Nytt

Nu har jag gjort lite ändring på bloggen... passar på medan Erika är och åker skidor.

Även om jag egentligen verkligen inte tycker om lila så blev det en lila blogg;P Och jag är faktiskt ganska så nöjd=P

Får se om jag kommer lyckas göra en finare header senare, men just nu får den här duga! =)

Hej hopp nu ska jag fixa med lite annat! Hade gott

Puss
//Rebecka


Pinsamt

Pinsamt gjort Shaaban, pinsamt... visst shit happens! Men hade Isaksson stått kvar hade det nog inte hänt!
Kortfattat: Bra match men shit happens! Sverige kan ju bara man vill... Hur kan man missa världens friläge lixom? Hade han sprungit typ 5 meter till och gått in i straffområdet hade Brasiliens back inte vågat röra honom och då hade chansen till att göra mål varit betydligt större... skärpning.. "/

aja, Brasilien gjorde inte heller någon undermatch... det finns ju tillfällen där de haft bättre spel.. men som man säger: även den bäste kan misslyckas.... Jag vil ialla fall inte vinna Zlatans skor!:P

hare gott

puss
//Rebecka


keep it going!

Nu har jag varit hos idrottsläkaren i Uppsala och kollat mitt knä som jag haft problem med i stort sätt två år. Kände att det var dags efter att gjort mig illa igen förra veckan. Och det gav resultat: en liten slitning på korsbandet men inget man kan göra något åt med hjälp av operation! Pewh! Lucky me, jag är skitskraj för operationer och vad allt det där innebär. Det enda jag kunde göra var att låta bli fotbollen och handbollen i minst fyra veckor och under den tiden ska jag endast köra styrketräning för knät. Bygga upp muskelaturen. Fick en massa roliga övningar att köra. Kämpa kämpa helt enkelt!!

Jag är ialla fall glad att äntligen få en diagons för knät. Nu kan jag äntligen pusta ut och jobba satan för att det ska bli så bra som det kan bli. Som sagt ett slitet korsband kan gå av även om man tränat upp muskelaturen om man har oturen på sin sida. Men jag får hoppas att jag har turen med mig istället!

Nu ska jag gå och slappa lite i soffan och bara zappa runt bland kanalerna. Sitta och tänka på alla fulla studenter på studentkryssningen... hoppas ni har det kul! Thinking of my class SP3b Student -08!

Puss
//Rebecka

Måndag

Första dagen på påsklovet är här och jag är ganska trött. Helgen blev utgång både fredagen och söndagen! Fan va najs det var!
Men nästa utgång som väntas kommer bli en av de bästa! Avslutningen med handbollslaget! Kommer bli askul!

Nu ska jag nog gå och sätta mig framför tvapparaten och titta på en film.. får se vilken det blir....

Puss
//Rebecka


Min Helg

Helgen blev väldigt lyckad till slut ändå.
Fredagen var först i Uppsala för lite modell-lekande.... Sedan ut på krogen.. först skulle jag till Uppsala men som Erika skrev (surt) så blev det Enköping istället. Jag ville verkligen inte till Uppsala och Erika vägrade ju Enköping så Sara frågade om jag ville gå med henne då. Bad så mycket om ursäkt till Erika och sa att jag skulle till Enköping istället. Jag tror att jag hade mer roligt i Enkping än vad jag skulle haft i Uppsala om jag gått ut där. Träffade massor av roliga männisor och folk som man kände. Hur kul som helst!

Sedan var Linus och Bettina här också. Det var mysigt. Vi ska tydligen vara katt-vakt till Smilla när de är i Barcelona. Det säger jag inte nej till. Älskar den lilla krabaten. Linus och Bettina tyckte att jag kunde vara i deras lägenhet de dagar som de är nere i Barca.. får se, kanske ska ta och göra det. Kan ju vara lite mysigt faktiskt. Men det är ett bra tag kvar. De åker inte förrän den 6e juni.... Dagen efter studenten för att de skulle fira mig. Tänk så omtänksamma de är....

Nu ska jag hoppa in i bastun. Det tycker jag att jag har förtjänat, jag har jobbat lite här hemma. Burit kvistar och halva träd som pappa huggit ner. Han skulle nämligen elda upp dem. Det var mysigt att höra den sprakande elden i skogen....

Puss
//Rebecka

Jag är heroinist


Jag är en heroinist.
Det fick jag höra av mina föräldrar igår. Jaha, tack för den.
Jag ska tydligen ha vankat av och an igår ikväll, rastlös och stressad. Och tillslut skrikit "Yes! Desse ska ut på krogen!" Och efter det kan jag sätta mig lugnt och stilla i soffan (men bara ett par minuter, sen blev jag rastlös igen och sprang runt som en galning med hunden hängandes efter mig).
Pappa: "Du är som en heroinist som förtvivlat springer runt och letar efter en påse heroin. Och nu har du tillslut hittat den och kan lugna ner dig.

