En lagom lyckad kväll

Som sagt så var jag och Erika ute igår.. dock körde vi med en liten mildare stil... inte horor till 100% =P men kassler-strumpbyxorna åkte fram.

Åkte in till stan för att testa det nya stället - Baltar.. suck gå inte dit.. vi visste fan typ inte vad det var för något.. vi gick in, gick till toaletten för att inte bara vända i dörren... sen gick vi ner till joar. Mycket bättre!!!
Träffade ett par trevliga lumpare... eller ska jag säga typ 25 trevliga lumpare! Sen träffade vi lite nya människor som skulle smuggla in lite mera alkohol bakom pressäningen (stavning??) vilket gick väldigt bra. Satt å småpratade lite om hur gamla alla killar var som dök upp. Vi trodde stort på att de var typ 90:or men så var icke fallet. De var 88:or hela packet och låg i lumpen uppe på S1... hahaha! ack så fel man kan ha. Sjukt trevliga och roliga var de i alla fall och att de såg väldigt bra ut gjorde ju inte saken värre. ;) Så vi dansade i stort sätt hela tiden förutom när vi var ute och tog luft eller gick på toa.

Kvällen/natten började gå mot sitt slut och vi bestämde oss för att åka hem. På vägen hem såg vi några av killarna vi snackat med på kvällen gåendes på vägen mot Donken... så varför itne plocka upp de stackars pojkarna som skulle upp kl 6 (typ tre timmar senare!!!) och ge dem lite skjuss?? Vi plockade upp dem och de var hur nöjda som helst.. de ville bli avsläppta på Statoil för att käka lite... utanför stod de en samling med fjortisar som de genast började skratta åt... =) "Hej då, tack för skjussen! Hade bra!"

Sen åkte vi hem och de skulle bli jäkligt skönt att få sova. Fötterna mådde väl sådär efter allt dansande.

Tack för en väldigt lyckad kväll!!! Vi lär ju gå ut igen med lumparna! ;)

Puss
//Rebecka

Kommentarer
Postat av: Erika

helt klart att vi gör =)

2008-06-14 @ 16:37:16
URL: http://bbqvillage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0