fan fan fan!

Börja om på ruta ett igen! =(

Love hates me!!! </3

//Rebecka

Bara för att


Idag ska vi ha picknick i solskenet. Myspys.

Vi har också bokat en resa till Turkiet i sommar. Ännu mer myspys.

Vi är Christoffer och jag- om ni undrar.

Och jag är Erika - i fall ni inte fattade det.

Dans dans dans



Jag har kommit över några bilder från dansuppvisningen, som jag självklart bjuder på
(vare sig ni vill eller inte)



//Erika

Shit pommes!

Jävlar vad det regnar ute!!! =(

Jag vill vara hos älskling nu! Kramas å pussas i massor! <3

Puss
//Rebecka

Skolarbete... =P

Jaha då sitter man här hemma och tittar lite på tv. Ska snart börja skriva rent alla anteckningar som jag ska läsa inför tentan. =) Känns riktigt bra faktiskt. Känns som om jag skulle kunna fixa tentan på första försöket faktiskt. =) Den här kursen har varit väldigt rolig. Många böcker lästa: Emil i Lönneberga, Farlig Midsommar, I taket lysar stjärnorna, Janne min vän, Narnia med fler.

I helgen händer det många aktiviteter. På fredag fyller Amanda 18 år. På lördag jobbar jag först, sen ska jag till Bålsta och på 50 årsfest. =) Sen på söndag ska jag prova sätta upp en balfrisyr på Madde. Har en liten ide men får se hur det blir. =)

Nu måste jag äta lunch.

Puss
//Rebecka

Rocktema och pussar


Så, i lördagskväll och under söndagen var det dansuppvisning. Helt galet kul. Och helt galen såg jag ut. Så här satt jag på bussen hem.

 

Det var tuperat, det var hårspray. Det var sönderrivet, det var svartmålat och det var kedjor.

 
 

Mitt i allt dansande firade min sötnos och jag 6månader.
Puss på oss!



//Erika

En månad!

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i en månad! =D <3



Puss
//Rebecka

Nakna pojkar och sugmärken


I fredags vart det dansträning och genrep. Väldigt skoj med väldigt mycket väntandes. Efteråt drog Christoffer och jag hem till Pitten. Det blev en grabbkväll (plus mig) för hela slanten. Efter en stunds drickandes hissar Nohr av sig byxorna. "Ni har väl sett Hundtricket?" Sekunden efter sitter jag i en soffa tillsammans med fem killar som dragit ner byxorna. "Du måste ju följa trenden Erika." Tack och lov slapp jag med ursäkten att mina underkläder inte var fullt så täckande som deras kallingar.

Efter en stund drog vi ner på stan. Pucko som jag är glömde jag legget. Det har aldrig hänt förut, skitsur var jag på mig själv. Men lyckades komma in på ett ställe som tur var. Och det var ju kul där med, tyvärr inget kareoke för pojkarna.


Syns kanske inte så jättebra, men såhär ser man ut efter att ha festat med grabbarna.
Nohr och Dennis anföll mig från varsitt håll och gav mig två fina
sugmärken på halsen. Tack pojkar, tack.

Morgonen efter vaknade jag på Pittens soffa tillsammans med Christoffer. Skitbakis. Superbra med tanke på uppvisningen vi skulle ha på kvällen. Men efter alvedon, vatten och en stor och god sallad mådde jag strålande och var taggad inför kvällen.

//Erika

Hagelgevär och fyrhjuling


I onsdags blev det stan och en fika med Rebecka. Väldigt mysigt var det, även om våran kaka smaka skit. Efter det blev det dansträning för min del och sen hem till Christoffer. För dagen efter skulle vi till hans sommarstuga med hans familj. Skitmysigt var det där. Även om det regnade en hel del. Men lite tur hade vi för solen tittade ut emellan åt och då var vi snabba att dra fram stolarna och njuta av värmen.


Jag fick skjuta med hagelgevär =)




Det gick väl helt okey, men blåmärken fick man haha



Sen fick den här tuffingen åka fyrhjuling


Väldigt mysig dag måste jag säga, trots regnet.

