Fredagsplaner


Utång i Uppsala med gull Jennie ikväll!!!
Ska bli så jävla roligt! Lite strul med att ta sig hem efteråt bara, men det får väl lösa sig. Kanske hamnar inne på ett kontor i Enköping med min madrass. Hmm, återstår att se. Hoppas på en grymt rolig ikväll i alla fall! Någon som känner för att joina, välkommna! =)

//Erika

Klassen startar brand

Idag hade vi roligaste naturkunskapen. Våran lärare, som är pytteliten och extremt förvirrad (hon upprepar en mening minst tre gånger) skulle göra massa experiment för oss. Bl.a. skulle hon visa hur man kan göra kol. Till det behövs socker och svavelsyra,
"Det här är svavelsyra. Bittra män köper det och häller i ansiktet på sina fruar."
Därefter blandar hon ihop sin blandning i ett litet glas, plötsligt börjar det växa en svart klump ur glaset. Och det ryker. Det ryker väldigt mycket. Ändå utbrister hon lyckligt som ett litet barn "Ser ni röken, ser ni röken?" Ja, vi ser röken. Vi är inte blinda. Sekunden efter går brandalarmet igång. Läraren får värsta stirrblicken och stelnar till.
Läraren: "Djäävuulen!"
Klassen: "Djävulen? Haha!"
Läraren: "Vad ska jag göra nu? Vad gör jag?" (tittar frågande på oss)
Elev: "Men! Ring och avboka brandkåren. Säg till i receptionen."
Lärare: "Okey, okey. Jag springer och gör det. Vänta här!"

Historien med den förvirrade läraren slutade med att alla på skolan får springa ut till uppsamlingsplatsen, se brandkåren komma farandes, stå och frysa för att sen äntligen få komma tillbaka in igen.

FY FAN!!!

Jävla skit!!!

Helvete!!!!

FAN!!!

Hoppas på tredje gången gillt nu!!!!

:'(

//Rebecka

Första tecken på bloggberoende

Hade inte tid till att skriva igår, skyller allt på skolan. Och min dans. =) Ett tecken på att man börjar bli bloggberoende: jag går och tänker hela dagarna att det här och det här måste jag skriva ikväll. Jobbigt, för nu när jag har tid till att skriva kommer jag inte ihåg ett ord av det så då blir det bara massa menigslöst pladder istället.


Men kan ju säga att jag vaknade upp igår morse, lycklig över att se regnt och moln. Och jag varken gjorde en regndans eller dödade en spindel (om jag inte gjorde båda delarna i sömnen eller nått), så mycket önskan verkade funka det med. Så igår kväll hann jag med min träning. Lycklig. Och träning idag. Ännu mer lycka.

Stack hem till Markus idag också. Har inte setts på evigheter så vi hade ganska mycket att snacka om. Speciellt han. Han är en väldigt pratglad person. Så fick jag se katten Tike igen också. Han är så söt så söt. Dock verkade han inte vara så glad över att se mig. Glodde lite konstigt och nös på mig. Hmm... Omtyckt där eller...? Men jag vet att han har saknat mig, innerst inne. =)

//Erika

väntan

Sitter i skolan och väntar på att ha naturkunskapslektion, som börjar 14.45!!!
Har haft två letioner innan: foto; där vi endast satt och lekte i ps, sen en håla fram till kl 11.45: litteraturkunskap... där pratade vi bara om hur mycket vi jobbar osv. Nu som sagt sitter jag här i datasalen och väntar på nästa lektion... jag hatar att vänta på lektioner när man vet att det inte kommer hända så mycket på dem. Dock måste man gå... På alla hålor som har varit / är idag har vi suttit och diskuterat om provet vi ska ha i Staden och Framtiden imorn. Ett rätt så stort prov faktiskt. Sedan måste jag även plugga till teoriprovet som jag ska skriva imorn. Är ganska nervös så vi får se hur det blir. Jag tror att jag kommer fixa det iaf! :) är laddad till tusen nu, gabbe var snäll och ställde några frågor, vissa kunde jag, vissa inte. Men det får jag väl läsa på lite sen ikväll efter att jag pluggat på staden och framtiden. Men just nu känns det som om jag kan S&F ganska så bra ändå. 

Jag är hungrig också, åt inte så mycket ill lunch eftersom gulasch soppan inte smakade något alls: som om någon bara kokat köttfärs i vatten utan kryddor. Tur att man fick en macka till iaf. 
Ska nog gå till kaffeterian och köpa mig en kexchoklad eller något så att jag orkar med att åka direkt till Lillkyrka för att träna småkillarna i handboll. 

Så min kväll blir rätt intensiv: handbollsträning --> äta --> plugga S&F --> plugga teori..... Kämpa!!!!

Puss 
//Rebecka
 

Fight the power

Har precis skrivit rent alla anteckningar jag gjort till provet som skall skrivas på fredag. Staden och Framtiden är det som gäller. det blev hela 6 sidor med anteckningar. Datorskrivet....
Sedan ska man inte tala om de två andra häften vi fått som vi ska läsa på, visserligen är det mest bilder. Men ändå...

Ikväll är det handbollsträning... skönt! vill springa av mig lite, här hemma kan jag bara lyssna på hög musik och dansa som en galning. (tur att jag är ensam hemma) :P hoppas inga grannar ser bara! :P

Puss
//Rebecka


Eller så kan jag alltid ha ihjäl en spindel

Jag ska snart, precis som Rebecka, ta och slummra in. Ska bli riktigt skönt. Extra skönt att jag har sovmorgon imorron. Nice =) Och för ovanlighetens skull hoppas vi på mulet och gärna lite regn imorgon, så att stjärnhimmelen blir helt omöjlig att se. Våran naturkunskapslärare har nämligen fått för sig att vi ska ut och titta på stjärnor. Inget mig emot. Kan nog bli en väldigt romantisk date med klassen. Men nu är det så att läraren har fått för sig att sätta det mitt i min ena träning imorgon. Surt sa räven. Hoppas det ösregnar. Tror jag ska ta och utföra en liten regndans innan jag kryper till sängs. Det ska nog göra susen.

