Skärsår och en lyckad kväll

Igår kväll blev verkligen en lyckad kväll. Kan inte förstå hur man kan ha så kul två helger i rad. Allt är på topp. Blev lagets bästa målskytt på matchen igår också. Sen vad resultatet blev är upp till den nyfikne att ta reda på... =P

Efter matchen gick jag till busshållplatsen i Örsa (matchen spelades där) för att vänta på bussen som Erika redan satt på. Började med att sminka mig direkt när jag satt mig... kände mig väl sådär pigg efter att ha slitit inne på linjen... =P Men humöret var såå på topp och jag var taggad. Med Erika i sällskapet kan man inte vara otaggad. Blir alltid kul när man är med henne... hahah ibland förstår jag inte hur hon står ut med en sån som jag - pratar ostoppad. =P  Men hur som helst när vi var framme var jag tvungen att köpa strips på max, måste ha i mig lite salt efter matchen lixom. Sen bar det av. Vi hade bestämt oss att vi skulle iaf gå till tre nationer (eller åtminstone tre ställen).

Vi gick runt och jag vet inte riktigt var vi var men jag vet att vi lyckades med vårat uppdrag. Vi hade grymt kul och jag vet inte hur mycket jag skrattade, kunde inte sluta le. Kvällen bara rann iväg. Kvällen slutade med att jag och Erika gick till någon kiosk, köpte en macka, en festis och en pringles. Typ bästa köpet den kvällen tror jag. Sen när vi satt på bussen satte vi oss precis framför en av dörrarna så jag kunde glatt säga "ha en trevlig morgon!" till alla som gick av. Bjöd t.o.m en person på chips innan han gick av... haha! Busschuffören ville inte åka från den hållplatsen för han påstod att det var någon mer som hade köpt biljett dit. Så snubben som jag hade bjudit på chps stod kvar utanför mitt och Erikas fönster och såg skitnöjd ut där medan han mumsade i sig chipsen. Till slut åkte bussen iväg.

Tack för en grymt rolig kväll!

Imorse när jag vaknade hade jag grymt ont i min arm tittade på den och fick se ett stort skärsår (eller ja, stort och stort, inte litet iaf). Känns som om någon hade tagit ett rakblad och bara dragit ett sträck rakt av. Skitskumt för jag har inget minne av var jag fått det ifrån. Det måste kommit från matchen för det sitter för hög upp för att jag fått det på krogen eftersom jag hade en skjorta på mig som täcker just den delen av armen. Det är iaf dagens mysterium. Nu - åka och handla inför kvällen.

Långt inlägg, jag ber om ursäkt. De som känner för att läsa gör det. Det var iaf skönt att få skriva av sig lite.

Puss
//Rebecka


Kommentarer
Postat av: Erika

nu blir de många kommentarer här, kunde inte välja vilka av dem jag skulle skriva =)

tack själv för en underbar kväll! helt superskojigt underbart!

haha chipssnubben!! bra att vi spred lite glädje där på bussen =)

klart jag står ut med dig och ditt prat <3 =)

ååh, nu blev jag sugen på chips =(

2008-11-09 @ 17:42:32
URL: http://bbqvillage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0