Usch!

Nej den här veckan har inte varit någon vidare! Inställd körlektion, massor av jobb letande och uppsatsskrivande. Hade två uppsatser till idag. Rätt hyffsade sådana. En analys om American Psycho och en om torget i Enköping. Tråkigt som fan var det att skriva dem.... "/ men nu är det klart och det är dags att ta nya tag. Nu är det endast tre veckor kvar till jullovet! Det ska bli så jävla underbart skönt med ett redigt lov må jag säga!

TIttade nyss på idol. Det var rätt personer av de trer som var kvar som gick till final. Jag hade egentligen velat se Daniel och Marie i final men jag fick nöja mig med en av dessa; Marie.

Imorn är det fotbollsmatch mot ESK i idrottshuset kl 17. Undra hur det ser ut med lagspelare??? Undra om vi är så det räcker.. flera är ju skadade och sjuka... hoppas coacherna tagit med några tjejer från F-93.. det kommer nog behövas... asså shit om jag ska vara ärlig, jag vette fan om jag är så taggad längre för fotbollen... känns så jobbigt lixom... jag vet inte.. jag kanske bara är i en svacka.. vem vet??? Hoppas det.... "/ Får väl se imorn efter matchen om det känns lika tråkigt som nu.... jag hoppas verkligen inte det.

På söndag ska jag spela med Div III lagt mot AIK i örsa för första gången... kommer få spela kant.. undra hur det kommer gå.. hoppas det går bra ... = )

annars i helgen kommer jag nog bara sitta och plugga efetrsom jag ska ha en redovisning på måndag i svenska nationella. 

nej hej hopp nu vet jga inte vad jag ska skriva mer så detta får bli min avslutning.... nu ska jag gå å sova så jag är utvilad tills imorn!

PoK
//Rebecka

Ett vinglande fyllo



Hur många gånger kan man svära på en halvtimme? Jääävligt många.
Idag var det dags för lite streetdance, gick för jävligt. Jag kom inte ihåg någonting från förra veckan, dessutom hade jag glömt allt det jag har känt mig säker på andra gånger. Skit kul. Efteråt kommer jag ut i friska luften (kallt, blött och snöslask) och det visar sig att busspuckot är försenad. Super. Så där får jag stå och frysa tills den äntligen kommer.
   När jag väl kommit ner på stan har jag fyra minuter på mig att ta mig till nästa buss. Lyckat. Fort som fan går jag mot stationen, inser att jag aldrig kommer hinna i den takten och försöker springa. Här bör nämnas att det är sviiiiinhalt ute, så att springa är inte världens bästa ide. Tur är att jag inser det så jag slipper hamna pladask på baken, men däremot hinner jag precis lagom till busshållplatsen för att se bussen åka iväg utan mig. Vilket tar mig tillbaka till min inledning, hur många gånger kan man svära på en halvtimme? Jag var så äckligt sur, nästa buss gick om en halvtimme. För att fördriva tiden gick jag fram och tillbaka upp på stan, svärandes hela tiden samtidigt som jag försökte blänga så surt jag kunde på dem jag mötte.
   Efter ett tag av halkandes och svärandes börjar istället skratta. Plötsligt har jag insett att jag måste se ut som ett fyllo. Jag går där med mina kassar, vinglar och mumlar svordomar. Måste varit en väldigt vacker syn. Men nu vet jag, är man sur och irriterad hjälper faktiskt vingliga promenader fyllda av fula ord och mördande blickar. Ett litet tips för er som har den jobbiga ovanan att missa bussen.

//Erika

FAN!

Fan! Hur kan ni? Svenska folket, rösta ut Daniel ur idol?????? Big mistake!!!

Babbel

Börjar äntligen trivas på Selma. Igår var det riktigt roligt, många glada tanter shoppade loss. Och idag satt jag inte hela bussresan in och önskade att bussen kunde köra lite långsamare. Eller inte köra alls. Även idag har det varit ganska roligt, dock inte lika mycket folk kanske.
   Nu sitter jag och funderar på vad man ska hitta på i helgen. Tror det får bli en lugn och fin helg. Lite slapp på fredagen. Kanske att man orkar hitta på något på lördag. Och sen på söndag ska jag till stockholm, träffa kusinerna och sen gå på Sound of music med dem och mor. Blir nog trevligt. Jaja, palla skriva. Ska gå och sova istället. Puss på er!

//Erika

Torsdag

En av de dagar jag tycker minst om är nog torsdagar... då sitter man och väntar på att det ska bli fredag och oftast har man någon läxa man måste sitta ner och skriva.. som idag: imorn har jag en uppgift i textkommunikationen som ska vara klar och jag har inte ens börjar eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om. Jag har fått ett ämne, det är bara det att det står helt still i skallen. Det är såå jobbigt när det händer... hela kroppen bara säckar hop och allt man egentligen vill göra är att dega framför tv:n... man jag får itne...... får inte. Dega, dega ,dega! Jag vill!!!  "/

blä!