//Erika

...

God natt och sov gott!!

Dröm söta drömmar...


Nu ska jag sova... :P

Puss
//Rebecka

Oroväckande...?

Yes! Jag lyckades äntligen bli klar med mitt tal. Två veckor försenat, men imorrn blir det mina stackars klasskamrater som får lyssna på mina oroväckande tankar om framtiden. Får se bara om jag lyckas memorera det också. Men jag har ju hela bussresan imorgon på mig. Nu ska jag slinka iväg och kolla Gossip girl och dricka te =)

//Erika

Professionell dans i skolkorriodor

Ja, jag klarade av första skoldagen, trots hunger. Tvingade helt enkelt i mig den äckliga korvgrytan. Sen blev jag dessutom matad med klubbor av Desse. Det går inte att säga nej till den flickan. Som den gången hon erbjöd mig en piggelin som jag tackade nej till. Tror ni inte att ungen springer och köper en i alla fall? Haha, typiskt Desse.

Eftersom min skola är som den är så har jag inte gjort ett dugg idag. Vi skulle ha jobbat med eventet (vi ska hålla i en modevisning) och det var meningen att vi skulle öva på våran scen. Så blev det ju inte. Ingen verkade vara speciellt taggad på det så det blev inte av överhuvudtaget. Typiskt min klass.
   Istället satt jag och Desse i cafeterian större delen av dagen. Riktigt slött. Sen när vi tillslut beslöt oss för att dra hem kom vi på en bra ide. Jag skulle ju självklart lära henne dansen. Så mitt i korridoren i skolan ställer vi oss och dansar. Egentligen ska dansen utföras med en innebandyklubba i handen, men då vi inte hade någon fick det istället bli en ful gångstav som vi hittade. Fick bara en aning underliga blickar. Helt underbart. Och en Hassan som skriker över halva skolan Erika, vad gör du egentligen?? Vaddå, har Guc-elever aldrig sett professionell dans förut eller...?

//Erika

Orkar...

Är så trött på att komma till skolan och ha en 15 minuters lektion! Eller ännu värre att komma till en skola och vara förberedd på att ha lektion när det inte är någon.. nu får det bli skärpning.
Imorn har vi inga lektioner.. skönt, men dock måste jag gå upp tidigt ändå och ta 8.10 bussen in till stan för att sedan gå till tandläkaren. USCH!!!! Tycker egentligen inte om att få till tandläkaren, men det är något som måste göras helt enkelt.

Det va ganska skönt att få komma hem tidigt idag iaf. Tittade lite på fotbolls turneringen som ägde rum i idrottshuset efter att ha haft lektion i en kvart. Det va några som hade fixat det som sitt projektarbete. Väldigt organiserat. Dock tittade jag inte på finalen eftersom bussen gick hem då så jag orkade inte vara kvar fram till fyra, för att sedan ta den bussen hem och stressa mig upp till hallen för att ha handbollsträning med p-97. Hatar att stressa....

Nu orkar jag inte skriva mer

Puss
///Rebecka

Back to school

Försov mig imorse, vilket ledde till att jag i stress fick kasta i mig en torr liten knäckemacka. Vilket betyder att jag är vrålhungrig. Jag + hungrig = noll tålamod. Väldigt lyckat att vi då ska sitta i skolan och leka med datorer. Funkar ju inte alls. Har efter en halvtimme gett upp totalt. Dumma, dumma Sketch Up som bara krånglar. Det bästa är att det är min klocka jag sitter och sliter med, som skulle varit klar förra veckan. Lyckat. Får försöka efter lunch igen, det här funkar inte... Jag bara älskar stressiga mornar. Ännu mer älskar jag skolmat. Kommer fan gå hungrig hela dagen. Det är så skönt att vara tillbaka i skolan igen...

//Erika

Brännheta kastruller

Usch för brännheta kastruller. Vet inte hur jag lyckades, men istället för att värma upp mitt vatten blev bara handtaget till kastrullen vrålhett. Och vad har man ett handtag till? Jo, man tar tag i det. Dumt, väldigt dumt. Så efter flera minuters vattensköjning ska jag och mitt stackars finger ta och krypa till sängs. Trots att jag inte är klar med min klocka. Hoppas verkligen, verkligen att vi inte ska ha redovisning imorgon. Kommer sluta illa...

//Erika

Millitärer

Åkte till skolan i morse och hade inställt mig på att ha Engelska.. men när jag kommer in får jag reda på att vi inte hade det.. *suck*.. hade väl inte lyssnat tillräckligt antar jag...

sen var det iaf idrott.. en hyffsat rolig lektion idag faktiskt, olika sporter med två lag... orkar inte berätta allt.. lite knepigt lixom.

Lunch efter idrotten och sen bar det av mot filosofin. Inte någon sån där happy lektion, den varade inte så länge heller. Vi fick sluta tidigare så jag ringde till mamma och jag och gabbe tog bussen till skolsta där hon hämtade upp oss.

När vi åkt i bilen på Grillby vägen möttes vi av stillastående millitärer i sina fordon... (vissa utanför också). Gabbe frågade om man fick vinka... mamma svarade självklart:P men varken jag eller gabbe gjorde det, till slut när vi åkte förbi de sista bilarna tyckte mamma att vi skulle vinka, men vi gjorde inte det så mamma tutade på dem istället. Den ena av dem hade värsta stoneface / pokerface... inget liv med andra ord, medan en annan vinkade glatt. Gabbe vinkade och fick en vink tillbaka:P man hade ganska svårt att se hur de såg ut eftersom de flesta hade på sig någon slags mask när de satt uppe på sina fordon... (lite skumma:P) 

Snart är det mat... och det är fortfarande väldigt ljust ute.. vilket gör att man blir lite mer pigg än vanligt, skönt !:D
Ljusare tider, välkommen!