Ja, anledningen till mitt "heroin-sökande" var att jag hade beslutat mig för att jag absolut skulle ut på krogen igår. Jag var rastlös och peppad för lite dans. Och när både Brave och Desse skulle ut kunde jag lugna mig. Så kvällen tillbringades i Uppsala, som jag ville och det blev väldigt mycket dans. Jag och Desse utsåg olika "offer" på dansgolvet och sprang fram till dem och dansade loss. Riktigt kul tills det var vår tur att bli offer. Jag hamnade mitt emellan två killar som jag tror försökte mosa mig emellan sig. Blä.

Joz kunde dansa loss hon med. Hon försökte härma tjejerna som dansade på tv-skärmarna, vilket inte var så vackert (ta inte illa upp, Joz, du kan inte rå för att de dansade illa) och hon försökte sig även på lite strippning. Mitt på dansgolvet börjar hon slita i skjortan och som resultat visar hon upp halva BH:n.

Men de var en riktigt rolig kväll. Riktigt, riktigt skoj. Helt klart värd hela besväret innan. Så nu är jag nöjd och glad. Idag blir det påskmiddag hos moster och kusinerna. Ikväll kanske det blir en snabbis in till Uppsala, får se, måste tigga bilen av mor och far först.

Och om ni inte hör något mer av mig på ett tag så har jag stuckit till fjällen för att bli snowboardsproffs.

//Erika

Sådan är min bror


Imorse spred sig förvirrningen som en löpeld genom vårat gula hus. Klockan var tio. Jag har precis vaknat och ligger i min säng och hör hur mor plötsligt kliver in i Tims rum och utbrister: Vad gör du uppe så tidigt? Ska du göra något speciellt?
Det visar sig att bror var vaken vid tio. Vilket är väldigt ovanligt, han vaknar snarare runt två. När jag några minuter senare dragit mig upp ur sängen har bror åter gått och lagt sig.

Vid middagen för en stund sedan (bror låg fortfarande och sov) diskuterade mor och far det här. Vad hade han gjort uppe så tidigt? Jag var inte sen med att ge förslag.

J: Han kanske inte hade gått och lagt sig än?
(mor och far tittar på varandra)
M&P: Mycket möjligt

Sådan är min bror.

//Erika

I underjorden under HM


Jaha... Nyss hemkommen från Uppsala och den där fotogrejen. Blev riktigt nice bilder faktiskt. Synd bara att jag är så dålig på att posa. Andreas studio var i alla fall skitmysig, för er som råkar bry er.


Resten av kvällen verkar bli lite vissen. Rebecka den fjanten dissade mig och ska dra till Enköping istället. Great. Så ensam och övergiven blev jag och ganska sur för den delen också, men när jag snackade med Brave och det lät som om han skulle ut i alla fall så steg humöret igen. Så får se vad som händer helt enkelt...

//Erika

Grått hår redan som 18-åring?


Grått hår! Jag har tvättat håret sammanlagt 6 gånger de senaste dagarna och jag kan fortfarande ana en grå nyans. Jag blir galen! Mor säger att man inte tänker på det. Men jag gör det och det stör mig så in i norden. Plus att min locktång är dum i huvudet (om den hade haft ett huvud).

Idag i alla fall, efter många om och men, så ska Rebecka och jag tillbringa dagen och natten inne i Uppsala. Först ska vi träffa Andreas och bli fotade och sen är det krogen som gäller. Jag hoppas på en grymt rolig kväll, för just nu är jag på så dåligt humör att jag bara vill dra täcket över huvudet och gömma mig. Men det funkar ju inte riktigt så...


//Erika

Snövit för en dag


 

Okey, är lite uppe i varv just nu (godis och skön musik, skyller på det) så jag orkar nog inte skriva så mycket. Hade ju vårat event igår, där det var modevisning, teater och dans. Allt i ett. Temat var Disney. Så jag var utklädd till snövit. Och det var så grymt kul. Dansade runt där med mina små dvärgar. Hela eventet gick verkligen strålande. Synd för er som missade det...

För att bli förvandlad till en äkta snövit var jag ju tvungen att skaffa svart hår. Lisa, som också behövde svart hår, kom på idéen att färga det med vattenfärg. Great. Så in på toa och kleta ner mitt fin hår i svart smörja. Mums. Och svart blev det. Halva badrummet också. Och hela händerna. Håret blev riktigt smarrigt, helt stelt och uppburrat. Bättre blev det ju inte av att jag skulle träna därefter. Färgen flagnade av sig i nacken och ner på ryggen (vilket ledde till att jag såg ut att ha världens hårigaste rygg) och det var inte riktigt en sådan bara ide att svettas, färgen började rinna ner i ansiktet på mig. Måste sett riktigt het ut på den träningen =)

Plussidan är ju att jag fortfarande har svarta naglar och mitt hår har tagit en lite gråaktig nyans.

//Erika

Båååååååring

Sitter i skolan och väntar på att klockan ska börja närma sig halv tre så att jag kan gå iväg och jobba. Känns lite ovant att gå iväg och bara träffa någon sådär, men jag natar att det kommer kännas bättre och bättre ju mer man kommer träffas (förhoppningsvis).

Det har varit en lång dag hittils, egentligen vill jag bara krypa ner under mitt täcke i min säng coh bara blunda. Sova lite...

