Grattis

Just nu sitter lilla Erika och fördriver tiden... Hon har ledigt idag, började jobba förra veckan, segt och trist som fan (förutom igår, då var det soligt och fint väder), så hon känner sig väldigt nöjd idag. Hon vaknade lite förtidigt dock, tyckte hon kunde ha passat på att få ha lite sovmorgon, men icke sa nicke. Hon kunde inte sova längre än till nio, trots att en liten Virre, som satt och söp, ringde mitt i natten och väckte henne bara för att skälla ut stackars lilla flickan för att de inte hade setts nått på hela sommaren :S

Och idag är det en bra dag. Idag fyller nämligen Rebecka 18! Grattis, grattis, grattis på henne! Så det är därför Erika sitter och fördriver tiden, hon väntar på att klockan ska bli halv tolv då hon kan sätta igång att göra lite lunch. För hon ska hälsa på Rebecka som är ledare på fotbollsskolan och gratta henne med en liten lunch och presenter.

image33 image35 image34

Blev en liten paus i skrivandet, mor blev helt till sig när hon fick höra (eller snarare läsa, hon kom insnokandes här i rummet och läste det som höll på att flyta ut i söta små ord här på bloggen) om Erikas och Rebeckas lunchplaner och körde ner Erika till affären för att köpa baugetter, fikabröd, cider och massa annat gott. Så nu har Erika förberett en söt liten lunch och sitter nu och väntar på att klockan ska ticka. Bara en halvtimme kvar =) hungrig börjar hon bli också. Snart ska hon få lunka ner till fotbollsplanen med sin kasse med presenter (en rosa flugsmälla, en rosa rutig diskborste, kärleksfullt godis, salt- och pepperkar formade till elefanter som kramas, en ram med ett foto på de bästa grannarna och ett "presentkort" på en drink) och väskan fullsmockad med mat i vardera hand. Rebecka har ju vart i Åhus och Finland ett bra tag nu, så Erika längtar efter att träffa henne igen. =)  Massa grattispussar och kramar till Rebecka från Erika, älskar dig gumman! 


I've got a cheeseburger in my pocket

Yo!

Var ett tag sen jag såg min lilla Jennie, därför bar det av ut på krogen för att ses och festa loss. Så efter en trevlig dag i stockholm tillsammans med mor, moster, mormor och kusiner (en dag då Alex visade sin skills i matte och lärde sig konsten att räkna ut hur gammal en hund är) blev det till att snabbt hoppa in i duschen och kasta i sig mat. Stressad och av någon anledning arg som ett bi klev jag på bussen i Skolsta och där satt den lilla flickan. Genast blev jag på bättre humör. Då vi nådde Uppsala hade mitt humör höjts till en väldigt glad nivå och jag var riktigt sprallig över att träffa Jennie igen. Dock var jag fortfarande lite grining på mitt spretande hår så vi styrde stegen mot biografen för att beslagta deras toa och spegel, där vi hamnade ett tag. Jennie lyckades med konsten att sitta på toa och måla naglarna samtidigt. Precis när kön till toan börjar fyllas på hör jag hon ropa genom dörren "Erika, jag har ett litet problem." Visade sig då att hon inte visste hur hon skulle få på sig strumpbyxorna igen. Men då hon hade ett superlack så ordnade det sig ganska fin fint.