Puss
//Rebecka


Börjar jag bli trött på framtiden, eller vad?

Vilken underbar skoldag. Oj, den meningen har jag nog aldrig använt förut. Men idag känns verkligen bra. Solen skiner och det är vår i luften. Jag hade lång sovmorgon och behövde bara vara i skolan en timme. Skrev ihop ett litet prov i religion och sen stack jag därifrån. Fler sådana dagar tack! Sen dess har jag bara jobbat på att ta mig hem och äta en god, god lunch. Nu kommer det jobbiga. Tror vi har redovisning i formgivning imorgon och jag är inte på långa vägar klar. Så det blir det till att sätta igång med nu. Ska bygga en klocka. Haha, visst, lycka till. Därefter ska jag skriva ett tal om framtiden. Varför, varför, varför måste allting har tema framtid!? Jag hatar temat framtid! Har lärare ingen fantasi alls? Kan de inte komma på något annat tema? Jag kan komma på tusentals. Några exempel vad som hade varit roligare:

* Den tråkigaste film du någonsin sett
* Hur löven växer på träden
* Saker som får dig att vilja lägga dig ner och dö
* Din favorit macka 

Är så trött på att alltid behöva göra arbeten om FRAMTIDEN!!! Ahhh! Fattar dem inte att jag inte vet någonting om den?? Jag vill inte stå i fem minuter och babbla om vad som kanske händer. Jag vill inte hålla ett jäkla tal om framtiden!! Vad som helst (nästan), men inte framtid!! Så uttjatat. Så fantasilöst. Så boring.

//Erika

Nu är frågan vad jag ska hitta på för rubrik till det här

Så... Helgen har tillbringats hemma hos kusin Alex. Och konstigt nog var vi hemma både fredag och lördag kväll. Hur ovanligt är inte det? Och ännu mera konstigt var att jag tyckte det var grymt skönt. Har inte orkat göra så mycket den här veckan överhuvudtaget...

Fredagskvällen inleddes med en tripp på stan med Alex och Markus. Vi var och sa hej till snubbarna på tatueringsstudion ANT i gamla stan. Därefter sa jag bye bye till Markus och lämnade av Alex vid tåget och gick för att träffa Crulle, som fick sig en liten promenad genom storstan (undra hur många kommentarer han hann med om 08:or, han gillar verkligen inte sthlm?). Väl hemma hos Alex och moster igen, förhörde moster mig om min promenad på stan (nyfiken kanske...?). Resten av fredagen förflöt smärtfritt, förutom kudden som envisades med att vrida sönder min nacke under hela natten.

Lördagen var jobbdag. Kändes ganska bra då Alex och jag var varken bakis eller sjukligt trötta. Bara vanligt trötta. Då hon är min kusin har vi ett antal gånger fått höra av folk att vi är så hilma lika (vet inte riktigt om vi håller med på den fronten, eller vad tycker du Alex?). Tillslut kom vi fram till att det mest är folk på fyllan som påpekar det och då har man ju lite dimmig blick, inte konstigt att vi blir sjukt lika. Med förmycket alkohol i kroppen kan man ju förväxla en ko med en groda (jag syftar inte på att jag och Alex är varken en groda eller ko, för det är vi inte). Hur som helst blev vi lite förvirrade på jobbet i lördags då en man kom fram och frågade om vi var tvillingar. Är vi sjukligt lika i alla fall eller var gubben bara ruskigt full mitt på blanka dan...?

Lördagskvällen tillbringades framför Playa del Sol (vette fan om det är så det heter, askul iaf) tillsammans med en påse godis. Mys. Under en reklam kom jag och Alex på drömlösningen till bra träning. Både hon och jag är ganska slöa av oss, som Alex själv uttryckte det "Träning är verkligen inte min grej. Tur att jag inte föddes fet." Så vi kom på att skulle det inte vara perfekt om man tränade i sömnen? Istället för att gå i sömnen, träna i sömnen. Göra lite situps och kanske ta en joggingrunda. Fast senare kom vi på att för Alex del blir det nog ingen joggingrunda, hon bor ju i Tumba va fan. Tänka er vilka hemskheter hon skulle kunna vakna upp till? Istället kom vi på lösningen att hon får springa runt, runt inomhus istället. Funkar säkert det med, bortsett från att hennes mor nog tillslut skulle binda fast henne någonstans... Men det skulle ju vara ganska soft, träna medan man ändå sover, då är man ju inte vid medvetande och känner inte av hur jobbigt det är. Haha. Fast å andra sidan lär man ju få sig en liten chock när man vaknar med världens träningsvärk morgonen efter...