//Rebecka

Nu är det gjort...

Nu är det gjort... nu har jag tatuerat mig! :D


//Rebecka

"Jag är en hövding"

This is what it takes, this is how I feel good about myself, this is how a fall, this is how I break. Hey, wish you'd hold that smile. Hell, if only for a while, I need to know about all the things you did and didn't do. And just how hard you tried.


Trött, trött och återigen trött. Sitter och lyssnar på musik och funderar på att krypa ner under mitt varma täcke. Har längtat dit hela dagen lång. Varit på Selma igen, men idag har det faktiskt varit rätt okey. Nästan roligt. Fast morgonen var som vanligt, trist. Men, men, när jag har tråkigt kan jag ju alltid föreställa mig historia lektionerna i skolan så känns allt genast bättre igen. För de är verkligen pest och pina. Men har hört ett litet rykte om att vår "älskade" lärare ska sluta, så vem vet hur det blir nu när vi kommer tillbaka.

I helgen for jag iväg till Tumba igen. Känns som jag hänger där jämt och ständigt nuförtiden. Fredagen var ganska lugn, Alex och jag satt hemma hos henne och kollade på Miami Ink. Både hon och jag blev taggade på att tatta oss, haha. 
   På lördagen fick jag palla mig upp medan den lilla lurven låg kvar i sängen och sov som en stock. Mötte Lillan på bussen in till jobbet. Hon berättade en läskig historia (antagligen ganska typisk för Tumba) om hur hon sett två killar bli misshandlade. Efter det ägnade vi resten av resan till att diskutera olika slags pepparsprayer, lr vad det nu heter, kom på att man kunde ju lätt blanda till sin egna lilla blandning och spraya på äckelgubbar. Ett av våra mindre seriösa förslag var schampoo, det svider ju som fan när man får det i ögonen. 
   På kvällen tvingade Alex (jag hade egentligen ingen större lust efter att ha jobbat hela dagen, men jag kunde ju inte sitta ensam hemma och uggla) med mig till Södertälje för att vara lite social. Vi drog hem till någon Peder, som det sen visade sig att det var inte alls han vi var hemma hos, för att kolla matchen. Kan ni tänka er? Jag skulle tillbringa min lördagskväll att kolla fotboll!? Fast nu blev det ju så att vi missade halva matchen (inget mig emot) och såg bara andra halvlek. Alex och jag kan ingenting om fotboll så vi höll oss ganska tyst om vad vi tyckte om matchen och dess spelare, men Lillan däremot verkade ju hänga med. Lite i alla fall. 
   - Neeej! Inte den där (här sa hon nåhon av spelarnas namn)! Han är så dålig, varför tar de in honom för?
Matte ger henne en konstig blick och mummlar:
  - Han har ju spelat hela matchen...
Tyvärr var det ju bara jag och Alex som märkte detta, men vi hade jävligt kul åt det i alla fall.

Efter Sveriges förlust (se, jag hängde t.o.m med i resultatet, 3-0 till Spanien) ville killarna absolut köra någon dricklek. Fast vi kunde ju inga (förutom en som sög och ingen fattade egentligen något) så killarnas förslag var ju ryskaposten. Haha. Puckon =) Istället blev det blev det sanning och konsekvens. Haha. Tommy fick skönaste uppgiften. Att varje gång flaskan pekade på honom skulle han ha tröjan runt huvudet, säga Jag är en hövding och senare kom vi på att han även skulle upp och göra en indiandans. Haha, jag kanske har dålig humor, men jag tyckte i alla fall det var stört kul.
   Alex, jag och Sara kom väl hem vid halv fyra, fick sova några timmar och sen tvingade vi oss upp för att jobba. Ganska segt, men det gick strålande. Var lite trött på morgonen bara så jag fattade inte alls vad vissa kom och frågade om. Som en tant som undrade var man kunde köpa pussel. Jag trodde hon letade efter en affär som hette Pussel, så jag svara att något sådant hade vi inte. Konstigaste blicken jag fick  =) Nästa helg är jag ledig!!!


Come back to me, there's a million things we never got to do. I like to think of me and you as a little more than what we left behind. It's funny how when things goes wrong, my love for you grows stronger for everytime.