Mådde inte så bra imorse men det blev bättre framåt dagen. Men jag känner mig fortfarande en aning hängig, ont i halsen, nyser och snörvlar. Knät känns inte helt ok heller. Längtar verkligen tills tisdag så jag får veta vad som verkligen är fel på det.

Usch jag känner att det här inlägget inte blev så roligt, kändes en aning dystert. Ska nog gå och köpa mig en bit choklad så jag får frigöra lite endorfiner i kroppen och bli lite glad... :P Mums! Choklad är bland av de bästa!!!

Puss
//Rebecka

Skola för hela slantet


Det här känns riktigt bra. Imorgon ska vi hålla vårat event med Disney tema. Så därför har vi genrep idag. Härligt, vi ska vara i skolan till klockan sju ikväll. Love it.

//Erika

Finally!

Äntligen har jag fått en tid för undersökning av mitt knä! Äntligen ska jag få en riktigt diagnos! Hoppas, hoppas, hoppas att det inte är något allvarligt!

NU ska jag gå och spela plump!!"!

Puss
//Rebecka

Musik-dissade igen


Ja, så i helgen blev man bjuden av Robin till någon inflyttningsfest i Vänge. Genast hörde jag med Alex och Sara, tyckte det var dags för dem att åka riktigt långt för en fest.

Kvällen blev riktigt nice. Förfestade lite hemma hos mig över tårta och grogg (inte en så bra blandning måste jag säga) och sen var vi iväg. Vi kliver av vid Vänge och Alex utbrister "Det här känns ju som Göteborg", (hon syftar på att vi hamnat mitt på landet), men jag instämmer icke "Nej, här är det ju inte bara åkrar heller." Så dyker Robin och någon snubbe upp med bilen, kör iväg oss i några minuter och stannar framför ett litet hus. Runt omkring oss är bara åkrar. "Alex, det här känns som Göteborg."

Festen drog igång och jag måste säga att vi hade riktigt roligt. Alex och min släkt blev större under kvällen då vi hela tiden fick fler och fler kusiner. Trevligt.

Robin hade sagt några dagar innan att snubbarna som skulle komma på festen för det mesta lyssnade på Hiphop och R&B, tror ni det stämde eller? Så jag, Alex och Sara tänkte visa vart skåpet ska stå och körde igång en cd vi tagit med. Tror vi inte ens hann spela igenom första versen innan den stängdes av. Härligt. Till råga på allt glömde jag cd:n där, stackaren, den kommer nog aldrig mer få spelas -.-  Jag lider med den...

På morgonen vaknar man, tillsammans med fyra andra, alla ihopknölade på två madrasser, av att Robin har panik och inte kommer ut ur rummet. Handtagen i huset var lite störda och ramlade av då och då, vilket hade lett till att vi var innestängda. Som tur är var vi inte de enda vakna, så Robin lyckades tillkalla uppmärksamhet och vi blev lyckligtvis utsläppta.

Mötte TH:s och mitt span på festen.
Jag: Andreeeaas!
Får en väldigt konstig blick från honom och jag inser att han har ju självklart ingen aning om vem jag är, så jag försöker rädda situationen: Visst heter du så? *oskyldig blick* Du gick på GUC va?
Andreas: Aah, jo det stämmer. Vem är du?
Jag: Erika, jag går också på GUC. Du och dina kompisar kastade apelsiner på varandra.
(ännu en lite konstig blick)
Andreas: Ha, aah, det är nog mycket möjligt.

Dagen efter fyllde man ju år också.
R: Erika? Grattis! Hur känns det?
J: Tack, det känns super!
R: Jag hade faktiskt tänkt fixa frukost på.. eeh.. madrassen, men det finns ingen frukost. Och jag hade tänkt typ baka en tårta. Men det finns inget att baka en tårta av. Men om du vill kan jag slå in en öl?
J: Nä, det är nog lugnt, men tack ändå.
R: Men vänta här, jag ska hitta något!
Han kommer tillbaka efter ett tag.
R: Tyvärr, jag hittade ingen present. Men du kan få lite vatten om du vill?
Haha, ja, det är ju tanken som räknas =)


Tyvärr är hela bloggen seg i huvudet och det tar tre hundra år att lägga upp en bild, så alla bilder får komma senare. Tillsvidare får ni nöja er med Alex bilder http://www.alindgren.blogg.se/

//Erika


Så fyller man år


Ja, som Rebecka så snällt sagt så blir man 19 idag. Wow. Stora flickan nu. Hehe. Ska jag vara ärlig så har det varit en riktigt seg dag, även om solen strålat och det har varit fint väder. Började dagen med att vakna upp på en skitig madrass i Vänge, helt slut eftersom man tydligen inte fick sova mer än fyra timmar. Sen bar det av hemåt (låångt att åka). Hemma lassade jag i mig mat, öppnade lite presenter (jag har äntligen råd med min skinnjacka, tihi) och somnade på soffan, där jag spenderade största delan av dagen.