//Erika


Lördag

Måste bara ingripa lite i Erikas förra inlägg (sorry) men filmen heter I am Legend... =P men den va helt okej. Hahaha! vilka fegisar vi är Erika! ;P och du... kanske borde öva lite på köra McThrough lite mer:P eller??? ;P(A)

Melodifestivalen ikväll. Vill kanske ägna den med någon kompis men än så länge verkar det inte finnas någon som nappar på mit förslag om att ha en melodifestivalkväll:P kan förstå dem:P

Igår va ja och mamma till Sthlm för att shoppa lite... visserligen hade jag egentligen inga pengar men jag tänkte att det kunde bli kul att titta på lite kläde och kanske välja ut lite tills jag får pengar... men det slutade med att jag kom hem med rätt så mycket ändå.. tur att man har en sån bra mamma! :D
Köpte ett par Gul&blå jeans, en grå topp, ett vitt linne och en blus från H&M. Sedan gick vi till telenorbutiken för att kolla när mamma och jag kunde förnya vårt abonemang. Det roligaste var att båda gick ut ur butiken ed en varsin nymobil! :D

Ny ska jag gå och käka lite mat! hej hopp

puss
//Rebecka

I'm a legend

Nyss hemkommen. Rebecka drog iväg mig för att gå på bio. Det började med att det skulle bli en mysig liten filmkväll hemma, men slutade med en mysig liten filmkväll på biografen. Såg I'm a legend. Den var faktistk riktigt bra. Spännande. Så spännande att Rebecka och jag satt och höll varandra i handen större delen av filmen. Haha. Vi två är riktiga tuffing brudar vi. Eller så gillar vi helt enkelt inte virussmittade pestmänniskor, kan ju vara så också...

//Erika

Syskonen upptäcker världen

Ännu en av syskonens smarta konversationer. Jag och bror Tim drog in till frissan imorse och när vi kommer hem med våra nyklippta huvuden slår vi oss ner för att käka lunch. På något sätt kommer samtalet in på Pakistan. Om vart det egentligen ligger. Jag har verkligen noll koll på geografi.

Bror: "Pakistan tillhör Mellanöstern. Och det ligger ju i Asien."
Jag: "Gör det? Nää, det gör det väl inte...?"
Bror: "Jo det gör det väl. Eller? Det kan ju inte ligga i Afrika. Och inte USA. Och inte Europa."
Jag: "Ligger typ inte det där nere...?"
Bror: "Vart ligger Egypten då? Afrika?"
Jag: "Haha! Det kan väl inte ligga i Afrika heller? Det måste ju ligga typ... ja... Eller det kanske ligger i Afrika?"
Bror: "Men mellanöstern måste ju ligga i öster. Så det kanske ligger så mycket väster så att det blir öster. Fattar du?"
Jag nickar tveksamt på huvudet.
Bror: "Jag går och hämtar jordgloben."

Han kommer tillbaka med en sådan äcklig och dammig jordglob så att ingen vill ta i den (kanske kan vara förklaringen till varför jag är så dålig på geografi, vill inte ens röra jordgloben). Vi kunde tillslut konstatera att Pakistan ligger typ i Asien (vi hade lite svårt att urskilja gränsen mellan Asien och Afrika under allt damm) och Egypten ligger i Afrika. Jag skäms nästan över hur dålig jag är, bror verkar ju i alla fall ha lite koll. Däremot satt han i fem minuter och försökte övertyga mig om att tre kronor huset har ett klocktorn, varför vet jag inte riktigt. Men sådana menigslösa saker pratar vi om över lunch. Haha.

//Erika

Varning för King Kong

Träffade nyss Rebecka. Eller ja, nyss och nyss, var ett tag sen. I alla fall, riktigt trevligt. Känns som om det var ett tag sen sist vi två gjorde något. Tror fan det var fjällen senast...? Aja, vi spelade lite tv-spel och lekte. Måste varna för King Kong spelet, det är skitläskigt. Jag blev hel stressad och stampade med fötterna i golvet så fort de äckliga  krypen närmade sig. Skitvidrigt. Dog gjorde jag hela tiden också. Men spiderman gick bättre. Tror det är mer min stil. Hänga i spindelnät från New Yorks skyskrapor i tajtdräkt. Haha. Att spela det spelet gav mig åka-tillbaka-till-New York-ångest (nej, inte för att springa runt i tajta dräkter och kleta nät överallt), det var så himla härligt där. Ströva runt på stan i folkmassan medan solen glimtar bakom skyskraporna. Ahhhhhh! Måååååååste tillbaakaaa!!!!

//Erika

Klart jag kommer bli bäst, eller?

Tsss, klart jag kommer bli bäst på att åka snowbord, vänta du bara efter min fjällen vecka i påsk. Efter den, då jävlar, då kommer jag att ha lärt mig svänga. Därefter är det ju inte långt ifrån att vara snowbordproffs, eller...? Jag har höga förhoppningar på mig själv XP

Har nyss kollat shrek 3. Är inte Åsnans bebisar allt för gulliga? Skitsöta jue! Jag vill ha en liten åsnedrake, någon som råkar ha en till övers att ge bort? =)

Nä, nu ska jag ta och göra något seriöst av den här dagen. Ska försöka ta och söka lite jobb. Fick nyss ett tips av Rebecka så får se vad det blir. Ooh, förresten... har börjat bläddra i lite kataloger om högskolor och sådär. Mor klagar på nästan allt som jag tycker låter intressant. Det låter inte som om hon tycker det är en sådan superbra ide att sattsa på något inom media, men det verkar vara det enda som intresserar mig. Jag kan knappt läsa rubriker såsom ekonomi, lärarutbildning, civilingenjör eller liknande utan att hotas av att somna på fläcken. Knappast att jag skulle klara av en sådan utblidning då. Jaja, nu har jag pladdrat på för länge, söka jobb var det som gällde.

Måste bara säga att jag är äntligen klar med Desses innebandydans. Haha. Bland det fulaste jag sett.

//Erika

Sportlov

Nu är jag hemma igen. Som ni kanske läste (om vi har några trogna läsare vill säga??) så har jag varit uppe i Bjursås... Helt rätt Erika.. =) Och jag tror att du var lite avundsjuk iaf ;) jag kan ju då berätta för dig Erika att Melina, min kusin, är grym på att åka snowboard, och hon är bara 10 år! så du måste nog lägga på ett kol om du ska gå om henne och bli bäst på att åka snowboard! ;) även om du är på god väg iaf.. =)

Idag blir det nog inte så mycket gjort.. ska försöka få tag på en person så att jag kanske kan få ett jobb. Hoppas, hoppas!!!
Sen ska jag försöka få tag på någon som vill joina mig med lite TV-spel... får se hur det går.