//Erika

Helgdagar

I lördags kom Lisa, Greta och Jonas hit vilket var väldigt trevligt. Man har alltid kul runt omkring de där lirarna (a)!
Det var iaf helt spontant från min sida att bjuda hit dem eftersom jag inte hade planerat det innan. De sa inte nej iaf :P När de kom hade de en kasse med  chips, dip å lite dricka. Sen gick vi in i mitt rum för att spela lite Xbox. Måste säga att Jonas, ja jag vet inte om man kan kalla det dålig förlorare men... han va inte nöjd iaf :P Sen kolladevi på Apocalypto. Jag hade sett den förut men inte någon av dem så det gjorde vi. Den är skitbra!!!  Watch it you most! Sen spelade vi Pictonary. Jag och Lisa var i ett lag och Jonas å greta i det andra. Gissa vilka som vann??? :D Jag och Lisa! :D å gissa en som klagade på att spelet var dåligt??? :P Jonas.. ännu en onöjd kompis :P över det stora hela var iaf Lisa och Great nöjda över kvällen... (Jonas va nog också glad han med ;P) Tack för att ni orkade palra er ut hit till byhålan Grillby. Min kväll blev iaf räddad! TACK!! ♥ ♥ ♥

///Rebecka

JÄVLA SOPA!

Fan vi förlorade matchen också... är verkligen inte nöjd med min insats.... kan vara för att jag inte kände mig tillräckligt taggad vad vet jag.... ville ut på joar ikväll men icke sa nicke.... ville ju se Takida... men icke... aja.. nästa helg kanske... nästa helg....

imorn är det fotboll och på söndag är det match igen... den här gången mot Skånella... hoppas det går bättre... vill verkligen göra bra ifrån mig... :/

//Rebecka

(Tack Erika! <3 )

Nice thinking

Jag har klarat av min första vecka på Selma =) Bara tio dagar kvar (ja, jag har nedräkning). Inte för att det egentligen är en sådan stor plåga att vara där, men det är så otroligt segt. Som idag har jag vankat fram och tillbaka mellan trend- och dam- (eller tant, som jag säger, hehe) avdelningarna på jakt efter något att göra. Så i brist på annat sökte jag igenom hela jackavdelningen och knäppte igen nästan alla jackorna. Drygt? Ja.
   När jag lunkade där fram och tillbaka mellan galgarna gick jag och funderade lite. Tillslut kom jag på att om jag skrev ner allt jag tänkter under dagarna där skulle jag framstå som helt störd (om jag nu inte redan gör det, hoppas inte det, hehe). Ibland står jag och funderar på såna sjuka grejer. Har ju ganska mycket tid till att tänka när jag vankar fram och tillbaka för att vika kläder. Två saker, de mindre sjuka sakerna, jag kom fram till under dagen är jag jag inte skulle kunna tänka mig att jobba som butiksbiträde i en småstad (vart är kunderna någonstans, helt dött!?) och att när jag är gammal vill jag bli en sådan där go, glad och söt liten tant (har ganska gott om rara små tanter i butiken, så kom att tänka på det). Eller så vill jag bli en punktant. Haha. =)

Jag ska strax ta bussen bort till tåget. Ska till Alex i helgen igen. Jobb, jobb, jobb. Är ganska trött så det kan nog hända att jag sover gott på tåget. Om det nu inte blir som förra veckan när ett helt killgäng satte sig och söp i samma vagn som mig. Någon av dem fyllde 18 så jag antar att de skulle ut på krogen och fira, högljudda var de i alla fall. Och avundsjuk blev jag, ville också ut och hitta på något kul. Jaja, det får väl bli nästa helg för min del. Nu ska jag nog ta och skicka iväg ett mail till Simon och sen klämma i mig lite godis innan det är dags att fara. Måste bara säga att jag har hittat en sådan grymt bra låt på min mp3, men det står inte vad den heter och jag kan inte för allt i välden minnas var jag har hittat den. Lite smått irriterande sådär. Hehe. Nää, puss på er!

//Erika

Vänta, vänta!! Måste bara säga, synd Rebecka!! Men du fixar det galant nästa gång =)

Som sagt....

Som ni kunde läsa så hade Erika ingen bra start på dagen... vilket jag inte heller hade.  Jag gick upp kl sex för att göra mig någorlunda fin eftersom jag skulle ta kort innan jag skulle skriva teoriprovet. Satte mig i bilen som mamma körde, mot Uppsala och vägverket. Väl där var det ganska dött, bara killar och en tjej: jag. Satt där och väntade på att någon skulle komma och läsa upp mitt namn så att jag kunde få skriva min underskrift.. fick se hur mitt körkort skulle se ut när jag var klar. Hmmm kommer nog se rätt ok ut. Sen var det dags.. det stora provet.. :P
klar.... gick åt helvete, ett fel för mycket! fick 51 när 52 var godkänt! Snacka surt! får hoppas att jag sätter det nästa gång!!! :/ det är bara att ta nya tag helt enkelt.

match ikväll mot Vallentuna.... bror å bettina ska äta här...