Förfesten: Babybeer i parkeringshus och smuttsiga fötter (parkeringshus är visst väldigt smuttsiga, gå inte barfota därinne, ett litet tips). Därefter bar det av till Lotus, där vi skulle möta Micke och hans polare. Tog varsin drink och satte oss för att snacka lite. Undertiden lyckades Mickes polare föröka sig (de blev pånått sätt alltid fler och fler efter varje rökpass) och tillslut satt Jennie och jag där med ett helt gäng killar, tills alla splittrades upp för att ta sig till dansgolvet (det var iaf dit jag var på väg, resten har jag ingen aning om vart de skulle). Blev hindrad av att jag stötte ihop med Serop, en liten snubbe jag snackat med på msn, men aldrig mött på riktigt. Han visade sig vara trevlig och jag lärde honom hur han skulle ha sina solbrillor på huvudet, dock förstod jag aldrig varför han hade med sig solbrillorna på krogen...  
   Martin var DJ för kvällen och precis när han spelar den bästa musiken den kvällen, var det tydligen rök- och sedan kissdags. Så det blev inget dansa då heller. Istället stötte jag ihop med Jesse, som jag aldrig riktigt heller pratat med förutom på msn, fast han också gick på guc, jaja, fick iaf en supergod mintshot av nått slag av honom. Den va riktigt mums, smakade typ tandkräm XD
   Sen drog Jennies Micke och hans polare, så då vart det bara jag och Jennie kvar av gänget som vi kom dit med. Men då lyckades jag äntligen få med henne och dansa ett slag. Eller så var det jag som dansade själv, dansade gjorde jag iaf, haha. 
   Bartendern var lite lustig. Han började kladda på mig. När vi beställde något att dricka fiskade han fram en penna och började rita i min hand. Ett litet hjärta och ett hej. Haha. Sen klagade han på när jag svarade med mitt "hejsan hejsan" och att mitt hjärta såg ut som en rumpa. Jennie ville också ha ett litet hjärta i handen så hon tiggde ett av den andra bartendern. Sen fick vi massa goda apelsiner. Mums =P
   Resten av Lotustiden gick åt till att dansa och springa runt. Ska jag vara helt ärlig så är jag väl inte ens riktigt säker på vad jag gjorde =P

image28 image29 image30
                               Jag och Jennie                     Cheeseburgerkillen till höger :)

Jennie och jag gjorde misslyckandet med att "missa" bussen hem, vet inte riktigt hur det gick till, men kvar i Uppsala blev vi. Först letade vi efter en sovplats, vilket misslyckades totalt. Jennie ville gå till Sunnersta, men jag tyckte att det var väl ändå lite väl långt. Ont i fötterna hade jag också. Så istället hängde vi på torget ett bra tag och satt och klurade på vart fan vi skulle ta vägen. Efter en stund dök två killar upp som Jennie snackat med på krogen. De var störtsköna. Den ena var från Texas och kunde inte svenska. Mitt upp i ett samtal avbryter han med "Look what I've got" eller nått liknande och drar fram en hamburgare ur bakfickan. " A cheeseburger."
   Jag dör av garv och gör inget annat än att garva den närmaste halvtimmen, kunde absolut inte förstå vad fan man gör med en cheesburgare i fickan. Han förklarade "I was hungry" och jag garvar ännu mer. Den ena killen trodde jag skulle kvävas. Men det var lugnt det roligaste på hela kvällen. =)
   Efter en timme ungefär bestämde sig pojkarna för att cykla hem, jag garvar fortfarande och vinkar lyckligt hej då. Sen var det ju dags att lösa hur Jennie och jag skulle ta oss hem, vilket vi sket i. Beslöt oss för att ta första morronbussen till Hummelsta och slagga hos Fredrik (som bor tre minuter ifrån Jennie, förstår inte varför vi inte gick hem till henne, men, men). När vi skulle hoppa på bussen upptäcker Jennie att hennes plånbok är borta, mindre bra. Jag får betala hennes buss också och sen sitter vi halva bussresan och kramar varandra, jag för att jag var trött och Jennie för att hon frös. Haha. Iaf, så var det en lyckad och skojig kväll. Älskar hamburgarekillarna, störtsköna =P

// Erika

Sommar, Sol och Skåne....

Onsdagen den 18/7 åkte jag till Åhus med handbollslaget för att spela beachhandbollscup. Om man var taggade för en bilresa i 6 timmar vet jag inte men jag såg verkligen fram emot att få spela handboll.

