Ingen rast, ingen ro


Jag inser nu hur tokigt det här känns. Jag kom hem helt slut från Göteborg igår.  Idag är jag ledig. Så då har jag bestämt mig för att fixa det där dumma gymkortet och dra in och träna lite. Efter det kanske vi tar en tripp till Uppsala (ja, jag sa vi men menade såklart jag (nej, jag är inte schizofren)). Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Direkt efter jobbet ska jag stressa till tåget. Mot Örebro. Kommer hem på fredag. Kan ni förstå? Jag blir trött (och glad) bara av tanken. Jag packade precis upp resväskan. Nu ska jag röra mig mot badrummet, borsta tänderna och sen tänkte jag faktiskt packa om igen.

Tillråga på allt börjar min kompis halsont hälsa på. Trots att han vet att jag ständigt pratar skit om honom. När han hör på. Ändå envisas han med att komma på besök flera gånger om året. Jag hatar honom. Jag vill inte ha honom här. Han kan ta sina besök och dra åt helvetet. Jag vill inte. Jag ska missbruka gurgelvatten idag. Jag ska helt enkelt grugla bort honom. Inga besök av halsont här inte. Sådant har vi varken tid eller lust med.

//Erika

Kommentarer
Postat av: Therese

Ja, det är ju inte direkt trevligt att ta i stumporna. Men snart är jag äntligen klar med det. Hoppas att du äntligen får ditt gymkort.

2008-08-18 @ 14:05:47
URL: http://thores.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0