Igen tänker jag dela med mig av det som jag har lärt mig idag:

   1. Att sy när man är lite halvbakis och trött slutar med ett icke så vackert resultat. Inget att rekomendera. Det blir plötsligt väldigt svårt att räkna ut var sömmarna ska sitta och allt sådant där.

   2. Wasas knäckemackor med paprikagegga är grymt goda. =)

Jag vet, jag är på väg att bli nästa Einstein efter all denna kunskap. Vänta och se bara.
Ett inlägg om hur krogtrion (Sara, Alex och jag) tog över Vänge får komma imorgon. Just nu vill jag bara sova.

//Erika

19 ÅR!

Grattis Erika på 19 årsdagen!!!! ;D



Puss
//Rebecka


Aj aj!

Ont i knä, ont i höft!! Fan asså man är knappt inne fem minuter på planen innan man gör sig illa! Jävla knä!! Tack vare det är jag ännu mer sned i höften än vad jag brukar vara... måste uppsöka min kiropraktor och knäcka mig någorlunda rak igen.

det gör ont!

Puss
//Rebecka

Vilken dag är det?


Ni vet den här reklamen för pansionssparande, när mannen hela tiden väcks utav en väckarklocka? Så känner jag mig. Jämt och ständigt ringer den där dumma klockan och jag måste tvinga mig upp och göra alla möjliga saker.

Idag när jag vaknade, utan att klockan ringde, rynkade jag ihop hela ansiktet, kröp ihop till en liten boll och upprepade panikslaget Vilken dag är det? Vilken dag är det? Vilken dag är det? När det plötsligt slog mig att det var lördag och att jag inte hade någonting planerat på morgonen slappnade hela jag av, drog upp täcket till hakan och somnade om. Helt fantastiskt skönt. Det är knappt så att jag minns senaste jag kunde göra så. Wonderful.

//Erika

Varning Vänge-bor, här kommer krogtrion


Så har ännu en fredagskväll flygit förbi. Det är mysigt med fredagar, jag gillar dem. Man har hela helgen framför sig och det känns helt enkelt underbart. Denna kväll tog jag min lilla bil (här ljög jag, det är inte min bil och inte heller är den så liten) till Viksjö och tillbringade kvällen med Viggen. Chillade mest framför (den stora, fina) teven och kollade bl.a. Så ska det låta och Råttatouli (stavning?). Självklart förflöt inte kvällen utan att man ska bli lite mobbad (det var en gång en liten mupp som bodde i Grillby. Hon såg ut som en blandning av en groda och en älg), men sådan är ju Viggen helt enkelt.

Imorgon blir det röj. Sara och Alex kommer hit och vi ska sedan åka långt iväg till Vänge för en inflyttningsfest. Räknar helt enkelt med att det ska bli grymt kul, även om det finns risk att vi får sova i ett hörn på golvet med endast en filt som tröst... Men innan dess ska jag sy en kjol till mitt snövit-nummer (grannar varnas återigen för att symaskinen kan komma farandes ut genom mitt fönster), så dags att krypa till sängs och samla lite krafter.

//Erika

I will survive


Jag bara älskar fredagar! Speciellt den här fredagen. Kom till min första lektion och vi gjorde inte ett dugg. Karin försökte få igång oss att repitera inför eventet (som är på onsdag!!) men ingen var särskilt engagerad förutom hon. Andra lektionen tillbringade vi i skogen med varsin grillad korv i handen. Våran avslutning på Naturkunskapskursen. Nice. Grilla ute i det blöta regnet/snön. Men de var faktiskt mysigt, även om det var kallt.

Konstigt nog satt jag kvar i skolan i någon timme efter vi hade slutat. Var helt slut och kunde ha somnat på stört, men något som muntrade upp var Robins fina sång I will go around this corner and have a smoke, it will fill my lungs with smoke and I will survive, I will survive (med melodin till I will survive) också moondansade han iväg. Innan hade Desse påpekat hur dumt det är att röka och han protesterade vilt (vi fick höra på ett långt föredrag som avslutades med denna vackra sång).

//Erika

Provdag

Idag har vi bara haft prov!!! Visserligen var det bara prov i NK och det gick väldigt bra. Det var mycket lättare än jag trodde att det skulle vara. Skönt! Hoppas resultatet blir som jag vill också, eftersom jag tyckte att det kändes lätt lär det bli bra tycker jag.

Nu sitter jag hemma och väntar på att få åka in till Enköping igen. Ska nämligen till optikern och sen träffa Jessica (jag har blivit kontaktperson). Sen blir det bara hem igen, äta vila och sen träning. Så skönt att inte behöva plugga något mer den här veckan.

Imorn ska jag till Uppsala med skolan, men bara några stycken ska dit. Vi ska till universitetet och lyssna på när några berättar om deras inriktningar. Funderar ju på att plugga till lärare eller fritidspedagog. Hoppas bara att mina betyg räcker för att komma in.