//Rebecka

Dans, Fnask och Tandläkar jävlar

Tandläkar jävlar. 
   Imorse, när jag precis återhämtat mig från chocken efter en mysig dröm och att sen behöva vakna upp i verkligheten, höll jag på att stressa iväg till bussen då de jävlarna ringer. Jag försöker prata med tanten i luren, knäppa jackan, stänga väskan och leta reda på nyckeln samtidigt - svårt. Det visar sig att hon i luren vill att jag ska komma på något möte för jag ska få tandställning. Va fan!? Jag fattar ingenting, har inte hört ett ord om det tidigare, är stressad, letar desperat efter nyckeln, försöker vira halsduken runt halsen och mumlar därför något ohörbart till svar. "Blev du chockad nu?" frågar hon. Som fan att jag blev. Och sur. Kunde de inte kommit på det lite tidigare? Det var fan två och ett halvt år sedan de började snacka om mina mysko tänder (jag har tydligen två jävla mjölktänder kvar, vaddå mobbat?) och NU, flera år efteråt ska de sätta in en jävla tandställning i käften på mig. Tack för den.

Nu är jag för upprörd och trött för att snacka om resten av dagen, men den har varit rätt okey. På Selma kom det in en tant som såg ut som världens fnask och letade superhöga platåskor och benvärmare. Jag fick lära mig kassaapparaten. Efter Selma träffade jag Nisse/Kristoffer som verkar vara en trevlig kis. For på dans, väldigt roligt. Ja, min dag i korthet, tänker avsluta med att återigen säga: tandläkar jävlar.

//Erika

Onsdag

Idag har jag varit ledig igen... så himla skönt! Även om dagen inte varit den bästa ska jag inte klaga. dagen började med att jag vaknade kl 9 men blev kvar i sängen för att läsa lite teori fram till kl blev 12, då gick jag upp och åt frukost. Sen blev det till att läsa lite mer ur teroi boken. det var faktiskt inte så tråkigt när man lyssnade på musik samtidigt och helt plötsligt tog den slut. Imorn ska jag bara kolla igenom den lite grann för att repitera lite inför fredagen.
Jag kommer förmodligen inte vara med på fredagens match efter min skada som jag fick på matchen i måndags men förhoppningsvis är jag tillräckliget bra i nacken och axeln så att jag kan vara med på den som är på söndag istället.
På fredag planerar jag att gå ut på joar eftersom TaKiDa ska spela då.... måste bara hitta någon att gå med, Erika kunde inte för hon ska jobba på lördag sen :/. Sara fyller ju år på fredag så hon ska ju ut. Grattis till henne! :D
Nej nu orkar jag inte skriva mer, vet heller inte vad för den delen.... imorn ska jag åka in till Enköping och fika hos Morfar med mamma det ska bli riktigt mysigt!

hej hopp!
///Rebecka

Pain, real pain

Efter två dagars jobb, tre dagars praktik och en danslektion känner jag för att aldrig mer ställa mig upp igen. Jag har så äckligt ont i fötterna. Hälarna bara värker så fort jag reser mig upp. Resten av kvällen ska jag sitta/ligga ner - all the time. Och imorgon kör det igång igen. Tillbaka till det där Selma stället, tillbaka till att larma kläder, tillbaka till att prismärka och tillbaka till de jävlans små knapparna.
   I måndags, första dagen på Selma (en klädaffär för er som inte vet) var det pest och pina. Jag fattade ingenting av det jag skulle göra utan sprang runt där med de dumma små knapparna eller vad fan de kallar dem och kände mig asdum. Men om jag ska vara ärlig, vilket jag hade tänkt, så börjar jag trivas mer och mer. Idag fick jag hjälpa en söt liten tant att pröva mössor. Hon var jättegullig där hon stod och pratade om hur hon egentligen inte ville ha en mössa, men att det såg så konstigt ut om äldre inte hade mössor (jag fattade aldrig varför) och om att stilen på alla nya kappor är desamma som på dem hon hade när hon var ung. Hon var jätterar.

Tillslut fick jag sluta i alla fall, två timmar tidigare (jippie!) för att hinna med bussen till Uppsala som skulle ta mig till min dans. Så på bussen slaffsade jag i mig min middag, två mackor (varför fanns det ingen utan bacon!? Hata bacon!!) och en banan. Nöjd med det var jag framme i Uppsala och kunde börja dansa loss. Körde house idag, vilket var hemskt kul. Synd bara att jag är typ sjuk och inte orkade hänga med alls mot slutet, men nästa vecka då jävlar! Imorgon kör vi lite showdans (mina fötter kommer dö ännu mera), men nu ska jag ta mig en välförtjänad dusch. Usch, jag måste gå bort till badrummet, stackars fötter. Haha

//Erika

Snickers eller Sneakers?