//Erika

Har varit borta ett tag


Nu är jag hemma igen. Fullt upp sedan i onsdags. Mest dans, vilket vi gillar. Imorrn kommer ett inlägg mer detaljerat men tänke bara säga att jag lever och mår bra. Mår väldigt bra. Trött dock. Så god natt med er.

//Erika

Härligt härligt =D

Idag kommer det bli en härlig dag. Kommer få vara med dem jag tycker om allra mest! Först fika med Erika i Uppsala sen direkt till Bålsta - till Thomas! <3
Det enda som är lite tråkigt är att vädret inte är det bästa. Men jag tror att det kommer bli mys ändå. =)



Erika du är bäst! =D<3

Nu ska jag duscha å sen äta lite lunch innan jag drar iväg till Enköping. Måste lämna några böcker innan jag åker till Uppsala.

Puss
//Rebecka

Hela jävla världen kan dra åt helvete idag


Snart åker den där jävla symaskinen ut genom fönstret alltså! Jag får tokryck! Och idag känner jag mig extra lätt retlig också. Fan va arg jag blir! Jag vill kasta ut helvetet, hoppa ut efter med ett stort långt hårt någonting, typ ett brännbollsträ i metall och banka skiten i småbitar!

Jävla cp piss helvetes dag!


//Erika

Like the sun I will shine

Idag har det varit en skön dag. Skola först å sen bara hem å strosa runt. Solen sken ett tag så jag passade på att ta lite fina bilder. Ego blev det mycket av. ;)

  

Imorn ska jag fika med Erika i Uppsala. Va så himla länge sen hon och jag bara gjorde något. Så det ska bli riktigt mys. Sen på kvällen åker jag hem till Thomas och sover där. =) Kommer bli mys det också. Längtar redan!

Puss
//Rebecka

Min sötnos


Att sy gick åt helvete. Jag kunde inte ens trä symaskinen. Jävla undertråd. Jag får helt enkelt driva någon annan till vansinne när mor och far kommer hem.

Så skriken ni grannar ev. har hört har inte haft något att göra med symaskinen, för där gav jag upp innan jag hann bli tokig. Istället har jag gapat på stackars Zingo. Efter en promenad behövde hon en dusch. Och att duscha Zingo gör att jag alltid bryter ihop. Jag blir galen helt enkelt. Stackarn. Men jag tror vi är vänner igen. Jag försökte nyss muta henne med två gurkbitar och så fort hon har torkat ska hon få sig en kram (dock tror jag inte hon alltid uppskattar mina kramar lika mycket som jag gör).


//Erika

Det är ingen misshandel


Det är nog dags att förvarna alla grannar och föripasserande igen. Om ni hör skrik och ljudet av saker som går sönder är det ingen misshandel som pågår här hemma hos oss. Det här kan hända sisådär en gång per år, runt slutet av maj när det närmar sig dansuppvisning. Det är bara jag som gallskriker, rycker mitt hår och kastar sönder symaskinen.

Idag ska jag försöka mig på att sy ett par shorts.


//Erika

Jag vet åtminstonde vad jag kommer göra...


Ååååh vad jag är puckad!! Jag skrev precis ett långt inlägg där jag berättade om Christoffers present (inlägget under) och sen fortsatte med resten av helgen. Långt som det blev tänkte jag att jag skulle göra det till två inlägg. Så jag delar upp texten, kopierar ena halan, sen delete. Publiserar  det nu halva inlägget, ser att det dök upp bra. Skapar ett nytt inlägg och klistrar in den andra halvan, tror jag. Självklart har jag kopierat samma halva som jag precis har publiserat! Aaaaah va irriterande!!

Men okey, jag får väl skriva om.