Väl framme efter en lång bilfärd och lite vilsekörning var vi alla trötta och ville sova. Vi sov i en liten samlingsal så kallad Piraten! :P dagen efter var ingen hyperpigg precis. Vi åt frukost vid åtta på morgonen, om man sovit på natten? Det var svinkallt och apsvårt att sova:P Sen var det dags för handbollen. Yiiiippieee..... Stranden var underbar och det kändes nästan som om man var utomlands. Sand mellan tårna var att räkna med och solen lyste. Torsdagen var över och sängen var välkomnad.
Fredag: upp igen vid åtta... frukost... matchkläder; mot beachen! :D Matchstart... Man tycktes skymmta Staffan Olsson bland sand och träd... Han är överallt! Dage började lida mot sitt slut och det var dags att åka hem igen... ännu en resa på ca 6 timmar.... det är bara att sova... :P

Synd bara att vi inte vann en enda match... : /  Men men.. det kanske blir ett nästa år.... bara kanske.... Tack tjejer för en underbart rolig cup och upplevelse!!! Never Forget!

//Rebecka

Babbel

Hej där!

Nu är Erika tillbaka från Thailand, där hon haft det underbart. Har varit en riktig slappar semester, har mest solat, badat och shoppat, men det har varit riktigt skönt. Fram emot slutet av semestern blev det dock lite trist, tröttnade på att ligga på stranden då det ändå bara var mest molningt ute. Dessutom hade jag tröttnat på folktomma stränder, fast visserligen var det ganska lagom med folk på sista stranden vi var på, men rastlös började jag bli. Så det var ganska skönt komma hem igen, utvilad och glad.
   Redan första helgen har varit ganska fullbokad hemma. Gick och såg Harry Potter med Rebecka, kändes lite som ett måste att se den. Tyvärr var ju inte jag så duktig på att boka platser, så vi hamnade ganska långt fram i salongen brevid ett gäng småknattar som satt och kasta popcorn på varandra, vilket var lite störande. Men själva filmen var helt okey.
   På lördagen skulle jag åkt iväg och tältat på sandhamn med min kusin, hennes polare och Jennie, men det blev inställt då Johanna inte kunde. Istället drog jag in till Stockholm, mötte min tokiga kusin och drog runt på stan. På söndagen blev mina planer inställda igen och istället blev det att jag umgicks med kusinen igen. Hon kom farandes med tåget och har nu stannat hos oss ett par nätter. Så trevligt, så trevligt. Har suttit uppe och snackat i timmar, åkt in till uppsala och shoppat och snackat lite mer. Så har vi tvingat min kära broder spela poker med oss, trots att han var lite trött efter att gått omkring på en åker hela dan.
   Nu är jag påväg till min körlektion, är så jävla trött på skiten. Känns riktigt segt att behöva åka dit, tycker jag bara kan få mitt körkort så jag att jag kan få slippa det här =P Fast väl på lektionen är det väl rätt okey ibland.. Men, men... Nu ska jag kila dit. Puss och hej!

Jobbet...

En dag på jobbet kan vara jobbigt ibland, men annars kan det vara väldigt kul också. Jag har haft ett sommarjobb i sommar och imorn är det sista dagen; vilket är väldigt skönt! Visst är det kanske inte så kul att gå runt och plocka massa gips men arbetskamraterna är ganska så roliga. Jag är den enda tjejen på jobbet. De driver med mig hela tiden, men va fan det är barqa å ge igen! :D

På onsdag åker jag till Åhus med handbollslaget för att spela beachhandbollscup. Ska bli asgrymt! Efter det är resten av sommaren fullpackad! Känns ganska så skönt att ha något att göra, annars blir det bara att man sitter framför datorn och gör.... nada.... Åker till Finland nästa vecka och hälsar på farmor!!! <3 När jag och min familj kommer dit är kusinen också där... kan det bli bättre?!

Ta vara på solen innan
den försvinner!
// Rebecka

RSS 2.0