image98

I fredags var det dags. Jag stack iväg till Tumba (igen) för att slagga hos kusinen. Hela kusingänget, moster, marsvinet Lambi, hunden Sushi och fågeln Nachos slog sig ner vid matbordet. Nästan genast började diskutioner om gymnasium, dödsstraff och hur svårt det kan vara att söka asyl medan Nachos flög runt, runt och landade med jämna mellanrum på allas huvuden. Kändes lite som att vara på zoo. Hunden som satt i kökssoffan och försökte sno åt sig revbensspjäll, marsvinet som grötade runt i sin bur på golvet och fågeln som susande runt. Riktigt mysigt.
   Dagen efter var det dags för min första helg på Skärholmen centrum. Upp tidigt, gluffsa i sig frukost och iväg med bussen. Alex var ganska trött men jag var pigg och glad. Ganska taggad inför min första dag i informationen, konstigt nog inte så nervös. Helgen gick ganska fort, men Alex och jag hann med att möta mycket lustigt folk och vi hann båda med att skämma ut oss, men då är väl allt som vanligt helt enkelt. Haha. Alexs största tabbe var väl när en kille om fram till mig, mumlade ganska lågt god morgon och sa sen med högre röst x-change? Alex hakade genast på och skulle fram och hjälpa mig. Bara det att hon trodde han snackade engelska. Så på engelska började hon beskriva vägen bort till x-changen medan jag kollade konstigt på henne. Kille gick därifrån och tackade lågt (på svenska). Jag utbrast genast Alex! Han kunde ju svenska och vi båda brister ut i skratt.
   På söndagen var det min tur. Någon kille kom fram till Alex och frågade något. Strax efteråt kom en kille fram till mig och frågade efter något som lät antingen som Snickers eller Sneakers, jag kunde inte riktigt höra. Men jag antog direkt att det var sneakers han menade, för vem frågar efter Snickers i informationen!? Jag hade ingen aning om var man kunde hitta det så jag sa åt dem att fråga Alex istället och gick för att hjälpa någon annan. Då Alex var upptagen så försvann de efter ett tag. Efteråt kom Alex och jag fram till (Alex hade tydligen bättre öron än mig och hörde vad de hade sagt) att det var snickers de hade frågat efter. Haha, båda började garva asmycket. Jag vet, det låter helt sjukt tråkigt, men det var det inte. Tro mig.
   Slutet av söndagen hade vi väldigt roligt i alla fall. Båda var trötta och flummiga så vi tävlade om att hjälpa folk. Fram mot eftermiddagen är det inte så mycket folk så när väl någon kom fram till skrämarna där vi stod flög vi på dem från varsitt håll och ihop om att vara först utbrast vi samtidigt Hej! Kan jag hjälpa till med något?

För att sammanfatta helgen så måste jag säga att den var faktiskt riktigt rolig, trots att jag jobbade och fick ont i fötterna. Kanske tyckte det var kul för att det var första gången, blir nog mer pain när man gjort det ett tag. Plust att jag pendlar så långt. Men, men, nästa helg kör vi igen. Just nu har jag praktik på Selma i Enköping, min första dag idag (vilket var bara blä), men pallar inte berätta om det nu. Fööör trött =)

//Erika

ARG!!!

Jag blir bara så jävla förbannad på att vissa människor inte kan uppföra sig som vanligt hyffsat folk! Varför??? Man ska älska sina nära och kära eftersom man vet att det alltid finns där när saker och ting inte står rätt till, när man verkligen behöver någon att prata med. Varför finns det då de som inte gör det??? Jag älskar ialla fall mina nära och kära, vänner som familj även om det kanske inte syns varje gång. Jag kan hålla med om att ibland kan det kännas skönt att bråka av sig lite eftersom man kommer så nära varandra, man lär känna personen bättre och oftast tar inte personen illa vid eftersom den vet att man innerst inne inte menar att göra henne/honom illa. Jag kan tycka att det är skönt när den man bråkar med säger ifrån så att denne inte bara tar och borstar av det och lägger det på hög, för det gör saken bara värre. Det är liksom inte bra att gå och samla på sig en massa tråkigheter hela tiden, saker som man egentligen kanske vill bli av med men aldrig vågar ta upp. Istället för att ta upp det med personen det egentligen berör går man och snackar en massa skit hos andra som sedan sprider det eller påverkas av det. Kanske går man till en person som känner personen i fråga och tar detta på ett dåligt sätt vilket i sin tur leder till något väldigt negativt. Jag er om ursäkt till alla som jag snackat skit om och om ni mår dåligt av det, jag menade inget illa! Jag mår i alla fall dåligt av att höra saker från andra som är sagt om mig. Hellre att jag tar ett slag i ansiktet än att få knivhugg i ryggen. Ibland vill jag bara gråta eller skrika av tanken på att det finns de som borde stå en närmast snackar en massa skit om en bokem ens rygg. När man sedan får reda på det har man redan förblödigt. Det har blivit ett sår som aldrig kommer läka. Ett hugg i hjärtat, som går så djupt att det genomborras och inte går att laga. Ett sår, så djupt att själen får ärr. Ett ärr, som aldrig kommer blekna i solen.