På lördagen planerade jag och Christoffer att gå ut i solskenet men då varken han eller jag hade kraften att tvinga med den andre ut fastande vi inomhus resten av dagen (jag hade redan sovit bort halva). På kvällen blev det utgång med tjejerna för min del. Efter en grogg, en väldigt mättande chokladkaka och stress bort till t-banan mådde jag inte toppen när jag mötte Alex, Lillan och Laura på Centralen. Tvärrt om, jag kände mig spyfärdig. Inte bättre blev det av mer stress bort till Nivå, hälla i sig en cider och shots för att sedan stressa till Gamla stan och Huset för att hinna in innan inträdet. Jag mådde inte toppen när vi äntligen hängde av oss jackorna. Men en trevlig kväll blev det. Mycket snack och dans. Väldigt mycket dans. Jag hade t.o.m ont i ryggen dagen efter haha. Jag, Lillan och Laura blev även spådda under kvällen. Helt random börjar en snubbe berätta om våra framtider. Laura tror jag skulle jobba med ekonomi och jag skulle bli frilansande journalist som sprang på häftiga fester. Lillan kommer jag inte ihåg. Men jag klagar inte på min framtid i alla fall :P

På söndagen blev det så som vi planerat för lördagen. Christoffer och jag låg ute i solen och käkade glass. Såååå skönt! Vi hann äntligen med ett testa det där Glass och Pasta huset som hade väldigt god glass. Mums.

//Erika

Den lilla hemligheten


Nu tänkte jag berätta om Christoffers hemliga present (och resten av helgen). Han jobbade hela dagen så jag fick klara mig själv (genom att sitta i parken och läsa, mycket trevligt). Därför blev det ganska ont om tid när han kom hem innan vi skulle iväg så det blev jag som lagade maten. Spaghetti och köttfärssås. Mums.

"Även om det inte var planerat att jag skulle laga maten själv så får du räkna med det här i din present."

Sedan gjorde pojken sig iordning och vi började våran resa. Det blev tunnelbana hit och tunnelbana dit, utan att han visste vart vi skulle hamna. Plötsligt stod vi på Medborgarplatsen.

"Nu är det tänkt att du ska välja. Antingen tar vi en öl någonstans eller så går vi och fikar."

En öl blev det.
När klockan började närma sig halv åtta fiskade jag upp ett kuvert ur väskan, innehållande två biljetter till Buddy Hollymusical. Halv åtta samma kväll började det. Men som tur är låg Göta lejon bara på andra sidan gatan. Så det blev att hälla i sig det sista i glaset och skynda därifrån.
Musikalen var väldigt bra, tyckte jag i alla fall =)


//Erika

Efter regn kommer solsken...

Ja, som sagt igår var ju inte den bästa dagen direkt. Men det är mycket bättre nu. =)

Sitter hemma hos Thomas nu och väntar på att han ska duscha klart. Sitter i hans syrras, Maddes, rum. Hope she don't mind. ;P Senare runt tre så ska vi dra iväg till stället Thomas ska tatuera sig på... Och jag hoppas att jag också kan få en tatuering där.. typ lite drop in lixom. Hoppas hoppas. =)

Den här veckan går jag bara i skolan på tisdag eftersom torsdag är en röd dag. Rätt skönt faktiskt. Får se om jag och Erika kanske hittar på nåt. Vad säger du om Sthlm Erika? ;)
På torsdag eller fredag ska jag göra nån söt frisyr på Madde som hon sen ska ha på skolavslutningen. =) Lockigt ska det bli. Tror hon kommer passa jättebra i det. =)

Nu låter det som om Thomas är klar i duschen... =) Ska väl hjälpa honom lite med hans fötter. Trotsa min egen rädsla för fötter... shit pommes ja kommer dö! =P Hihi!

Puss
//Rebecka

Det är bara grått


Nu har jag egentligen massor att göra. Är hemma idag igen och som vanligt ska jag med Zingo på promenad. Men vi har också visning av huset ikväll så städa bör jag göra. Och dansuppvisning i helgen så jag borde sy mina shorts. Söka jobb är alltid bra att göra också. Men nej, nej. Jag är för slö. Vill helst inte lämna sängen. Så istället har jag legat här och läst igenom lite bloggar, kollat bilder från valborg och försöker nu öppna en länk från min danslärare, men tror ni det går? Nej, jag måste packa upp och ha mig. Vad tror han om mig egentligen? Skulle jag kunna packa upp en fil? Jag vet knappt ens vad som menas. Vaddå packa upp? Hjälp någon?