Träning ikväll.. ska bli skönt att få spring av sig lite... skjuta lite bollar i nätet osv....

nu ska jag gå och äta lite lunch. magen skriker efter mat...

Puss
//Rebecka

Fem underliga saker

Jag vet, mitt tredje inlägg idag. I have nothing better to do... Men kikade på bilddagboken och hittade en gamal konstig sak jag fyllt i. Man ska skriva fem underliga saker om sig själv, tyckte den var lite rolig. Kanske inte ni tycker, men låt oss se om ni visste det här om mig...

1. Mina moder vill amputera bort mina stortår för de knakar så fort jag går
2. Jag har fått höra att jag är schizofren pga. min musiksmak
3. Mina lillfingrar ser alltid svullna ut
4. Min bror har gjort en skoluppgift där han skrivit att jag har en personlighetsstörning (tack för den kära broder)
5. Jag har buggat och dansat fågeldansen vid tågstationen

//Erika

Before I break the window

Wiihoo! Min bror har vaknat! Konstigt, han går upp självmant innan ett...? något är fel? :S
Har jobbat klart på Desses innebandy dans, har bara lite lite kvar att göra, men det orkar jag inte med idag. Får bli på torsdag. Imorrn är mor ledig och jag vill inte hoppa omkring med innebandyklubban inför folk. Räcker gott och väl att jag måste visa upp den för Desse och hennes polare. Plus att jag ska lära dem den, hur ska det gå...?

Idag blir det lugnt i alla fall. Har lånat hem mormors fula symaskin som ingen fattar någonting av förutom mormor. Igår var jag riktigt föbannad på den. Försökte mig på att alldeles själv trä den och det gick rent ut sagt åt helvete. Stackars bror, undrar om han vaknade av mina svordomar...? Men min mor och far var änglar igår och räddade symaksinen (jag funderade på att kasta ut den genom fönstret) genom att lirka ut hur man trädde den idiotiska saken. Så jag hoppas den funkar idag så jag kan sätta igång att förstöra mina jeans, tvivlar bara en aning på mina sykunskaper. Så, mina kära grannar, om ni idag ser en symaskin flyga ut på gatan så är det bara lilla jag som tappat tålamodet, no need to worry. Men innan dess ska jag ta en långpromenad i skogen med lilla Zingo. Verkar vara ganska fint väder, solen lyyyser =)

//Erika

Apkonstigt...?

Så var det morgon igen. Så trevligt. Inatt vaknade jag flera gånger igen. Först vid 6 och sen vid 8. Inte roligt. Tror det är när mor och far går upp. Sen inbillar jag mig att jag är pigg och funderar på att gå upp, precis då somnar jag om. Jag kan inte ha varit så pigg. Dessutom hade jag en apkonstig dröm, som jag inte tänker börja förklara här, ni får helt enkelt lite på mig att den var apkonstig. Apkonstig förresten, vart har jag fått det ifrån...?

Nu ska jag snart sätta igång med Desses dans. Suck och pust. Jag har träningsvärk efter igårkväll. Undrar om bror Tim kommer hata mig. Det är ju inte den bästa låten jag spelar på högsta volym. Stackarn ligger ju sjuk. Fast å andra sidan kan ju den pojken sova igenom vad som helst. Vet inte hur många gånger jag har velat dunka hans huvud mot någonting hårt då han aldrig vaknar av sin väckarklocka (som istället väcker mig och får mig att hammra med nävarna hårt i väggarna).

Hmm, dags att köra igång. Have a nice day everybody! Och för den som undrar vart min bloggkompanjon har tagit vägen så är hon i Bjursås, eller vad det nu heter och åker skidor. Jag är inte ett dugg avundsjuk...

//Erika

Mitt i natten sådär...

Jag är fett trött.
Och jag håller på att göra bort mig.
Imorgon ska jag dansa med brors innebandyklubba igen.
God natt mer er!

//Erika

One night in Östhammar

Första dagen på lovet. Underbart! Jag vaknade klockan 6 imorse och var nästan på väg upp ur sängen. Så går det när man går och lägger sig förtidigt kvällen innan. Men som tur är somnade jag om till nio i alla fall. Sen for jag upp, kokade ägg och dansade med en innebandyklubba.
   Känns som om mina planer inför mitt efterlängtade lov rasar samman. Hade glömt att jag ska jobba i helgen så utgång på fredag är ju bara att glömma (fast jag får ju träffa Alex =D ), på onsdag går det ingen buss hem från Uppsala så då är ju nästan utgång att glömma då med (jag har inte riktigt gett upp än, har ju lovat Chatrin hehe). Imorrn hade jag hoppats på att träffa TH, men så blev det ju icke. Sen har jag massa plugg. Ska skrapa ihop ett tal om framtiden (hate it!) och det första som gäller på måndag är prov i hinduism. Yes!

 
1. Jag, Desse och Empan    2. Födelsedagsbarnet och Robin

Men i lördags var trevligt i alla fall. Hamnade ju som sagt hemma hos Desse tillsammans med Robin och Desses dalmas. Riktigt trevligt hade vi där vi satt och mumsade tacos och körde guitarr hero. Därefter drog vi hem till den idag nyblivna 19-åringen Joze och dit kom massa läskiga Östhammarsbor. Efter att ha sprungit runt och gjort jag vet inte vad gick nästan allihopa hem till någon Ellen (fett långt att gå), var där i en halvtimme och sen blev det efterfest i Desses lillstuga. Riktigt nice. Finns inte så mycket att säga om kvällen, sprang mest runt tror jag, men trevligt var det.
   Dagen efter blev man väckt av att en galning stod och bankade på fönstret och gapade om pizza. Så det vara bara att masa sig upp och ta sig bort till pizzerian. Sen fick Robin och jag en liten guidad tur genom Östhammar =)

När vi klav av bussen såg vi en liten virrig tant.
Desse: "Det där är Thompson, ger man henne en 50-öring börjar hon sjunga."
Robin: "Nej, skämtar du? Synd att jag inte har några mynt."