Sometimes you hurt the ones you love the most! Men stämmer det verkligen in i det här??? ♥

Imorn är det ialla fall fotbollsträning. Kommer få träffa lagkamraterna. Det mår man alltid bättre av! :)

//Rebecka

Höstmörker

Det känns verkligen att det är höst och påväg mot vinter nu, mornarna blir kallare och mörkare, dagarna kortare, handbollen är i full gång, helgmysen börjas och ljusen börjar tändas. För att göra min höst lite mysigare ahr jag bytt gardiner och möblerat om i mitt rum. Gardinerna fick varma färger och gör det mycket mysigare helt enkelt. Sängen står på ett mycket mysigare ställe och det blir jättefint när man bäddar den med mycket kuddar och överkast. Visst är inte hela rummet klart än men jag ska snart gå och piffa till det sista. Imorn kommer världens bästa Amanda hit.... kommer bli tokmysigt!

Känner att jag borde träffa kussen också nu när hon är på besök i bbqvillage!!!

pusshej

//Rebecka

Ledighet

Så himla skönt med lite ledighet mitt i veckorna så här innan jul. Nu är det så att vi har avslutat en kurs som vi har på osadagar och den lektionen var min enda på onsdagar. Så detta betyder att jag kommer vara ledig på onsdagar framöver till jul! 

Men hur kul är det att ha sin första lediga dag när man är sjuk?!??! Inatt gick det typ inte att sova, jag hade för ont i halsen och inget hjälpte tyvärr. Mamma kom hem från jobbet på lunch för att hålla mig sällskap vilket var lite mysigt.  När hon åkte tillbaka gick jag och la mig en halvtimme  för att piggna till lite... fan va  jag hatar att vara sjuk!!  :@  allt känns helt hopplöst, man bara ligger och orkar inte göra ett piss, man känner att det finns saker man borde göra men man får aldrig rktigt den där kicken om behövs för att ens börja lite... 

Längtar till på fredag för Amanda ska komma hit: Frukter med choklad fondý (hmm stavning???)  asgott iaf! :D

Såååå trött!!!

///Rebecka

I'm dreaming of a white Christmas

image91
Min söta lilla muckla.
Hittade bilden nyss, gjorde den vid avslutningen i sommras. Va mysigt, satt ute i solen och glassade hela dagarna. Tänk så fort tiden går...

Nu sitter man här en onsdagsmorgon och väntar. Väntar, väntar, väntar. Jag gjorde ju en liten tappe igår kväll och tänkte inte på att mor ska vara hemma hela dagen idag. Så imorse när jag skulle gå till bussen kom jag på att jag kan ju fan ta bilen. Jag kunde ha sovit till HALV TIO!!! suck... Funderar på att efter jag skrivit det här gå och lägga mig en stund. Är ju ändå en timme kvar tills jag måste åka. Tihi

Kollade nyss ut genom fönstret, värsta myspys, det snöar ju. Och det är frost så det är vitt och fint. Jättemysigt. Nu vill jag inte alls till skolan och inreda tv-studio. Jag vill ut på en promenad i kylan (ingen lång för det orkar jag inte) för att sen komma tillbaka, krypa ner under en varm filt med en kopp te och bara mysa hela dagen.
   Istället ska jag till skolan. Suck, suck, suck. Sen efter det ska jag på stan. Helt i min ensamhet, men visst, det funkar väl. Senare ska jag upp till studion och dansa =) Oooh, har längtat som en tok. Var sjuk sist och sen har det varit lov så jag har inte dansat på en evighet känns det som. Är astaggag. Eller ja, kommer bli det sen, just nu är jag lite seg och trött i skallen. Hehe. Oooh, det snöar, det snöar!! =)

Igårkväll mådde jag piss, ville bara dra täcket över huvudet och gömma mig förevigt. Men efter lite mysiga drömmar och efter att ha vaknat upp till mysiga vita flingor känner hela jag mig som en stor myspysboll. Jag vill ut och leka i snön, bygga snögubbar, göra snöänglar, åka pulka. hahaha. Jag vet inte riktigt vad jag snackar om, men jag blev riktigt glad över att det snöar, tihi, jag vill ha jul nu. Ut och julshoppa lite. Ooh va mysigt. Nä usch, tror det måste varit något fel på mitt te, känner att jag vill bara skriva de konstigaste sakerna nu, bäst jag avrundar och går och sover lite till. Puss på er alla!

//Erika

Jag har,jag ska,jag har

image90

Hittade den här konstiga lilla saken, tyckte jag kunde göra den. Man ska nämna 5 saker man aldrig har gjort, 5 saker som man har gjort och 5 saker man ska göra.