Efter det ska jag träffa Amanda. Sen blir det till att åka hem och träna småkillarna i handboll i Lillkyrka. Det är den sista träningen i Lillkyrka, sen har vi bara cupen kvar nämligen. Ganska skönt att slippa torsdagsträningarna, då kan jag koncentrera mig lite på fotbollen. Det blir asbra!

puss
//Rebecka


"And it's time to face the truth, I will never be with you"


Jag är trött och sur och den här dagen har varit dryg. Dagens plåga, att bara sitta i skolan och vänta utan att göra någonting. Dagens hjödpunkt, Gossip girl och färga håret.

Har kommit fram till två viktiga saker idag: 
   1. Det är otroligt skönt att sova på bussen hem (skulle inte förvåna mig om jag sitter och dregglar och snarkar, sover så djupt).
   2. Det är ingen ide att jag planerar, det skiter sig ändå.

//Erika

Adam Tensta

Mitt under religionsprovet om Islam hör vi hur det vrålar ur några högtalare utanför "my cool"
Shit! va fan gör Adam Tensta här? Och varför har vi inte blivit informerade? Jag har nog aldrig skrivit klart ett prov så snabbt. Blev klar, gick till mitt skåp, hämtade min jacka och tog en penna. Utanför skolans dörrar står Adam Tensta, Shire och Eye'n I från MTV och filmar när Adam Tensta kör sin hit "My Cool". De åkte tydligen runt om i landet för att filma lite påskhälsningar. Men va fan åker de till Westerlundska gymnasiet i Enköping för? Av alla ställen lixom??? :P aja, jag klagade inte. Som alla andra frågade jag Shire om han ville vara med på kort och bad en vän att fråga om autograf från Tensta (fegis jag vet!:P). Men sen frågade jag faktiskt om även han ville vara med på kort, klart han ville! Han va asgrym! Verkade ha fötterna på jorden! Keep it that way!

Mer kändisar till vår skola tack! =D

Puss
//Rebecka


Du är en jubelidiot


Värd lektion idag. Historialäraren är så underbar. Not. Vårat muntliga läxförhör gick så fantastiskt bra, tror hela bunten fick IG, en av fyra hade läst på. Resten satt och blängde surt på läraren. Kanske därför det inte blev så mycket sagt, alla var rädda för att du är en jubelidiot skulle slinka ur munnen om de öppnade den. Mitt i förhöret kläcker läraren ur sig "Ja, ni verkar ju inte ha så stor koll på franska revolutionen",  varav det blir en lång debatt om hennes dåliga undervisning. Vår klass kommer att bada i MVG:n i historia, helt klart.

//Erika

Jag kan dö vilken dag som helst


Ja, i förra inlägget kunde ni läsa om min läskigt verkliga dröm. Vaknade, efter att ha blivit skjuten, i panik. Trodde på riktigt att jag nu visste hur det kändes att dö. Drömmen hade känts så verklig. Så mitt i nattten ligger jag i panik och kommer fram till att jag måste börja göra någonting med mitt liv. Livet är alldeles för kort för att slösas bort, jag kan dö vilken dag som helst. Och därefter somnar jag om och sover länge och djupt. Så mycket verkar det som om jag brydde mig.

Jobbet idag gick bra i alla fall. Blev åtminstonde inte skjuten, kändes väldigt tryggt. Däremot flöt dagen förbi ganska långsamt. Kom på ett sätta att fördriva tiden. När man inte har någonting att göra blir det att man stirrar på klockan utan att se att den rör sig. Den står helt still. Så för att få tiden att gå snabbare kom jag på att jag skulle rabbla alfabetet fast i frukt och grönt. Alltså, Annanas, Blåsippa (ja, jag körde på blommor och växter oxå, det fick räknas till grönt), Citron, osv. Fastnade tyvärr på J. Så, någon som kan frukt och grönt på J? Så jag slipper tänkta på det ännu en hel dag...

Efter min dag på jobbet idag har jag lärt mig tre saker som jag tänker dela med mig av:
   * 12-åriga pojkar skäms inte för att be om kramar
   * Vänd inte ryggen åt en döv då du pratar med henne/honom, de får lite svårt att hänga med i vad du säger då (om hon/han läser på läpparna dvs)
   * Att kvinnor tydligen klär sig i svart för de ser smalare ut och kan lättare fånga en man. Männen behöver kvinnor. Svart står för ängel.

//Erika

Det är såhär det känns att dö


Det underligaste och mest läskigaste jag någonsin varit med om hände idag.

Jag och Alex käkade på en thairestaurang. Vi fick världens konstigaste servitör som stod och slaffsade i sig våra matrester. Riktigt, riktigt vidrigt. Därefter när notan ska betalas visar det sig att vi inte har tillräckligt med pengar, så han försöker övertala oss att köra på springnota istället. Han perkar t.o.m. ut bakdörren. Läskigt typ. Godhjärtade som vi är ringer vi istället efter far som kanske skulle kunna tänka sig att låna ut lite pengar. Servitören blir aslack och går ilsket därifrån.