Förutom att kvällen blev lyckad så är jag grymt nöjd över mig själv, jag avslutade Östhammarsvistelsen med att tillslut slå Robin i Guitarhero.

Förresten, bilderna är snodda från Desses bilddagbok där det finns fler fina bilder att se: http://dez.bilddagboken.se/ (men tyvärr måste man ha kod för att kunna se bilderna, to bad for you, suckers!)

//Erika

I survived the night




Är så grymt jävla trött, tar verkligen på krafterna att tillbringa en helkväll i Östhammar. Och bussresan sen då! Två timmar!! Asdrygt. Men det var det helt klart värt, var en skoj kväll. Pallar inte skriva om den nu, det får bli senare när jag sovit lite. Tyckte bara att jag kunde skriva ett inlägg för att meddela att jag överlevt Östhammarsborna, som visade vara riktigt trevliga faktiskt. Nä, nu tänker jag gå å dra täcket över huvudet, orkar inte med det här alls...

//Erika

Uppsala tar över Stockholm

Alla hjärtans dag, blä. Dagen "firades" inne i stockholm med klassen. Studiebesök på armemuseumet och moderna museeumet. Ganska trevligt faktiskt (shit vilka konstiga konstverk det finns, vad tänker vissa människor med egentligen). Hängde med Desse och Robin hela dagen, klassens skönaste personer, they saved my day.

På lunchen stötte vi ihop med Hassan och några flickor så vi slog följe med dem ner till moderna museumet. Halvvägs över ett övergånsställe upptäcker Hassan en tant som långsamt går över gatan, så han vänder tillbaka för att snällt erbjuda henne hjälp över gatan, som en äkta snäll liten pojkscout. Tanten blir skitpissed och tror att Hassan ska råna henne, så han får fort skynda där ifrån medan tanten blänger surt på honom. Så mycket för goda gärningar.

Under sporlovet, som äntligen är här, har jag lovat Desse att komma på en korografi till henne och hennes tre innebandykompisar. De hade tänkt sig ha en liten dansuppvisning till deras avslutningsfest, så det ska bli skoj. Får se vad jag kommer på för fult till dem, mohaha.

Blev ett kort och gott litet inlägg idag. Imorgon ska Robin och jag visa Östhammarsborna hur man festar loss, men innan det har vi blivit lovade guitarrhero och en guidad tur genom stan. Vi ska bl.a. få se Chatrins hus. Spännande.

//Erika

Happy Valentine's Day!!!

Alla hjärtans dag idag!

Inga rosor dock... men några kramar =)

Hinner inte skriva så mycket idag.. ska iväg å träna smågrabbarna, sen ska jag och Amanda ge varandra en alla <3ns dag present till varandra! och så ska vi ge Sandra en ros också.. bara för att hon är så jävla grym!!

Ha en fortsatt mysig alla hjärtans dag alla turturduvor! =)

Puss puss
//Rebecka

Högskola, död rumpa och lumpen

Suck. Idag har vi haft Vägar vidare i skolan. Gått och lyssnat på olika högskolar. Asdrygt, vad fan ska man välja? Tur att jag ska jobba ett år innan, behöver lite betänketid. Helst skulle jag vilja jobba utomlands ett tag. Mamma hittade jobb på ett hundpansionat i Thailand. Haha. Skulle vara ganska soft, två tre månader nere i Thailand. Sola och bada. Och rasta hundar. suck. hehe. Förvirrande det där med att bestämma vad man ska hitta på efter studenten.

Jaja, helt mör i kropp, varit och dansat idag. Stackars min rumpa!! Den tog på träningen idag. Haha. Kommer fan mig ha pissont imorrn, men, men.

Snackade med Crulle på bussen hem. Han gör lumpen just nu och han berätta om när han skulle gå från typ Gävle till Uppsala. Maten de hade med sig smakade tydligen skit (han kunde inte ens tvinga ner den) så det puckot käkade inte på fyra dagar!!! Och undertiden gick han kanske 10 mil!! Jag hade dött, fattar inte hur han klarade det!?

//Erika

"Det blev en 08:a för mycket i sängen"

Tåget susar in på stationen, två minuter försenat. Jag och Alex försöker snabbt hitta våran vagn och sittplats, vilket tog lite tid. Därefter var vi påväg. Göteborg nästa. Christoffer, göteborgaren vi mötte upp i fjällen fyllde 20, så det var klart Alex och jag var på att dra ner långa vägen till Göteborg och fira honom. Så där satt vi på tåget i flera timmar. Tror inte vi var så omtyckta av folket brevid oss, vi pratade ovabrutet, sminkade oss, målade naglarna och lyssnade på hög musik. Väldigt trevligt tyckte vi.

  


Efter en evighet är vi framme i Göteborg, som bara måste ha landets mysigaste station. Skitmysig. Bussen ut till Kungsbacka tog sin lilla tid och när vi hoppar av får vi en chock. Det vi möts av är mörker, åker, mörker och åker igen.
Alex: "Det är ju bara åkrar här!"
Jag: "Det är värre än Grillby!"
Efter våran lilla förfest på tåget och bussen har nöden ingen lag, så det första Alex gör är att kliva rakt ut på åkern för att kissa. Smart drag. Hon halkar och blir helt lerig. "Erika! Jag stinker för fan kobajs!" Precis när vi står längs vägkanten, jag framåtböjd och försöker torka lera bak på Alex byxor hör vi hur två bilar tutar och tvär bromsar intill oss. Great, pojkarnas första intryck av oss måste ha varit underbart. Därefter fick vi ännu en liten chock, ut ur en av bilarna hoppar en pojk, som vi senare fick reda på att han hette Pontus, iklädd endast kalsonger och en fluga.