Jag har aldrig...
* sprungit naken på offentlig plats
* varit så trött på skolan som just nu
* snusat
* ätit en snigel (okey, jag kom inte på något bättre haha)
* haft så svårt att komma på saker jag aldrig gjort förut

Jag har...
* tår som knakar när jag går
* tagit körkort
* dansat fågeldansen uppe på en papperskorg mitt i stan (på kvällen dock)
* festat med en indian
* en mage som skriker av hunger (snart dags för lunch)

Jag ska...
* köra hela vägen upp till fjällen med flickorna i vinter (medan de kommer låta som en skock hönor där bak haha)
* ta studenten (heelt sjukt, har gått såå fort!)
* åka utomlands och parta järnet i sommar
* flytta hemifrån tillsammans med en katt (jag vill iaf)
* tatuera mig
//Erika

Underbara helg, meningslösa måndag

Usch vilken meningslös dag. Första dagen efter lovet och vi gjorde inte ett dugg i skolan. Satt i flera timmar tillsammans med Elin och Maria, jag helt trött medan de pratade och skrattade hela tiden. Dessutom var jag så trött igår så jag missuppfattade Elin om vilken tid vi skulle mötas i skolan, vilket ledde till att jag kom alldeles för tidigt. Så jag fick sitta ett bra tag i Bibblan innan flickorna kom. Så jag tillbringade morgonen i skolan med att läsa igenom en hel drös med bloggar. Hittade en ganska rolig blogg under våra kontakter, Rebeckas polare/tränare Jonas, tror jag han hette i alla fall. Han skrev något om att han hade vaknat med en känsla av att det skulle bli en underbar dag, men dagen hade visat sig börja lite galet och han resonerade om att man inte borde lämna sängen om man vaknade sådär glad, det slutade bara illa. Vilket fick mig att tänka lite. Inatt drömde jag att den här dagen var hemsk, allt gick galet och det vara bara fruktansvärt. Så självklart vaknade jag med känslan av att den här dagen skulle komma att suga och jag kände inte alls för att gå upp. Borde det inte vara så då, om det ska vara rättvist, att min dag borde ha blivit bra? Vilket den inte blev. Fast som man vet, livet är ju inte alltid rättvist.


Men jag kan ju trösta mig med att jag har haft en väldigt trevlig helg. Som ni kunnat läsa tidigare drog jag och Rebecka på krogen i fredags. Vi skulle till BJ, men som vanligt blev det inställt och istället hamnade vi på Lotus. Men de var rätt okey, hade grymt jävla kul.
   I lördags, lagom till att jag återhämtat mig och piggnat till, började jag klä upp mig i mina svartvita kläder. Dags för att bli en zebra. Dags för kusinens Halloween fest.
   Så jag tog mig bort till Jakan, där jag medan jag väntade på pendeln stötte ihop med min gamla körskolelärare. Väldigt otippat. Och konstigt. Hon hälsade glatt på mig med en kram och vi stod och pratade lite. Hon skulle in till stan på någon konsert och skulle möta ett par kompisar på tåget. Så när tåget rullar in tar hon tag i min arm och i armkrok (!?) går vi på tåget och möter hennes kompisar. Hon fnittrar glatt och presenterar mig för dem på tåget, Det här är Erika, min kompis. 

Vid centralen säger jag hej då till henne för att hoppa på tåget bort till Tumba, för att där byta till en buss ut till vårsta. Usch vilken tid det tog den resan. Haha. Framme i lilla vårsta (vilket inte är så litet ijämförelse med där jag bor men) och traskade hem till Lillan. Hon och Alex var i full färd med att förvandla sig till djävular. Strax därpå dök Laura upp, även hon en liten djävul och efter att vi gjort bål (med tonvis av frukt) kom mer folk och förfesten började. När Evelina fick syn på mig (hon utklädd till en söt liten prinsessa) kläcker hon ut sig Haha, jag hade också tänkt vara en kanin först. Jag, med en liten sårad min, svarar att jag faktiskt var en zebra. Haha =) Men Alex gillade i alla fall min utstyrsel, vilket hon påpekade för väldigt många den kvällen. Hehe. 
 
    

   Efter ett tag dyker massa annat skoj folk upp och jag tillbringar en bra stund till att sitta och diskutera dans med någon söt kille tills Laura sticker in huvudet genom altandörren och skriker på mig. Hon och Evelina sitter ute på altanen och berättar fnittrande för mig att de snott någons vinflaska och att de nu inte vågar gå in igen för de är rädda för att rammla. Haha. Efter ett tag vågade de sig in igen och åtminstonde vad jag såg så lyckades de ta sig ut ur vardagsrummet i alla fall. =)
   Resten av kvällen tänker jag inte skriva om, men kan säga att jag dansade och hade kul. Kanske att det kommer upp lite bilder senare när jag fått av Alex, jag lyckades inte själv ta några vidare bra bilder. Puss och hej!