Och vart tog det fina vädret vägen? Sol, vart är du?

//Erika

It's like this

This is life. Life should be hard... It's not always as you want it to be. And it sucks! "/

Puss
//Rebecka

King Edward

SItter just nu vid matbordet här hemma och lyssnar på min bror och hans kompisar när det diskuterar piercingar. Min bror försöker försäkra sig om att en piercing heter King Edward. Fastv den sitter tydligen på ett väldigt intimt ställe (på en kille). När de sedan sitter och säger att de vill se den så säger N att King Edward är en potatis. ;) Vem vill se en piercad potatis?

Puss
//Rebecka

Rosor och choklad och hudkräm


Den här dagarna firar Christoffer och jag. Igår (lite försenat) firade vi att jag fyllde 20 år för ett tag sen. Jag möttes på centralen av tre röda rosor och en glad Christoffer. Vi gick hem till honom där vi lagade mat och sen gick och hyrde film. När vi kom tillbaka till lägenheten efter hyrt film väntade en överraskning i hans rum. Överallt var ljus tända, rosblad låg på golvet och ledde fram till sängen. Och där väntade min present. En väldigt godluktande (kan man säga godluktande haha) hudkräm och ansiktsgrejskräm (jag är beroende av hudkrämer haha). Plus en underbart skön massage. Efteråt kollade vi på filmen jag valt ut (skitkass var den) och åt godis och fruktsallad. Myspys.

Ikväll väntar hans födelsadagsfirande (bara en vecka försenat). Eftersom det är lite hemligt så får ni veta sen ;)

 
Söt han är va? Tack gullplutt för en jättemysig kväll =)
(bilderna är lite gråa och trista för ljuset här suger och Christoffer
har inget photoshop, huur kan han inte ha photoshop?? Jag 
som älskar photoshop xp  )


//Erika

Åh denna ravioli


Jag börjar redan bli lite trött och uttråkad av att bara gå här hemma om dagarna (lite ont om jobb just nu). Så när det plingade till i mobilen blev jag överlycklig. Sms! Till mig!

"Vad ska man äta till ravioli? alltså man kokar dom
ju men man måste ju äta det med något?"

Nähe, ingen som undrade hur jag mådde. Ingen som undrade vad jag hade för mig. Nej, nej. Bara vad man ska äta till ravioli. Vad äter man till ravioli? Vem äter egentligen ravioli? Är inte det typ... barnmat? Jag har i alla fall inte ätit ravioli på flera år.

//Erika

Jahapp

Ja, mycket ska man vara med om innan man dör! =P

Solen skiner och det är helt okej väder ute. Visserligen några moln men det står man ut med.
Jag håller på baka en kaka, med rabarber i. Våra egna rabarber. Mums!
Mamma slutar jobba om 8 minuter och då kommer Åsa och Jessica förmodligen hit.

Funderar på om jag ska dra till Thomas redan på fredag och stanna kvar till söndagen... kanske, kanske inte... får se vad han tycker. ;) Btw Thomas (om du läser det här vill säga) Du är skitsnygg! ;) Hihi!

På fredag kommer bror hit med sina kompisar N och D. Mina egna favoriter bland hans kompisar faktiskt. Riktigt roliga prickar båda två. =) Om jag minns rätt så tyckte jag att N va assnygg när jag va liten... =P Hihi...

Nej nu ska jag gå å kolla hur kakan i ugnen mår. Förmodligen sväller den där inne eftersom det skulle vara bakpulver i smeten. =P

Puss
//Rebecka
Fel i nedräkningen, 12 dagar kvar ska det vara =P

Jag vet...

...att jag inte har uppdaterat på lääänge. Men jag har verkligen inget kul att berätta. Helgen va trevlig. Den spenderades med Thomas. =) Åh jag är så kär ska ni veta. (A) Det blev handboll och fotboll och så lite film.