Direkt efter sker det läskigaste av allt. En rödklädd thaisnubbe kommer in, viftandes med en pistol och börjar skjuta mot allt och alla. Jag och Alex ser hur folk runt omkring oss faller ihop. Chockade börjar vi kasta oss ner mot golvet medan Alex skriker: "Erika! Vi är de enda som lever!" Genast riktar snubben pistolen åt vårt håll och skjuter hej vilt. Jag ser hur soffan skjuts sönder och känner hur någonting svischar förbi och plötsligt sjunker jag ihop. Både Alex och jag ligger nu helt orörliga i soffan. Min första tanke är att jag kommer dö. Det är såhär det känns att dö. Konstigt nog var jag inte så rädd, utan kände mig ganska lugn. Jag hade inte ont eller någonting. Jag minns att jag tänkte att det här var ju inte så farligt, jag känner mig knappt medveten om vad det är som händer. Tills jag känner kulhålet genom min tröja. Då inser jag att jag vill inte dö. Desperat försöker jag se om Alex är träffad, men hon ligger orörlig brevid mig. Jag inser att jag håller den ringande telefonen i handen och önskar att pappa ska svara. Vilket han inte hinner förrän jag vaknar.

Det underligaste och mest läskigaste jag någonsin varit med om hände idag, om det hade varit verklighet.

//Erika

När hjärnan inte hänger med


Jag är så sjukt, sjukt trött. Tvingade mig upp vid sju imorse (på en lördag!!) för att ta mig till jobbet. Har inte varit en speciellt händelserik dag idag. Fick lära den nya tjejen lite hyffs. Har delat ut flyers åt Bianco (slutar de aldrig trycka upp nya!?). Och jag har blivit ryckt i håret av en full snubbe. Mycket trevlig dag. Nu vill jag bara lägga mig ner och dö. Men icke. Upp och slit imorgon igen. Suck...

//Erika

2a plats

Vi slutade som 2a idag på DM.... inget mer om det.

Snart ska jag tralla över till Amandas house där vi tydligen ska spela ett spela som hon och en kompis själva har hittat på...=P undra hur det slutar? =P

Imorn är det handboll igen. Möter Almunge om jag inte minns fel...

fan nu är jag trött.. vill bara lägga mig ner och sova...

puss
//Rebecka


Reklamerna förstörde en dag i mitt liv


Efter som kära kusin Alex är lite krasslig blev jag hemma denna fredagskväll, trots att jag ska upp och jobba imorgon. Så jag har haft en lång och mysig fredags middag med mina föräldrar, vilket inte händer allt för ofta då jag ofta stressar iväg på fredagskvällar.

Något som vi pratade om idag var barndomsminnen. Som den gången då jag skurade rummet. Helt plötsligt börjar jag stört böla. Mor och far undrar ju genast vad som är fel. Där står jag och snyftar och snyftar och stirrar på mitt nyskurade golv och de fattar absolut ingenting. Tillslut kommer det fram att jag bölar för att mitt golv glänser inte lika mycket och fint som de skurade golven på reklamerna. Vaddå puckad unge? Vad för slags unge bryr sig om skurade, glänsande golv? Jo, Erika - den skurande ungen.

//Erika

Nu....

Nu har jag gjort mitt... nu får någon annan anstränga sig!

Handboll för hale slanten imorn! Det ska spelas Dm i Idrotthuset i Enköping imorn. Hoppas det går vägen. Även om vi inte ha ordinarie målvakt tror jag att det kan gå väldigt bra ändå! Challe är pretty good hon också tror jag! ;)

Det här blir ett kort inlägg för jag egentligen inte är helt glad och inte orkar dela med mig varför jag inte är helt glad.

Det blir tjejmiddag hos amanda efter handbollen. Även om jag hade velat vara någon annanstans blir det nog skitkul hos henne tror jag!

Puss
//Rebecka


Jag, en muffins i slutet av sommaren?


Arbetsintervjun gick fin fint. Och trots Desse som så stöttande påpekade att det kunde vara en turkkiosk jag var påväg mot så visade sig att så var inte fallet (även om en turk stötte på mig utanför). Istället var det som en liten pressbyrå/cafe. Ja, det var både en kiosk och ett cafe. Konstig blandning, kiosk på ena sidan och andra sidan ett cafe. Men cafet var mysigt. Och har grymt goda blåbärsmuffins (vet jag sen tidigare). Så om jag får jobbet lär jag äta mig till formen av en muffins. Blåbärsmuffins.

//Erika

Inför imorgon


Påtal om jobb förresten. Imorgon ska jag på arbetsintervju. Nervös? Bara lite. Har precis fixat betyg och referensnummer nu.. so, wish me luck =)


(det är inte intervjun för bordelljobbet i Thailand, så att det inte sker några pinsama missförstånd här (=  )


//Erika

På bordell i Thailand


Jag snackade ju förut om det här hundpansionatet i Thailand, om att åka och jobba där. Trots min rädsla för att åka utomlands själv i flera månader så mailade jag dem, ställde några frågor om lön och sådär. För några dagar sedan fick jag svar och då svaren inte var allt för bra så beslöt jag mig för att inte maila tillbaka och strunta i det hela.

Idag fick jag ännu ett mail. Att jag hade hamnat bland top 10 bland 170 sökandes och jag skulle få svar om jag fått jobbet eller inte nästa vecka. Whut?? Det enda jag hade skrivit om mig själv var: Hejsan! Erika heter jag, är snart 19 år och bor i Sverige. Hur lyckades jag med den beskrivningen hamna bland top 10??
Som min käre mor sa när hon läste mailet: "Det där är ju något skumt. Det kan ju vara en thailändsk bordell eller vad som helst."