 


Äntligen framme på självaste festen. Genast flyger folk fram för att hälsa. "Hejsan, ni är stockholmarna va?" Alex och jag kände oss lite som utbölingar då alla i princip redan kände varandra. Lite oroliga var vi även för att vi skulle bli hatad av tjejerna på festen (kan va så ibland när man kommer som ny tjej till ett gäng, speciellt om man är "dryg 08"), men de var hur trevliga som helst. En t.o.m. döpte en katt efter sig själv och oss, Tea (Therese, Erika och Alex).

 


Resten av kvällen dansade vi för det mesta. En kille försökte lära mig vad alla technobanden (de spelade bara det där) hette. Jag lyckades inte så bra, trots att det verkade vara samma band hela tiden. Jag hörde ju ingen skillnade på låtarna. Haha. Den enda jag kunde var Adam Tensta. Woho!
Vi hade även sönder en säng. Alla skulle klämma ihop sig där eller något (vet inte riktigt, var Thomas ide tror jag) så vi hamnade fem pers i en stor hög så sängen braka ihop. Vilket de morgonen efter skyllde på mig "Det var Erikas fel, det blev en 08:a för mycket i sängen." Juste, Alex och jag blev kallade för Stockholmarna eller 08:orna hela kvällen, trots att jag hade gett mig på ett försök att förklara att jag var 0171:a (vilket de överhuvudtaget inte ville höra talas om haha).

 

Alex och jag hade en lärorik resa i alla fall. Vi lärde oss varför alla heter Glenn i Göteborg och varför de inte har någon tunnelbana. Vi insåg också att göteborgare låter så ruskit snälla med sin dialekt. Som när ett gäng svartrockare gick förbi oss på bussen. De såg läsiga ut, men pratade på det gulligaste sättet. Hänger ju inte ihop alls. Jag själv fick även öva min göteborska lite. Efter att Filip och Thomas slutat knuffats och bråka försökte de lära mig lite. Jag lyckades tydligen inte så bra enligt dem (eller Christoffer som låg å tjuvlyssna i rummet brevid) så jag tror nog inte att jag ska bosätta mig i Göteborg och försöka passa in. Kommer inte sluta så bra. Men resan var helt klart askul, alltid trevligt med lite äventyr.

//Erika

Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Yes, ny vecka igen. Bara en vecka kvar till sportlovet. Underbart! Synd bara att man är pank, mina sista pengar gick egentligen åt till min tatuering och sen fick jag nalla av mitt sparkonto för att kunna ta mig ner till Göteborg. Men det var det värt, var så jävla kul därnere. Ett inlägg om det får komma ikväll. Nu sitter jag i skolan och pallar inte riktigt skriva om hela helgen.

Tror nog det blir en ganska soft dag idag. Just nu sitter klassen (vi är 7 pers här idag, riktig skolkarklass det här haha) och lyssnar på "Alla som inte dansar i våldtäktsmän". Sååå skön låt. Hatade den förut, videon är ju asseg, men efter fjällen bara älskar jag den låten! Vi hade tänkt ha den som avslutningslåt på våran föreställning (klassen ska sätta ihop en modevisning), men vår ide blev dissad så istället verkar det bli "I like to move it, move it." 

Yes, sportlovet nästa vecka då. Vad ska man göra? Jag ska helt klart sova! Ända sen fjällen har jag varit konstant trött, fast det verkar ha gått över nu. Idag är jag pigg och glad. För helgen har jag många planer i alla fall. Roligast skulle det va och ta sig till krogen i Stockholm, men som sagt, jag är pank. Så istället lät det som om det skulle bli lite chill tillsammans med Södertälje-gänget, men efter som Joze fyller år i helgen så lutar det åt fest ute i Östhammar istället. Haha, fan vad jag åker omkring överallt XP 

Hmm, nu kom Hassan förbi och klaga över att jag aldrig har nämnt honom i min blogg, så varsågod. Hoppas han blev glad, inte för att han läser bloggen men. Grattis till honom förresten, han fyllde 18 igår :)

Hare bra, tokar! 

//Erika

Snart

Nu har jag haft min enda lektion idag: Naturkunskap. Vi fick labba lite. Vi skulle plocka ut DNA från en kiwi.. det var roligt.. kommer upp lite fler bilder på det senare. Sen när jag kommer hem idag (ska åka med 12.43 bussen ASSKÖNT!!) så ska jag städa mitt rum en aning... det ser lixom ut som ett bombnedslag faktiskt (A)
sen ska jag skriva min filosofi. Hoppas att jag gör bra ifrån mig.. måste få lite inspiration också. Det är så svårt när man har ett sådant tungt ämne att få inspiration. Man måste tänka så djupt för att få till det på ett bra sätt.
Imorn är det torsdag. Går heldag.. hatar att gå heldag på torsdagar och tisdagar.. jag måste stressa så mycket efter skolan... träning direkt med småkillarna... hmm undra vad de ska få göra imorn?

Suck.. En timme kvar tills bussen ska gå... säger som Erika sa i förra inlägget: Jag är så trött på att vänta på bussar!!!

