftersom Tim typ skrek efter hamburgare. När vi väl är där ringer David och frågar om det är okej om två av Tims och hans polare får följa med mig hem tills bussen går (dvs kl 4.45). Man kan säga att jag var rätt tveksam till det.
Men Erika och jag lyckades hålla (lura dem) kvar dem på stan tills kl var 4.00, då lämnade vi dem vid busshållplatsen och tog en taxi hem till mig. Efter halva vägen (typ) stannade taxichaffisen taxametern på 100 kr. Så vi slapp betala mer. Antog att han tyckte att studenter inte skulle behöva betala så mycket. Najs!

Och glaset då? Ja det låg i min väska när Erika och jag kom hem. Rätt nöjda över att det var ett Carlsbergsglas eftersom vi trodde att det var ett Coca Cola glas när vi la ner det. =)

Ett ruskigt långt inlägg, men värt att läsa. ;)

Puss
//Rebecka


Utgång

Det blev visst utgång ikväll på VIP! Askul! Världens bästa Erika!

Puss
//Rebecka

Och påsken fick ett avslut även den

I söndags bestämde vi oss för att det var dags att avrunda påsken med en utgång. Jennie och Rebecka kom över, påskpyntade och fina.

  
Förfest hemma hos mig, med dans och skratt varvat med seriöst snack.
Vi flummade, drack och tog lustiga kort.

 
Rebecka och jag matchade med lila och svart.
Sen väl inne på Joar upptäckte vi att Rebeckas klänning var trasig, därav ledsna miner.

Efter toabesök ett blev det inte så mycket mer kort.
Vi var upptagna med att dansa. Fy fan va vi dansade. Inget kunde hålla oss borta från dansgolvet.
Vi var förvånade också hur mycket folk det var ute. På Joar. Det var nästan som juldagen, fast man faktiskt kunde röra sig. Så mycket bättre med andra ord.

R: Jag måste sitta! Jag har så ont i fötterna!
E: Okey, vi hittar nån sittplats. (börjar spana efter ledig sittplats)
R: Mot dansgolvet!!
Tydligen hade vi inte tid med att ha ont i fötterna.

Och vilka idioter. Jag hade en någon som nöp mig i rumpan om och om igen på dansgolvet. Men jag såg aldrig vem det var. Så tillslut tröttnade jag och vände mig om och pekade fuck you till närmsta kille. Jag misstänker att han blev arg och att det sedan var han som snodde mitt diadem med mina fina påskfjädrar =(

Vid tre gick vi hem. Jag var inte ett dugg trött och var överlycklig över detta.
"Det bådar gott inför stockholm nästa helg. Jag kommer orka hela natten! Då har jag ju sovmorgon. Idag gick jag ju upp vid 6. Och jag är inte trött! Jag ville inte gå hem." Sen att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden och var helt utslagen resten av natten är en annan sak.

//Erika

RSS 2.0