Någon som vill jobba på bordell i Thailand...?

//Erika

Walking in sunshine!

Idag har dagen varit väldgt bra! Som Erika sa i förra inlägget har solen lyst vacker på en klarblå himel! Jag var ledig från skolan och det enda jag hade på schemat var att jag skulle gå och fixa mitt jobb... japp ni läste rätt! Rebecka har skaffat ett jobb! =P Inte för att det är så stort men att få pengar för att åka och titta runt lite i affärer 4 ggr i månaden är väl inte fel? =P

Jag har bokat tid hos optikern också, fick veta att min optiker slutat så jag ska få en ny... scääry =P

När jag kom hem var jag astrött eftersom jag har säkert gått i två timmar idag i Enköping... typ runt runt i affärer och uppe vid St:Ilian osv. Det blåste lite och jag brukar alltid bli så himla trött av att vinden blåser i ansiktet, det är som om det mattar ut mig på något sätt.

Imorn ska jag till Amanda. Hon ska fixa mitt hår lite, kanske toppning coh bleka en slinga, får se hur det blir. Alltid mysigt att komma dit och hälsa på. Hon var väldigt söt mot mig igår faktiskt. Hon ringde och frågade när jag skulle komma hem och om jag hade tid i 30 min si sådär. Så jag följde med henne hem efter bussen och till min stora förtjusning bjöd hon mig på semla. Och det var inte det bästa, hon vet att jag inte tycker om mandelmassa så hon hade köpt en semla med vaniljsås i istället! =D Å va jag älskar henne!!!

puss
//Rebecka

Bara väldigt, väldigt glad


Kan det bli bättre? Vaknar helt utvilad vid åtta av att solen lyser i ansiktet. Somnar om till nio. Går upp med 2 ½ timme på mig att göra mig iordning innan jag måste skynda till bussen. Plus att solen lyser och himmelen är blå. Har verkligen en känsla av att det här kommer bli en fantastisk dag. På kvällen har vi ju även två timmars streetdance att se fram emot. Aaah, tror jag förvandlas till en liten sprallig klump av lycka. Idag är vi glada hela dagen lång =)

//Erika

The Voice lever igen

Det gör mig glad att höra att The Voice inte lagt ner musiken helt. Jag kunde på hem vägen njuta till glada toner av hiphop och RnB vilket genast piggade upp. Var så sjukt trött, höll på att glömma gå av bussen för jag sov så djupt. Som tur var vaknade jag upp precis i tid (fattade knappt var jag var, men kastade mig av bussen), annars hade jag fått gå en bra bit för att plocka upp bilen. Hade ju varit lite drygt.

Imorgon blir soft (som om inte hela veckan varit det) då börjar jag vid ett och slutar halv tre. Bara en endaste liten lektion. Underbart.

Ikväll ska jag försöka plugga (menas jag kommer ha dåligt samvete för att jag inte pluggar) och kolla Gossip girl.

//Erika

Varför stressa i onödan

Det var tidigt på morgonen när jag kastade en blick på klockan. 06:57. Fan! Dags att gå till bussen och där stod jag fortfarande med pyamas och oborstat hår. Jag brukar hinna i vanliga fall. Men inte idag. Orkade verkligen inte stressa och springa till bussen. Så istället räknade jag ut att det gör ingenting att jag kommer lite försent idag. Vi har samma lektion hela dagen och en timme mer eller mindre spelar ju ingen roll. Guuud vad smart jag är! För när jag sitter på bussen en och en halvtimme senare messar Desse (som var i tid till skolan) att läraren är sjuk och vi börjar inte förrän halv elva. Underbart glad jag blev. Visst, jag skulle kunna ha sovit två timmar till om jag hade vetat om det, men nu slapp jag ju i alla fall sitta i skolan och uggla två timmar förtidigt idag igen. Dessutom hann jag ju fixa håret (och läsa igenom tidningen med en kopp te i handen), så för en gångs skull stod inte håret ut åt alla håll. En trevlig omväxling.

Dags att tvinga sig till att lära sig om upplysningens tankar och idéer samt franska och industriella revolutionen. Mums.

//Erika

Mr X, förälskelse vid första ögonkastet


Jag har lagt märke till att flera bloggare verkar ha en Mr X. Idag stötte jag ihop med en Mr X och det var kärlek vid första ögonkastet. Jag stod och väntade på bussen när han trippade förbi i sin snygga lilla tröja. Han var verkligen grymt söt! Tyvärr vågade jag ju aldrig hälsa på honom, men han verkade ändå väldigt upptagen. Han strosade förbi med nosen högt i vädret. Nästan skuttade fram. Glodde storögt på ett litet barn som klättrade på staketet. Knuffade på en i sitt sällskap. Luktade på marken. Åt en fimp. Viftade på svansen. Ååh, Mr X var verkligen så söt.