Jag längtar till fredag. Handbollsmatch mot Spånga... jag är så sugen på att spela handboll så att det sprätter i benen. Tur att jag kommer få springa av mig ikväll på träningen. Men match är ändå det roligaste! =)

Just nu sitter jag och tittar mig över axel och ser att Sara sitter och tittar på lite klipp på youtube... låter lite kul.. kanske ska joina sen.. om jag inte hittar något annat kul att göra vill säga... men det tvivlar jag på... aja nu skriver jag bara en massa strunt känner jag för att få tiden att gå. 

hej hopp
Puss
///Rebecka

Ljusglimtar i den trista veckan

Idag kom jag att tänka på en sak när jag stod och väntade på bussen. Min enda ljusglimt under veckorna är min träning. Annars ser allting lika trist och tråkigt ut, upp tidigt på morgonen, åka buss, gå på lektion, lunch, lektion, åka buss och äntligen komma hem. Och vänta på buss. Är så otroligt jäkla trött på att stå ute i kylan en kvart för att vänta på en buss som tar 45 minuter att åka. För att därefter vänta en kvart till och ta en till jävla buss. Jag är så äckligt trött på bussar, eller ja, att vänta på bussar! Och skolan! Som idag har hela långa dagen känts så otroligt meningslös. Har inte kunnat koncentrarat mig ett dugg. Så trött på skiten. Därför är det så skönt att ha några timmar i veckan då man slipper tänka på allt jobbigt, bara koncentrera sig på det man gör just då. Dansen är mina veckors höjdpunkter (förutom helgerna då). Jag är på väldigt dåligt humör idag om inte det redan märkts. Varit trött och hängig hela dagen. Så fort jag satte mig på bussen hem somnade jag som en stock. Skulle inte förvåna mig om jag lutade mig mot gubben brevid, vaknade en gång av att jag var påväg att göra det. Haha. Pinsamt. Men han verkade sova ganska bra han också så.
Ja,ja, jag ska försöka plugga lite (försöka, jag kommer somna direkt), ville bara tala om att den här veckan inte ser allt för ljus ut. Mycket att göra dessutom. Suck. Men helgen ser vi fram emot, då blir det kanske Göteborg och stor 20-års fest med Alex. Bara vi får tag i några billiga biljetter....

//Erika

Trötter

Nu ä man bara lite trött... Haft handbollsträning.. gick väl inte så bra, var ganska mycket okoncentration på det mesta.. =P
Imorn är det tisdag.. jag tycker inte om tisdagar så där väldigt mycket... slutar sent och sen är det bara hem och stressa... kommer hem runt 16.45 och kl 17.00 ska jag träna småkillarna i handboll. Stress!!!!

Men sen blir det skönt... hem och äta, göra någon läxa eller nåt och sedan tv-apparaten =P

Nej nu ska jag nog duscha...
hej hopp

Puss
//Rebecka


Snövimmel

Hej mitt vinterland!
Nu är det asmycket snö ute! Så himla mysigt... igår gjorde jag Erika sällskap när hon agerade chafför till grannar och föräldrar... trevligt trevligt.. väldigt halt om inte annat...
Sen var jag över hos grannen ett tag och hade trevligt... var typ hmma runt 00.30 typ... sen kom mami och papi hem runt 2...

Idag är det coachning på hög nivå som gäller. Först till flickor 92/93 sen åt pojkar 97... hoppas det går bra... =) ♦

Nej nu ska jag gå och ta något litet att äta innan jag ska på samling... =P

Puss
///Rebecka


Tatuering och förlovningsfest


  

Igår var en sjukt skön dag! Alex och jag dissade skolan för jag skulle göra min tatuering. Snubben som gjorde den var riktigt skön, satt och drog skämt om att han var full (kändes väldigt tryggt när han snubblade över stolen) och att han skulle på fest ute i skogen på kvällen. När han väl satte igång satt Alex på en stol brevid och råglodde på vad han gjorde. Hon såg nästan ännu mer koncentrerad ut än honom. Haha. Ändå satt hon och gluttade ut från rummet hela tiden. När vi var klara och skulle gå ut därifrån förstod jag varför. Hon hade spanat in den söta peircing killen, haha, typiskt Alex =P
   Efteråt tog vi en tur på stan. Jag hittade fin fina martiniglas till mor som fyller år idag. Alex prövade 300 par jeans och inga dög. Suck. Förstår inte hur hon som jobbade där orkade. Haha.

   

På kvällen drog jag hem till Mattson som hade förlovningsfest med Jennie. Så vi satt hemma hos dem och chillade lite, åt supergod eftterrätt och sen drog in till Joar. Bajsjoar vägrade öppna dansgolvet förren vid slutet av kvällen. Kul. Men de vart en lyckad kväll ändå, synd bara att förlovningsparet drog hem så tidigt. Men grattis på er i alla fall, sötnosar =)

//Erika

vinst

Spelade match igår.. var väldigt skönt att slippa tänka på något annat... mina tankar vände direkt när matchen var slut... vi vann med 39-16... haha ja gjorde endast ett mål :P men jag är glad för det.. tyckte jag gjorde en hel del annat som ledde till de andra 38 målen... ikväll blir det nog lite mys hos grannen.... kanske att man tittar på någon film eller så... kanske rent av blir lite Xbox spelande eller något... man vet aldrig;P

aja nu ska jag göra något annat...

Puss
///Rebecka

Offside

Usch usch usch!
Idag var dagen inge bra.. motivationen efter gårdagen var nere på noll...
Känns som om jag är på fel sida hela tiden och jag gör alltid fel. Orsakar så att laget aldrig får chansen att göra mål. Har man minne som en fisk glömmer man lätt småsaker... förlåt... men jag kan inte rå för det... tror jag har light verisionen...
apa... fan va jobbigt asså... vet inte ens hur jag ska förklara det...

Ikväll är det handbollsmatch mot Bolton: KROSSA! Ska bli skönt att få gå ut på planen och slippa tänka på något annat än att kasta bollen innanför ramarna och i nätet.

Kind of want to see you soon!

Puss
///Rebecka

RSS 2.0