Skolan går framåt och inget speciellt har hänt där heller. Är inne på barn och ungdomsläsning. Till idag läste vi en valfri Narnia-bok och Trollkarlen från Övärlden. Temat var fantasy. Rätt spännande faktiskt.
På torsdag ska vi ha redovisning om bilderböcker. Får se hur det går. Tvivlar på att det ska gå dåligt eftersom vi är fyra stycken som ska dela på 15 minuter. =)

Ikväll är det ledarutbildning inför fotbollsskolan. Hoppas det blir lite latja med boll. Är väldigt sugen på det.

Puss
//Rebecka
Nedräkning - 15 dagar kvar.

För jag vet väl inte


I fredags stod jag som sagt i baren. Skitkul var det. Till en början var det helt dött med folk, vilket jag trodde berodde på att vi inte hade öppnat. Onödigt tyckte jag då att jag skulle komma så tidigt. Så jag frågade barchefen när vi öppnar egentligen och med ett litet beklagande leende svarade han att vi visst hade öppet. Oops. Bara tomt på folk alltså.
   Det var jag och DJ:n som stod i baren denna kväll. Allt var nytt för honom också, vilket var väldigt spännande. När det väl började dyka upp folk sprang vi till varandra då och då och frågade om hjälp. Båda med samma svar vad frågar du mig för, jag vet väl inte? Haha, men det gick bra i alla fall. På ett sätt var det ju skönt att det inte var bara lilla jag som inte visste hur allting funkade.
   Efter stängning drog vi till Statiol. Tydligen är det något alla på stället gör efter avslutat pass. Vilket betyder att jag var hemma halv fem på morgonen. Snacka om trött då.

Min barkväll och sena hemgång ledde till att jag försov mig en timme och vaknade förvirrad av att Ebba ringer. Jag förstod ingenting. Visste bara att nu jävlar är jag sen. Min gosepojke Christoffer fyllde ju 21 denna dag så det var bara att flyga upp och skynda iväg till Björklinge. Väl där får jag lite tårta och mat (i den ordningen också, bakvänt med efterrätten först) sen tvingar Christoffer mig att gå och lägga mig och sova middag. Jag var skittrött och helförvirrad, så tydligen var jag inget trevligt sällskap.
   Efter lite sömn och potatisskalande kände jag mig bättre, lagom till att grabbarna dök upp. Då blev det supergod middag, sånger, brännbollsspelande (där jag lyckades göra ett frivarv, men endast för att någon kastade bort brännplattan för brännaren "det finns inga regler i fyllebrännboll") och Twister, fast det hette inte twister. Mycket trevlig kväll. Också så får jag säga massa grattis till min sötnos!

  
Puss på födelsedagsbarnet
 
 
  


//Erika

Låt syskonkärleken spira på krogen


Det blev några mysiga dagar den här veckan. I onsdags var det dansträning och dirket efter det for jag hem till Christoffer i Sthlm. På torsdagen jobbade pojken och jag fick roa mig själv (och göra rådisarna sällskap på kontoret). På kvällen åkte jag in och träffade Alex och vi gick på någon Vipkväll hos Mango som Cosmopolitan ordnat. Det enda jag fick med mig hem, trots 20% rea, var en gratis tidning från Cosmo. Plus godis och en festis. Haha. Men trevligt var det.

Idag har det vart fullt upp. Trodde vi skulle ha visning idag så jag har dammat och grejat lite i huset. Sedan visade de sig att de inte blev någon visning i alla fall så jag skyndade mig ut i solen istället. Nu ikväll blir det till att stå lite i baren på joar. Jag försöker övertala bror, som nu är 18, att de borde komma dit och festa med mig när jag är klar. Självklart så säger bror nej. Tråkmåns. Det är nästan så jag börjar tro att han inte alls gillar tanken på att gå ut med sin syster. Men så kan det ju såklart inte vara...?