//Erika

Goldfish

Var är min USB-sladd till my old Samsung?

Hur kan man tappa bort något som borde finnas i mitt rum eller i datorrummet??

Shit minnet är som en fisks..... en guldfisks: 3 sek sen är allt som nytt igen... "/

Puss
//Rebecka


Ansträngande var ordet


Vilken meningslös skoldag. Som jag skrev tidigare så var första lektionen inställd. Den andra lektionen var inte allt för ansträngande, satt i en timme och försökte komma på ett bra sätt för en cafeteria snubbe att dissa en person som är så ful att huvudet ser ut att ha blivit överkört hundra gånger om. Därefter lunch, potatismos, mums. Sen bar det av till tredje lektionen som var den seriösaste av dem alla. Not. Flickorna lirade loss i aulan och gapade och skrek. Jag tröttnade och åkte hem. Älska skolan.

//Erika

And that's how it is

Ha koll på datum och tider!!

Barnvakt, rundvandring och två matcher, det bestod min helg av. I fredags var jag barnvkt till Lukas och co... Det var kul. Vi käkade pizza, sjöng singstar och spelade sportbuzz. Sedan flög det massor av godispåsar runt i huset också när jag pratade i telefon. Fick några i huvudet. =P

I lördags var det dags för rundvandring.. vår tredje tror jag... vi ville först att alla i klassen skulle ha men det ser en aning stressigt ut nu om det ska hinnas med. Vi var iaf först! :D Den här gången var det iaf dags att vara ut hos Sofie S. asmysigt hus men skitläskig väg att åka på. Det var lång ute på landet och det fanns typ inga grannar! Scary men som sagt asmysigt och kul!!! Tack Sofie för att vi fick komma !=D

Dagen därpå var det handboll borta i Sthlm, Vällingby sporthall. Vinst med 19-35. Väldigt skönt eftersom vi spelade mot Spånga som ligger före oss i serien. Efter matchen bar det av mot mat med laget. Jag käkade asiatisk buffé, har typ aldrig varit så mätt. Jag tror att hela laget var väldigt mätta för nästa match blev inte så bra som förväntat kanske. Jag klarade de första fem minutrana kanske och sen var min mage som värsta klumpen. Och jag hade hur ont som helst, men efter lite vila gick det rätt bra ändå. matchen avslutades med ett kantmål från vänster med vänster arm!! Heja Sara! =D
Hoppas Ellie mår bättre idag efter smällen.. usch usch... läskigt... krya på dig!

Puss
//Rebecka


När man väl anstränger sig...


Jag var faktiskt så duktig idag. Helt i onödan. Låg i sängen imorse och var väldigt nära att somna om (vilket jag egentligen gjorde men vaknade av att det lät som om något splashade ner på golvet, skit läskigt, ingen aning om vad det var). Påväg till bussen önskade jag att jag skulle ha missat bussen så jag kunde gå hem och sova igen. Skippa historian. Men icke. Jag gick upp imorse, jag hann till bussen och jag tog mig till min lektion. Helt i onödan. För, efter att ha kommit tio minuter sent, det jag möts av när jag kliver in i klassrummet är några få elever som viskar om att läraren var tvungen att åka hem pga sjukt barn. På tavlan står dagens uppgift. Great. Jag kunde egentligen ha sovit två timmar till imorse. Känns ju helt underbart det här. Kommer till skolan två timmar för tidigt. Me positivt är, jag slapp historian i alla fall.

//Erika

Bara reklam


Vad händer? Jobbat hela dagen och när jag äntligen får sätta mig i bilen för att slappna av till lite The voice så är det reklam. Hela vägen hem. De kör samma reklam tre gånger om. Varför? Skippar de musiken helt nu eller...?


//Erika

Så är det


Det är djävulens påhitt.



//Erika

People, what a crazy night

Helt slut. Gårkvällen tog på krafterna. Kom hem runt halv fyra idag, äcklig med torkat vin i håret och kurrande mage. Men kvällen var riktigt kul. Hamnade på People (som vanligt inte på BJ, längtar tills Alex blir 18, då jävlar!) med Fredrik, Markus och Jennie. Hade riktigt trevligt när vi dansade loss och snackade gojja. Mindre kul var det att örfila Markus ett flertal gånger, men tycker dock att han förtjänade det då han hällde ett glas vin över mig...

Slapp madrassen på kontoret som tur var. Istället hamnade jag och Jennie i en lägenhet på Vaxsalatorg och spelade pingis. Jag tycker att jag vann matchen överlägset. Om det nu kan kallas match, Jennie kunde inte ens pricka bollen.

   "I ett hörn, alldeles för full =) "
Haha, vilket svar på frågan vart är du. Bara att leta efter den fullaste jäveln i varje hörn då.

P: "Vad tänker du på?"
E: "Den där tavlan."
P: "Juste, du var ju sån här inredningsexpert. Vad tänker du på om tavlan då?"
E: "Att den ser ut att komma från 60- eller 70-talet."
Hmm, ibland kan man ju undra vad en uttröttad hjärna håller på med, men ibland märks det att jag går expo i alla fall.

//Erika

RSS 2.0