// Erika

Söndag

Igår fyllde mamma år! Grattis till henne! :D

På dagen åkte jag till örebro med tjejerna för att spela handbollsmatch som gick väl lite sådär till en början.
Kom hem runt sju och runt åtta var det dags att dra iväg igen. Den här gången till Enköping och Lisa och Greta. Mysigt mysigt... Jonas hämtar upp mig coh Gabbe och sen bar det av. Skitschysst att han hämtade oss! Vad är man inte utan en förare liksom :P  Vi anländer hos Lisa och Greta och vi börjar med att åka till Statoil för att köpa lite gott gotti gott gott:P Sedan åker vi tillbaka och sätter oss för att spela lite kort. Och om jag inte minns fel så var det någon som hamnade på - 395.. hehe kan det varit Emma och Jonas kanske??? :P
Resten av kvällen återstår för den nyfikne att få veta:P

Roligt var det iaf!! Tack så jättemycket för den här roliga halloweenkvällen:P
och tack för skjussen Jonas! : )

//Rebecka

Party!!

Tagga tagga tagga! För ikväll ska jag och Erika ut!!! Vi ska till Lotus! Idol-ola kommer vara där! :P  Tagga tagga tagga!!!

//Rebecka

Zebra eller Gris

Okey, jag har lite trist. Varit hemma i några timmar och redan uttråkad. Bra jobbat.
Kollade nyss på MTV där de visar den där music awards. Fick se kanske en halvtimme innan bror kom och ville att jag skulle skjusa han och hans polare ut på landet, till David. Ialla fall, showen var ändå inge vidare. Inte det lilla jag såg i all fall. Var någon artist som såg helt borta ut, dessutom hörde man inte ett ord av vad hon sjöng. Hörde bara bla bla bla. Skitkass.
image87
Haha, Marty the Zebra =)
Alex, jag tror jag har bestämt mig! På lördag ska jag vara en liten Zebra. Blev enklast så.
Alexs polare Lillan ska ha fest på lördag och man skulle vara utklädd så när jag kom hem idag rotade jag igenom garderoben. Alex och jag diskuterade lite idag om vad vi skulle klä ut oss som. Hon bestämde sig väl ganska snabbt, men inte jag. Just nu lutar det åt att vara Zebra. Har zebra-öron och allt. Hehe. Funderar lite på att vara en gris också. För vi har redan knorr och öron, men då saknar jag lite rosa ben. Man kan ju inte vara en gris med svarta ben, eller? Den kanske är lerig. Haha. Faaast... Zebra? Gris? På Halloween? Men suck...

image88
Haha, när jag letade bild på Marty från Madagascar hittade jag den här fina. De skönaste typerna i filmen =)
Tror de var Alex som sa förut att de här filurerna påminde om mig. Vet inte riktigt hur jag ska tolka det, men tror jag väljer att se det som en komplimang.

//Erika

"Back in Tumba"

Idag kom jag hem från kusinen. Kom dit i tisdags, mötte Alex (kusinen), Lillan och Laura på centralen och tillsammans tog vi tåget till Tumba. Väl framme sa Alex och jag adjö till flickorna och begav oss till Tumba centrum med Ica där vi skulle köpa godis inför Desperate housewifes kvällen. Påvägen utbrister Alex, Back in Tumba, Erika. Hur känns det? 
   Några minuter senare har vi anlänt hemma hos Alex. Där möter vi hennes moder som är grymt upprörd. Hon har precis blivit av med sin handväska. En attans gubbe hade på kvällen kommit och ringt på dörren, påstått att han var från securitas, eller vad det nu heter, moster hade tackat nej och han hade försvunnit. För att strax senare komma tillbaka. Medan moster sitter i soffan hör hon hur någon öppnar ytterdörren och för att strax efteråt stänga igen. Hon trodde det var någon av mina andra två kusiner och reagerar inte. Förrän strax efteråt då hon ska ha sin väska, som är spårlöst borta. Den jäveln har varit in och knyckt väskan medan alla var hemma! Så hon blev av med plånbok, körkort och bilnyckel. Som tur var fick de inte tag i hemnyckeln. Eller bilen, för den körde hon iväg och ställde någon annansstans. Så ja, back in Tumba. Haha.

Resten av dagarna var trevliga i alla fall. På onsdagen åkte Alex och jag till Skärholmen för att spana in mitt nya jobb. Så Alex guide guidade runt mig där och presenterade mig för informationsskärmarna, vilka inte riktigt var mina kompisar, men det ska nog ordna sig. Dessutom lyckades jag hitta en mössa som jag blev någorlunda nöjd med =)

//Erika

RSS 2.0