//Erika

Det är ju så skönt att sova


Nu när jag är ledig den här veckan hade jag tänkt att försöka gå upp i någorlunda rimlig tid på mornarna. Det går alldeles strålande. Senaste dagarna har jag gått upp vid nio och ätit frukost. Känns ganska lagom sådär, då har man hela dagen framför sig sen. Vilket är bra, då hinner man med allt man inte vill göra men måste, plus det där man inte borde göra, men gör ändå. Det känns bra att gå upp i tid.

Att jag sedan, efter frukosten, går och lägger mig och sover en timme till behöver vi inte nämna.

//Erika


Mitt resultat


För någon dag sedan kom resultatet från högskoleprovet.


Inga kommentarer.


//Erika

Vad gör man när inte solen skiner?


I lördags fick jag reda på att jag är ledig hela den här veckan. Efter ett tag vänder jag mig till Christoffer och ler lyckligt
   - Tänk så bruuun jag ska bli efter den här veckan. Jag ska ligga ute i solen varenda dag!
Christoffer ger mig en inte riktigt likta glad blick. Sen smilar han upp sig igen och ser riktigt skadeglad ut:
   - Det ska bli dåligt väder i veckan.
Där försvann mitt lyckliga leende.

Och mycket riktigt, himmlen är grå och utan sol idag.
Jag hoppas det spöregnar i Stockholm.

//Erika

Fyra dagars helg


Åh hoj vilken helg. Valborg i torsdags, supermysigt. Champangefrukost med Rebecka, Christoffer och Pitten. En stund senare kom även Jennie och massa annat folk. Där satt vi och hade det mysigt, tills det var dags att springa runt i hela Uppsala. Kändes som om vi var dit och vände på alla platser vi besökte. Först hem till Pitten, Willys och handla, hem till Anton och grilla, hem till Nohr, till studentvägen, hem till någon snubbe, ner på stan och Red Room och tillsist dags för nattmacka på Subway. Väldigt mycket flängandes, men trevligt hade vi.
   På vägen in på bussen satt Rebecka och jag och tjuvlyssnade på ett par flickor som satt framför oss. En lät väldigt klok när hon kläckte ur sig till någon grabb: Gissa hur gammal jag är på en skala 1-10. I tysthet gissade vi på åtta.

  
   

I fredags fyllde bror år. 18 år, kan ni tänka er så stor han blivit? Så då blev det in till stockholm med släkten för att käka middag och sen blev det häng i bar en kort stund. Snart bror, då blir det du, jag och kusinen på krogen. (Något jag får känslan av att han inte alls kommer tycka om).


Bror och jag för många år sedan.

Sen i lördags drog jag och Christoffer hem till Anton för att tydligen spela lite brännboll. Tyvärr drogs det ut på tiden så när vi väl kom till spelplan var det bäckmörkt. Så istället slogs sig några grabbar ner med ett par öl och en gitarr och sjöng för fulla halsar. Vi andra gick in i värmen vi.


Redo för mörker-brännboll?

I söndags blev det till att bara vara hemma hos Christoffer. Vi skulle ha tagit en picknick vid Björklingebadet, men vädret var inte på topp så det blev till att ligga hemma och spela spel och äta dumle. Inget mig emot.


//Erika

Runing out

Nu är det Rebecka som säger God Natt!

Hoppas jag får en god natts sömn! Åh jag är så trött... =P

Natti natti!


Puss
//Rebecka

Dåligt

Dålig uppdatering på sista tiden... =P Ber om ursäkt för det...

Helgen har iaf varit helt underbar! Valborg var mysig i Uppsala med bra folk!
Underbaraste var här med mig hela helgen! Vi grillade i fredags och det blev grymt gott. Väääldigt mycket vitlök blev det. =P Han åkte hem för nån timme sen och det känns redan jättetomt här hemma... Mamma och pappa kommer inte hem förrän om typ 4-5 timmar.
Hmm... nu ska jag nog zappa runt på tv:n och sen plugga lite.
Tack för en jättemysig helg! <3

Puss
//Rebecka

RSS 2.0