Stressigt med bio


Klockan 20.00. Jag och mor är hemma hos Rebecka på sminkparty där jag har blivit sminkad i halva ansiktet (senare även andra halvan fast i en annan färg). Rebecka och jag kommer plötsligt på att vi vill gå på bio. I Uppsala. Klockan nio. Vi har en timme på oss. Bör påpekas att vi bor 45 minuter bort från Uppsala.

Snabbt springer vi runt, Rebecka sminkar mig med samma färg i hela ansiktet och sen är vi iväg. Åtta minuter innan bion börjar står vi vid stations parkering och skriker. Parkeringen är full! Vart ska vi ta vägen nu!? Som på en given signal backar en bil ut och det finns en lucka för oss.
R: Det är... Det är som... som...
E: Ett tecken!
R: Jaaa! Ett tecken!
Vi parkerar lyckligt. Och fult. Så om ni såg en väldigt dåligt parkerad volvo i Uppsala igår, det var vi. Så kan det gå när man är sämst på att parkera och är stressad.

Fem minuter tills bion börjar. Vi tar våra saker och springer med skoskav och högklackat. Bort från parkeringen. Över vägen. Förbi People. Ut på torget. Mot bankomaten. Ut med pengar. Bort från torget. Över bron. Förbi massa folk. Framme.

Vi står vid biljettluckan två minuter innan bion börjar. Springer upp för trapporna. Letar efter salongen. Springer förbi den. Springer tillbaka. Sätter oss lyckligt. Vi hann t.o.m. se en halv reklam. Bra jobbat av oss!

//Erika

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Aldrig mer en timme innan bion börjar!!! Från och med nu är det planering som gäller! =P

2008-04-20 @ 14:15:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0